Medewerkers
waar
ook u van
gaat 
bouwen!

Kandidaten

Vastgoedbeheerder
Breda | Den Bosch | Tilburg5402 | Vastgoed en makelaardij
Deze gemotiveerde en gedreven man, heeft vele jaren geleden zijn liefde voor vastgoed ontdekt op het mooie Bonaire. Hij is daar aan de slag gegaan met een mooi project, maar inmiddels alweer 23 jaar terug in Nederland. De afgelopen jaren heeft hij gewerkt in functies als Onderhoudscoördinator, Facilitair Manager en nu is hij nog werkzaam in de mooie rol van Vastgoedbeheerder. Dit doet hij alweer 10 jaar en hij zou graag zijn kennis en kunde willen inzetten binnen een andere organisatie.
Hij vindt het heerlijk om die gecombineerde rol van kantoorwerkzaamheden en op locatie werken te mogen vervullen en is goed in staat om zelfstandig te werken. Echter is het ook een echte teamplayer, want hij spart graag met collega’s en is communicatief sterk.
Deze kandidaat signaleert snel problemen en schakelt hier direct op, is creatief en denkt in oplossingen. Deze sociale man houdt van uitdagingen en een plezierige werkomgeving in familiaire sfeer.

Deze man heeft een opzegtermijn van 2 maanden. .....
Strategisch Projectmanager
Breda | Den Bosch | Roosendaal5389 | Vastgoed en makelaardij
Wij hebben voor u gesproken met een enthousiaste en energieke, breed inzetbare dame. Haar carrière begonnen binnen de financiële (vastgoedbeheer) sector. Na een aantal jaar is ze doorgegroeid richting Asset Management.

Ze heeft aansluitend mooie stappen gezet binnen de wereld van Projectontwikkeling. Als Projectmanager is ze verantwoordelijk geweest voor de advisering, verkoop en ondersteuning van projecten. Ze heeft een goed gevoel voor het vermarkten van projecten. Daarnaast is ze goed in staat om alle belanghebbende partijen aan te sturen, ook intern zorgt ze voor de juiste sturing richting haar team.

Deze dame beschikt over een scherp analytisch vermogen, ze is resultaatgericht in haar werk en is van nature commercieel ingesteld. Als mens is ze sensitief, creatief en een zeer loyale collega. Daarnaast beschikt ze over leidinggevende ervaring door verschillende operationele management rollen.

Ze is op zoek naar een concreet project wat eventueel op zzp-basis in te vullen is, maar uiteraard sluit ze de mogelijkheid op een vaste (droom) baan ook niet uit. Heeft haar profiel uw interesse gewekt? Informeer dan direct naar haar uitgebreide gegevens! .....
Technisch Vastgoed Beheerder
Rotterdam | Gouda | Den Haag5387 | Vastgoed en makelaardij
Deze kandidaat is een zeer gepassioneerde technische man. Hij is de man die kennis heeft van een gebouw aan de binnen- en buitenkant, van watertoevoer tot aan de glazenwasser installatie op het dak, en alles wat daar tussen zit.
Persoonlijk staat hij bekend als een echter regelaar, en er is niets onmogelijk. In het werk is hij kritisch; het moet goed gebeuren.
Deze man is op zoek naar een baan waar hij zijn technische kennis in vastgoed en installaties verder kan ontwikkelen. Een adviserende en coördinerende rol is hetgeen wat bij hem past. .....
Projectmanager Bouw (zzp)
Breda | Dordrecht | Roosendaal5375 | Bouwkunde
Deze professional is een ervaren Projectleider/Projectmanager. Ruime ervaring als Interim-professional binnen zijn vakgebied Bouwkunde. Vanuit zijn ervaring in loondienst heeft hij in 2015 de stap gezet om zelfstandig projecten op te pakken. Dit bevalt hem goed.

Hij is een mensen-mens, werkt graag in een team waarbij ieder zijn eigen expertise heeft. Zijn projectervaring is breed, van grootschalige nieuwbouw tot renovatie. Voornamelijk binnen de utiliteitsbouw, overheid en andere instanties.

Zijn kracht ligt vooral in aan het aansturen van projecten in de realisatiefase. Graag vanuit de opdrachtgeverskant, maar wel met de nodige knowhow van alle verschillende disciplines. Met zijn communicatieve skills, het aanvoelen en meebewegen wanneer dit nodig is, maken hem een prettig collega.

Heeft u behoefte aan een Interim-Projectmanager met ervaring binnen maatschappelijk-overheidsvastgoed? Informeer gerust naar deze kandidaat! .....
Projectmanager Communicatie
Breda | Bergen op Zoom | Tilburg5372 | Marketing / Communicatie
Heeft uw organisatie behoefte aan een Communicatieprofessional? Deze dame heeft ruime Internationale ervaring, waardoor ze gewend is met verschillende culturen om te gaan.

Deze ambitieuze dame heeft recent haar Engelstalige Master afgerond richting ”Management of Cultural Diversity”. Nadat ze jarenlang in het buitenlang heeft gewoond en gewerkt. Met haar heldere communicatie weet ze mensen te boeien en te verbinden. Ze is nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en op wat manier ze elkaar kunnen versterken. Als community manager heeft ze ervaring opgedaan met het opzetten van een communicatiebeleid, social media en content creatie.

Nu tijd voor een leuke baan of interessant project waar ze haar ervaring kan inzetten. Dit kan zijn in een rol van Projectmanager of Communicatieadviseur. Onze professional staat voor verschillende opties open en heeft aantoonbare affiniteit met bouw en techniek. Heeft u iets voor haar ingedachte? Laat het ons weten! .....
Projectmanager Vastgoedbeheer
Breda | Dordrecht | Den Bosch5368 | Vastgoed en makelaardij
Deze zeer ervaren Projectmanager heeft ruimte ervaring in technisch georienteerde vastgoedprojecten.

Hij heeft enkele jaren ervaring in beheer van vastgoed en gaat in zijn rol als projectmanager op zoek naar de balans tussen het optimaal verzorgen van de technische uitgangspunten en de faciliaire processen. Het is hierbij zijn uitdaging dat aan de wensen en behoeften van alle stakeholders (gebruiker, klant en eigenaar) wordt voldaan.

Onder zijn verantwoordelijkheden vallen:

  • Brandveiligheid,
  • Voorbereiding renovaties (beoordeling volgens NEN2767)
  • Optimalisatie van technische installaties
  • Gebreken inventarisatie
  • Beheer van werkzaamheden.
.....
Management Assistent HR
Den Bosch | Eindhoven5355 | Overig
Deze jonge dame is een spontane, enthousiaste en hardwerkende medewerkster. Ze is erg leergierig, hoe meer leren hoe beter. Ze is dit jaar dan ook alweer gestart met een Hbo-deeltijdstudie HRM.
Ze heeft een vlotte babbel, verlegen zijn dat past niet bij haar. Punctueel zijn is zowel tijdens werk als privé vanzelfsprekend voor haar. Ze is op zoek naar een baan waar ze zich verder kan ontwikkelen, vooral rondom personeelszaken. Het liefst werkt ze netjes en gestructureerd. Ook kan ze zowel in teamverband als alleen goed werken.

Ze is er door de laatste werkervaringen en familie in de bouw achter gekomen dat een bouwbedrijf of bouwgerelateerde organisatie het beste bij haar past. Ze heeft gemerkt dat de werksfeer en cultuur van de bouw en vastgoed haar enorm aanspreken. Een assisterende rol is wat ze op dit moment ambieert.

Ziet u mogelijkheden binnen uw organisatie voor een administratief, ondersteunende dame met ervaring als recruiter? Deze dame is per direct beschikbaar voor 4 dagen per week. Bel Thijs voor meer informatie! .....
Hoofd Productie Bouw
Breda | Roosendaal | Bergen op Zoom5351 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een zeer ervaren Bouwkundig Projectleider. Deze man heeft mooie projecten op zijn naam staan, eerst vanuit de werkvoorbereiding en later vanuit zijn rol als Senior Projectleider.
Voornamelijk actief geweest binnen de grootschalige utiliteitsbouw, nieuwbouw of transformaties.

Naast een mooie referentielijst aan projecten, is hij ook altijd bezig geweest met het volgen cursussen en branche gerelateerde opleidingen. Hierdoor is onze kandidaat breed onderlegt en op meerdere fronten inzetbaar.

Hij is opgegroeid in een aannemersfamilie en heeft de bouwmentaliteit zeker van thuis meegekregen. Het ondernemende en creatieve maken hem een waardevolle collega. Hij is technisch/ bouwkundig zeer sterk en beschikt daarnaast over een actueel netwerk.

