Medewerkers
waar
ook u van
gaat 
bouwen!

Kandidaten

Projectleider (onderaanneming)
Roosendaal | Breda | Bergen op Zoom5285 | Interieur- en afbouw
Onze kandidaat is een commercieel ingestelde, ondernemende projectleider. Hij is thuis opgegroeid vanuit een schilder- glaszettersbedrijf. Jarenlang is hij hierin actief geweest, ook als ondernemer. Vervolgens ruime ervaring opgedaan als projectleider/ calculator/werkvoorbereider bij een leverancier.

De afgelopen jaren heeft hij zijn kennis verbreed is hij aan de slag gegaan binnen de geveltechniek en dit is hem goed bevallen. Wegens de huidige marktomstandigheden heeft hij wat pech gehad in zijn carrière. Vandaar dat hij nu op zoek is naar een afwisselende baan, waar hij zich in vast kan bijten. Hij wil graag een team aansturen maar ook betrokken zijn bij het financiële plaatje van zijn projecten.

Als persoon is hij doelgericht en to-the-point in zijn communicatie. Een mensen-mens die er geen moeite mee heeft om zijn handen uit de mouwen te steken. Hij kan goed overweg met MS-office systemen.

Onze kandidaat is per direct, fulltime beschikbaar! Interesse in zijn uitgebreide cv? Laat het ons weten! .....
Inspecteur - Werkbegeleider
Amsterdam | Apeldoorn | Utrecht5279 | Bouwkunde
De kandidaat die wij persoonlijk gesproken hebben is een gezellig persoon. Hij is opzoek naar een nieuwe bouwkundige uitdaging in zijn carrière.

Hij heeft een zeer brede ervaring en een uitdaging is altijd welkom. Hij heeft zijn praktische kennis altijd genoeg aangevuld met theoretische kennis. Leren is geen probleem en de bereidwilligheid is aanwezig. Zoals vaak gezegd, leren doet hij nog iedere dag.

Zoals hij zelf zegt hij kan van alles en heeft altijd in een rol gewerkt waar je zelfstandig moet kunnen werken en gewend moet zijn aan veel verantwoordelijkheid. Variërend van Bouwprocesleider en landmeter. De laatste jaren heeft hij zijn kennis verbreed richting het inspecteren d.m.v. een laserscanner (en drone) voor het inspecteren van gebouwen.

Uit referentie is gebleken dat onze kandidaat leergierig en zeer flexibel is, hij heeft daarnaast een hoge mate van veiligheidsbewustzijn.

Staat u open voor deze technische man en wilt u meedenken over de verschillende mogelijkheden? Aarzel niet en neem direct contact met ons op 076 5143600 .....
Uitvoerder (renovatie - onderhoud)
Den Bosch | Eindhoven | Tilburg5277 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een gemotiveerde en ervaren Uitvoerder. Hij kan efficiënt blijven werken onder wisselende omstandigheden door zichzelf aan te passen aan taken, verantwoordelijkheden en mensen. Zijn ervaringen heeft hij als uitvoerder voornamelijk in de onderhoud en renovatie/ transformatie. Hierin ziet hij uitdagingen om altijd het perfecte resultaat te halen. Hij geeft nooit op bij tegenslagen. Deze man is zorgvuldig in zijn functie en neemt zijn verantwoordelijkheden in acht. Hij is in staat om originele ideeën, methoden en oplossingen te bedenken.

Het is een echte regelaar en iemand die graag in contact staat met mensen, zowel intern als extern. Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische omgeving past bij hem. In zijn functie blijft hij graag ontwikkelingen volgen, het werk is nooit af, zoals hij het zegt. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie waarbij hij met meerdere, kleinere werken te maken krijgt.

Deze Uitvoerder is per direct, fulltime inzetbaar! Meer weten? Bel: 076 5143600 .....
(Key) Accountmanager - Relatiemanager
Den Bosch | Eindhoven | Breda5275 | Overig
Onze kandidaat is een enthousiaste relatiemanager pur-sang. Hij is een snelle denker, leert graag en pakt daardoor nieuwe materie snel op. Hij denkt graag mee over technisch, complexe vraagstukken, en heeft hierdoor al mooie projecten tot een goed eind weten te brengen.

Deze man heeft bijna 20 jaar bij een producent van speciale bouwproducten gewerkt. Hier heeft hij een mooi klantenbestand weten op te bouwen en uit te breiden. Momenteel is hij werkzaam in een rol die niet bij hem past. Hij mist het creatief meedenken, het adviseren en op een hoger niveau bezig zijn.

Onze kandidaat heeft aantoonbare passie voor vastgoed, bouw en techniek. Hij heeft de gunfactor waardoor hij snel het vertrouwen wekt en hiermee duurzame relatie weet op te bouwen.

Bent u op zoek naar een loyale collega met een enorme drive? Iemand die graag succesvol wil zijn voor uw organisatie? Informeer dan snel naar de uitgebreide gegevens van onze kandidaat! .....
Junior Bouwkundige
Utrecht | Amersfoort | Tiel5268 | Overig
Onze kandidaat is een enthousiaste jongen die graag de stap maakt richting de bouw. Deze jongeman komt uit de muziek- en event branche, hier is hij min of meer met toeval terecht gekomen. Hij heeft veel technisch inzicht en passie voor bouwkunde.

Nu is hij werkzaam bij een allround klusbedrijf en krijgt hij veel praktische kennis mee. Hij heeft al bij veel verschillende klussen mogen meedraaien en offertes mogen maken. Zijn collega’s zien deze
jongeman als een creatief, gedisciplineerd, en probleemoplossend persoon. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en is zeer leergierig ingesteld. De stap naar de bouw is voor hem een weloverwogen beslissing. Starten als junior inspecteur of aankomend uitvoerder is een mooie stap en eentje waar hij erg enthousiast over is.

Ziet u kansen voor deze gemotiveerde starter? Informeer direct voor meer informatie over onze kandidaat! Hij komt graag kennismaken! .....
Commercieel Adviseur
Den Bosch | Tilburg | Waalwijk5262 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een ervaren binnendienstmedewerker en gespecialiseerd in bouwmaterialen. Al jaren werkzaam bij een grootschalige bouwmaterialenhandel voor de professionele markt. Daarnaast heeft hij zijn functie altijd gecombineerd met planning, logistiek en voorraadbeheer.

Graag wil hij een stap maken naar een functie waarbij hij wat meer afwisseling kan hebben in zijn werkzaamheden. Het klantcontact zowel op locatie als vanuit kantoor is voor hem belangrijk. Het adviseren en meedenken en het opbouwen van relaties is iets waar zijn kracht ligt.

Deze man is een sociale teamplayer, hij is erg betrokken in zijn werk. Hij leert snel, pakt nieuwe materie snel op. Hij voelt zich thuis in een familiebedrijf of in een organisatie met korte lijnen waar hij gewaardeerd wordt.

Heeft u behoefte aan een hulpvaardig collega met een technisch oog voor detail? Informeer dan naar de gegevens van onze kandidaat! .....
Planontwikkelaar/ Ontwerpcoördinator
Tilburg | Eindhoven | Den Bosch5221 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een ervaren Technisch Planontwikkelaar in het realiseren van projecten, vanaf ontwerp, ontwikkeling, bouw, inrichting en beheer van gebouwen. Hij is vanuit de staalbouw doorgegroeid naar de utiliteitsbouw. Hij heeft ruime ervaring opgedaan bij een aantal gerenommeerde partijen voornamelijk binnen de bedrijfsmatige sector.

Anderen betitelen hem als een teamplayer met groot verantwoordelijkheidsgevoel, analytisch, betrouwbaar, ruim technisch inzicht en gericht op realisatie, kwaliteit en efficiëntie. Ook is hij goed thuis in LEAN bouwen en werken vanuit een BIM-model.

