WERVING, SELECTIE
EN DETACHERING
IN BOUW EN VASTGOED

Werken bij Woningcorporaties

Werken bij woningcorporaties betekent dagelijks een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het oplossen van de huidige woningopgave in de samenleving. Woningcorporaties zijn organisaties, vaak in de vorm van een vereniging of stichting, die opgesteld staan om te voorzien in een betaalbaar woningaanbod. Woningcorporaties hebben doorgaans geen winstoogmerk en vervullen een duidelijke sociale functie binnen de woningmarkt. In nauwe afstemming met gemeenten bieden woningcorporaties woningen aan tegen relatief lage huurprijzen met als doel om deze woningen te laten betrekken door mensen met een minimaal tot middellaag inkomen. Naast het verhuren van woningen hebben woningcorporaties een belangrijke rol in het beheer en onderhoud. Ook kunnen woningcorporaties, in de gevallen waarbij het gedrag in en rondom de woning betreft, een rol spelen bij het oplossen van problemen tussen bewoners.

 

Vacatures bij Woningcorporaties

Hoewel woningcorporaties in Nederland qua aantallen personeelsleden nogal kunnen verschillen, zijn er binnen de organisatie doorgaans toch de nodige diverse functies te vinden. Wat voor functie kan je hebben als je wilt werken bij een woningcorporatie? Hierbij kan gedacht worden aan functies als: verhuurmakelaar, woonconsulent, maar ook die van (technisch) gebouwbeheerder. Er is nu een mooie vacature beschikbaar bij een woningcorporatie. Een belangrijke voorwaarde voor het kunnen vervullen van de functie is het bezitten van gedegen kennis van de werking van de (sociale) woningmarkt. Echt een vereiste is hierbij kennis van het verhuren en beheren van sociale huurwoningen. Kennis van het proces met betrekking tot koopwoningen is een pre, maar niet noodzakelijk voor deze functie. We zijn op zoek naar een betrokken en initiatiefrijke collega, met hart voor de maatschappelijke opgave waar de woningcorporatie voor staat. Kom jij werken bij woningcorporatie? Je bent te omschrijven als een echte teamspeler, die goed in staat is om van eigen uitgangspunten en deadlines uit te gaan. Je neemt liever geen afwachtende houding aan en praat niet om belangrijke zaken heen, maar gaat recht op je doel af. Werken bij woningcorporaties? Stuur dan e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul je gegevens in voor de nieuwsbrief.

 

Werken bij een woningcorporatie

Ben je na het lezen van de omschrijving enthousiast geworden om te gaan werken bij woningcorporatie? Herken je jezelf in het door ons geschetste profiel? Solliciteer dan op de vacature woningcorporatie door middel van het insturen van een c.v. en motivatiebrief naar het opgegeven adres. Geef duidelijk aan waarom jij voldoet aan de gestelde eisen en geef concrete voorbeelden van de kennis die je bezit over de (sociale) woningmarkt.

Elke week de laatste vacatures in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.