Interne Vacatures

 

Momenteel hebben wij plaats voor een gezellige, commerciële afstudeerder! (periode sept '22 - feb '23). 

 

Ter aanvulling van ons leuke team zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde aanpakkers met affiniteit voor bouw en vastgoed. We maken graag kennis met je op kantoor met een lekker bakje koffie wanneer jij graag als Recruitment Consultant, Recruiter Bouw of Commercieel Medewerker Binnendienst aan de slag wilt bijvoorbeeld. Dit is zowel fulltime als parttime mogelijk. Stuur je vooraf even je cv met een korte motivatie? Dit kan naar info@meinselect.nl. Tot snel?! 

 

Al sinds 2010 werft, selecteert en detacheert Meinselect in Breda professionals voor vaste en tijdelijke functies in de bouw- en vastgoedsector. Veel van onze mooie, gerenommeerde opdrachtgevers werken al jaren met ons samen. De reden? Wij verkiezen eerlijk advies, persoonlijk contact en een duurzame samenwerking boven een snelle plaatsing. Werken bij Meinselect betekend werken in een klein en gemotiveerd team. Hierdoor krijg je al snel veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je zit dicht bij het vuur en krijgt zo alle facetten van werving, selectie, detachering uit eerste hand mee.


De bouw- en vastgoedbranche is booming. Steden breiden verder uit, huizen gaan als warme broodjes over de toonbank en verduurzaming van gebouwen heeft topprioriteit. Om aan de groeiende vraag te voldoen hebben bedrijven in deze sector de beste specialisten nodig. Specialisten die wij voor ze vinden. 

 

 

Meinselect B.V.