Hij wil zijn ervaringen als Planontwikkelaar of Ontwerpcoördinator verder inzetten bij een mooi, bouw gerelateerd bedrijf. Bent u opzoek naar deze loyale collega? Twijfel niet en neem direct contact met ons op 076 5143600. Deze kandidaat is per direct beschikbaar voor 32- 40 uur per week! .....
(Starter) Built Environment
Den Bosch | Tilburg | Eindhoven5212 | Overig
Deze jonge dame die wij hebben gesproken, omschrijft zichzelf het beste als leergierig, spontaan, creatief en zeer gemotiveerd. Met behulp van deze eigenschappen gaat zij iedere uitdaging aan. Op dit moment is ze haar Associate Degree studie Built Environment aan het afronden. Haar ambitie is er om hiernaar om aansluitend door te gaan met een Bachelor deeltijd studie.

De afgelopen jaren heeft ze voor haar studie al verschillende stages mogen lopen, hier heeft ze al heel wat werkervaring mogen opdoen. Bij de ambitie van doorstuderen hoort ook het vinden van een leuke job bij.

Deze jonge dame is opzoek naar een leuk baan in de stedelijke/ gebieds-ontwikkeling of richting wonen en leefbaarheid. Ze is binnenkort voor 24 à 28 uur in de week beschikbaar. Is uw bedrijf actief in de ontwikkeling van bouw? Staat u te springen om jong enthousiast talent? Aarzel niet en neem direct contact met ons op: 076 5143600 en informeer naar deze topper! .....
Adviseur/ Inspecteur (vastgoedonderhoud)
Venlo | Eindhoven | Venlo5211 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een ondernemende, kundige man. Zijn carrière begonnen vanuit het bedrijf van zijn vader. Achtergrond vanuit het schildersvak, maar inmiddels gespecialiseerd in vastgoedonderhoud i.c.m. RGS. Van 0-metingen tot complete meerjarenplanningen en begrotingen en vanuit daar een gedegen advies uitbrengen richting de opdrachtgever, dit is waar zijn kracht zijn ligt.

Graag wil hij zijn kennis en ervaring inzetten vanuit de advieskant, bij een Vastgoedadvies-inspectiebureau. Hij staat open om vakinhoudelijke cursussen te volgen, om zo zijn kennis up-to-date te houden.

Onze kandidaat maakt een betrouwbare, loyale indruk. Hij heeft van nature een gezond commercieel gevoel. Hij is gewend zelfstandig te werken, maar een team van specialisten om hem heen, is wel iets wat hij fijn vindt. Samen sparren om tot oplossingen te komen, voor een tevreden opdrachtgever.

Heeft u interesse in een persoonlijke kennismaking met onze kandidaat? Informeer gerust naar zijn uitgebreide gegevens! .....
Technisch Vastgoedbeheer (zzp)
Den Haag | Rotterdam | Amsterdam5209 | Vastgoed en makelaardij
Onze kandidaat betreft een zeer ervaren en professionele ZZP’er. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in loondienst als technisch manager in het vastgoedbeheer. Hierin heeft hij gewerkt als technisch beheerder in de particuliere sector, Retail sector, verschillende coöperaties en VVE beheer. Deze man is uiteindelijk voor zich zelf begonnen, omdat zijn laatste werkgever kansen heeft geboden om een eigen onderneming te starten.

Onze kandidaat kan op ZZP-basis aan de slag en hij staat open voor verschillende functies. Van technisch manager, opzichter, facilitair manager tot aan projectleider. Dit voornamelijk binnen het onderhoud, renovatie of verduurzaming van vastgoed.

Onze kandidaat is op korte termijn voor 32-36 uur beschikbaar. Heeft u tijdelijk behoefte aan een ervaren man op ZZP-basis? Aarzel niet en neem contact op en informeer naar deze kandidaat! .....
Vastgoedadviseur (RgdBOEI)
Tilburg | Rotterdam | Den Bosch5207 | Vastgoed en makelaardij
De kandidaat die wij gesproken hebben is een allround bouwkundig vastgoed adviseur en projectleider. Competenties die bij hem passen zijn resultaat- en klantgericht, proactief, samenwerkend en zelfstandig. Deze man is communicatief vaardig met een luisterend oor en met een zeer open houding. Deze kandidaat neemt zelf het initiatief om het project te doen slagen door creatief te denken.

Wat collega’s over hem zeggen: integer, flexibel, teamspirit en betrouwbaar. Terugkoppelen van bevindingen zijn voor hem zeer belangrijk. Hij komt vooraf gemaakte afspraken altijd na en is resultaat-en actiegericht. Na jaren werkervaring bij de overheid weet hij goed met politieke en bestuurlijke verhoudingen en besluitvorming om te gaan.

Onze kandidaat is per direct fulltime beschikbaar. Hij staat open voor een vaste baan maar een interessant project is voor hem ook bespreekbaar. Heeft u behoefte aan een projectleider vastgoed/ vastgoedadviseur? Aarzel niet en neem direct contact met ons op: 076 5143600! .....
Operationeel Manager
Eindhoven | Tilburg | Den Bosch5205 | Civiele Techniek
Onze kandidaat is een ervaren bouwkundig techneut, hij is van de inhoud en hij wil graag betrokken zijn bij projecten vanaf constructief ontwerp/ engineering tot realisatie. Daarnaast is hij procesmatig sterk en streeft hij naar hoogwaardige kwaliteit in zijn werk of projecten. Het aansturen en coachen van een team is iets wat hem goed ligt. Ruime ervaring met grootschalige turnkey projecten, voornamelijk binnen de prefabbeton.

Hij is op zoek naar een rol waar hij zowel strategisch maar ook operationeel bezig kan zijn is iets wat hem goed past. Samen bouwen aan een product dat toegevoegde waarde biedt. Niet alleen in de toepassing maar ook passend binnen de circulaire economie. Onze kandidaat is zowel geïnteresseerd in een vaste invulling, of eventueel projectmatig inzetbaar.

Heeft u behoefte aan een Operationeel Manager als vaste invulling binnen uw team? Informeer gerust naar onze kandidaat! .....
Bouwtechnisch tekenaar
Gouda | Rotterdam | Dordrecht5204 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een bouwkundige tekenaar in eenvoudige zin. Hij is een nuchtere man die graag weer snel aan de slag wilt. Hij heeft als tekenaar divers gewerkt, maar is een echte trouwe labrador voor de organisatie. Zijn laatste ervaringen zitten in de bouwkundige installaties. Daarvoor heeft hij ook winkel inrichtingen getekend en is hij begonnen met daken en gevels.

Deze kandidaat kan met zijn bouwkundig inzicht goed tekeningen maken. Dit is ook waar hij energie van krijgt. Weinig creativiteit niet moeilijker maken dan dat het is en opzoek gaan naar de beste oplossing of detaillering. Hij kan goed overweg met Autocad 2D.

Onze kandidaat is opzoek naar een leuke job om te beginnen parttime en vanuit daar doorstromen naar een fulltime functie. Bent u op zoek naar een technisch tekenaar? Aarzel niet en bel: 076 5143600! .....
Projectcoördinator Interieur
Roosendaal | Breda | Bergen op Zoom5194 | Interieur- en afbouw
Onze kandidaat heeft een expertise op het gebied van interieurontwerp. Zijn doel is om van elk project een succes te maken. Zijn expertise is gebaseerd op ervaring in vele sectoren waaronder maritiem, horeca, gezondheidzorg, particulier en kantoor/werkplekken. Het belangrijkste aspect voor onze kandidaat is om zijn klanten echt te leren kennen en hun vereisten volledig te begrijpen. Hierdoor kan hij de uitdaging aangaan en hun verwachtingen overtreffen.

Mensen omschrijven de man als een interieurontwerper met technische en projectmanagement vaardigheden. Iemand die goed bekend is met Autocad, Vectorworks, Sketch-up, Adobe CS, MS Office en 3D / perspectieftekenen.

