Bouwen aan een
duurzame match 

Werkwijze

Als bemiddelingsbureau gespecialiseerd in de bouw en vastgoedsector staan wij voor onze branche en dat karakter vindt u ook terug in onze werkwijze.

 

Open, persoonlijk en betrokken

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Kiest u voor Meinselect? Dan komen wij graag bij u langs om uw wensen door te nemen. Daarnaast vinden wij open communicatie en integriteit belangrijk. Wij zijn geen bureau dat zomaar cv’s doorstuurt. Dit gebeurt altijd en alleen in overleg met de kandidaat.

 

De juiste match

Wij maken graag kennis met u om de juiste kandidaat voor u te vinden. Die collega die u echt kan ontzorgen en past binnen uw bedrijf. Iemand die zich thuis voelt in de snelle bouwwereld en meteen meewerkt op uw werktempo. Ook de selectieprocedure naar de juiste persoon is maatwerk. Wij willen de persoon die we bij u voorstellen goed kennen. Wij vragen dan ook uitvoerig naar zijn motivatie en kwaliteiten. Waarom wil hij nou echt bij u aan de slag? Waarom denkt hij voor u van betekenis te kunnen zijn? Daarbij maken wij regelmatig gebruik van persoonlijkheidstesten, zoals de MyDrives analyse.

Projectleider vacature

Ben jij de Projectleider Bouw die wij zoeken?

Wij hebben een uitdagende projectleider vacature open staan, ben jij de projectleider Bouw waar wij naar op zoek zijn? Als projectleider Bouw ben jij van begin tot eind verantwoordelijk, van ontwerp tot aan oplevering. Natuurlijk doe je dat niet alleen, wij zijn van mening dat je samen verder komt. Jij bent als projectleider wel eindverantwoordelijk, je stuurt projecten aan en begeleidt het projectteam zodat jullie samen tot het beste resultaat komen. Je houdt overzicht op het grote geheel en bent dan ook procesmatig zeer sterk. Daarnaast heb je verstand van de inhoud, je bent aanspreekpunt voor het team dat je aanstuurt en uiteraard voor de opdrachtgever. Tot slot ben je commercieel sterk, de opdrachtgever staat bij jou altijd voorop! In deze projectleider vacature is het belangrijk dat je een eigen netwerk onderhoudt en weet uit te bouwen, jij ziet commerciële kansen waar anderen die nog niet zien.

 

Wat breng je mee?

Na je opleiding bouwkunde, civiele techniek of andere relevante opleiding heb je een aantal jaren werkervaring opgedaan als Projectleider Bouw. Je weet hoe je een ontwerp maakt, een planning maakt en hoe je uiteindelijk komt waar je wezen moet: een uitstekende en tijdige oplevering. Zo eentje die ervoor zorgt dat de opdrachtgever meer dan tevreden is. Je bent dan ook altijd gericht op het halen van het beste resultaat en weet je team daartoe te motiveren. Je ziet oplossingen wanneer het even tegen lijkt te zitten, en bent bereid net dat stapje extra te zetten om het beste resultaat te behalen. Je houdt het overzicht, bewaakt het te behalen resultaat binnen de daarvoor gestelde termijnen en kunt plannen als de beste. Ook heb je een prettige manier van communiceren en stuurt je team op een motiverende manier aan. Natuurlijk ben je inhoudelijk ijzersterk, de beste in je vak en breng je de nodige humor mee.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je allereerst een fantastische uitdagende baan. Werk je bij ons als projectleider bouw, dan is geen dag hetzelfde. Ook niet onbelangrijk: je ontvangt een prima salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast kennen we een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling. Ook werk je samen met een team enthousiaste professionals, die net als jij gaan voor het allerbeste resultaat.

Ben jij de enthousiaste Projectleider Bouw met kennis van zaken waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan je korte motivatie en cv naar het volgende mailadres:

Wil je eerst meer weten, neem gerust contact op met een van onze medewerkers via 076-5143600 of bel ons op .

Wie weet spreken we elkaar snel bij een kop koffie!

