Medewerkers
waar
ook u van
gaat 
bouwen!

Kandidaten

Uitvoeder (zzp)
Breda | Roosendaal | Middelburg5043 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een enthousiaste maar nuchtere man. Hij heeft jarenlange ervaring in de bouw, waardoor zijn kennis en kunde erg groot en gevarieerd is en hierdoor breed inzetbaar zal zijn.
Het liefst loopt hij de hele dag buiten op een bouwplaats en staat op dit moment weer te popelen om zijn handen uit de mouwen te steken voor een nieuwe project, waarbij hij zijn coördinering skills in praktijk kan brengen.

De uitvoering van A tot en met Z en ergens van nul af aan mee beginnen is hem niet vreemd. Deze man staat altijd voor iedereen klaar, is open en eerlijk en direct in zijn communicatie.
Hij houdt ervan om als team te werken, waarbij een goede werksfeer en hard werken belangrijk voor hem zijn.

Deze man werkt het liefst op ZZP basis, maar staat ook open als er een interessant aanbod voorbij komt in vaste loondienst. Deze kandidaat is per direct beschikbaar.

Is uw bedrijf opzoek naar iemand die als eerste op de bouwplaats is en als laatste weer weggaat, neem dan nu contact met ons op en informeer naar deze topper! .....
Hoofd Productie - Senior Projectleider
Roosendaal | Rotterdam | Eindhoven5042 | Bouwkunde
Wij hebben voor u gesproken met een senior professional. Onze kandidaat heeft ruime ervaring opgedaan als Projectleider maar ook als Hoofd Productie. Voornamelijk actief geweest binnen de grootschalige, complexe utiliteitsbouw en hoogbouw. Het aansturen van teams, vanaf uitvoerders, inkoop en bedrijfsbureau, behoorden tot zijn verantwoordelijkheid.

Hij staat graag in contact met de opdrachtgever en hij is graag betrokken vanaf het voortraject. Hierdoor weet hij projecten tot een (financieel) succes af te ronden. Gezien zijn enorme ervaring is hij op zoek naar een werkomgeving waar hij de mogelijkheid krijgt om zijn opgedane kennis over te dragen aan de nieuwe generatie. Onze kandidaat komt het beste tot zijn recht in een aansturende, leidinggevende rol waarbij hij de verantwoordelijkheid krijgt over projecten vanaf € 25 mln.

Heeft u behoefte aan een professioneel leider die vanuit de LEAN gedachte projecten tot een goed eind weet te brengen? Informeer dan vandaag nog naar onze kandidaat. Hij is per direct, fulltime inzetbaar. .....
Hoofd Uitvoerder - Projectleider
Amersfoort | Utrecht | Amsterdam5039 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een zeer vakbekwaam bouwkundige. Hij is opgegroeid in het bouwbedrijf van zijn vader, welke hij op later leeftijd heeft overgenomen. Een aantal jaar geleden heeft hij het bedrijf verkocht aan zijn personeel. De laatste jaren heeft hij zijn carrière een vervolg gegeven in loondienst bij een grootschalig bouwbedrijf.
Vanuit zijn eigen bouwbedrijf is hij altijd actief geweest in renovatie, onderhoud en transformatie projecten. Zowel binnen de woningbouw als utiliteit, maar ook monumentale panden heeft hij onder zijn verantwoordelijkheid gehad.

Hij is gewend een brede verantwoordelijkheid te hebben, vanaf opname werkzaamheden, inkoop, voorbereiden en de complete aansturing van projecten, inclusief financiële planning. Nu is hij op zoek naar een leuke baan binnen een sociaal en mensgerichte organisatie. Hij komt het beste tot zijn recht in een functie waarbij hij de directe betrokkenheid met de uitvoering heeft. Dit mag in een rol van (Hoofd) Uitvoerder of Projectleider zijn.