Onze kandidaat is opzoek naar een baan voor 24 à 32 uur, waar hij zich flexibel kan opstellen en zijn expertise kan inzetten. Is uw bedrijf opzoek naar een interieurontwerper / werkvoorbereider en/of projectmanager? Aarzel niet en neem gelijk contact met ons op en informeer naar deze kandidaat. .....
Kopersbegeleider / Commercieel Adviseur
Breda | Den Bosch | Eindhoven5193 | Interieur- en afbouw
Onze kandidaat is een enthousiaste en representatieve vrouw, die opzoek is naar een leuke nieuwe uitdaging voor 32 uur per week. Ze houdt ervan om in contact te zijn met klanten, het inventariseren van bouwwensen, het begeleiden en adviseren in het proces van schetsontwerp tot start bouw, materiaal- en kleurkeuze, elektraplan, aanvraag vergunningen en uitwerken van bijbehorende financieel en administratief overzicht. Dit alles om tot het beste resultaat te komen voor beide partijen.

Ze heeft veel ervaring als interieurarchitecte en heeft daar ook 8 jaren als zelfstandige in geopereerd, maar miste toch de collega's en heeft uiteindelijk het besluit genomen om weer in loondienst te gaan. Sinds 2018 werkzaam geweest als Kopers adviseur en Commercieel Adviseur. Deze dame kan goed werken met Autocad en SketchUp en heeft onlangs ook haar eigen huis ontworpen. Zij beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

Heeft u mogelijkheden voor deze gedreven en stressbestendige dame? Informeer direct naar onze kandidaat. Zij is per direct beschikbaar! .....
Vastgoedbeheerder
Amsterdam | Den Haag | Rotterdam5150 | Vastgoed en makelaardij
Onze kandidaat is een enthousiaste man, die helaas bij zijn huidige werkgever boventallig is verklaard. Hij laat zich daardoor niet uit het veld slaan en heeft voor zichzelf ook goed nagedacht welke richting hij nu op wil. Hij wil dolgraag weer terug in het Vastgoed, dat blijft hem toch wel trekken. Het is een leergierig persoon die zichzelf graag wil ontwikkelen & uitdagen. Hij vindt het prettig als een bedrijf innovatief is, hoopt hier zelf ook een steentje aan bij te kunnen dragen d.m.v. het aandragen van ideeën.

Onze kandidaat is een echte teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken. Voert inspecties uit en kan goed in een pand overzien wat er moet gebeuren en kijkt altijd oplossingsgericht. Hij houdt van korte lijnen en snel schakelen, ook richting onderaannemers. Qua communicatie is hij open en direct, vindt het zelf ook prettig wanneer collega's dit naar hem toe zijn.

Heeft u mogelijkheden voor een gedreven vastgoedbeheerder of woonconsulent? Informeer direct naar onze kandidaat. Hij is per direct, fulltime inzetbaar! .....
Startend Tekenaar (parttime)
Breda | Waalwijk | Tilburg5149 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat is een gedreven derdejaars student aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hier studeert hij architectuur. Dit omdat hij creatief en technisch aangelegd is. Onze kandidaat is een enthousiast persoon. Dit is ook te merken in groepsprojecten, waar hij erg gericht is op het creëren van een positieve werksfeer. Hij vindt het belangrijk dat projecten tijdig worden ingeleverd en van goede kwaliteit zijn, perfectionistische trekjes zijn dan ook op zijn plek. Deze combinatie maakt hem de ideale teamgenoot.

Deze kandidaat zit in zijn afrondende fase van zijn Bachelor. Na de zomer wilt hij zijn studie doorzetten naar een master. Hij is nu opzoek naar een werkgever waar hij het geen wat hij in zijn studie geleerd heeft in de praktijk kan toe te passen. Hij is per direct beschikbaar en opzoek naar een baan voor 1-2 dagen in de week.

Is uw bedrijf opzoek naar starter in de arbeidsmarkt en wilt u een werknemer die u nog kunt kneden? Aarzel niet en informeer naar deze kandidaat 076 5143600! .....
Creatief Projectleider
Rotterdam | Breda | Den Haag5145 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat is een ervaren bouwkundig ingenieur gespecialiseerd in coördinatie van projecten vanaf conceptontwikkeling tot realisatie. Vier jaar lang was zij verantwoordelijk voor de implementatie en ontwikkeling van internationale interieurontwerp- en winkelprojecten voor een high-end Nederlandse modemerk.

Deze dame kan zich focussen op een compleet overzicht van het ontwerp proces: detaillering, materialisatie, relatie met klanten en derden, teammanagement, leveranciersscouting, samenwerking met adviseurs en aannemers. En uiteindelijke controle doen op de bouwplaats. Ze is gedreven met Autocad, ArchiCad en Revit en spreekt een aardig woordje over de grens.

Onze sociale kandidaat is nu opzoek naar een baan waar ruimte is voor zelf ontwikkeling als creatief projectleider/ projectmanager. Bent u opzoek naar een potentiele kandidaat die technisch goed onderlegd is? Reageer dan snel op deze kandidaat: 076 5143600 .....
(aankomend) Architect - Ontwerper
Breda | Dordrecht | Tilburg5117 | Architectuur en stedenbouw
Wij hebben voor u gesproken met een zeer kundig en gepassioneerd kandidaat. Na het behalen van zijn titel “Architect” is deze professional aan de slag gegaan bij een architectenbureau. Hier heeft hij ruime ervaring opgedaan als ontwerper, tekenaar en architect. Zowel bouwkundig als op het gebied van interieurontwerp heeft hij mooie projecten gerealiseerd. Helaas wegens de crisis is hij in 2012 zijn baan verloren.

Daarom heeft hij de afgelopen jaren ervaring opgedaan als Engineer/ Tekenaar en Ontwerper binnen de Scheepsbouw. Dit vakgebied is leuk en leerzaam geweest voor hem, maar nu is het tijd om van zijn passie weer zijn werk te maken. Onze kandidaat is zeer goed op de hoogte van AutoCad – Arkey en Rhino. Hij beheerst basis Revit 3D. Zijn kennis op het gebied van het bouwbesluit is goed.

Zie u mogelijkheden voor een creatief en kundig (aankomend) Architect- Ontwerper? Onze kandidaat is fulltime beschikbaar voor een leuke baan! Informeer gerust naar zijn cv plus portfolio! .....
Technisch Adviseur
Breda | Tilburg | Roosendaal5111 | Overig
Onze kandidaat is een echte techneut die absoluut niet kan stilzitten. Hij houdt ervan om nieuwe dingen uit te zoeken, zeer nieuwsgierig en leergierig en zal zichzelf ook altijd blijven uitdagen in wat voor functie dan ook. Het is een goede coach die het leuk vindt om collega’s te ondersteunen en in hun kracht te laten werken.

Deze techneut heeft de afgelopen jaren heel veel ervaring opgedaan in de aansturing van complexe projecten op het gebied van Beheer & Onderhoud (E, W en B). In diverse functies als Projectleider & Teamleider en Installatieadviseur is hij succesvol gebleken. Het opzetten van onderhoudstrajecten, het beheren van vastgoed, contractmanagement en het uitbrengen van advies maken hem een senior binnen zijn vakgebied.

Heeft uw organisatie behoefte aan een bevlogen medewerker, met een enorme passie voor zijn vak? Iemand die kritisch en vastberaden durft te zijn? Neem dan nu contact met ons op. .....
Bouwcoördinator- Uitvoerder (zzp)
Gorinchem | Breda | Rotterdam5105 | Administratief
Met zijn commerciële achtergrond heeft hij ruime ervaring opgedaan binnen diverse bedrijven. Voornamelijk aan de kant van de bouw. Vanuit zijn rol als commercieel adviseur heeft hij te maken gehad met technische oplossingen binnen de o.a. de utiliteitsbouw. Ook op het gebied van brandwerendheid, akoestiek en afbouwmaterialen heeft hij ruime kennis opgedaan.

Een aantal jaar geleden heeft hij besloten om de commerciële kant van de bouw om te zetten in een rol van projectcoördinator/ uitvoerder. De afgelopen jaren heeft hij met veel plezier diverse projecten aangestuurd binnen de afbouw. Hij verzorgde de communicatie richting alle partijen en stuurde de teams aan op de projecten.