Nu op zoek naar een mooie uitdaging op interim-basis of eventueel in vaste dienst. Hij oriënteert zijn mogelijkheden in de markt. Onze kandidaat is op korte termijn inzetbaar voor 24- 40 uur per week. .....
Innovatiemanager
Den Bosch | Utrecht | Eindhoven5346 | Bouwkunde
Deze kandidaat heeft een carrière op het snijvlak van business, mensen en technologie. Zijn kracht ligt in het omzetten van concepten en invloeden in producten die mensen van verschillende disciplines, achtergronden en culturen begrijpen, of het nu concrete producten of abstracte ideeën zijn. In voorgaande functies, onder meer als productmanager, heeft hij met regelmaat nieuwe,
innovatieve concepten geïntroduceerd bij verschillende stakeholders, leidend tot kostenbesparingen en nieuwe commerciële proposities. Deze man heeft een goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, hij voelt zich comfortabel in het samenwerken met mensen die allerlei verschillende functies bekleden. Het laten aansluiten van producten op de techniek, wetgeving en klantvraag door te kijken hoe het anders, innovatiever én met een hogere tevredenheid kan maken hem trots.

Deze kandidaat is opzoek naar een functie die aansluit op zijn kennis en kunde. Heeft u een functie profiel waar hij op aansluit? Aarzel niet en neem direct contact met ons op voor meer informatie! .....
Bouwmanager
Amersfoort | Utrecht | Amersfoort5344 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een zeer ervaren man in de bouw. Al snel in het begin van zijn carrière praktisch bezig geweest. Begonnen als werkvoorbereider en doorgegroeid als zzp-er naar projectleider en inmiddels hoofduitvoerder. Nu is hij weer toe aan een volgende stap. Het persoonlijk profiel van deze kandidaat luidt als volgt:

  • Creatief bouwkundig ingenieur
  • Ambitieus, praktisch en op kwaliteit gericht
  • Bruggenbouwer tussen functionele specificaties en bouwtechniek
  • Expertise op gebied van bouwbegeleiding bewoonde en in bedrijf zijnde renovatie/verbouw onderhouds-, beheer- en bouwkosten beheersing middels kostenbewust ontwerp.

Onze kandidaat wil doorgroeien naar bouwmanagement. Is uw bedrijf opzoek naar een Bouwmanager? Aarzel niet neem contact met ons op en informeer naar deze kandidaat! .....
Bouwcoördinator
Zeeland | Bergen op Zoom | Zierikzee5341 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een ervaren breed ontwikkelde bouwkundige. Ooit begonnen bij een beton fabriek en daar helemaal doorgegroeid tot technisch directeur en inmiddels alweer 10 jaar aan de slag als zelfstandig ondernemer. Met ruime, zeer algemene ervaring in bouw, weg & waterbouw en beton heb ik een paar particuliere projecten gedaan in woningbouw renovatie. Nu meer gespecialiseerd in opname werkzaamheden, calculatie en offerte werk.

Persoonlijk wordt hij gezien als een echte mensen mens. In zijn werk is hij kritisch en recht door zee, Recht is recht en scheef is scheef. Hij wilt zich verder ontwikkelen in de technologie van nu.
Maar boven alles wil hij het beste voor opdrachtgever en klant.

Heeft u mogelijkheden voor een parttime bouwkundige? Deze man is per direct beschikbaar voor ca. 30 uur per week in de buurt van woonplaats. .....
Allround Bouwkundige
Breda | Roosendaal | Tilburg5335 | Bouwkunde
Deze kandidaat is te omschrijven als een zeer ervaren, bouwkundig tekenaar met klantgerichte capaciteiten. Zijn vorige werkgever, waar hij bijna 30 jaar heeft gewerkt, omschrijft hem dan ook niet voor niets als een gedreven, loyale en collegiale werknemer die zijn werk met grote inzet verricht.

Hij heeft ervaring in het tekenen van woningen, appartementencomplexen en utiliteitsbouw in AutoCad en Revit. Naast dat hij tekent gaat hij graag naar projecten toe om in te meten en in contact te staan met de klant. Het bijwonen van bouwvergaderingen hoorde ook tot zijn taken.

Nu is hij op zoek naar een afwisselende bouwkundige functie waarbij hij o.a. zijn ervaring als tekenaar kan inzetten, maar ook waar zijn persoonlijke eigenschappen goed tot hun recht komen.
Hij zou zich graag verder willen ontwikkelen richting coördinator/ inspecteur/ facilitair. Daar mag best wat tekenwerkzaamheden bij zitten, maar niet als dagelijkse bezigheid.

Is uw organisatie op zoek naar een ervaren Bouwkundige die verrassend veel in zijn mars heeft? .....
Vastgoedontwikkelaar (zzp)
Amsterdam | Den Bosch | Rotterdam5323 | Vastgoed en makelaardij
De kandidaat die ik deze week persoonlijk heb gesproken, is een Interim- Senior Projectontwikkelaar en daarnaast actief als vastgoedbemiddelaar voor ontwikkelaars en beleggers. Na zijn studie Planologie aan de Universiteit van Amsterdam is hij inmiddels 10 jaar actief in de vastgoedwereld.

Door de combinatie van zijn kennis en ervaring is hij goed in staat om projecten financieel en inhoudelijk verder te brengen richting een succesvol resultaat. Een sterk probleemoplossend vermogen staat hierbij centraal. Met een nadruk op binnenstedelijke ontwikkelingen houdt hij zich veelal bezig met de haalbaarheid en ontwikkeling van projecten op het grensvlak tussen privaat en publiek domein.

Deze kandidaat is proactief en ondernemend ingesteld. Waar nodig, schakelt hij snel tussen het hoogste en laagste detailniveau. Hij staat voor het winnen en behouden van vertrouwen van alle stakeholders binnen een project, waarbij telkens de juiste expertise wordt ingebracht om gezamenlijke belangen te realiseren.

Op dit moment zoekt hij een nieuwe opdracht als Vastgoedontwikkelaar. Is uw bedrijf opzoek naar deze persoon? Aarzel niet en neem direct contact met ons op voor meer informatie! .....
Manager Bedrijfsbureau (techniek)
Amersfoort | Amsterdam | Utrecht5305 | Elektrotechniek
Deze professional is sterk in het aansturen van complexe en specialistische projecten. Hij beschikt over inhoudelijke kennis op het gebied van verkeersmanagement en ondergrondse infrastructuur. Vanaf calculatie, engineering, tendermanagement en algeheel management.

Hij is gewend zelfstandig, in vrijheid te opereren. Hij denkt mee, is creatief en doelgericht in zijn aanpak. Met zijn ondernemende mentaliteit en gedrevenheid weet hij zijn doelen te realiseren, zonder daarbij zijn team te vergeten.

Deze generalist is op zoek naar een mooie uitdaging waarbij hij kan samenwerken binnen een team specialisten. Onze kandidaat is direct in zijn communicatie, hij is een snelle denker en handelt intuïtief.

Ziet u mogelijkheden voor deze manager met een goed gevoel voor humor? Informeer gerust naar zijn uitgebreide cv! .....
Projectleider- Projectmanager
Den Haag | Rotterdam | Gouda5294 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een kundig, gedisciplineerd projectleider die zich zeer loyaal opstelt richting zijn werkgever en opdrachtgevers. Hij is creatief in zijn handelen, denkt graag mee en gaat slagvaardig te werk. Hij maakt een enthousiaste en gedreven indruk en weet op een positieve manier zijn team te motiveren en aan te sturen. Hierdoor krijgt hij altijd veel gedaan.

Deze professional heeft een scherp oog voor het proces en is technisch zeer sterk. Hij heeft een goede helicopterview maar steekt ook graag de handen uit de mouwen om te zorgen dat de deadlines gehaald worden. Zijn carriere begonnen als bouwkundig tekenaar/ constructeur, daarna als projectmanager aan de slag gegaan. De laatste jaren veelal actief geweest binnen onderhoud - renovatieprojecten voor woningcorporaties.

Nu zoek naar een leuke job met veel uitdaging, afwisseling en contact. Hij heeft een voorkeur voor grootschalige projecten, die mag ook aan de opdrachtgeverszijde zijn. onze kandidaat is per direct, fulltime beschikbaar. Interesse? Bel ons direct: 076 5143600 .....
Inspecteur - Werkbegeleider
Amsterdam | Apeldoorn | Utrecht5279 | Bouwkunde
De kandidaat die wij persoonlijk gesproken hebben is een gezellig persoon. Hij is opzoek naar een nieuwe bouwkundige uitdaging in zijn carrière.

Hij heeft een zeer brede ervaring en een uitdaging is altijd welkom. Hij heeft zijn praktische kennis altijd genoeg aangevuld met theoretische kennis. Leren is geen probleem en de bereidwilligheid is aanwezig. Zoals vaak gezegd, leren doet hij nog iedere dag.

Zoals hij zelf zegt hij kan van alles en heeft altijd in een rol gewerkt waar je zelfstandig moet kunnen werken en gewend moet zijn aan veel verantwoordelijkheid. Variërend van Bouwprocesleider en landmeter. De laatste jaren heeft hij zijn kennis verbreed richting het inspecteren d.m.v. een laserscanner (en drone) voor het inspecteren van gebouwen.

Uit referentie is gebleken dat onze kandidaat leergierig en zeer flexibel is, hij heeft daarnaast een hoge mate van veiligheidsbewustzijn.

