WERVING, SELECTIE
EN DETACHERING
IN BOUW EN VASTGOED

Vacatures bouw Tilburg

 

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière? Kriebelt het, of ben je acuut op zoek naar vacatures in de bouw Tilburg? Meinselect helpt je bij de volgende stap. Wij adviseren, bemiddelen en ondersteunen professionals in in het vinden van de perfecte bouwvacatures Tilburg. Lees hieronder meer over vacatures bouw Tilburg.

 

Het is onze uitdaging om jouw kennis en kunde te verbinden aan een opdrachtgever die op zoek is naar iemand als jij. Meinselect bemiddelt in vast personeel, maar is ook gespecialiseerd in detachering. We nemen ambitieuze, flexibele professionals zelf in dienst en plaatsen hen op tijdelijke basis bij aansprekende opdrachtgevers uit ons netwerk. 

Bouwvacatures Tilburg

In het kort onze werkwijze:
Natuurlijk beginnen we met een persoonlijk gesprek om erachter te komen wat jou drijft in je werk. Wat zijn je ambities en waar liggen je grenzen? Om de perfecte match te maken, laten wij niets aan het toeval over. Aan de hand van je CV en het functieprofiel bekijken we jouw mogelijkheden op korte en langere termijn. Vanuit onze kennis en ervaring in de branche kunnen we een zeer goede inschatting maken. We vergelijken vacatures in de bouw Tilburg en leggen deze naast jouw CV. De arbeidsvoorwaarden van Meinselect sluiten aan bij die van toonaangevende werkgevers in de bouwsector. Bekijk hieronder een aantal bouwvacatures Tilburg.

Vacatures bouw Tilburg

Een beeld van potentiele werkgevers en bouwvacatures Tilburg:

 

  Projectontwikkelaars
  Aannemers
  Toeleveranciers
  Bouwmanagement
  Architectenbureaus
  Ingenieursbureaus
  Adviesbureaus
  Woningcorporaties      
 

  Tekenaar
  Werkvoorbereider
  Calculator/kostendeskundige
  Uitvoerder
  Projectleider
  Architecten
  Constructeur
  Inkoper
  Projectmanager
  Commercieel binnen/ buitendienst functies 
  Management/ directie functies

 

Interesse in een bouwvacature in Tilburg?

Interesse in vacatures in de bouw Tilburg? Neem direct contact op via onderstaand formulier of bel ons op 076 514 3600! Elke week de laatste vacatures in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.