WERVING, SELECTIE
EN DETACHERING
IN BOUW EN VASTGOED

Vacatures bouw

Ben jij iemand die altijd werkzaam is geweest in de bouw en die nu op zoek is naar een nieuwe betrekking? Of ben jij iemand die net begint en die heel graag aan de slag wil in deze enerverende sector? Dan ben je bij Meinselect aan het juiste adres. Bij ons vind je niet alleen een indrukwekkend aanbod aan vacatures(bouw) op dit gebied, maar ook de echte ervaring die nodig is om jou aan een juiste bouw vacatures te helpen. Wij hebben vele jaren ervaring in het koppelen van mensen aan bouwvacatures en weten als geen ander dat het soms moeilijk is om aan een baan te komen die echt bij je past. Wij koppelen jou aan de best bijpassende bw vacatures. Daarom gaan wij ook met je in gesprek, zodat we samen kunnen bekijken waar jij het beste aan de slag kunt. Lees hieronder meer over hoe Meinselect jouw koppelt aan vacatures in de bouw!

Bouwvacatures

Voor bouwvacatures neem je een kijkje op de website van Meinselect. We hebben niet alleen maar bouw vacatures op onze site staan, maar helpen je graag ook actief om exact die juiste bouw vacature te vinden. We werken samen met de grootste bedrijven op het gebied van de bouw en kunnen je daarom ook de beste vacatures in de bouw aanbieden die er te vinden zijn. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Neem dan gewoon even contact met ons op en dan kijken we samen verder.

In welke tak van de bouwbranche je ook werkt, er zijn goede doorgroeimogelijkheden. Het komt regelmatig voor dat uitvoerende medewerkers op de bouw doorgroeien naar een functie als uitvoerder of calculator. Als uitvoerder heb je de leiding over een team van uitvoerende bouwmedewerkers en ben je er verantwoordelijk voor dat op de bouwplaats zelf alles goed verloopt. Zo verdeel je taken, je zorgt ervoor dat iedereen zich aan de veiligheidseisen houdt en zorg je dat bouwmaterialen op tijd geleverd worden. Je houdt nauw contact met de calculator of projectleider die het project calculeren conform de gestelde eisen en het budget bewaken. Andere bouw vacatures waarbij je minder met de bouwwerkzaamheden in de praktijk te maken hebt, is bijvoorbeeld die van bouwkundig tekenaar. Ben je creatief, heb je verstand van professionele tekenprogramma's, zoals AutoCAD en heb je bouwkundig inzicht? Dan ben jij de persoon die bouwprojecten kan uittekenen. Nadat een project voltooid is, moet het project verkocht worden. Dit is de taak van de projectontwikkelaar. De projectontwikkelaar komt al voor de start van het project in beeld en is degene die projecten voorbereid en laat uitvoeren. Hij heeft de taak om het project met een bepaalde winstmarge te verkopen. Lees hieronder meer informatie over vacatures in de bouw en bekijk links alle openstaande functies.

Vacatures bouw in Brabant

De bouwbranche is een zeer veelzijdige branche. Wanneer je zoekt naar vacatures bouw, dan is er de keuze uit een breed palet bouw vacatures. In de branche zelf is ook weer een onderscheid te maken, zoals de woningbouw, de utiliteitsbouw, de civiele techniek en de interieur en afbouw. Het is dus heel goed mogelijk om met bepaalde vacatures bouw jezelf te specialiseren. Daarbij gaat het ook om bouwvacatures die op verschillende niveaus zijn uit te voeren. Een bouwmedewerker op mbo-niveau zal vooral een praktische opleiding genoten hebben, zoals een leer-werktraject. Hierbij werkt de medewerker bij een aannemer, maar gaat nog wel één of twee dagen naar school voor de theorie. Dit is niet geschikt voor alle functies. Een calculator heeft meestal een hbo-opleiding bouwkunde achter de rug. Zijn of haar taak zal zijn om de opbouw en voortgang van bouwprojecten te begeleiden. Hierbij hebben zij nauw contact met de projectleider, de uitvoerder en andere partijen die bij het project betrokken zijn.

Bouwvacatures, waar kun je terecht?

In principe is het mogelijk om in iedere kant van de bouw aan de slag te gaan. Er zijn bouwvacatures in de ontwerpfase, de voorbereidingsfase en de afwerkingsfase. Als je interesse hebt om één van de vele bouwvacatures te vervullen, dan zijn hier diverse mogelijkheden voor. Er zijn bouwbedrijven die zelf vacatures uitzetten en waar je dus rechtstreeks bij het bedrijf zelf kunt solliciteren. Een andere mogelijkheid is Meinselect. Meinselect is een detacheringsbureau die zich heeft gespecialiseerd in bouw vacatures. Bedrijven in de bouw- en vastgoedsector plaatsen hun vacatures en Meinselect zorgt ervoor dat de juiste personen deze functies invullen. Wil je ook werken in de bouwsector, schrijf je dan in bij Meinselect. Je mag een persoonlijke benadering verwachten, waarbij verder wordt gekeken dan alleen naar jouw CV. Bij Meinselect vind je voortdurend uitdagende bouwvacatures, waardoor je ongetwijfeld een functie tegenkomt die voor jou interessant is.

Laat ons jou koppelen aan vacatures in de bouw

Wij weten hoe het werkt in de bouw en kunnen daarom ook als geen ander helpen bij het vinden van geschikte vacatures in de bouw. Neem gewoon eens contact met ons op als je op zoek bent en hierbij hulp nodig hebt. Of misschien heb je een  van onze bouw vacatures gezien waar je graag meer over wil weten. Dan raden we je ook aan om eens contact met ons op te nemen. Je kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, dan krijg je regelmatig alle relevante nieuwe vacatures in de bouw simpel in je mailbox.  

Of neem contact op met Corinne@meinselect.nl. Je kan ons ook voor bouw vacatures of andere vragen bereiken op 076 514 3600. 

Vul hieronder je gegevens in om wekelijks bijpassende vacatures in de bouw te ontvangen!Elke week de laatste vacatures in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.