Staat u open voor deze technische man en wilt u meedenken over de verschillende mogelijkheden? Aarzel niet en neem direct contact met ons op 076 5143600 .....
(Key) Accountmanager - Relatiemanager
Den Bosch | Eindhoven | Breda5275 | Overig
Onze kandidaat is een enthousiaste relatiemanager pur-sang. Hij is een snelle denker, leert graag en pakt daardoor nieuwe materie snel op. Hij denkt graag mee over technisch, complexe vraagstukken, en heeft hierdoor al mooie projecten tot een goed eind weten te brengen.

Deze man heeft bijna 20 jaar bij een producent van speciale bouwproducten gewerkt. Hier heeft hij een mooi klantenbestand weten op te bouwen en uit te breiden. Momenteel is hij werkzaam in een rol die niet bij hem past. Hij mist het creatief meedenken, het adviseren en op een hoger niveau bezig zijn.

Onze kandidaat heeft aantoonbare passie voor vastgoed, bouw en techniek. Hij heeft de gunfactor waardoor hij snel het vertrouwen wekt en hiermee duurzame relatie weet op te bouwen.

Bent u op zoek naar een loyale collega met een enorme drive? Iemand die graag succesvol wil zijn voor uw organisatie? Informeer dan snel naar de uitgebreide gegevens van onze kandidaat! .....
Commercieel Binnendienst Medewerker
Den Bosch | Tilburg | Waalwijk5262 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een ervaren binnendienstmedewerker en gespecialiseerd in bouwmaterialen. Al jaren werkzaam bij een grootschalige bouwmaterialenhandel voor de professionele markt. Daarnaast heeft hij zijn functie altijd gecombineerd met planning, logistiek en voorraadbeheer.

Graag wil hij een stap maken naar een functie waarbij hij wat meer afwisseling kan hebben in zijn werkzaamheden. Het klantcontact zowel op locatie als vanuit kantoor is voor hem belangrijk. Het adviseren en meedenken en het opbouwen van relaties is iets waar zijn kracht ligt.

Deze man is een sociale teamplayer, hij is erg betrokken in zijn werk. Hij leert snel, pakt nieuwe materie snel op. Hij voelt zich thuis in een familiebedrijf of in een organisatie met korte lijnen waar hij gewaardeerd wordt.

Heeft u behoefte aan een hulpvaardig collega met een technisch oog voor detail? Informeer dan naar de gegevens van onze kandidaat! .....
Planontwikkelaar/ Ontwerpcoördinator
Tilburg | Eindhoven | Den Bosch5221 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een ervaren Technisch Planontwikkelaar in het realiseren van projecten, vanaf ontwerp, ontwikkeling, bouw, inrichting en beheer van gebouwen. Hij is vanuit de staalbouw doorgegroeid naar de utiliteitsbouw. Hij heeft ruime ervaring opgedaan bij een aantal gerenommeerde partijen voornamelijk binnen de bedrijfsmatige sector.

Anderen betitelen hem als een teamplayer met groot verantwoordelijkheidsgevoel, analytisch, betrouwbaar, ruim technisch inzicht en gericht op realisatie, kwaliteit en efficiëntie. Ook is hij goed thuis in LEAN bouwen en werken vanuit een BIM-model.

Hij wil zijn ervaringen als Planontwikkelaar of Ontwerpcoördinator verder inzetten bij een mooi, bouw gerelateerd bedrijf. Bent u opzoek naar deze loyale collega? Twijfel niet en neem direct contact met ons op 076 5143600. Deze kandidaat is per direct beschikbaar voor 32- 40 uur per week! .....
Technisch Vastgoedbeheer (zzp)
Den Haag | Rotterdam | Amsterdam5209 | Vastgoed en makelaardij
Onze kandidaat betreft een zeer ervaren en professionele ZZP’er. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in loondienst als technisch manager in het vastgoedbeheer. Hierin heeft hij gewerkt als technisch beheerder in de particuliere sector, Retail sector, verschillende coöperaties en VVE beheer. Deze man is uiteindelijk voor zich zelf begonnen, omdat zijn laatste werkgever kansen heeft geboden om een eigen onderneming te starten.

Onze kandidaat kan op ZZP-basis aan de slag en hij staat open voor verschillende functies. Van technisch manager, opzichter, facilitair manager tot aan projectleider. Dit voornamelijk binnen het onderhoud, renovatie of verduurzaming van vastgoed.

Onze kandidaat is op korte termijn voor 32-36 uur beschikbaar. Heeft u tijdelijk behoefte aan een ervaren man op ZZP-basis? Aarzel niet en neem contact op en informeer naar deze kandidaat! .....
Operationeel Manager
Eindhoven | Tilburg | Den Bosch5205 | Civiele Techniek
Onze kandidaat is een ervaren bouwkundig techneut, hij is van de inhoud en hij wil graag betrokken zijn bij projecten vanaf constructief ontwerp/ engineering tot realisatie. Daarnaast is hij procesmatig sterk en streeft hij naar hoogwaardige kwaliteit in zijn werk of projecten. Het aansturen en coachen van een team is iets wat hem goed ligt. Ruime ervaring met grootschalige turnkey projecten, voornamelijk binnen de prefabbeton.

Hij is op zoek naar een rol waar hij zowel strategisch maar ook operationeel bezig kan zijn is iets wat hem goed past. Samen bouwen aan een product dat toegevoegde waarde biedt. Niet alleen in de toepassing maar ook passend binnen de circulaire economie. Onze kandidaat is zowel geïnteresseerd in een vaste invulling, of eventueel projectmatig inzetbaar.

Heeft u behoefte aan een Operationeel Manager als vaste invulling binnen uw team? Informeer gerust naar onze kandidaat! .....
Kopersbegeleider / Commercieel Adviseur
Den Bosch | Breda | Eindhoven5193 | Interieur- en afbouw
Onze kandidaat is een enthousiaste en representatieve vrouw, die opzoek is naar een leuke nieuwe uitdaging voor 32 uur per week. Ze houdt ervan om in contact te zijn met klanten, het inventariseren van bouwwensen, het begeleiden en adviseren in het proces van schetsontwerp tot start bouw, materiaal- en kleurkeuze, elektraplan, aanvraag vergunningen en uitwerken van bijbehorende financieel en administratief overzicht. Dit alles om tot het beste resultaat te komen voor beide partijen.

Ze heeft veel ervaring als interieurarchitecte en heeft daar ook 8 jaren als zelfstandige in geopereerd, maar miste toch de collega's en heeft uiteindelijk het besluit genomen om weer in loondienst te gaan. Sinds 2018 werkzaam geweest als Kopers adviseur en Commercieel Adviseur. Deze dame kan goed werken met Autocad en SketchUp en heeft onlangs ook haar eigen huis ontworpen. Zij beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

Heeft u mogelijkheden voor deze gedreven en stressbestendige dame? Informeer direct naar onze kandidaat. Zij is per direct beschikbaar! .....
Vastgoedbeheerder
Amsterdam | Den Haag | Rotterdam5150 | Vastgoed en makelaardij
Onze kandidaat is een enthousiaste man, die helaas bij zijn huidige werkgever boventallig is verklaard. Hij laat zich daardoor niet uit het veld slaan en heeft voor zichzelf ook goed nagedacht welke richting hij nu op wil. Hij wil dolgraag weer terug in het Vastgoed, dat blijft hem toch wel trekken. Het is een leergierig persoon die zichzelf graag wil ontwikkelen & uitdagen. Hij vindt het prettig als een bedrijf innovatief is, hoopt hier zelf ook een steentje aan bij te kunnen dragen d.m.v. het aandragen van ideeën.

Onze kandidaat is een echte teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken. Voert inspecties uit en kan goed in een pand overzien wat er moet gebeuren en kijkt altijd oplossingsgericht. Hij houdt van korte lijnen en snel schakelen, ook richting onderaannemers. Qua communicatie is hij open en direct, vindt het zelf ook prettig wanneer collega's dit naar hem toe zijn.

Heeft u mogelijkheden voor een gedreven vastgoedbeheerder of woonconsulent? Informeer direct naar onze kandidaat. Hij is per direct, fulltime inzetbaar! .....
Creatief Projectleider
Rotterdam | Breda | Den Haag5145 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat is een ervaren bouwkundig ingenieur gespecialiseerd in coördinatie van projecten vanaf conceptontwikkeling tot realisatie. Vier jaar lang was zij verantwoordelijk voor de implementatie en ontwikkeling van internationale interieurontwerp- en winkelprojecten voor een high-end Nederlandse modemerk.

Deze dame kan zich focussen op een compleet overzicht van het ontwerp proces: detaillering, materialisatie, relatie met klanten en derden, teammanagement, leveranciersscouting, samenwerking met adviseurs en aannemers. En uiteindelijke controle doen op de bouwplaats. Ze is gedreven met Autocad, ArchiCad en Revit en spreekt een aardig woordje over de grens.

Onze sociale kandidaat is nu opzoek naar een baan waar ruimte is voor zelf ontwikkeling als creatief projectleider/ projectmanager. Bent u opzoek naar een potentiele kandidaat die technisch goed onderlegd is? Reageer dan snel op deze kandidaat: 076 5143600 .....
(aankomend) Architect - Ontwerper
Breda | Dordrecht | Tilburg5117 | Architectuur en stedenbouw
Wij hebben voor u gesproken met een zeer kundig en gepassioneerd kandidaat. Na het behalen van zijn titel “Architect” is deze professional aan de slag gegaan bij een architectenbureau. Hier heeft hij ruime ervaring opgedaan als ontwerper, tekenaar en architect. Zowel bouwkundig als op het gebied van interieurontwerp heeft hij mooie projecten gerealiseerd. Helaas wegens de crisis is hij in 2012 zijn baan verloren.

