WERVING, SELECTIE
EN DETACHERING
IN BOUW EN VASTGOED

Vacature Uitvoerder Eindhoven

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière? Kriebelt het, of ben je acuut op zoek naar vacatures in de bouw in Breda? Meinselect helpt je bij de volgende stap. Wij adviseren, bemiddelen en ondersteunen professionals in in het vinden van de perfecte vacatures in de bouw, zoals de vacature uitvoerder Eindhoven.  

Het is onze uitdaging om jouw kennis en kunde te verbinden aan een opdrachtgever die op zoek is naar iemand als jij. Meinselect bemiddelt in vast personeel, maar is ook gespecialiseerd in detachering. We nemen ambitieuze, flexibele professionals zelf in dienst en plaatsen hen op tijdelijke basis bij aansprekende opdrachtgevers uit ons netwerk. 

Uitvoerder vacatures in Eindhoven:

Natuurlijk beginnen we met een persoonlijk gesprek om erachter te komen wat jou drijft in je werk. Wat zijn je ambities en waar liggen je grenzen? Om de perfecte match te maken, laten wij niets aan het toeval over. Aan de hand van je CV en het functieprofiel bekijken we jouw mogelijkheden op korte en langere termijn. Vanuit onze kennis en ervaring in de branche kunnen we een zeer goede inschatting maken. De arbeidsvoorwaarden van Meinselect sluiten aan bij die van toonaangevende werkgevers in de bouwsector.

 

Een beeld van potentiele werkgevers en functies:

 

  Projectontwikkelaars

  Aannemers

  Toeleveranciers

  Bouwmanagement

  Architectenbureaus

  Ingenieursbureaus

  Adviesbureaus

  Woningcorporaties      

 

  Tekenaar

  Werkvoorbereider

  Calculator/kostendeskundige

  Uitvoerder

  Projectleider

  Architecten

  Constructeur

  Inkoper

  Projectmanager

  Commercieel binnen/ buitendienst functies 

  Management/ directie functies

 

 

Neem direct contact op via onderstaand formulier! Elke week de laatste vacatures in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.