Als persoon maakt hij een rustige, serieuze indruk. Hij is graag onder de mensen en hij houdt van een afwisselende baan met voldoende uitdaging. Heeft u op korte termijn behoefte aan een zeer ervaren Uitvoerder/ Projectleider? Informeer dan gerust naar onze kandidaat! .....
Projectontwikkelaar - Vastgoedmanager
Barendrecht | Breda | Rotterdam5029 | Bouwkunde
Wij hebben voor u gesproken met een gepassioneerd Projectontwikkelaar en Vastgoedmanager in één. Onze kandidaat is zijn carrière begonnen aan de kant van een woningcorporatie, eerst als Opzichter en later als Projectleider. Na verloop van tijd heeft hij de stap gemaakt richting Manager Vastgoed en heeft hij de verantwoordelijkheid gehad over een team van collega’s.

Naast zijn werkzaamheden in loondienst heeft hij ook een eigen bedrijf, gericht op kleinschalige projectontwikkeling binnen de woningbouw. Hier ligt zijn passie! Het in contact zijn met diverse partijen, innovatief bezig zijn, de combinatie van mens en techniek. Daarom is deze kandidaat op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij energie van krijgt!

Als persoon maakt onze kandidaat een serieuze, loyale indruk. Een mensen-mens waar collega’s op terug kunnen vallen. Hij is op zoek naar een moderne organisatie, met korte lijnen. Zijn voorkeur gaat uit naar een rol van Projectontwikkelaar of Vastgoedmanager bij een Commercieel Belegger of Ontwikkelaar. Hier komt zijn kennis en ervaring, maar zeker zijn enthousiasme het beste tot zijn recht.

Interesse in een nadere kennismaking met onze kandidaat? Hij is per direct beschikbaar en maakt graag tijd voor een goed gesprek! Bel of mail ons direct voor meer informatie. .....
Teamleider Kopersadvies
Breda | Bergen op Zoom | Tilburg5023 | Commercieel
Wij hebben voor u gesproken met een energieke man. Zijn carrière begonnen binnen de wereld van beurzen en evenementen. Vanaf werving tot en met de opbouw en uiteindelijke realisatie van diverse beurzen behoorde tot zijn verantwoordelijkheid. De afgelopen jaren heeft hij ervaring opgedaan als Commercieel Kopersbegeleider binnen het luxe segment. De contacten met kopers, het creatief meedenken in mogelijkheden en oplossingen is iets wat goed bij hem past.

Momenteel is hij op zoek naar een volgende stap in zijn carrière. Graag wil hij zijn kennis en ervaring inzetten in een rol waar hij zijn leidinggevende capaciteiten verder kan ontwikkelen. Een rol van Teamleider of Verkoopmanager spreken hem erg aan.

Met zijn commerciële ervaring, sterke communicatie vaardigheden en bouwkundige ervaring, kan deze kandidaat zeker een aanwinst zijn voor uw organisatie. Meer weten? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel. .....
Projectcoördinator Bouw
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg5011 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een zeer ervaren, breed inzetbare professional die op zoek is naar een stabiele werkomgeving. In het gesprek kwam al snel naar voren dat hij een voorliefde heeft voor maatschappelijk vastgoed (zoals zorg en onderwijs). Hij is zijn carrière begonnen als tekenaar/ constructeur maar na een aantal jaar is hij zich meer gaan specialiseren in onderhoud en renovatie, NEN2767 projecten, verduurzaming en andere huisvestigingsvraagstukken.

Hij is zeker geen specialist, maar meer iemand met een pragmatische instelling en een sterk analytisch oog. Hij maakt een enthousiaste en betrokken indruk en hij kan zijn ervaring goed toelichten.
Hij heeft de drive om zijn werk zo efficiënt mogelijk te maken en daarnaast sterk op kosten te sturen of te besparen. Het is voor hem belangrijk om vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid te krijgen in zijn werk, dan functioneert hij het beste. Deze man is een sociale collega, voor hem is een goede sfeer en het behalen van gezamenlijke doelen, erg belangrijk.

Heeft u behoefte aan een professional met een brede kennis, iemand die zich continu wil verbeteren? Onze kandidaat is per direct beschikbaar voor een functie van Projectcoördinator of Projectleider Bouw. Informeer direct naar deze kandidaat: 076 5143600 .....
Coördinator / Uitvoerder
Eindhoven | Tilburg | Den Bosch5007 | Bouwkunde
Deze enthousiaste kandidaat is een ervaren bouwkundige met een technische achtergrond. Hij heeft veel werkervaring opgedaan als (leidinggevend) Onderhoud/Servicemonteur en Werkvoorbereider/ Magazijnbeheerder in de droge betonsector. Maar laat je hierdoor niet afleiden het is een echte alleskunner met gouden handjes. Hij is zijn carrière namelijk begonnen als allround klusser. Hij heeft in de jaren heel wat bouwkundige ervaring op gedaan en weet het veel op het gebied van bouwkundig onderhoud en service.

