Over Meinselect

Al vanaf 2010 - het hoogtepunt van de crisis - durfde onderneemster Corinne Meinster het aan. Op eigen kracht begon ze voor zichzelf en startte een detacheringsbureau in een toen moeilijke markt: de bouw en vastgoed.

 

Bouwdetachering kan veel beter

Na haar studie is Corinne aan de slag gegaan bij een Architectenbureau. Vervolgens is ze als adviseur in de personeelsbemiddeling gaan werken maar ze kwam al snel tot het besluit dat personeelsbemiddeling echt beter kan. Wat ik miste was: de juiste beloning, eerlijkheid en transparantie. Open kaart spelen is het begin van een goede relatie. Ik hou zelf ook niet van verrassingen achteraf. Wanneer komt alles samen als een moeilijke tijd besluit voor zichzelf te beginnen met Meinselect: een detacheringsbureau voor functies in de bouw en vastgoedsector.

 

De bouw is veel invloed

De gepassioneerde Corinne: “Er gebeurt zoveel in de bouw. Ondanks dat het een niche is, is het toch veelomvattend. Je kan er alle kanten mee op: van het voortraject, dus ontwerpkant, tot en met de oplevering van een project. Daartussen valt van alles: architectenbureaus, projectontwikkelaars hoofd- en onderaannemers en toeleveranciers.

  

Onderscheidende dienstverlening

Meinselect denkt met jou mee en begrijpt dat bemiddeling van gespecialiseerd personeel geen 'invuloefening' is. Het vinden van de juiste kandidaat is een heel bewust en verantwoordelijk proces. Wij ervaren veel tijd en energie in het echt leren kennen van onze opdrachtgever en kandidaat. Alleen zo kunnen wij een goede match maken tussen ideale kandidaten en jobs in de bouw. Wij zijn een zelfstandig bedrijf met korte lijnen en houden zo goede verbinding met het werkveld. 

Van tekenaar tot uitvoerder, van van BIM-modelleur tot projectleider. Elke dag brengt nieuwe gesprekken en nieuwe inspiratie. Dat houdt ons alert en in beweging. Inmiddels 9 jaar ondersteunt Meinselect de bouwsector door het leveren van de juiste kandidaten. Wij zetten graag dat stapje extra met gedrevenheid en passie voor ons vak.

 

Ben je op zoek naar werk in de bouw van vastgoedsector?

Meinselect heeft een groot netwerk in de bouw- en vastgoedsector. Voor onze opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar gespecialiseerde medewerkers. Denk daarbij aan functies als projectleider, rekenmachine, tekenaar, werkvoorbereider of bouwkundig inspecteur. Kom gerust een keer met ons praten als je toe bent aan een nieuwe werkuitdaging. 

HR MKF7644

Corinne Meinster

Meinselect is een begrip in de werving, selectie en detachering van hoger opgeleide medewerkers in de bouw en vastgoed. Al 10 jaar staat Corinne Meinster aan het roer.

 
Jarenlange ervaring en een gezonde dosis intuïtie 
Corinne: “Hier draait het niet om het vinden van een kandidaat, maar om de juiste kandidaat. Dat luistert nauw en kan soms wel even duren. Bij mij gaat het niet alleen om wat ik in een cv lees, maar om hoe ons contact verloopt. Ik vertrouw daarbij op mijn ervaring en een gezonde dosis intuïtie. Daarbij geloof ik sterk in het belang van een duurzame match”.

 

 
Gelijkwaardige samenwerking, eerlijkheid en transparantie
Bij Meinselect spelen we open kaart. Dat is het begin van een goede relatie met een kandidaat of een opdrachtgever. Ik hou zelf ook niet van verrassingen achteraf. Alleen zo kunnen wij een duurzame match maken tussen professionals en opdrachtgevers binnen de bouw en vastgoed.

 

Deze aanpak werkt echt
De cijfers spreken voor zich. Bij Meinselect gaat 1 op de 3 kandidaten daadwerkelijk aan de slag bij een opdrachtgever van ons. Onze opdrachtgevers vinden het fijn om met ons samen te werken.” Een greep uit de lovende woorden van onze opdrachtgevers: Professioneel, persoonlijke aandacht, uitstekend netwerk, flexibel, vernieuwend, sparringpartner en aandacht voor nazorg. 
Niet voor niets dat een groot aantal klanten van onze klanten, vanaf de eerste dag betrokken zijn en steeds terugkomen. Daar zijn we trots op.
 
Waar haal ik mijn voldoening uit?
Uit een geslaagde match. Ik geniet nog steeds van elk succes. Natuurlijk moet ik geld verdienen, maar ik vind het veel belangrijker dat alle partijen tevreden zijn en dat mijn werk wordt gewaardeerd.
 
Meinselect denkt met je mee!
Nieuwsgierig geworden? Corinne verwelkomt je graag voor een kennismaking bij haar op kantoor.
 
Dus waar wacht je nog op? 
Neem gerust contact met Corinne op. Je bereikt haar op telefoonnummer 076 5143600 of stuur een mail naar: corinne@meinselect.nl
 
 
 

HR MKF7790
Lisette Felet

Het officemanagement is in handen van Lisette Felet. Ook pakt zij alle communicatie-uitingen voor Meinselect op. Lisette over haar nieuwe baan:

 
Ik werkte voorheen als managementassistent bij verschillende grote spelers. Toen hield ik mij voornamelijk met agendabeheer bezig. Bij Meinselect is mijn takenpakket veel uitgebreider. Naast het maken van afspraken houd ik ook de website, de vacaturebank en social media bij. Bovendien krijg ik de ruimte om mee te denken over de activiteiten van Meinselect. Die directe betrokkenheid samen met gevarieerde werkzaamheden maken dit voor mij de perfecte job!
 
Er was meteen een klik
Het voelde gelijk goed toen Corinne de deur open deed. Ik ben er van overtuigd dat een goede werksfeer bijdraagt aan goede resultaten. Maar ook haar positieve energie en flinke dosis arbeidsethos motiveren mij enorm om samen met haar Meinselect naar een nóg hoger plan te tillen.
 
Visitekaartje voor het bedrijf
Elk contact is een visitekaartje voor het bedrijf. Daar ben ik me van bewust. Daarom vind ik het heel belangrijk om goede contacten te onderhouden met onze werkgevers en kandidaten. Daarnaast is mijn ambitie om Meinselect zichtbaarder te maken voor kandidaten en bedrijven. Zodat ze ons makkelijker kunnen vinden, weten wie we zijn er waar we voor staan.
 
Een dag niet geleerd, is een dag niet gewerkt!
Mijn ideale werkdag is een actieve dag. Ik vind het fijn om me te ontwikkelen en met nieuwe dingen bezig te zijn. Aan het einde van de dag wil ik tevreden terugkijken op mijn werkzaamheden.” 
 
Typisch Lisette: Proactief, sociaal en loyaal
Corinne over Lisette: 
“Lisette heeft een nieuwsgierige blik. Ze zorgt er op een creatieve manier voor dat Meinselect zichtbaar is en blijft.” 
 
Contact met Lisette? 
Je bereikt haar op telefoonnummer 076 5143600 of stuur een mail naar: lisette@meinselect.nl
 
 

Elke week de laatste vacatures in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.