Onze kandidaat is sterk in het plannen, overzicht bewaken en een echte kameleon t.a.v. de omgang met verschillende mensen. Hij is gewend de werkvloer aan te sturen, maar ook op directieniveau te sparren. Goed in staat om tekeningen vanuit Autocad te lezen en eenvoudige projecten uit te werken.

Heeft u behoefte aan een energieke Bouwcoördinator die goed in staat is uw project tot een goed eind te brengen? Onze kandidaat is per direct, fulltime inzetbaar op zzp-basis! Bel ons direct voor het maken van een afspraak! .....
Servicemanager
Breda | Tilburg | Den Bosch5104 | Overig
Onze kandidaat is een zeer ervaren en toegewijde servicemanager met ruime ervaring in het coördineren binnen de bouw. Heeft aantoonbare ervaring in het begeleiden van bedrijfsvoering, management en bevorderen van winstgevendheid. Is bedreven in het omgaan met complexe kwesties en uitdagingen en adviseert klanten op verbetering. Hij heeft de afgelopen jaren voldoende ervaring opgedaan in het aansturen en coachen van personeel. Commercieel is hij sterk, dit blijkt uit stijgende cijfers van de afgelopen twee jaren bij zijn huidige werkgever en vindt het leuk om met diverse partijen te schakelen.

In zijn huidige functie als Manager Service & Onderhoud, draait hij nu af en toe een dag mee met de monteurs die hij aanstuurt, om zo een goed beeld te krijgen wat er speelt op de werkvloer, sfeer te proeven en te peilen wat er eventueel beter of anders kan. Hij neemt dan worstenbroodjes mee en bouwt echt een band met zijn mensen op. Zijn kracht ligt echt in het regelen en plannen van zaken. Hoe hectischer de dag, hoe prettiger hij werkt. Hij is dan ook zeer stressbestendig en communicatief vaardig.

Onze kandidaat staat open voor een nieuwe uitdaging voor ca. 32- 36 uur per week. Informeer gerust bij Annelot voor meer informatie. .....
Kopersadviseur- Woonconsulent
Den Bosch | Utrecht | Eindhoven5101 | Vastgoed en makelaardij
Onze kandidaat heeft de laatste jaren veel werkervaring opgedaan als Interieurarchitect en daarvoor heeft ze bij meerdere bedrijven gewerkt als Projectmanager op de financiële afdeling.
Men zegt over haar dat ze een opgewekte, vrolijke en harde werker is. Ze kan slecht tegen stil zitten en pakt het werk met beide handen aan. Ze brengt een hoop economische kennis mee maar staat daarnaast bekend om het zoeken van het persoonlijke contact; ze beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden. Met haar open en eerlijke houding is ze in staat het beste uit een klantrelatie te halen.

Ze is nu op zoek naar een baan waar ze haar passie voor ‘bouwen’ kan inzetten. Een baan als Koperadviseur sluit perfect aan bij haar kennis en kunde. Deze kandidaat is per direct beschikbaar.

Is uw bedrijf op zoek naar een Kopersbegeleider die gaat voor het persoonlijk contact met de klant? Aarzel niet en neem snel contact met ons op! 076-5143600 of stuur een e-mail naar info@meinselect.nl .....
Bewonersconsulent/ Woonconsulent
Tilburg | Breda | Den Bosch5094 | Administratief
Deze dame heeft een achtergrond als servicemedewerker binnen diverse bedrijven. Als rode draad staat communicatie tussen belanghebbende bovenaan. Vanuit eigen ervaring een grootschalige renovatieproject mogen ervaren. Van daaruit is doorgegroeid naar een afwisselende functie van medewerker bewonerscommunicatie bij een vastgoedadviesbureau.

Onze kandidaat is een empathische en oplossingsgerichte dame. Ze heeft aantoonbare passie voor duurzaamheid en staat open voor vernieuwing. Ze komt het beste tot haar recht binnen een open, sociale werksfeer met veel dynamiek. Ze heeft geen moeite met deadlines, ze is stressbestendig en resultaatgericht.

Collega’s ervaren haar als betrouwbaar, loyaal en nauwkeurig in haar werk. Iemand waar je op kan bouwen. Ze is per direct beschikbaar voor 32-36 uur per week. Bel gerust voor haar uitgebreide profiel! .....
Senior Projectleider/ Projectmanager
Roosendaal | Zeeland | Rotterdam5091 | Bouwkunde
Wij hebben voor u gesproken met een ervaren, breed inzetbare professional. Hij is zijn carrière begonnen als calculator/ werkvoorbereider binnen de bouw. Vervolgens is hij meer de commerciële kant opgegaan bij een toeleveranciers van de bouw. Onze kandidaat heeft mooie stappen gezet en uiteindelijk heeft hij een directiefunctie bekleed.

Met zijn liefde voor de bouw heeft hij de afgelopen jaren veelal projectmatig gewerkt als Projectleider/ Projectmanager. Met zijn sterkte intuïtie deinst hij niet terug wanneer hij moeilijke beslissingen moet nemen. Hij is gewend snel en doortastend te werk te gaan, out-of-the-box en vernieuwend.

Onze kandidaat is per direct, fulltime beschikbaar. Hij houdt van complexe vraagstukken, hij is graag de spin in het web en werkt klantgericht. Heeft u ruimte voor deze daadkrachtige leider, informeer dan naar onze kandidaat! .....
Coördinator Bouw
Eindhoven | Venlo | Den Bosch5082 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een praktische man. Die zijn carrière is begonnen als timmerman en het maken van meubels. Zijn ervaringen liggen echt in het praktische gedeelte van de bouw. Hij is in zijn carrière doorgegroeid tot bouwkundig onderhoud coördinator. Alles wat er gedaan wordt op de bouw heeft hij gezien, gedaan of verstand van. Hij is nu opzoek naar een afwisselende baan in de bouw, waar hij zijn ervaringen en praktische kennis kan gebruiken.

Een rol van Onderhoud Coördinator is op zijn lijf geschreven. De afwisseling en het in contact zijn met mensen is iets wat hem goed past. Deze man is een mensen- mens, flexibel van aard en streeft naar een hoge klanttevredenheid. Waardering en duidelijkheid zijn voor hem belangrijk.

Heeft u behoefte aan een allround Coördinator, iemand met oog voor detail? Onze kandidaat is per direct, fulltime inzetbaar! .....
Projectleider Bouw
Rotterdam | Den Haag | Gouda5066 | Bouwkunde
De kandidaat die wij deze week hebben gesproken is een Hbo- afgestudeerde Bouwkundige met een brede werkervaring in de aannemerij, vastgoedbeheer en bouwkundige advisering. Zijn ervaring is met name opgedaan met renovatie, onderhoud en verbouw, zowel in de utiliteits- als woningbouw. Door zijn brede ervaring is deze kandidaat ook heel breed inzetbaar. Zijn ambitie is het leiden van projecten waarbij het kwalitatief resultaat, binnen planning en budget, gerealiseerd wordt. Uiteraard realiseert hij zich dat met een goed team een goede coach nodig is om het gewilde resultaat te behalen.

Hij is stressbestendig, heeft een hands-on instelling en volgt de nieuwe ontwikkelingen op de voet. Daarnaast is hij altijd bereid aanvullende opleidingen te volgen om zijn werk met de juiste basis invulling te geven.

Bent u de werkgever die opzoek is naar een ervaren projectleider? Aarzel niet en neem direct contact met ons op over deze kandidaat! Hij is op korte termijn per direct beschikbaar om mooie projecten te leiden. .....
Vastgoed Manager
Utrecht | Den Bosch | Tilburg5046 | Vastgoed en makelaardij
Wij hebben voor u gesproken met een commercieel, enthousiast en sociale jongeman, die passie heeft voor vastgoed en beleggen. Hij heeft een intrinsieke drive om iedere dag het beste uit zichzelf en anderen te halen. Hij is innovatief, communicatief vaardig en pragmatisch ingesteld. Deze kandidaat is Juridisch onderlegd, maar is er inmiddels wel achter dat de wereld van vastgoed en beleggen hem meer aanspreekt.