Daarom heeft hij de afgelopen jaren ervaring opgedaan als Engineer/ Tekenaar en Ontwerper binnen de Scheepsbouw. Dit vakgebied is leuk en leerzaam geweest voor hem, maar nu is het tijd om van zijn passie weer zijn werk te maken. Onze kandidaat is zeer goed op de hoogte van AutoCad – Arkey en Rhino. Hij beheerst basis Revit 3D. Zijn kennis op het gebied van het bouwbesluit is goed.

Zie u mogelijkheden voor een creatief en kundig (aankomend) Architect- Ontwerper? Onze kandidaat is fulltime beschikbaar voor een leuke baan! Informeer gerust naar zijn cv plus portfolio! .....
Technisch Adviseur
Breda | Tilburg | Roosendaal5111 | Overig
Onze kandidaat is een echte techneut die absoluut niet kan stilzitten. Hij houdt ervan om nieuwe dingen uit te zoeken, zeer nieuwsgierig en leergierig en zal zichzelf ook altijd blijven uitdagen in wat voor functie dan ook. Het is een goede coach die het leuk vindt om collega’s te ondersteunen en in hun kracht te laten werken.

Deze techneut heeft de afgelopen jaren heel veel ervaring opgedaan in de aansturing van complexe projecten op het gebied van Beheer & Onderhoud (E, W en B). In diverse functies als Projectleider & Teamleider en Installatieadviseur is hij succesvol gebleken. Het opzetten van onderhoudstrajecten, het beheren van vastgoed, contractmanagement en het uitbrengen van advies maken hem een senior binnen zijn vakgebied.

Heeft uw organisatie behoefte aan een bevlogen medewerker, met een enorme passie voor zijn vak? Iemand die kritisch en vastberaden durft te zijn? Neem dan nu contact met ons op. .....
Bouwcoördinator- Uitvoerder (zzp)
Gorinchem | Breda | Rotterdam5105 | Administratief
Met zijn commerciële achtergrond heeft hij ruime ervaring opgedaan binnen diverse bedrijven. Voornamelijk aan de kant van de bouw. Vanuit zijn rol als commercieel adviseur heeft hij te maken gehad met technische oplossingen binnen de o.a. de utiliteitsbouw. Ook op het gebied van brandwerendheid, akoestiek en afbouwmaterialen heeft hij ruime kennis opgedaan.

Een aantal jaar geleden heeft hij besloten om de commerciële kant van de bouw om te zetten in een rol van projectcoördinator/ uitvoerder. De afgelopen jaren heeft hij met veel plezier diverse projecten aangestuurd binnen de afbouw. Hij verzorgde de communicatie richting alle partijen en stuurde de teams aan op de projecten.

Onze kandidaat is sterk in het plannen, overzicht bewaken en een echte kameleon t.a.v. de omgang met verschillende mensen. Hij is gewend de werkvloer aan te sturen, maar ook op directieniveau te sparren. Goed in staat om tekeningen vanuit Autocad te lezen en eenvoudige projecten uit te werken.

Heeft u behoefte aan een energieke Bouwcoördinator die goed in staat is uw project tot een goed eind te brengen? Onze kandidaat is per direct, fulltime inzetbaar op zzp-basis! Bel ons direct voor het maken van een afspraak! .....
Servicemanager
Breda | Tilburg | Den Bosch5104 | Overig
Onze kandidaat is een zeer ervaren en toegewijde servicemanager met ruime ervaring in het coördineren binnen de bouw. Heeft aantoonbare ervaring in het begeleiden van bedrijfsvoering, management en bevorderen van winstgevendheid. Is bedreven in het omgaan met complexe kwesties en uitdagingen en adviseert klanten op verbetering. Hij heeft de afgelopen jaren voldoende ervaring opgedaan in het aansturen en coachen van personeel. Commercieel is hij sterk, dit blijkt uit stijgende cijfers van de afgelopen twee jaren bij zijn huidige werkgever en vindt het leuk om met diverse partijen te schakelen.

In zijn huidige functie als Manager Service & Onderhoud, draait hij nu af en toe een dag mee met de monteurs die hij aanstuurt, om zo een goed beeld te krijgen wat er speelt op de werkvloer, sfeer te proeven en te peilen wat er eventueel beter of anders kan. Hij neemt dan worstenbroodjes mee en bouwt echt een band met zijn mensen op. Zijn kracht ligt echt in het regelen en plannen van zaken. Hoe hectischer de dag, hoe prettiger hij werkt. Hij is dan ook zeer stressbestendig en communicatief vaardig.

Onze kandidaat staat open voor een nieuwe uitdaging voor ca. 32- 36 uur per week. Informeer gerust bij Annelot voor meer informatie. .....
Kopersadviseur- Woonconsulent
Den Bosch | Utrecht | Eindhoven5101 | Vastgoed en makelaardij
Onze kandidaat heeft de laatste jaren veel werkervaring opgedaan als Interieurarchitect en daarvoor heeft ze bij meerdere bedrijven gewerkt als Projectmanager op de financiële afdeling.
Men zegt over haar dat ze een opgewekte, vrolijke en harde werker is. Ze kan slecht tegen stil zitten en pakt het werk met beide handen aan. Ze brengt een hoop economische kennis mee maar staat daarnaast bekend om het zoeken van het persoonlijke contact; ze beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden. Met haar open en eerlijke houding is ze in staat het beste uit een klantrelatie te halen.

Ze is nu op zoek naar een baan waar ze haar passie voor ‘bouwen’ kan inzetten. Een baan als Koperadviseur sluit perfect aan bij haar kennis en kunde. Deze kandidaat is per direct beschikbaar.

Is uw bedrijf op zoek naar een Kopersbegeleider die gaat voor het persoonlijk contact met de klant? Aarzel niet en neem snel contact met ons op! 076-5143600 of stuur een e-mail naar info@meinselect.nl .....
Medewerker Vastgoedbeheer
Den Bosch | Tilburg | Eindhoven5098 | Bouwkunde
Deze kandidaat heeft een achtergrond als Werkvoorbereider/ Planner binnen een toeleverancier van de bouw. Hij beschikt over een groot netwerk binnen de service, brandveiligheid en specifieke technische oplossingen.

Hij krijgt energie van het begeleiden van projecten, groot en klein. Daarnaast het optimaliseren van processen en het onderhouden van contacten is iets wat hem goed ligt. Als persoon is hij collegiaal, commercieel en klant-servicegericht. Hij beschikt over een groot, relevant netwerk en hij is bekend met Navision, Autocad en MS office.

Op zoek naar een uitdagende baan binnen een vastgoed gerelateerde organisatie waar hij kan regelen, adviseren en communiceren. Ziet u mogelijkheden voor onze kandidaat? Hij komt graag persoonlijk kennismaken. .....
Bewonersconsulent/ Woonconsulent
Tilburg | Breda | Den Bosch5094 | Administratief
Deze dame heeft een achtergrond als servicemedewerker binnen diverse bedrijven. Als rode draad staat communicatie tussen belanghebbende bovenaan. Vanuit eigen ervaring een grootschalige renovatieproject mogen ervaren. Van daaruit is doorgegroeid naar een afwisselende functie van medewerker bewonerscommunicatie bij een vastgoedadviesbureau.

Onze kandidaat is een empathische en oplossingsgerichte dame. Ze heeft aantoonbare passie voor duurzaamheid en staat open voor vernieuwing. Ze komt het beste tot haar recht binnen een open, sociale werksfeer met veel dynamiek. Ze heeft geen moeite met deadlines, ze is stressbestendig en resultaatgericht.

Collega’s ervaren haar als betrouwbaar, loyaal en nauwkeurig in haar werk. Iemand waar je op kan bouwen. Ze is per direct beschikbaar voor 32-36 uur per week. Bel gerust voor haar uitgebreide profiel! .....
Projectleider Bouw
Rotterdam | Den Haag | Gouda5066 | Bouwkunde
De kandidaat die wij deze week hebben gesproken is een Hbo- afgestudeerde Bouwkundige met een brede werkervaring in de aannemerij, vastgoedbeheer en bouwkundige advisering. Zijn ervaring is met name opgedaan met renovatie, onderhoud en verbouw, zowel in de utiliteits- als woningbouw. Door zijn brede ervaring is deze kandidaat ook heel breed inzetbaar. Zijn ambitie is het leiden van projecten waarbij het kwalitatief resultaat, binnen planning en budget, gerealiseerd wordt. Uiteraard realiseert hij zich dat met een goed team een goede coach nodig is om het gewilde resultaat te behalen.

Hij is stressbestendig, heeft een hands-on instelling en volgt de nieuwe ontwikkelingen op de voet. Daarnaast is hij altijd bereid aanvullende opleidingen te volgen om zijn werk met de juiste basis invulling te geven.

