WERVING, SELECTIE
EN DETACHERING
IN BOUW EN VASTGOED

Revit modelleur

Bent u op zoek naar een Revit modelleur vacature? Je bekleedt een van de meest belangrijke functies in de bouw. Hij of zij is het namelijk die alle data die bij een bepaald project behoort overzichtelijk bij elkaar houdt. Dit wordt met behulp van speciale software allemaal in een 3D-model verwerkt, aan de hand waarvan mensen die aan een bepaald project werken snel de relevante data of informatie kunnen vinden. Voor een Revit tekenaar of modelleur vacature kijkt u gewoon even op de website van Meinselect. Wij hebben een groot aantal vacatures in de bouw voor u klaarstaan. Lees hieronder meer informatie over de vacature en de functie-eisen van een Revit Modelleur.

Revit modelleur parttime

Of u nu op zoek bent naar een fulltime functie, of een baan als Revit modelleur parttime wilt bekleden, bij ons heeft u de ruimste keuze. We hebben goede contacten in de bouw, waardoor wij een groot aantal mooie banen aan kunnen bieden. Als u een keer bij ons langs komt of contact met ons opneemt, kunnen we samen bekijken welke functie het beste bij u past. Als u als modelleur met Revit werkt heeft u een functie waar veel bedrijven naar op zoek zijn. Bent u een starter of heeft u al ervaring als Revit Modelleur? Wij gaan altijd graag aan de slag voor iedereen die via ons een baan wil zoeken.

Revit tekenaar

Een Revit tekenaar vacature vindt u bij Meinselect. Maar we kunnen natuurlijk ook direct voor u op zoek. Wilt u als Revit tekenaar of Revit modelleur parttime of fulltime gaan werken? Beide soorten functies komen bij ons altijd wel beschikbaar. We zoeken ook altijd mensen voor andere functies in de bouw. Neem gewoon eens een kijkje op onze site bij de vele vacatures die we hier voor u klaar hebben staan. Die Revit modelleur vacature vindt u bij Meinselect.nl!

Interesse in een baan als Revit Modelleur of Revit Tekenaar? Mail naar corinne@meinselect.nl of laat je gegevens hieronder achter. Hierdoor ontvang je wekelijks een mail met nieuwe bouwvacatures, zoals de vacature Revit Modelleur!Elke week de laatste vacatures in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.