Op dit moment werkzaam als Relatie Manager binnen een Internationale organisatie binnen het beleggen van commercieel vastgoed. Hij wil graag een nieuwe stap maken binnen zijn vakgebied.

Heeft u behoefte aan een medior kandidaat met een ondernemende instelling en een gezond commercieel gevoel? Informeer gerust naar onze kandidaat. .....
Hoofd Productie - Senior Projectleider
Bergen op Zoom | Rotterdam | Eindhoven5042 | Bouwkunde
Wij hebben voor u gesproken met een senior professional. Onze kandidaat heeft ruime ervaring opgedaan als Projectleider maar ook als Hoofd Productie. Voornamelijk actief geweest binnen de grootschalige, complexe utiliteitsbouw en hoogbouw. Het aansturen van teams, vanaf uitvoerders, inkoop en bedrijfsbureau, behoorden tot zijn verantwoordelijkheid.

Hij staat graag in contact met de opdrachtgever en hij is graag betrokken vanaf het voortraject. Hierdoor weet hij projecten tot een (financieel) succes af te ronden. Gezien zijn enorme ervaring is hij op zoek naar een werkomgeving waar hij de mogelijkheid krijgt om zijn opgedane kennis over te dragen aan de nieuwe generatie. Onze kandidaat komt het beste tot zijn recht in een aansturende, leidinggevende rol waarbij hij de verantwoordelijkheid krijgt over projecten vanaf € 25 mln.

Heeft u behoefte aan een professioneel leider die vanuit de LEAN gedachte projecten tot een goed eind weet te brengen? Informeer dan vandaag nog naar onze kandidaat. Hij is per direct, fulltime inzetbaar. .....
Senior Adviseur Marketing & Communicatie
Breda | Roosendaal | Tilburg4965 | Marketing / Communicatie
Onze kandidaat betreft een zeer ervaren communicatiespecialist. Door de jaren heen heeft deze kandidaat verschillende functies bekleed binnen de marketing en communicatie. De laatste jaren is hij veelal actief geweest als Adviseur en Woordvoerder (marketing en communicatie).

In deze rol heeft hij contact gehad met zowel bewoners als de politiek op het gebied van bouw en vastgoed. De combinatie van economisch, sociaal maatschappelijk maar ook het ondernemende binnen deze club, vond hij erg interessant. Onze kandidaat maakt een serieuze en betrokken indruk. Hij denkt graag mee over de juiste vorm van communiceren dmv een plan van aanpak en kan ook op strategisch niveau goed opereren.

Hij is nu op zoek naar een leuke baan binnen een organisatie waar hij van toegevoegde waarde kan zijn op het gebied van communicatie. Zijn voorkeur gaat uit naar een zelfstandige rol met de nodige verantwoordelijkheid. Onze kandidaat is op korte termijn beschikbaar voor 32-36 uur per week. Meer weten? Bel of mail ons gerust! .....
Commercieel Ontwikkelaar
Utrecht | Amersfoort | Den Bosch4950 | Bouwkunde
Deze zeer ervaren bouwkundige heeft een indrukwekkend cv opgebouwd. Na zijn studie is hij aansluitend aan de slag gegaan als Commercieel Adviseur Vastgoed. Vervolgens heeft hij geruime tijd ervaring opgedaan als Projectmanager, Adviseur en Projectontwikkelaar binnen het vastgoed. Als Projectontwikkelaar heeft hij mooie projecten weten te realiseren. Waarbij hij als zelfstandige ook het hele proces bewaakte en aanstuurde van SO, VO en DO. Van acquisitie tot en met het opstellen van de stichtingskosten en het bewaken van financiële rapporten; onze kandidaat heeft er ervaring mee.

Hij maakt een ondernemende indruk met een hands-on mentaliteit en komt doortastend en vastberaden over. Hij is communicatief sterk op alle niveaus en door zijn empathisch vermogen is deze kandidaat een prettige gesprekspartner.

Nu is het tijd voor een volgende stap in zijn carrière. Onze kandidaat is op zoek naar een managementpositie binnen een dynamisch (bouw)bedrijf, waarbij hij zijn expertise zo optimaal mogelijk kan inzetten.

Bent u op zoek naar een Manager Projectontwikkeling of Commercieel Ontwikkelaar? Deze kundige professional komt graag kennismaken. Met zijn bevlogenheid en ondernemerskwaliteiten kan hij binnen diverse bedrijven van toegevoegde waarde zijn. Neem dan contact met ons op: 076-5143600 .....
Bouwkundig Adviseur/ Projectleider (zzp)
Tilburg | Breda | Den Bosch4936 | Bouwkunde
Onze professional is een zeer ervaren bouwkundige. Hij heeft zijn carrière opgebouwd van Voorman/Timmerman naar Uitvoerder en is vervolgens vanuit de andere kant van de tafel aan de slag gegaan als Onderhoudsmanager.

Hij heeft diverse opleidingen met succes afgerond en heeft zich hierdoor steeds verder ontwikkeld. Hij is goed op de hoogte van NEN 2767, RgdBOEI en het opstellen van MJOP en MJOB. Deze kandidaat kan werken met MS Office, Plandatis en O-Prognose.

Momenteel is hij werkzaam als zelfstandige en dan voornamelijk als Inspecteur/Adviseur en Projectleider. Gezien zijn passie en kennis op het gebied van onderhoud en beheer, is hij op zoek naar een nieuw project binnen dit vakgebied.

Heeft u behoefte aan een interim Projectleider/Adviseur? Onze professional is op korte termijn inzetbaar voor 24-32 uur per week. U kunt contact opnemen op 076-5143600 .....
Projectmanager Bouw (zzp)
Breda | Den Bosch | Rotterdam4917 | Bouwkunde
Analytisch, flexibel, probleemoplossend, hands- on mentaliteit en zelfstandig. Zo omschrijven we deze allrounder met ervaring in de bouw (installatietechniek) en de retail. In beide vakgebieden strekt de ervaring op het gebied van projectbegeleiding en begeleiding tijdens de uitvoering.

Dit is een zeer ervaren bouwkundige die goed kan denken vanuit de kant van de opdrachtgever. Onze kandidaat is een man die vragen stelt en graag alles wil weten om op deze manier de controle over een project te kunnen krijgen.

Hij gaat zeer betrokken te werk, is nauwkeurig en analytisch en legt zaken goed vast. Hij is van nature een echte ondernemer en neemt zijn verantwoordelijkheid; een man waarvan je op aan kan.

Deze kundige, bouwkundige Projectmanager is op korte termijn inzetbaar voor 8- 40 uur per week, op interim-basis. Geinteresseerd in zijn uitgebreide profiel? Neem dan contact met ons op: 076-5143600 .....
Projectleider renovatie & onderhoud
Den Bosch | Eindhoven | Breda4898 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een ervaren man, die een loyale werkervaring heeft opgedaan binnen de utiliteitsbouw, Retail en de laatste jaren binnen de woningcorporatie. Hij is verantwoordelijk voor het begeleiden van projecten en uitvoeren van dagelijks onderhoud. Hij houdt contact met alle betrokken partijen en geeft heldere instructies. Het is een leider die zorgt dat iedereen aan de slag kan en monitort de voortgang van de werkzaamheden.

Het geen wat hem typeert is betrouwbaarheid, lef en ambitie. Met een hands on mentaliteit wil hij zijn technische kennis overbrengen naar de jongere generatie. Onze kandidaat is opzoek naar uitdagende functie binnen een familiair bouwbedrijf. Het liefst bij een bedrijf die zich richt op renovatie en onderhoud.

Bent u opzoek naar een kandidaat met ervaring? Die met al zijn technische kennis jouw bedrijf verder kan helpen. Aarzel niet en neem direct contact met ons op! 076 5143600 .....
Tendermanager/ aanbestedingsadviseur
Rotterdam | Breda | Utrecht4667 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat betreft een aanbestedingsadviseur en volwaardig architect. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van (Europese) aanbestedingen. Daarnaast geruime tijd haar eigen architectenbureau gehad. Zij heeft een goed gevoel voor omgevingsmanagement en veiligheid rondom de bouwplaats. Hiermee is onze professional goed in staat een inhoudelijke bijdrage te leveren aan complexe vraagstukken.