Bent u de werkgever die opzoek is naar een ervaren projectleider? Aarzel niet en neem direct contact met ons op over deze kandidaat! Hij is op korte termijn per direct beschikbaar om mooie projecten te leiden. .....
(Commercieel) Projectleider
Tilburg | Breda | Den Bosch4988 | Commercieel
Deze kandidaat komt over als een toegankelijke en vriendelijke man. Hij is zijn carrière begonnen bij defensie en aansluitend heeft hij de afgelopen 20 jaar diverse banen gehad bij diverse commerciële, bouwgerelateerde bedrijven.

Hij heeft voornamelijk als (commercieel) Projectleider gewerkt, waarbij hij projecten in heel Nederland en soms Benelux heeft opgepakt. Omdat hij twee jaar geleden naar Tilburg is verhuisd en graag wat minder onderweg wil zijn, is hij op zoek naar een andere baan. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie van Projectleider bij een bouwgerelateerde organisatie.

Deze kandidaat heeft veel ervaring met grootschalige projecten binnen de brandveiligheid/ brandpreventie. Van opnames tot en met realisatie van diverse projecten het viel allemaal binnen zijn takenpakket. Daarnaast stuurde hij een team aan en had dagelijks contact met aannemers en leveranciers.

Bent u op zoek naar een betrokken, ondernemende collega? Onze kandidaat zoekt een leuke baan in de regio Midden-Brabant. .....
Senior Adviseur Marketing & Communicatie
Breda | Roosendaal | Tilburg4965 | Marketing / Communicatie
Onze kandidaat betreft een zeer ervaren communicatiespecialist. Door de jaren heen heeft deze kandidaat verschillende functies bekleed binnen de marketing en communicatie. De laatste jaren is hij veelal actief geweest als Adviseur en Woordvoerder (marketing en communicatie).

In deze rol heeft hij contact gehad met zowel bewoners als de politiek op het gebied van bouw en vastgoed. De combinatie van economisch, sociaal maatschappelijk maar ook het ondernemende binnen deze club, vond hij erg interessant. Onze kandidaat maakt een serieuze en betrokken indruk. Hij denkt graag mee over de juiste vorm van communiceren dmv een plan van aanpak en kan ook op strategisch niveau goed opereren.

Hij is nu op zoek naar een leuke baan binnen een organisatie waar hij van toegevoegde waarde kan zijn op het gebied van communicatie. Zijn voorkeur gaat uit naar een zelfstandige rol met de nodige verantwoordelijkheid. Onze kandidaat is op korte termijn beschikbaar voor 32-36 uur per week. Meer weten? Bel of mail ons gerust! .....
Projectmanager Huisvesting (zzp)
Utrecht | Den Bosch | Rotterdam4952 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een ervaren bouwkundige Projectmanager Huisvesting. Hij is verantwoordelijk geweest van de inventarisatie van vastgoed- en huisvestigingsprojecten tot en met de onderhandelingen rondom huurcontracten en het vastgoedbeheer.

Zijn achtergrond is tweeledig. Hij heeft een bouwkundige opleiding gecombineerd met een management- en consultantsopleiding. Zijn werk lag altijd op het snijvlak bouw en huisvesting vanuit een sociaal maatschappelijk oogpunt.

Hij heeft een sterk oog voor processen maar dan wel met de diversiteit van alle betrokken binnen een project in acht neming. Onze kandidaat is goed in verslaglegging en neemt zijn verantwoordelijkheid voor het best haalbare resultaat.

Heeft u behoefte aan een interim Projectmanager Huisvesting? Deze professional is op korte termijn inzetbaar voor 8- 32 uur per week op zzp-basis. .....
Bouwkundig Adviseur/ Projectleider (zzp)
Tilburg | Breda | Den Bosch4936 | Bouwkunde
Onze professional is een zeer ervaren bouwkundige. Hij heeft zijn carrière opgebouwd van Voorman/Timmerman naar Uitvoerder en is vervolgens vanuit de andere kant van de tafel aan de slag gegaan als Onderhoudsmanager.

Hij heeft diverse opleidingen met succes afgerond en heeft zich hierdoor steeds verder ontwikkeld. Hij is goed op de hoogte van NEN 2767, RgdBOEI en het opstellen van MJOP en MJOB. Deze kandidaat kan werken met MS Office, Plandatis en O-Prognose.

Momenteel is hij werkzaam als zelfstandige en dan voornamelijk als Inspecteur/Adviseur en Projectleider. Gezien zijn passie en kennis op het gebied van onderhoud en beheer, is hij op zoek naar een nieuw project binnen dit vakgebied.

Heeft u behoefte aan een interim Projectleider/Adviseur? Onze professional is op korte termijn inzetbaar voor 24-32 uur per week. U kunt contact opnemen op 076-5143600 .....
Projectmanager Bouw (zzp)
Breda | Den Bosch | Rotterdam4917 | Bouwkunde
Analytisch, flexibel, probleemoplossend, hands- on mentaliteit en zelfstandig. Zo omschrijven we deze allrounder met ervaring in de bouw (installatietechniek) en de retail. In beide vakgebieden strekt de ervaring op het gebied van projectbegeleiding en begeleiding tijdens de uitvoering.

Dit is een zeer ervaren bouwkundige die goed kan denken vanuit de kant van de opdrachtgever. Onze kandidaat is een man die vragen stelt en graag alles wil weten om op deze manier de controle over een project te kunnen krijgen.

Hij gaat zeer betrokken te werk, is nauwkeurig en analytisch en legt zaken goed vast. Hij is van nature een echte ondernemer en neemt zijn verantwoordelijkheid; een man waarvan je op aan kan.

Deze kundige, bouwkundige Projectmanager is op korte termijn inzetbaar voor 8- 40 uur per week, op interim-basis. Geinteresseerd in zijn uitgebreide profiel? Neem dan contact met ons op: 076-5143600 .....
Accountmanager/ Projectleider
Bergen op Zoom | Breda | Rotterdam4853 | Bouwkunde
Onze kandidaat is na zijn MTS bouwkunde begonnen bij een staalbouwbedrijf. Hij heeft hier mooie kansen gehad, veel stappen gezet vanaf calculator tot en met accountmanager. Nu is het tijd om verder te kijken. De afgelopen jaren heeft hij een mooi, relevant netwerk opgebouwd binnen de wereld van bijzondere maatwerkprojecten. Hij weet relaties aan zich te binden, op basis van gunning heeft hij inmiddels een mooie referentielijst opgebouwd. Juist omdat hij vanuit de calculatie is doorgegroeid, snapt hij waar hij over praat, dit schakelt makkelijk.

Het is een teamplayer, maar hij heeft ook geen moeite om een zelfstandige rol op te pakken. Voor zijn huidige functie moet hij ook regelmatig naar het buitenland voor zijn projecten, dit is geen probleem. Hij weet zich goed (ook op technisch vlak) verstaanbaar te maken in het NL, EN en DU.

Onze kandidaat is op zoek naar een nieuwe werkomgeving. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie van Commercieel Projectleider of Accountmanager binnen de bouw/ techniek/staalbouw.

Wilt u graag meer informatie ontvangen, informeer gerust naar onze kandidaat! .....
Opzichter - Inspecteur Bouw
Den Haag | Rotterdam | Gouda4737 | Bouwkunde
Onze kandidaat is opgegroeid binnen een aannemersfamilie. Ruime ervaring als timmerman, opzichter en de laatste jaren als inspecteur. Daarnaast werkt hij bijna 20 jaar bij de vrijwillige brandweer als Hoofd Brandwacht. Hierdoor heeft hij zijn kennis en ervaring behoorlijk verbreed ook op brandveiligheid gebied.

Hij maakt een betrouwbare indruk, is leergierig en gemotiveerd. Goed op de hoogte van moderne systemen en technieken.

Onze kandidaat is op korte termijn inzetbaar als opzichter of inspecteur, maar staat zeker ook open voor andere kansen in de markt. Interesse in meer informatie, laat het ons weten! .....
Tendermanager/ aanbestedingsadviseur
Rotterdam | Breda | Utrecht4667 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat betreft een Bouwkundig Ingenieur/Architect met inmiddels ook ruime ervaring op het gebied van (Europese) aanbestedingen en tendertrajecten als aanbestedingsadviseur/manager. Zij heeft geruime tijd haar eigen architectenbureau gehad en heeft ook een goed gevoel voor omgevingsmanagement en veiligheid op en rond de bouwplaats.

Mede door deze combinatie van opgedane ervaring is onze professional goed in staat een inhoudelijke bijdrage te leveren aan complexe vraagstukken. Als persoon is zij een pragmatische en gestructureerde denker, met een goed gevoel voor haalbaarheid binnen haar projecten. Ze beschikt over een groot analytisch vermogen en gaat goed voorbereid te werk waarbij ze altijd het beste uit zichzelf en anderen wil halen. Met haar creatieve geest komt ze met verrassende oplossingen, om zo een project succesvol binnen te halen.