Hij heeft ervaring met een leidinggevende functie, maar is niet vies om zelf zijn handen uit de mouwen steken. De hele dat achter een computer past hem niet, hij is graag bezig.

Onze kandidaat is een sociaal persoon met goede communicatieve vaardigheden en heeft nog de motivatie om te leren. Hij houd ervan om zelf initiatief te nemen en te onderzoeken. Hij is nu op zoek naar een baan waar al zijn kennis en vaardigheden kan toepassen.

Heeft uw behoefte aan een Coördinator of Uitvoerder die ook zelf graag de handen uit de mouwen steekt? Informeer gerust naar onze kandidaat, hij komt graag kennismaken! .....
Commercieel Kopersadviseur
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg5000 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een man die op ons overkomt als een verbindend, enthousiast en commercieel persoon. Hij is duidelijk en open in zijn communicatie en dat kan zijn huidige werkgever dan ook erg waarderen.

Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest voor dezelfde werkgever, in de rol van Klant/ Projectmanager in de interieur- standbouw vindt hij het nu tijd om verder te kijken naar een nieuwe uitdaging.

Als persoon is hij zeer gedreven en leergierig én vindt hij het geen probleem om zijn kennis te verbreden door het volgen van cursussen indien nodig. Bouwkundige/ technische kennis is zeker aanwezig, tekeningen lezen en meedenken in passende oplossingen is voor hem vanzelfsprekend.

Deze kandidaat wil ontzettend graag nieuwe stappen maken in de rol van Kopersbegeleider en daarbij zijn commerciële vaardigheden intensief inzetten. Dagelijks bezig zijn om klanten te begeleiden bij de belangrijkste keuzes voor hun woning, het intensieve contact met klanten, het samenwerken met collega’s en zorgen dat de klant keer op keer verrast wordt, is voor hem de perfecte baan.

Heeft u behoefte aan een loyale collega die vanuit een nieuwe invalshoek van toegevoegde waarde kan zijn voor uw organisatie? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel. .....
Planontwikkelaar - Vastgoedadviseur
Den Bosch | Tilburg | Eindhoven4999 | Vastgoed en makelaardij
Deze jongeman is momenteel aan het afstuderen richting vastgoed en makelaardij. Hij hoopt begin 2021 zijn diploma op zak te hebben, zodat hij met een frisse blik zijn kennis en kunde kan inzetten om de wereld een beetje mooier te maken. Onze kandidaat heeft als doel, mensen in beweging krijgen om zo het beste uit zichzelf en uit elkaar te halen. Hij is creatief in slimme oplossingen die van betekenis zijn voor mens en maatschappij.

Hij beschikt over een groot observatievermogen en is een echt mensen- mens. Met zijn communicatieve vaardigheden, weet hij op alle niveaus te communiceren. Onze kandidaat is op zoek naar een mooie uitdaging binnen het vastgoed. Dit kan zijn in een rol van Planontwikkelaar, Projectontwikkelaar of Vastgoedadviseur.

Interesse in een nadere kennismaking met onze kandidaat? Informeer gerust naar zijn persoonlijk profiel! .....
Technisch Manager (commercieel)
Barendrecht | Gorinchem | Breda4992 | Commercieel
Onze kandidaat is een ervaren Technisch Manager die zijn carrière is gestart in doe-het-zelf-centra. Eerst als Afdelingsmanager en later als Projectcoördinator voor grootschalige retailprojecten van DHZ-centra. Hij heeft vervolgens de stap gemaakt naar Projectmanager binnen de specialistische technieken (bouw & infra). In 2011 als Project Engineer gestart bij een specialistisch bedrijf in vloer- wandcoatingsystemen, waarbij hij de laatste jaren werkzaam is geweest als Technisch Manager.