BIM Modelleur

Bouwwerkinformatiemodel (BIM)

Een bouwwerkinformatiemodel (BIM) is een veelgebruikt digitaal model binnen bouwkundige beroepsgroepen. In dit model wordt een bestaande of toekomstige constructie opgebouwd uit verschillende 3D objecten. Aan deze objecten kan informatie zoals berekeningen, bouwtekeningen en rapporten gekoppeld worden. Doordat BIM alle losse aspecten van de constructie samen brengt en deze informatie voor alle betrokken partijen voorhanden is, kunnen veel fouten voorkomen worden. BIM kan in grote mate bijdragen aan het terugdringen van faalkosten en het maken van cruciale beslissingen in het bouwproces.

Soms moet een ontwerp in een latere fase van het bouwproces fundamenteel worden bijgesteld. Dit kan komen door veranderende ambities van de opdrachtgever of andere marktomstandigheden. Door deze aanpassing in een BIM door te voeren wordt dit direct in alle tekeningen van het model zichtbaar. Hierdoor kan veel tijd gespaard worden en is het risico op fouten ook een stuk kleiner.

Opleiding en baanmogelijkheden

Een BIM modelleur heeft een technische achtergrond zoals bouwkunde, civiele techniek of installatietechniek. Ook is een uitgebreide kennis van programma’s zoals autodesk, Revit en Autocad vereist om de taken uit te voeren. Er zijn verschillende soorten bedrijven waar een BIM modelleur aan de slag kan al zijn deze bedrijven wel altijd bouw- en techniek gerelateerd. Zo is er in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde, utiliteitsbouw en de civiele bouw regelmatig vraag naar BIM modelleurs. Wij van Meinselect zijn altijd op zoek naar bim modelleurs die wij kunnen bemiddelen richting hun droombaan. Met ons brede netwerk aan bouwbedrijven vinden wij de vacature die aan al jouw eisen voldoet. Meer weten? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat ons jouw droombaan zoeken!

Wat doet een BIM-Modelleur?

De rol van een BIM modelleur wordt meestal ingevuld door een ontwerper, 3D tekenaar of planvoorbereider. Binnen het BIM proces is de modelleur specialist in het bouwen en uitbreiden van gebouwmodellen waarbij de werkwijze is verankert in het BIM model. De taken van een BIM modelleur zijn divers maar kunnen terug gebracht worden naar enkele kerntaken:

  • Ontwerpen en berekenen van technische installaties.

  • Controleren van softwaretechnische zaken en de model performance.

  • Controleren van het CAD tekenwerk van anderen.

  • Communicatie en schakelen met opdrachtgevers, leveranciers en collega’s.

Vacature BIM Modelleur

BIM modelleur gezocht! Bij Meinselect zijn wij altijd op zoek naar nieuwe kandidaten om deze functie in te vullen. Schrijf je onderaan de pagina in om wekelijks vacatures te ontvangen of mail je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vacature BIM-modelleur: een baan met veel verantwoordelijkheden en creativiteit. BIM staat voor Building Information Model. Hierbij wordt een 3D informatiemodel gemaakt waar alle informatie over een bepaald bouwproject in is verwerkt. Dit is de data die betrekking heeft op ontwerpen, bouwen en beheren van bouwwerken. Het gaat hierbij dan om berekeningen, bouwtekeningen, verslagen en rapporten, alles wat betrekking heeft op het bouwproject waar het om gaat. Ontwerpen en berekenen van elektrotechnische, werktuigbouwkundige, meet- en regeltechnische of andere gebouw gebonden installaties. Moduleren van nieuwe producten in het BIM-systeem. Toetsen van modellen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid. Kunt u deze verantwoordelijke baan aan of heeft u hier al veel ervaring mee? Dan hebben wij een geschikte BIM modelleur vacature voor u! 

BIM modelleur salaris

Het gemiddelde bim modelleur salaris ligt tussen de €2.500,- en €4.00,- per maand. Je salaris wordt berekend op basis van je opleiding, aantal jaren werkervaring en hoe veel verantwoordelijkeden jij op je neemt tijdens het uitvoeren van jouw functie. Het Bim Modelleur Salaris is dus erg variabel per persoon en opdrachtgever, Het exacte maandloon zal afhangen van uw ervaring op het vakgebied, de mate van verantwoordelijkheid, de grootte van het bouwbedrijf en het arbeidsverband. Het bim modelleur salaris is een erg mooi maandsalaris door de hoge verantwoordelijkheid die komt kijken bij de baan. Lees hieronder meer over het solliciteren op de functie bouwwerkinformatiemodel modelleur. 