Momenteel is zij op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging. Haar voorkeur gaat uit naar een functie van Tendermanager of Planontwikkelaar. Een rol met verantwoordelijkheid en de vrijheid om in mogelijkheden te denken, past haar het beste. Interesse in een kennismaking met deze verrassende dame? Informeer gerust naar haar uitgebreide gegevens. .....
Projectcoördinator
Breda | Dordrecht | Tilburg4643 | Bouwkunde
Met een can-do en no-nonsense mentaliteit, maakt deze professional gemakkelijk de verbinding en zoekt hij graag de onderlinge samenwerking op. Continu in teamverband willen verbeteren, elkaar
versterken, blijven ontwikkelen en outside the box denken zijn voor hem belangrijke bouwstenen. Transparant en integer handelen en plezier hebben met elkaar zijn voor hem belangrijke drijfveren in een werkomgeving.

Hij heeft jarenlang de verantwoordelijkheid gehad voor een groot aantal winkelverbouwingen, vanaf vergunning tot realisatie. Al het onderhoud, renovatie en ook calamiteiten kwamen aan bod. Hij denkt graag mee in mogelijkheden, heeft een creatief oog voor details. Projecten opnemen en een inschatting maken wat er moet gebeuren hoort hier ook bij. Daarnaast heeft hij de ervaring met het instrueren of aansturen van aannemers of onderaannemers. Dit alles vanuit zijn rol van projectleider binnen het facilitaire team.

Onze kandidaat maakt een enthousiaste indruk, loyaal en betrouwbaar. Hij is oriënterend naar een leuke baan waar hij zijn energie in kwijt kan. Bel ons voor meer informatie! .....
Manager Realisatie
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg4564 | Bouwkunde
Deze professional is binnen zijn carrière altijd in beweging geweest. Na zijn opleiding aan de TU- Bouwkunde is hij begonnen als projectleider. Aansluitend veel mooie stappen mogen zetten op management- directieniveau. Vanuit zijn interesse en passie voor duurzaam bouwen heeft hij recent de opleiding tot energiedeskundig afgerond.

Onze kandidaat is sterk in het reorganiseren, structureren en organiseren van teams. Met een zeer groot analytisch vermogen, een scherp oog voor processen en procedures en zijn mensgerichte aanpak, is hij een vakbekwaam leider. Goed op de hoogte van bouwmethodes en bouwkosten van projecten tot ca. € 100 miljoen.

Als hands-on manager is hij instaat complexe, multidisciplinaire projecten tot een goed eind te brengen, samen met een team van collega’s. Een echte vakman met een sterk verbindend vermogen.

Heeft uw organisatie behoefte aan deze Senior Manager? Onze kandidaat is op zoek naar een uitdagende interim-opdracht. Hij is op korte termijn beschikbaar voor 16-40 uur per week. Interesse, bel dan snel! .....
Vastgoedmanager
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg4562 | Vastgoed en makelaardij
Onze kandidaat is een betrokken, ondernemende man. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het vastgoed. Jarenlang ervaring als vastgoedmanager aan de kant van het vastgoed beheer bij een VvE. Nu juist op zoek naar een baan waar hij zijn opgedane kennis kan verbreden. Onze kandidaat heeft ervaring met onderhoudsplanningen, in combinatie met contractmanagement. Ook heeft hij ruime ervaring als relatiebeheerder en salesmanager, binnen vastgoed gerelateerde partijen.

Als persoon is hij servicegericht, analytische, leergierig en creatief ingesteld. Graag komt hij in aanmerking voor een afwisselende baan met groei en ontwikkelmogelijkheden. Zijn voorkeur gaat uit naar een organisatie met korte lijnen.

Heeft u behoefte aan een Vastgoedmanager of Relatiebeheerder binnen het vastgoed? Informeer gerust naar de uitgebreide gegevens van onze kandidaat. Hij is per direct beschikbaar voor 32 uur per week. .....
Senior Projectontwikkelaar
Den Bosch | Tilburg | Breda4480 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een echte bouw- vastgoedprofessional met een mooi pakket aan opleidingen. Geruime tijd zijn eigen bouwonderneming gehad, inclusief eigen ontwikkeling. Hij heeft veel ervaring opgedaan aan de kostenkant, projectontwikkeling tot en met de totale uitvoeringsbegeleiding. Hij is sterk qua communicatie, organisatie en zorgt voor resultaat. Ook is hij kostenbewust en een zeer betrokken sparringpartner.

Qua projectervaring heeft hij zowel grootschalige utiliteitsbouw/kantoren als een stuk woningbouw opgepakt. Van herontwikkeling, transformatie tot en met nieuwbouw.
Als persoon komt onze kandidaat over als een sociaal en van nature commercieel ingestelde projectmanager. Op zoek naar een baan waar hij tot aan zijn pensioen zijn ervaring mag inzetten en overdragen.

Onze professional is een moderne Senior Projectmanager/ Ontwikkelaar, kan uw organisatie senioriteit gebruiken? Neem gerust contact met ons op voor het volledige profiel! .....
Projectadministrateur Bouw
Eindhoven | Tilburg | Den Bosch4340 | Administratief
Onze kandidaat is een vlotte dame met ruime ervaring binnen de financiële (project)-administratie binnen de bouwbranche. Zij heeft ervaring met onder andere Navision, Accountview en Spread-it. Leergierige instelling en pikt snel nieuwe programma's en ontwikkelingen op.

Deze vrouw is betrokken bij de organisatie en heeft een loyale/collegiale houding. Ze kan ook goed de aansturing van een team op zich nemen en is een harde werker. Zij is op zoek naar een functie als projectadministrateur binnen de bouw/ aannemerij, maar staat ook open voor verwante functies waarin ze nieuwe dingen kan leren.

Behoefte aan een ervaren Projectadministrateur met een ondernemende instelling die veel eigen initiatief neemt en betrokken is bij de organisatie? Informeer gerust naar haar uitgebreide profiel. .....
Hoofd Bedrijfsbureau
Den Bosch | Tilburg | Waalwijk4320 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een zeer ervaren Hoofd Bedrijfsbureau Bouw. Vanuit zijn rol als calculator/ werkvoorbereider doorgegroeid naar een brede, leidinggevende functie binnen een allround bouwbedrijf. Van het opstellen van kostenramingen, tot sparren met de directie, bijwonen van bouwvergaderingen en het aansturen van een 30-tal medewerkers. Een allround verantwoordelijke functie.

Deze bouwprofessional is op zoek naar een uitdagende job vanaf planvorming - kostenanalyse, waar hij zijn kennis en kunde kan toepassen. Dit mag binnen een bouwbedrijf zijn, maar ook binnen de bouwadvies ziet hij mogelijkheden. Kernwoorden voor deze kandidaat: loyaal – kundig – duurzaamheid – leidinggeven – calculatie- en kostenbesef – teamplayer.

Heeft uw organisatie behoefte aan een vakkundig collega die graag meedenkt in het belang van uw organisatie? Informeer gerust naar meer informatie! .....
Hoofd Bedrijfsbureau- Projectmanager
Rotterdam | Dordrecht | Hoeksche Waard4306 | Bouwkunde
Deze kandidaat is werkzaam in een aansturende rol bij een aannemer in de woningbouw. Onder zijn verantwoordlijkheden vallen het leidinggeven aan de werkvoorbereiders, uitvoerders en de binnendienst. Ook is hij actief met het calculeren en aannemen van nieuwbouwprojecten, inkoop van materialen, het opstellen van de aannemingsovereenkomsten en de planningen.

Hij typeert zichzelf als een rustig en analytisch manager die van overzicht en controle houdt. Het is een echt mensen-mens en haalt er dan ook voldoening uit zijn teamleden goed in hun vel te zien.
In het verleden heeft hij veel ervaring opgedaan als projectleider, calculator en inkoper voor met name nieuwprojecten in zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Onze kandidaat is toe aan een nieuwe stap in zijn carrière. Hij wil graag weer meer betrokken zijn bij grootschalige projecten, met de nodige technische uitdagingen.

Is uw organisatie opzoek naar een ervaren bedrijfsleider/ projectmanager/ projectleider? Bel dan snel en informeer naar deze kandidaat! .....
Bouwkundig Ontwerper- Architect
Eindhoven | Tilburg | Den Bosch4142 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat heeft een afgeronde Hbo- Bouwkunde opleiding en is afgestudeerd aan de TU- Delft richting Architectuur. De afgelopen jaren heeft onze kandidaat zich beziggehouden met Business Development, Tender Management en als Ontwerper - Bouwkundig Modelleur. Hij heeft ruime ervaring opgedaan binnen het voortraject van grootschalige projecten als Tendermanager. Hoe zit een opdracht in elkaar en wat is er allemaal voor nodig om tot een succesvol plan of project te komen.

Hij is een rationeel architect, creatief maar daarnaast zeer pragmatisch. Op zoek naar een rol waar hij zich kan ontwikkelen zowel binnen de bouw en architectuur. Met zijn communicatieve en commerciële skills, plus zijn ervaring met Tendermanagement beschikt hij over een interessante achtergrond en ervaring met AutoCad – Revit – Arkey – SketchUp- Adobe en MS Office.