Als persoon is zij een commercieel mensen- mens met een goed gevoel voor haalbaarheid. Groot analytisch vermogen en gaat goed voorbereid te werk. Wil graag het beste uit zichzelf en uit anderen halen.

Momenteel is zij op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging. Haar voorkeur gaat uit naar een functie van Tendermanager – Creatief Planontwikkelaar bij een ontwikkelende aannemer.
Interesse in een kennismaking met deze verrassende dame? Informeer gerust naar haar uitgebreide gegevens. .....
Senior Bouwkundig Inkoper
Tilburg | Breda | Den Bosch4666 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een zeer ervaren bouwkundig professional. Binnen zijn carrière altijd in beweging geweest, middels opleidingen en cursussen, of door aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Van calculator naar (senior) werkvoorbereider om vervolgens de stap naar projectleider te maken. Sinds een aantal jaar vervuld hij de rol van Bouwkundig Inkoper. Met zijn basis beschikt hij over veel kennis van het bouwproces en de daarbij benodigde (bouw) materialen en diensten, zowel binnen de woningbouw als utiliteitsbouw. Hij beschikt over een groot netwerk van leveranciers en onderaannemers.

Onze kandidaat is communicatief en weet zich goed te verplaatsen in zijn gesprekspartner. Van nature beschikt hij over een gezond, commercieel gevoel. Hij heeft een scherp oog voor kosten en resultaat.

Op zoek naar een Senior Bouwkundig Inkoper? Iemand met een gezonde ambitie en brede interesse? Neem dan snel contact met ons op! Onze professional is op korte termijn beschikbaar voor 32-40 uren per week. .....
Vastgoedmanager
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg4562 | Vastgoed en makelaardij
Onze kandidaat is een betrokken, ondernemende man. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het vastgoed. Jarenlang ervaring als vastgoedmanager aan de kant van het vastgoed beheer bij een VvE. Nu juist op zoek naar een baan waar hij zijn opgedane kennis kan verbreden. Onze kandidaat heeft ervaring met onderhoudsplanningen, in combinatie met contractmanagement. Ook heeft hij ruime ervaring als relatiebeheerder en salesmanager, binnen vastgoed gerelateerde partijen.

Als persoon is hij servicegericht, analytische, leergierig en creatief ingesteld. Graag komt hij in aanmerking voor een afwisselende baan met groei en ontwikkelmogelijkheden. Zijn voorkeur gaat uit naar een organisatie met korte lijnen.

Heeft u behoefte aan een Vastgoedmanager of Relatiebeheerder binnen het vastgoed? Informeer gerust naar de uitgebreide gegevens van onze kandidaat. Hij is per direct beschikbaar voor 32 uur per week. .....
Manager Vastgoed & Ontwikkeling
Tilburg | Den Bosch | Breda4561 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een zeer breed geïnteresseerde man. Altijd op zoek naar vernieuwing en uitdaging, binnen zijn functie of vanuit een aanvullende studie. Zijn loopbaan begonnen bij een familiebouwbedrijf, hier heeft hij een mooie basis meegekregen als calculator. Vervolgens heeft hij een aantal stappen gemaakt en uiteindelijk is hij projectleider bouwvoorbereiding geworden. Mooie rol, met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Met als rode draad een stuk commercie, kosten en financieel resultaat. Zijn kennis van het bouwbesluit, juridische aspecten en strategische belangen heeft hij goed kunnen ontwikkelen.

Onze kandidaat is een gedreven man, hij praat makkelijk en hij weet de verbinding te maken. Hij komt uit een bouwfamilie, daarnaast is hij naast zijn normale werkzaamheden altijd met eigen projecten bezig. Als persoon maakt hij een sociale, betrokken indruk. Hij werkt graag binnen een team, durft verantwoording te nemen en zegt waar het op staat.

Toe aan een nieuwe uitdaging bij een ontwikkelende bouwer. Ziet u kansen voor deze gedreven professional? Informeer gerust naar zijn uitgebreide cv! .....
Tendermanager/ Projectontwikkelaar (zzp)
Breda | Den Bosch | Tilburg4556 | Bouwkunde
Onze kandidaat heeft een mooi pakket aan opleidingen afgerond. Na zijn Hbo-bouwtechnische bedrijfskunde is hij aan de slag gegaan bij een projectmanagementbureau. Aansluitend ervaring opgedaan als projectontwikkelaar en projectmanager bij een ontwikkelende aannemer. Inmiddels geruime tijd werkzaam op interim-basis als tendermanager, planontwikkelaar en commercieel projectmanager voor diverse opdrachtgevers.

Deze kandidaat werkt graag samen in een team van professionals, hij streeft naar het hoogst haalbare resultaat en denkt graag mee in creatieve oplossingen. Het belang van de opdrachtgever staat hierbij altijd voorop. Als persoon is hij mensgericht, een echte verbinder, beschikt over prettige communicatieve eigenschappen en over een groot organisatorisch vermogen. Met een goed gevoel voor humor en zijn passie voor duurzaamheid, een prettige collega.

Heeft uw organisatie behoefte aan een bouwprofessional op interim-basis? Neem dan snel contact op met Corinne voor zijn uitgebreide profiel! .....
Senior Projectontwikkelaar
Den Bosch | Tilburg | Breda4480 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een echte bouw- vastgoedprofessional met een mooi pakket aan opleidingen. Geruime tijd zijn eigen bouwonderneming gehad, inclusief eigen ontwikkeling. Hij heeft veel ervaring opgedaan aan de kostenkant, projectontwikkeling tot en met de totale uitvoeringsbegeleiding. Hij is sterk qua communicatie, organisatie en zorgt voor resultaat. Ook is hij kostenbewust en een zeer betrokken sparringpartner.

Qua projectervaring heeft hij zowel grootschalige utiliteitsbouw/kantoren als een stuk woningbouw opgepakt. Van herontwikkeling, transformatie tot en met nieuwbouw.
Als persoon komt onze kandidaat over als een sociaal en van nature commercieel ingestelde projectmanager. Op zoek naar een baan waar hij tot aan zijn pensioen zijn ervaring mag inzetten en overdragen.

Onze professional is een moderne Senior Projectmanager/ Ontwikkelaar, kan uw organisatie senioriteit gebruiken? Neem gerust contact met ons op voor het volledige profiel! .....
Hoofd Uitvoerder Bouw
Roosendaal | Rotterdam | Goeree-Overflakkee4411 | Bouwkunde
Deze zeer gemotiveerde, gepassioneerde bouwkundige is op zoek naar een nieuwe werkplek waar hij de komende jaren met plezier zijn werk kan doen. Het is een man met heel veel kennis, hij komt uit een bouwfamilie en vindt het erg leuk om zijn kennis over te brengen op anderen. Hij heeft ruime ervaring als calculator/ werkvoorbereider– tot Hoofd Uitvoerder op grootschalige, complexe projecten (vanaf 10 miljoen).

Onze kandidaat is iemand met een brede kennis en ervaring, vanaf calculatiefase tot en met realisatie en nazorg. Als coachend leider heeft hij de ambitie om zijn kennis en ervaring te kunnen delen met anderen. Hij is een spil in het gehele bouwproces. Hij kan goed overweg met alle moderne programma’s en systemen (LEAN). Hij maakt een positieve indruk, een echt mensen-mens.

Graag wil deze vakman aan de slag als Hoofd Uitvoerder/ Bouwplaatsmanager binnen een club waar hij zijn kennis over kan brengen, mooie projecten kan realiseren en op een positieve manier samen te werken met zijn collega’s en onderaannemers.

Bel of mail ons direct voor meer informatie! Deze kandidaat komt graag kennismaken! .....
Projectadministrateur Bouw
Eindhoven | Tilburg | Den Bosch4340 | Administratief
Onze kandidaat is een vlotte dame met ruime ervaring binnen de financiële (project)-administratie binnen de bouwbranche. Zij heeft ervaring met onder andere Navision, Accountview en Spread-it. Leergierige instelling en pikt snel nieuwe programma's en ontwikkelingen op.

