WERVING, SELECTIE
EN DETACHERING
IN BOUW EN VASTGOED

Vacatures woningcorporaties

Werken bij een woningcorporatie is niet alleen uitdagend, maar ook leuk werk. Jij werkt namelijk mee aan het verbeteren van de leefomgeving van tientallenmensen per project. Mensen die in de bouw werken bij een woningcorporatie zijn voornamelijk mensen met een hart voor hun vak. De vacatures woningcorporaties houdt zich voornamelijk bezig met het onderhouden van huurwoningen. Bewoners hebben vaak wat hulp nodig om hun woning te onderhouden. Lees hieronder meer over de vacature woningcorporaties en de specificaties.

Meerdere vacatures woningcorporaties

Van woonconsulent tot strategisch projectleider. Er zijn diverse woningcorporatie vacatures, maar wij helpen jou bij het vinden van de juiste vacature. Jij draagt bij aan een woonbare buurt of woning door jouw inzet.  Doordat er zoveel verschillende functies ingevuld kunnen worden is er plek voor alle soorten mensen met diverse kennis en achtergronden. 

Woningcorporatie vacatures

Word jij de nieuwe bouwheld bij renovatieprojecten? Laat jouw gegevens achter via het onderstaande formulier of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Elke week de laatste vacatures in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.