Heeft uw organisatie ruimte voor een gedreven kandidaat met potentie? Zijn voorkeur gaat uit naar een functie van Ontwerper/ Projectleider, binnen een organisatie waar hij kan groeien en ontwikkelen binnen zijn vakgebied. Informeer gerust naar het uitgebreide profiel van deze professional. .....
Hoofd Kwaliteit Beton
Bergen op Zoom | Zeeland | Tilburg3880 | Civiele Techniek
Onze kandidaat heeft zich sterk ontwikkeld binnen het vakgebied prefab beton, zowel qua opleidingen als werkervaring. Veel kennis van verschillende werkwijzen binnen de prefabbeton en op de hoogte van actuele normeringen en waarderingen betreffende kwaliteit in proces en product.

Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en communiceert helder zijn bevindingen, zowel inhoudelijk als op gebied van planning en organisatie. Absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit, geen bezwaar tegen ploegen of verschoven diensten. Hij is gewend te functioneren in een solistisch functie, stelt zich echter prima open om als bron van kennis/leermeester te functioneren binnen de organisatie.

Heeft uw organisatie behoefte aan een Mengmeester, Kwaliteitscontroleur of Teamleider productie? .....
Projectleider (zzp)
Breda | Tilburg | Den Bosch3194 | Bouwkunde
Deze enthousiaste zzp'er, maar zeker ook nuchtere kandidaat heeft ruime ervaring met de bestaande bouw, van planontwikkeling t/m meerjarenonderhoud. Hij is erg leergierig en wil zichzelf continue blijven ontwikkelen en het beste uit het team halen. Hij is een echte kameleon, het werken met mensen vindt hij het mooist. Wil altijd lekker actief bezig zijn en zou het leuk vinden om jongere collega’s te begeleiden en verder op te leiden.

Hij heeft ruime ervaring zowel in calculatie, werkvoorbereiding en projectleiding. Competenties die hem kenmerken zijn; zeer klantgericht, teamspeler, ondernemend, sociaal en transparant, punctueel en veelzijdig.

Nu oriënterend naar een nieuwe uitdaging voor ca. 4 dagen per week op interim/zzp-basis. Heeft u een mooi project waarde ondernemende kandidaat een invulling aan kan geven? .....
Projectmanager/ Ontwerpmanager
Tilburg | Breda | Den Bosch2844 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een breed inzetbare professional. Hij is zijn carrière na zijn studie begonnen als architect, maar na verloop van tijd een overstap gemaakt richting projectmanagement. Binnen diverse organisaties op projectbasis gewerkt, omdat hij uitdaging en afwisseling nodig heeft.

Deze professional is een snelle denker, sociaal betrokken en beschikt over een hands-on mentaliteit. Hij denkt graag mee in lange termijn plannen, hoe kunnen we projecten beter laten renderen of zorgen voor een goed resultaat. Hij is financieel en analytisch sterk, daarnaast heeft hij een gezond commercieel gevoel.

Hij werkt graag in een betrokken team van collega’s waar hij zijn mening mag geven. Hij is creatief in oplossingen en strategisch sterk. Onze kandidaat is per direct beschikbaar voor 32-40 uur per week. Zijn voorkeur gaat uit naar een rol van Projectmanager vanuit het voortraject. Hier ligt zijn kracht.

Ziet u kansen voor deze professional binnen uw organisatie? Informeer direct naar zijn uitgebreide profiel! .....
Interieurarchitect- Ontwerper
Breda | Dordrecht | Roosendaal2438 | Interieur- en afbouw
Onze kandidaat is een rustige, creatieve interieurarchitect. Hij heeft veel praktische kennis vanaf het ontwerpen, vertalen en maken van interieur. Het is iemand die fijn in de omgang is en rustig blijft in stressvolle momenten.

Het liefste wat hij doet is vanuit een concept werken en de wensen van de klant vertalen in een mooi ontwerp. Hierbij is hij is niet bang om zijn eigen creatieve draai eraan te geven. Naast zijn werk in loondienst ook actief als meubelontwerper, dit doet hij voor zichzelf en zijn producten brengt hij in de verkoop. Dit staat hem niet in de weg om ergens een loondienstfunctie erbij te accepteren.

Heeft u behoefte aan creatief talent? Informeer dan gerust naar zijn uitgebreid cv en portfolio! .....
Operationeel Manager Bouw
Den Bosch | Eindhoven | Nijmegen2344 | Bouwkunde
Onze professional is op jonge leeftijd een eigen onderneming gestart binnen de toeleveranciersbranche van de bouw. Hierdoor heeft hij veel gezien en mogen ervaren op het gebied van ondernemerschap. Een aantal jaar geleden maakte hij de overstap naar loondienst en is momenteel werkzaam als Vestigingsleider binnen de bouw. En nu is het tijd voor een volgende stap.

Zijn voorkeur gaat uit naar een aansturende rol binnen een commercieel bedrijf. Hij stuurt sterk op proces, hij is een generalist en wil graag met zijn team mooie resultaten boeken. Daarnaast heeft hij een scherp oog voor financiën en kostprijsberekeningen. Hij is commercieel sterk en heeft een actueel, relevant netwerk binnen de bouw en daarbuiten.

Heeft u behoefte aan een hands-on Manager? Iemand die zich bewezen heeft binnen de bouw en de wereld van toeleveranciers? Informeer gerust naar zijn uitgebreide gegevens! .....
Projectleider (renovatie/ verduurzaming)
Roosendaal | Breda | Bergen op Zoom2164 | Bouwkunde
Deze kandidaat komt uit een bouwfamilie, hierdoor is hij gewend de handen uit de mouwen te steken. Hij is een enthousiaste, spraakzame vakkracht en heeft zijn ervaring opgedaan binnen de bouw en corporatieland. Als inspecteur, opzichter en werkvoorbereider heeft hij zijn kennis verbreed op het gebied van planmatig onderhoud, renovatie en verduurzaming van vastgoed.

De laatste jaren veelal op interim-basis werkzaam geweest zowel voor een woningcorporatie en voor particulieren. Hij is nu toe aan een volgende stap in zijn carrière en wil graag zijn ervaring gaan toepassen en verbreden binnen de bouw/ vastgoed.

Onze kandidaat is een enthousiaste man die met veel passie over zijn vakgebied praat. Hij is direct in zijn communicatie, loyaal en weet mensen op de juiste wijze te instrueren of aan te sturen. De combinatie met zijn praktijkkennis, maken hem een breed inzetbare collega.

Gaat deze professional uw team versterken? Informeer gerust naar zijn uitgebreide cv. Hij is vanaf december/ januari inzetbaar op interim basis maar een vaste baan laat hij ook niet aan zich voorbij gaan! .....
Commercieel Adviseur/ Accountmanager
Dordrecht | Den Bosch | Rotterdam2063 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een gedreven, commerciële topper met een bouwkundige achtergrond. Hij is zijn loopbaan begonnen als Commercieel Medewerker Binnendienst, maar heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan als Accountmanager. Daarnaast beschikt hij over een groot, relevant netwerk binnen de aannemerij, architectenbranche en projectontwikkelaars. Hij zou dan ook graag weer aan de slag gaan bij een bouw gerelateerde organisatie.

Het is een energieke prater, hij is representatief en in zijn werk zeer resultaatgericht. Hij maakt zich graag nuttig voor een organisatie en denkt mee in kansen en mogelijkheden. Het uitvoeren van acquisitie is deze man op het lijf geschreven, hij is goed op de hoogte van tenders en heeft absoluut geen moeite om deals rondmaken.

Is uw organisatie op zoek naar een commercieel talent met een prachtig netwerk? Neem dan contact met ons op via 076-5143600 of vacature@meinselect.nl en informeer naar zijn uitgebreide gegevens! .....
(junior) Bouwkundig Inspecteur
Nijmegen | Arnhem | Nijmegen1902 | Bouwkunde
Wij hebben onze kandidaat leren kennen als een rustige, serieuze jongeman. Mbo-Bouwkunde niveau 4, succesvol afgerond. Vervolgens aan de slag gegaan als junior bouwkundig opname expert. In deze functie is hij verantwoordelijk geweest voor het inventariseren en vastleggen van schades aan gebouwen.

Het afgelopen jaar heeft deze kandidaat zijn ervaring verbreed door als Tekenaar/ Werkvoorbereider aan de slag te gaan. Hij is er achter gekomen dat een rol van Inspecteur beter bij hem past. Gezien zijn achtergrond, ervaring en zijn persoonlijkheid zien wij een serieuze, betrokken collega. Hij communiceert op een doordachte wijze, daarnaast weet hij goed wat hij wil en wat zijn ambities voor de lange termijn zijn.

Op zoek naar een (junior) Bouwkundig Inspecteur? Iemand die openstaat voor nieuwe dingen en niet bang is om zelfstandig op pad te gaan? Informeer dan naar onze kandidaat! .....
Manager Beheer & Onderhoud
Tilburg | Breda | Den Bosch1746 | Bouwkunde
Een zeer enthousiaste kandidaat met een 2-ledige passie, beheer & onderhoud en Retail. Ruime ervaring met MJOP’s, jaarplannen en de uitvoering van renovatieprojecten. Deze man is een echte teamspeler, iemand die graag samen met het team voor het beste resultaat gaat. Hij geeft op een natuurlijke, coachende manier leiding aan zijn team en gaat voor concreet resultaat.