Deze vrouw is betrokken bij de organisatie en heeft een loyale/collegiale houding. Ze kan ook goed de aansturing van een team op zich nemen en is een harde werker. Zij is op zoek naar een functie als projectadministrateur binnen de bouw/ aannemerij, maar staat ook open voor verwante functies waarin ze nieuwe dingen kan leren.

Behoefte aan een ervaren Projectadministrateur met een ondernemende instelling die veel eigen initiatief neemt en betrokken is bij de organisatie? Informeer gerust naar haar uitgebreide profiel. .....
Hoofd Bedrijfsbureau
Den Bosch | Tilburg | Waalwijk4320 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een zeer ervaren Hoofd Bedrijfsbureau Bouw. Vanuit zijn rol als calculator/ werkvoorbereider doorgegroeid naar een brede, leidinggevende functie binnen een allround bouwbedrijf. Van het opstellen van kostenramingen, tot sparren met de directie, bijwonen van bouwvergaderingen en het aansturen van een 30-tal medewerkers. Een allround verantwoordelijke functie.

Deze bouwprofessional is op zoek naar een uitdagende job vanaf planvorming - kostenanalyse, waar hij zijn kennis en kunde kan toepassen. Dit mag binnen een bouwbedrijf zijn, maar ook binnen de bouwadvies ziet hij mogelijkheden. Kernwoorden voor deze kandidaat: loyaal – kundig – duurzaamheid – leidinggeven – calculatie- en kostenbesef – teamplayer.

Heeft uw organisatie behoefte aan een vakkundig collega die graag meedenkt in het belang van uw organisatie? Informeer gerust naar meer informatie! .....
Werkvoorbereider/ Tekenaar
Roosendaal | Breda | Bergen op Zoom3854 | Bouwkunde
De kandidaat die wij hebben gesproken is een Autocad-tekenaar / Werkvoorbereider. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in de beton en later uitgebreid tot volledig woningbouw en utiliteitsbouw tekenaar. De laatste jaren ervaring opgedaan binnen de ramen/deuren/geveltechniek.

Deze man kan alles op het gebied van Autocad-2D tekeningen. Hij is in staat zelfstandig als Bouwkundig werkvoorbereider/tekenaar de gehele werkvoorbereiding van de woningbouw op zich te nemen. Daarbij de externe leveranciers en onderaannemers aan te sturen door de gehele planning van de bouw en toeleveranciers te bewaken en bij te houden. Deze man denkt oplossingsgericht en heeft efficiency hoog in het vaandel staan. Hij weet door middel van timemanagement de gewenste resultaten en deadlines te halen.

Onze kandidaat is opzoek naar een baan als Tekenaar / Werkvoorbereider binnen de bouw.. Hij is per direct inzetbaar voor 32- 40 uur per week. Bent u op zoek naar een Bouwkundige met oog voor detail? Iemand die graag nog wil leren en ontwikkelen? Informeer direct naar zijn uitgebreide cv! .....
Projectmanager/ Ontwerpmanager
Tilburg | Breda | Den Bosch2844 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een breed inzetbare professional. Hij is zijn carrière na zijn studie begonnen als architect, maar na verloop van tijd een overstap gemaakt richting projectmanagement. Binnen diverse organisaties op projectbasis gewerkt, omdat hij uitdaging en afwisseling nodig heeft.

Deze professional is een snelle denker, sociaal betrokken en beschikt over een hands-on mentaliteit. Hij denkt graag mee in lange termijn plannen, hoe kunnen we projecten beter laten renderen of zorgen voor een goed resultaat. Hij is financieel en analytisch sterk, daarnaast heeft hij een gezond commercieel gevoel.

Hij werkt graag in een betrokken team van collega’s waar hij zijn mening mag geven. Hij is creatief in oplossingen en strategisch sterk. Onze kandidaat is per direct beschikbaar voor 32-40 uur per week. Zijn voorkeur gaat uit naar een rol van Projectmanager vanuit het voortraject. Hier ligt zijn kracht.

Ziet u kansen voor deze professional binnen uw organisatie? Informeer direct naar zijn uitgebreide profiel! .....
Interieurarchitect- Ontwerper
Breda | Dordrecht | Roosendaal2438 | Interieur- en afbouw
Onze kandidaat is een rustige, creatieve interieurarchitect. Hij heeft veel praktische kennis vanaf het ontwerpen, vertalen en maken van interieur. Het is iemand die fijn in de omgang is en rustig blijft in stressvolle momenten.

Het liefste wat hij doet is vanuit een concept werken en de wensen van de klant vertalen in een mooi ontwerp. Hierbij is hij is niet bang om zijn eigen creatieve draai eraan te geven. Naast zijn werk in loondienst ook actief als meubelontwerper, dit doet hij voor zichzelf en zijn producten brengt hij in de verkoop. Dit staat hem niet in de weg om ergens een loondienstfunctie erbij te accepteren.

Heeft u behoefte aan creatief talent? Informeer dan gerust naar zijn uitgebreid cv en portfolio! .....
Duurzaamheidsadviseur- Directievoerder
Tilburg | Breda | Eindhoven2427 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een zeer gedreven vakman die zich oriënteert naar een baan binnen een ander vakgebied. Hij heeft veel affiniteit met duurzaam bouwen en is zich hierdoor gaan verdiepen in de mogelijkheden buiten zijn huidige vakgebied.

Deze man is na zijn Hbo-Bouwtechnische bedrijfskunde aan de slag gegaan als werkvoorbereider en de laatste jaren is hij zelfstandig uitvoerder geweest. Graag zou hij zijn opgedane kennis en ervaring willen inzetten aan de adviserende kant van de bouw. Daarnaast wil hij hiervoor nog aanvullende opleidingen, cursussen gaan volgen om zich hierin verder te specialiseren. Denk hierbij aan BREEAM of andere aanvullende mogelijkheden.

Door zijn ervaring neemt hij natuurlijk veel praktische, bouwkundige kennis mee, daarnaast is hij organisatorisch sterk. Qua communicatieve vaardigheden weet hij zich op alle niveaus te verwoorden. Hij is een sociaal en betrokken persoon met een resultaatgericht aanpak.

Ziet u mogelijkheden binnen uw team? Onze kandidaat gaat graag het gesprek aan om te onderzoeken wat zijn mogelijkheden zijn! .....
Operationeel Manager Bouw
Den Bosch | Eindhoven | Nijmegen2344 | Bouwkunde
Onze professional is op jonge leeftijd een eigen onderneming gestart binnen de toeleveranciersbranche van de bouw. Hierdoor heeft hij veel gezien en mogen ervaren op het gebied van ondernemerschap. Een aantal jaar geleden maakte hij de overstap naar loondienst en is momenteel werkzaam als Vestigingsleider binnen de bouw. En nu is het tijd voor een volgende stap.

Zijn voorkeur gaat uit naar een aansturende rol binnen een commercieel bedrijf. Hij stuurt sterk op proces, hij is een generalist en wil graag met zijn team mooie resultaten boeken. Daarnaast heeft hij een scherp oog voor financiën en kostprijsberekeningen. Hij is commercieel sterk en heeft een actueel, relevant netwerk binnen de bouw en daarbuiten.

Heeft u behoefte aan een hands-on Manager? Iemand die zich bewezen heeft binnen de bouw en de wereld van toeleveranciers? Informeer gerust naar zijn uitgebreide gegevens! .....
Commercieel Adviseur/ Accountmanager
Dordrecht | Den Bosch | Rotterdam2063 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een gedreven, commerciële topper met een bouwkundige achtergrond. Hij is zijn loopbaan begonnen als Commercieel Medewerker Binnendienst, maar heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan als Accountmanager. Daarnaast beschikt hij over een groot, relevant netwerk binnen de aannemerij, architectenbranche en projectontwikkelaars. Hij zou dan ook graag weer aan de slag gaan bij een bouw gerelateerde organisatie.