Eenvoudig solliciteren

Ben jij een bim-modelleur en ben je geïnteresseerd geworden in een van onze vacatures? Schrijf je dan hieronder in om wekelijks nieuwe bim modelleur vacatures te ontvangen of stuur ons een mail. Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 076 514 3600. Lees via deze link meer over de vacature bim modelleur.

 

 

Vacature Projectmanager Bouw

Projectmanager Bouw

Projectmanager in de bouw is een prachtige functie voor professionals met management skills en proactief zijn in denken en handelen. Je moet verder graag het voortouw nemen in een team en competenties hebben zoals organiseren, plannen en projectbeheersing. Hoewel je overwicht moet hebben in het team, luister je goed naar anderen en durf je altijd je mening te geven, ook als deze soms afwijkt van wat er door anderen gezegd wordt. Als projectmanager bouw kan je bij projecten in allerlei verschillende sectoren worden ingezet. Het is juist deze diversiteit die de functie zo ontzettend veelzijdig maakt.

 

Een projectmanager in de bouw is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor een effectief en (kosten)efficiënt verloop van het bouwproject en alles dat hieruit voortvloeit. Hij is in dit kader ook eindverantwoordelijk voor de prestaties van de leden van zijn projectteam. Onder de verantwoordelijkheden kunnen verder nog vallen: het maken van een planning en een begroting, het organiseren en voorzitten van vergaderingen, het bewaken van de projectvoortgang, de communicatie met alle betrokkenen bij de bouw en de afstemming met de opdrachtgever.

 

Vacature Projectmanager Bouw

Er is nu een vacature voor Projectmanager Bouw: We zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren professional die goed weet hoe hij projecten in de bouw op een gestructureerde wijze aan moet pakken. Het opstellen van een gedegen en goed doordacht projectplan moet geen onbekende uitdaging zijn, net zo min als het kunnen opleveren van een eindresultaat dat naadloos aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. Kennis van financiële projectbeheersing is noodzakelijk. Ook vragen wij minimaal 2-4 jaar ervaring met projectmanagement in de bouw (of een vergelijkbare sector). Het is belangrijk dat in het kader van het aspect ervaring concrete voorbeelden (inclusief referenties) kunnen worden gegeven uit eerdere functies.

 

In de functie van projectmanager bouw is het voor jou verder geen kunst om alle disciplines in het projectteam samen te laten werken. Het is aan jou als projectmanager om de planning en hiermee de voortgang van het project te bewaken. Dit gaat ook op voor de projectbegroting. Het is daarnaast belangrijk dat je tijdig kunt herkennen wie je waar in het project bij moet betrekken. Denk in dit kader aan de opdrachtgever, maar ook aan het eigen management of overheidsinstanties zoals de gemeente. Projectmanager bouw betekent dagelijks bewegen op verschillende niveaus en schaken op meerdere borden tegelijk. De projectmanager die wij zoeken krijgt hier energie van!

 

Solliciteren op de vacature

Heb je interesse in de vacature projectmanager bouw dan kan je reageren door middel van het insturen van een motivatiebrief en C.V. Geef hierbij duidelijk aan waarom je voldoet aan de functiebeschrijving en besteed ruim aandacht aan de relevante ervaring die je hebt. Het is mogelijk dat er naar aanleiding van de sollicitatie een online screening wordt gedaan, bijvoorbeeld door middel van zoekmachines en profielen op sociale media. Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Werken bij Woningcorporaties

Werken bij woningcorporaties betekent dagelijks een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het oplossen van de huidige woningopgave in de samenleving. Woningcorporaties zijn organisaties, vaak in de vorm van een vereniging of stichting, die opgesteld staan om te voorzien in een betaalbaar woningaanbod. Woningcorporaties hebben doorgaans geen winstoogmerk en vervullen een duidelijke sociale functie binnen de woningmarkt. In nauwe afstemming met gemeenten bieden woningcorporaties woningen aan tegen relatief lage huurprijzen met als doel om deze woningen te laten betrekken door mensen met een minimaal tot middellaag inkomen. Naast het verhuren van woningen hebben woningcorporaties een belangrijke rol in het beheer en onderhoud. Ook kunnen woningcorporaties, in de gevallen waarbij het gedrag in en rondom de woning betreft, een rol spelen bij het oplossen van problemen tussen bewoners.

