WERVING, SELECTIE
EN DETACHERING
IN BOUW EN VASTGOED

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen de bouw? Kriebelt het, of ben je acuut op zoek naar vacatures? Meinselect kan je helpen met een nieuwe stap te maken in jouw carrière. Wij adviseren, bemiddelen en ondersteunen bouwprofessionals bij het vinden van de perfecte vacature voor hem/haar in de bouw.


Het is onze uitdaging om jouw (bouw)kennis en kunde te verbinden aan een opdrachtgever die op zoek is naar iemand zoals jij. Meinselect bemiddelt in vast personeel (werving en selectie), maar wij zijn ook gespecialiseerd in detachering. Ambitieuze en flexibele bouwprofessionals nemen wij dan zelf in dienst en worden op tijdelijke basis geplaatst bij onze opdrachtgevers binnen de bouw en vastgoed. 

 

In het kort onze werkwijze:
Natuurlijk beginnen we met een persoonlijk gesprek om erachter te komen wat jou drijft in je werk. Wat zijn je ambities en waar liggen je grenzen? Om de perfecte match te maken, laten wij niets aan het toeval over. Aan de hand van je CV en het functieprofiel bekijken we jouw mogelijkheden op korte en langere termijn. Vanuit onze kennis en ervaring in de branche kunnen we een zeer goede inschatting maken. De arbeidsvoorwaarden van Meinselect sluiten aan bij die van toonaangevende werkgevers in de bouwsector.

 

Een beeld van potentiele werkgevers en functies:

 

  Projectontwikkelaars
  Aannemers
  Toeleveranciers
  Bouwmanagement
  Architectenbureaus
  Ingenieursbureaus
  Adviesbureaus
  Woningcorporaties      
 

  Tekenaar
  Werkvoorbereider
  Calculator/kostendeskundige
  Uitvoerder
  Projectleider
  Architecten
  Constructeur
  Inkoper
  Projectmanager
  Commercieel binnen/ buitendienst functies 
  Management/ directie functies

 

 

Neem direct contact op via onderstaand formulier! Elke week de laatste vacatures in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.