Het is een energieke prater, hij is representatief en in zijn werk zeer resultaatgericht. Hij maakt zich graag nuttig voor een organisatie en denkt mee in kansen en mogelijkheden. Het uitvoeren van acquisitie is deze man op het lijf geschreven, hij is goed op de hoogte van tenders en heeft absoluut geen moeite om deals rondmaken.

Is uw organisatie op zoek naar een commercieel talent met een prachtig netwerk? Neem dan contact met ons op via 076-5143600 of vacature@meinselect.nl en informeer naar zijn uitgebreide gegevens! .....
Manager Beheer & Onderhoud
Tilburg | Breda | Den Bosch1746 | Bouwkunde
Een zeer enthousiaste kandidaat met een 2-ledige passie, beheer & onderhoud en Retail. Ruime ervaring met MJOP’s, jaarplannen en de uitvoering van renovatieprojecten. Deze man is een echte teamspeler, iemand die graag samen met het team voor het beste resultaat gaat. Hij geeft op een natuurlijke, coachende manier leiding aan zijn team en gaat voor concreet resultaat.

Hij is strategisch en analytisch sterk en communiceert erg helder. Een positieve geest, situationeel gevoel en vakinhoudelijk sterk. Is een kartrekker en instaat anderen te enthousiasmeren en te stimuleren projecten op hoge kwaliteit te brengen, qua proces en resultaat.

Heeft u behoefte aan een senior projectmanager die compleet is? Uw projecten tot in de puntjes verzorgt en de klant daarmee zeer tevreden houdt? Een ervaren kracht met oog voor technisch detail maar ook voor het strategisch proces? Ga dan snel in contact met onze kandidaat! .....
Hoofd Bedrijfsbureau / Bedrijfsleider
Breda | Bergen op Zoom | Dordrecht1360 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een communicatief vaardige man met een berg ervaring. Deze heeft hij opgedaan binnen verschillende functies en organisaties in de bouw en vastgoed. De basis van zijn carrière heeft hij gelegd binnen de luxe villa bouw. Vervolgens heeft hij een brede ervaring opgedaan bij verschillende bouwbedrijven.

Onze kandidaat is begonnen als constructeur en uiteindelijk doorgegroeid naar een management functie. Het spreekt hem erg aan om een project binnen te halen en vervolgens ook op te starten. De diversiteit, afwisseling en verantwoordelijkheid, dat past hem goed. Hij is sterk in het optimaliseren van processen, het aansturen, motiveren en het coachen van een team past goed bij zijn persoonlijkheid. Verder is hij te omschrijven als een sociale, flexibele, communicatief vaardige man welke breed inzetbaar is.

Deze zeer ervaren, loyale bouwprofessional is in overleg beschikbaar voor een nieuwe uitdaging! Voor meer informatie over zijn achtergrond en ervaring, neem gerust contact op. .....
Projectleider Bouw
Dordrecht | Breda | Rotterdam1081 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een zeer ervaren bouwprofessional. Al van jongs af aan is hij binnen de bouw actief. Praktisch en organisatorisch sterk maar daarnaast beschikt hij over een sterk analytisch vermogen en een helicopterview. Hij schakelt snel en doordacht. Deze bouwer heeft een ondernemende instelling, hij stuurt zijn projecten strak op financiën. Hij heeft ruime ervaring bij grootschalige, professionele bouwondernemingen. Vorig jaar de stap naar loondienst gemaakt nadat hij lange tijd voor zichzelf werkzaam is geweest.

Nu is hij toe aan een volgende stap; hij zou graag de rol van Projectleider op zich willen nemen zodat hij ook in het voortraject meer betrokken kan zijn en mee kan denken in haalbare projecten. Hij werkt graag in een team en heeft als persoon een natuurlijk overwicht waardoor mensen snel iets van hem aannemen. Dit maakt hem succesvol in zijn werk.

Interesse in een ambitieuze projectleider die zijn hand niet om draait voor een meerdere, complexe projecten tegelijkertijd? Bel dan voor zijn uitgebreide profiel! .....
Zelfstandig Uitvoerder (zzp)
Den Bosch | Nijmegen | Arnhem920 | Bouwkunde
Onze professional is een zeer ervaren bouwkundige. Hij heeft jarenlang zijn eigen bouwbedrijf gehad, overgenomen van zijn vader destijds. De afgelopen jaren heeft hij zich op interim-basis verhuurd aan een aantal bedrijven. Nu heeft hij weer tijd en ruimte in zijn agenda voor een nieuw project, waarbij zijn voorkeur uitgaat naar een rol van Zelfstandig Uitvoerder. Deze rol past het beste bij zijn ambities en zijn persoonlijkheid.

Het betreft een man die graag samenwerkt op gelijkwaardig niveau. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en zegt waar het op staat. Hij beschikt over een brede achtergrond en ervaring, van bouwkosten tot bouwmethodieken. Zowel binnen de woningbouw/ utiliteitsbouw/ nieuwbouw en renovatie/ onderhoud. Hij is daarnaast nog goed op de hoogte van moderne systemen en software die gebruikelijk zijn binnen de bouw.

Heeft u op korte termijn behoefte aan een Uitvoerder met een proactieve instelling en een betrokken houding? Onze interim professional is per direct beschikbaar! Dus neem snel contact met ons op! .....
Kopers adviseur/ Woonconsulent (zzp)
Breda | Dordrecht | Roosendaal582 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een enthousiaste dame met een brede achtergrond en ervaring op het gebied van het adviseren van kopers. Ze is geruime tijd werkzaam geweest bij een landelijke bouwonderneming, waar ze verantwoordelijk was voor de gehele ondersteuning van de klantmanagers/ kopersbegeleiders.

Haar werkzaamheden bestonden onder andere uit: het inplannen van afspraken, de algehele ondersteuning van de keuze van kopers en het voeren van gesprekken met kopers. Daarnaast schoof ze ook regelmatig aan bij bouwvergaderingen en begeleidde ze de opleveringen.

Deze dame werkt inmiddels geruime tijd op projectbasis, ze ondersteunt bouwbedrijven in de rol van klantmanager/ kopersadviseur. Door haar ruime ervaring op interim-basis weet ze zich snel in een organisatie te verdiepen. Ze is beschikt over een hands-on mentaliteit, is praktisch en betrokken; deze dame staat voor haar kopers. Met haar aanpak zorgt ze keer op keer voor tevreden klanten.

Heeft u behoefte aan een kopersadviseur/ begeleider op interim-basis? Onze kandidaat is binnenkort beschikbaar voor 8- 32 uur per week. Bel 076 5143600 voor meer informatie! .....
Kopersadviseur / Interieurarchitect
Barendrecht | Dordrecht | Breda301 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat is een enthousiaste, betrokken dame met een brede achtergrond en ervaring. Oorspronkelijk heeft zij gekozen om na haar studie als interieurarchitect aan de slag te gaan. Zij heeft haar ervaring opgedaan bij gerenommeerde bureaus, daar heeft zij meegewerkt aan grootschalige projecten.

Momenteel werkzaam als verkoopadviseur bij een exclusieve interieurwinkel, omdat ze de afgelopen jaren niet binnen haar vakgebied aan de slag kon. Ze mist de uitdaging en complexiteit in haar werk. Daarom staat ze open voor een nieuwe uitdaging, waarbij ze de mogelijkheid krijgt zichzelf verder te ontwikkelen richting kopers adviseur.

Onze kandidaat beschikt over bouwkundige kennis en ervaring, tekeningen lezen en aanpassen is voor haar geen enkel probleem. Daarnaast beschikt ze over een commerciële drive, communicatief enthousiast vaardig en is ze gewend om zelfstandig te werken.

Heeft uw organisatie behoefte aan breed inzetbare dame? Iemand die graag meedenkt in oplossingen? Onze kandidaat is in overleg op korte termijn beschikbaar voor 32 uur per week. Informeer gerust naar haar uitgebreide profiel. .....
ID

Ontvang elke week de laatste kandidaten in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.