 

Vacatures bij Woningcorporaties

Hoewel woningcorporaties in Nederland qua aantallen personeelsleden nogal kunnen verschillen, zijn er binnen de organisatie doorgaans toch de nodige diverse functies te vinden. Wat voor functie kan je hebben als je wilt werken bij een woningcorporatie? Hierbij kan gedacht worden aan functies als: verhuurmakelaar, woonconsulent, maar ook die van (technisch) gebouwbeheerder. Er is nu een mooie vacature beschikbaar bij een woningcorporatie. Een belangrijke voorwaarde voor het kunnen vervullen van de functie is het bezitten van gedegen kennis van de werking van de (sociale) woningmarkt. Echt een vereiste is hierbij kennis van het verhuren en beheren van sociale huurwoningen. Kennis van het proces met betrekking tot koopwoningen is een pre, maar niet noodzakelijk voor deze functie. We zijn op zoek naar een betrokken en initiatiefrijke collega, met hart voor de maatschappelijke opgave waar de woningcorporatie voor staat. Kom jij werken bij woningcorporatie? Je bent te omschrijven als een echte teamspeler, die goed in staat is om van eigen uitgangspunten en deadlines uit te gaan. Je neemt liever geen afwachtende houding aan en praat niet om belangrijke zaken heen, maar gaat recht op je doel af. Werken bij woningcorporaties? Stuur dan e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul je gegevens in voor de nieuwsbrief.

 

Werken bij een woningcorporatie

Ben je na het lezen van de omschrijving enthousiast geworden om te gaan werken bij woningcorporatie? Herken je jezelf in het door ons geschetste profiel? Solliciteer dan op de vacature woningcorporatie door middel van het insturen van een c.v. en motivatiebrief naar het opgegeven adres. Geef duidelijk aan waarom jij voldoet aan de gestelde eisen en geef concrete voorbeelden van de kennis die je bezit over de (sociale) woningmarkt.

Uta personeel

UTA personeel is een afkorting voor uitvoerend technisch administratief (medewerker). Alle functies die hier onder vallen zijn projectleiders, planners, secretariaat medewerkers en nog meer. Benieuwd naar meer informatie? Lees hieronder alles over UTA functies!

UTA medewerker 

Er vallen een hoop functies onder de titel UTA medewerker. Hierbij kun je denken aan: projectleiders, planners, calculators, werkvoorbereiders, maar ook aan secretariaat medewerkers, medewerkers van de salarisadministratie en personeelszaken. Het maximum en minimum loon ligt vast in de CAO. Hiervoor wordt de UTA medewerker term gebruikt om al deze beroepen een vaste loonschaal te geven. 

UTA personeel voor een bouwbedrijf

UTA medewerkers zijn fundamenteel voor een bedrijf in de bouw. Het personeel moet namelijk niet alleen de planningen maken, maar deze ook uitvoeren, managen, financiën bijhouden en leiding geven. Dit kan natuurlijk niet door 1 persoon gedaan worden, maar door het hele team van UTA-personeel. Communicatieve skills zijn bij dit type werknemer onmisbaar. Alles gaat met deze beroepen om het aanhouden van de planning, uitvoeren van de gevraagde taken en leiding geven op de juiste manier. Alleen hierdoor zal het bouwproject tijdig klaar zijn. 

Uitvoerend Technisch Administratief

De 3 bovenstaande termen overkoepelen alle beroepen erg goed. Als UTA-medewerker val jij namelijk onder 1 van deze 3 groepen. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering, het technische gedeelte van het project of de administratie. Als uitvoerend technisch administratief personeel ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van het bouwproject. Samen met jouw team zorg jij voor een goed verloop van de planning en houd je elkaar gemotiveerd om de deadline te behalen. 

Op zoek naar een UTA vacature?

Meinselect heeft al jaren ervaring met het koppelen van talent in de bouw aan vacatures van bouwbedrijven. Ben jij geïnteresseerd in onze hulp bij het vinden van de juiste bouwvacature of juist bij het vinden van de juiste kandidaat? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 076 514 3600! 

 

Ontvang elke week de laatste kandidaten in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.