Onze kandidaat heeft de verantwoordelijkheid gehad over de dagelijkse, technische aansturing van een team. Daarnaast is hij ook op commercieel vlak verantwoordelijk geweest mbt het onderhouden en begeleiden van contacten binnen Europa.

Hij is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zijn technische kennis kan inzetten. Onze kandidaat is analytisch, autonoom en zeer oplossingsgericht. Daarnaast is hij ondernemend en doelgericht.

Heeft uw organisatie behoefte aan een proactieve collega die graag dat stapje extra zet? Onze kandidaat komt graag kennismaken! .....
(Commercieel) Projectleider
Tilburg | Breda | Den Bosch4988 | Commercieel
Deze kandidaat komt over als een toegankelijke en vriendelijke man. Hij is zijn carrière begonnen bij defensie en aansluitend heeft hij de afgelopen 20 jaar diverse banen gehad bij diverse commerciële, bouwgerelateerde bedrijven.

Hij heeft voornamelijk als (commercieel) Projectleider gewerkt, waarbij hij projecten in heel Nederland en soms Benelux heeft opgepakt. Omdat hij twee jaar geleden naar Tilburg is verhuisd en graag wat minder onderweg wil zijn, is hij op zoek naar een andere baan. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie van Projectleider bij een bouwgerelateerde organisatie.

Deze kandidaat heeft veel ervaring met grootschalige projecten binnen de brandveiligheid/ brandpreventie. Van opnames tot en met realisatie van diverse projecten het viel allemaal binnen zijn takenpakket. Daarnaast stuurde hij een team aan en had dagelijks contact met aannemers en leveranciers.

Bent u op zoek naar een betrokken, ondernemende collega? Onze kandidaat zoekt een leuke baan in de regio Midden-Brabant. .....
Medewerker Bewonerscommunicatie
Bergen op Zoom | Zeeland | Breda4975 | Marketing / Communicatie
Wij hebben voor u gesproken: Een allround, ervaren Communicatieadviseur. Deze dame heeft ruime ervaring als Communicatiemedewerker en Adviseur o.a. binnen een woningcorporatie.
Ze is sterk in bewonerscommunicatie zoals: brieven, nieuwsbrieven, social media én het organiseren van bewonersavonden. Daarnaast is ze goed op de hoogte wat er binnen de sociale woningbouw speelt.

Ze krijgt enorme energie van interessant, uitdagend en afwisselend werk binnen haar vakgebied. Ze is graag resultaatgericht bezig waarbij ze graag met collega’s samenwerkt. Als persoon maakt ze een enthousiaste, flexibele en sociale indruk.

Nu is het tijd voor een nieuwe baan waarbij haar voorkeur uitgaat naar een maatschappelijk georiënteerde organisatie. Onze kandidaat is in overleg op korte termijn beschikbaar voor 24- 32 uur per week.

Heeft u op korte termijn behoefte aan een gedreven dame voor uw communicatieafdeling? Iemand met feeling op het gebied van maatschappelijk vastgoed? .....
Senior Adviseur Marketing & Communicatie
Breda | Roosendaal | Tilburg4965 | Marketing / Communicatie
Onze kandidaat betreft een zeer ervaren communicatiespecialist. Door de jaren heen heeft deze kandidaat verschillende functies bekleed binnen de marketing en communicatie. De laatste jaren is hij veelal actief geweest als Adviseur en Woordvoerder (marketing en communicatie).

In deze rol heeft hij contact gehad met zowel bewoners als de politiek op het gebied van bouw en vastgoed. De combinatie van economisch, sociaal maatschappelijk maar ook het ondernemende binnen deze club, vond hij erg interessant.

Onze kandidaat maakt een serieuze en betrokken indruk. Hij denkt graag mee over de juiste vorm van communiceren dmv een plan van aanpak en kan ook op strategisch niveau goed opereren.

Hij is nu op zoek naar een leuke baan binnen een organisatie waar hij van toegevoegde waarde kan zijn op het gebied van communicatie. Zijn voorkeur gaat uit naar een zelfstandige rol met de nodige verantwoordelijkheid.