Hij is strategisch en analytisch sterk en communiceert erg helder. Een positieve geest, situationeel gevoel en vakinhoudelijk sterk. Is een kartrekker en instaat anderen te enthousiasmeren en te stimuleren projecten op hoge kwaliteit te brengen, qua proces en resultaat.

Heeft u behoefte aan een senior projectmanager die compleet is? Uw projecten tot in de puntjes verzorgt en de klant daarmee zeer tevreden houdt? Een ervaren kracht met oog voor technisch detail maar ook voor het strategisch proces? Ga dan snel in contact met onze kandidaat! .....
Hoofd Bedrijfsbureau / Bedrijfsleider
Breda | Bergen op Zoom | Dordrecht1360 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een communicatief vaardige man met een berg ervaring. Deze heeft hij opgedaan binnen verschillende functies en organisaties in de bouw en vastgoed. De basis van zijn carrière heeft hij gelegd binnen de luxe villa bouw. Vervolgens heeft hij een brede ervaring opgedaan bij verschillende bouwbedrijven.

Onze kandidaat is begonnen als constructeur en uiteindelijk doorgegroeid naar een management functie. Het spreekt hem erg aan om een project binnen te halen en vervolgens ook op te starten. De diversiteit, afwisseling en verantwoordelijkheid, dat past hem goed. Hij is sterk in het optimaliseren van processen, het aansturen, motiveren en het coachen van een team past goed bij zijn persoonlijkheid. Verder is hij te omschrijven als een sociale, flexibele, communicatief vaardige man welke breed inzetbaar is.

Deze zeer ervaren, loyale bouwprofessional is in overleg beschikbaar voor een nieuwe uitdaging! Voor meer informatie over zijn achtergrond en ervaring, neem gerust contact op. .....
Vastgoedmedewerker- Inspecteur
Breda | Tilburg | Den Bosch1215 | Bouwkunde
Onze kandidaat is na zijn Hbo-Bouwkunde zijn carrière begonnen als Junior Projectleider en vervolgens geruime ervaring opgedaan als Bouwkundig Calculator. Hij heeft gerekend aan grootschalige projecten binnen de woningbouw en utiliteitsbouw.

Als persoon is hij zeer analytisch, sterk met cijfers en hij beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Hij is zeer gedreven met diverse automatiseringsprogramma’s zoals MS-Office, Ibis-Trad en MS-Project. Nu zou hij graag een nieuwe stap willen zetten, waarbij hij zijn kennis kan inzetten en kan verbreden binnen een nieuw vakgebied.

Met zijn praktische insteek en gevoel voor duurzaamheid en vastgoed, zou hij graag aan de slag gaan bij een adviesbureau, woningcorporatie of vastgoedbeheermaatschappij.
Zie u kansen voor deze professional? Bel dan gerust: 076 5143600 .....
Zelfstandig Uitvoerder (zzp)
Den Bosch | Nijmegen | Arnhem920 | Bouwkunde
Onze professional is een zeer ervaren bouwkundige. Hij heeft jarenlang zijn eigen bouwbedrijf gehad, overgenomen van zijn vader destijds. De afgelopen jaren heeft hij zich op interim-basis verhuurd aan een aantal bedrijven. Nu heeft hij weer tijd en ruimte in zijn agenda voor een nieuw project, waarbij zijn voorkeur uitgaat naar een rol van Zelfstandig Uitvoerder. Deze rol past het beste bij zijn ambities en zijn persoonlijkheid.

Het betreft een man die graag samenwerkt op gelijkwaardig niveau. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en zegt waar het op staat. Hij beschikt over een brede achtergrond en ervaring, van bouwkosten tot bouwmethodieken. Zowel binnen de woningbouw/ utiliteitsbouw/ nieuwbouw en renovatie/ onderhoud. Hij is daarnaast nog goed op de hoogte van moderne systemen en software die gebruikelijk zijn binnen de bouw.

Heeft u op korte termijn behoefte aan een Uitvoerder met een proactieve instelling en een betrokken houding? Onze interim professional is per direct beschikbaar! Dus neem snel contact met ons op! .....
Senior Projectleider Bouw
Tilburg | Breda | Den Bosch671 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een zeer ervaren, allround bouwprofessional. Na zijn Hbo-Bouwkunde is hij zijn carrière begonnen binnen een familiebedrijf. Met name als projectleider / projectmanager gewerkt binnen de Utiliteitsbouw/ Industriebouw.

Probleemsituaties, korte doorlooptijden en flink wat druk op de ketel is iets wat goed bij hem past. Hij is gewend om betrokken te zijn bij alle fasen van het bouwproces, hierdoor schakelt hij snel en op alle niveaus. Deze man beschikt over aantoonbare passie voor zijn vak. Hij kan en wil van meerwaarde zijn voor een organisatie. Ook brengt hij zijn kennis en ervaring graag over op anderen.
Hij is uitstekend op de hoogte van alle moderne systemen en technieken. Deze ervaren man is op zoek naar een nieuw project maar staat ook zeker open voor een vast dienstverband.

Heeft uw organisatie behoefte aan een senior professional met oog voor mens en resultaat? Onze kandidaat is op korte termijn beschikbaar (vast of zzp). .....
Bouwcoördinator/ bedrijfsbureau
Hoeksche Waard | Goeree-Overflakkee | Dordrecht626 | Bouwkunde
Onze kandidaat is zijn loopbaan begonnen als Bouwkundig Tekenaar bij een architectenbureau. Na een aantal jaar heeft hij een overstap gemaakt naar een grootschalig bouwbedrijf. In een gecombineerde functie van Tekenaar/ Werkvoorbereider heeft hij ruime ervaring opgedaan. Inmiddels heeft hij een ruime ervaring als Projectleider en Senior Werkvoorbereider. Zowel binnen de nieuwbouw, woningbouw als onderhoud, renovatie en service. De laatste jaren is hij bij verschillende bouwbedrijven doorlopend aan het werk geweest. Nu is hij op zoek naar een baan waar hij de komende 10 jaar met veel plezier aan de slag kan.

Onze kandidaat is een sociaal, betrokken collega. Hij beschikt over helikopterview en is organisatorisch sterk. Graag wil hij zich inzetten als ondersteunende kracht binnen uw projectteam.

Gaat onze kandidaat uw team versterken? Informeer vandaag nog naar zijn uitgebreide gegevens! .....
Kopers adviseur/ Woonconsulent (zzp)
Breda | Dordrecht | Roosendaal582 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een enthousiaste dame met een brede achtergrond en ervaring op het gebied van het adviseren van kopers. Ze is geruime tijd werkzaam geweest bij een landelijke bouwonderneming, waar ze verantwoordelijk was voor de gehele ondersteuning van de klantmanagers/ kopersbegeleiders.

Haar werkzaamheden bestonden onder andere uit: het inplannen van afspraken, de algehele ondersteuning van de keuze van kopers en het voeren van gesprekken met kopers. Daarnaast schoof ze ook regelmatig aan bij bouwvergaderingen en begeleidde ze de opleveringen.

Deze dame werkt inmiddels geruime tijd op projectbasis, ze ondersteunt bouwbedrijven in de rol van klantmanager/ kopersadviseur. Door haar ruime ervaring op interim-basis weet ze zich snel in een organisatie te verdiepen. Ze is beschikt over een hands-on mentaliteit, is praktisch en betrokken; deze dame staat voor haar kopers. Met haar aanpak zorgt ze keer op keer voor tevreden klanten.

Heeft u behoefte aan een kopersadviseur/ begeleider op interim-basis? Onze kandidaat is binnenkort beschikbaar voor 8- 32 uur per week. Bel 076 5143600 voor meer informatie! .....
Kopersadviseur / Interieurarchitect
Barendrecht | Dordrecht | Breda301 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat is een enthousiaste, betrokken dame met een brede achtergrond en ervaring. Oorspronkelijk heeft zij gekozen om na haar studie als interieurarchitect aan de slag te gaan. Zij heeft haar ervaring opgedaan bij gerenommeerde bureaus, daar heeft zij meegewerkt aan grootschalige projecten.

Momenteel werkzaam als verkoopadviseur bij een exclusieve interieurwinkel, omdat ze de afgelopen jaren niet binnen haar vakgebied aan de slag kon. Ze mist de uitdaging en complexiteit in haar werk. Daarom staat ze open voor een nieuwe uitdaging, waarbij ze de mogelijkheid krijgt zichzelf verder te ontwikkelen richting kopers adviseur.

Onze kandidaat beschikt over bouwkundige kennis en ervaring, tekeningen lezen en aanpassen is voor haar geen enkel probleem. Daarnaast beschikt ze over een commerciële drive, communicatief enthousiast vaardig en is ze gewend om zelfstandig te werken.

Heeft uw organisatie behoefte aan breed inzetbare dame? Iemand die graag meedenkt in oplossingen? Onze kandidaat is in overleg op korte termijn beschikbaar voor 32 uur per week. Informeer gerust naar haar uitgebreide profiel. .....
ID

Ontvang elke week de laatste kandidaten in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.