Onze kandidaat is op korte termijn beschikbaar voor 32-36 uur per week. Meer weten? Bel of mail ons gerust! .....
Woonconsulent - Kopersadviseur
Waalwijk | Tilburg | Den Bosch4957 | Vastgoed en makelaardij
Onze kandidaat is een serieuze en betrokken dame. Ze is een geboren en getogen Brabander maar is na haar studie verhuisd naar Amsterdam. Hier heeft ze geruime tijd bij een grote woningcorporatie gewerkt in diverse vastgoedfuncties. Daar heeft ze zich opgewerkt van Woonconsulent tot Verkoopmanager.

Sinds een aantal jaar is ze weer terug naar haar ‘roots’, waardoor ook haar zoektocht naar een leuke baan gestart is; een leuke baan binnen de vastgoedbranche.

Deze dame is communicatief vaardig, zeer nauwkeurig en daarnaast beschikt ze over een groot organiserend vermogen. Ze is graag in contact met mensen maar kan in haar werk ook op zichzelf zijn.

Heeft u mogelijkheden voor deze professionele dame? Haar voorkeur gaat uit naar een functie van Woonconsulent of richting Kopersadviseur. Ze is in overleg beschikbaar voor 24- 28 uur per week. Informeer gerust naar haar uitgebreide profiel: 076-5143600 .....
Projectmanager Huisvesting (zzp)
Utrecht | Den Bosch | Rotterdam4952 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een ervaren bouwkundige Projectmanager Huisvesting. Hij is verantwoordelijk geweest van de inventarisatie van vastgoed- en huisvestigingsprojecten tot en met de onderhandelingen rondom huurcontracten en het vastgoedbeheer.

Zijn achtergrond is tweeledig. Hij heeft een bouwkundige opleiding gecombineerd met een management- en consultantsopleiding. Zijn werk lag altijd op het snijvlak bouw en huisvesting vanuit een sociaal maatschappelijk oogpunt.

Hij heeft een sterk oog voor processen maar dan wel met de diversiteit van alle betrokken binnen een project in acht neming. Onze kandidaat is goed in verslaglegging en neemt zijn verantwoordelijkheid voor het best haalbare resultaat.

Heeft u behoefte aan een interim Projectmanager Huisvesting? Deze professional is op korte termijn inzetbaar voor 8- 32 uur per week op zzp-basis. .....
Manager Projectontwikkeling
Utrecht | Amersfoort | Den Bosch4950 | Bouwkunde
Deze zeer ervaren bouwkundige heeft een indrukwekkend cv opgebouwd. Na zijn mbo-bouwkunde en heao is hij aansluitend aan de slag gegaan als Commercieel Adviseur Vastgoed. Vervolgens heeft hij geruime tijd ervaring opgedaan als Projectmanager, Adviseur en Projectontwikkelaar binnen het vastgoed.

Als Projectontwikkelaar heeft hij mooie projecten weten te realiseren. Waarbij hij als zelfstandige ook het hele proces bewaakte en aanstuurde van SO, VO en DO. Van acquisitie tot en met het opstellen van de stichtingskosten en het bewaken van financiële rapporten; onze kandidaat heeft er ervaring mee.

Hij maakt een ondernemende indruk met een hands-on mentaliteit en komt doortastend en vastberaden over. Hij is communicatief sterk op alle niveaus en door zijn empathisch vermogen is deze kandidaat een prettige gesprekspartner.

Nu is het tijd voor een volgende stap in zijn carrière. Onze kandidaat is op zoek naar een managementpositie binnen een dynamisch (bouw)bedrijf, waarbij hij zijn expertise zo optimaal mogelijk kan inzetten.

Bent u op zoek naar een Manager Projectontwikkeling of Commercieel Ontwikkelaar? Deze kundige professional komt graag kennismaken. Met zijn bevlogenheid en ondernemerskwaliteiten kan hij binnen diverse bedrijven van toegevoegde waarde zijn. Neem dan contact met ons op: 076-5143600 .....
Medewerker Binnendienst (bouwmaterialen)
Breda | Waalwijk | Breda4942 | Commercieel
Met ruime ervaring in de bouwmaterialen is onze kandidaat op zoek naar een nieuw avontuur. Zijn ambities blijven bij de bouwmaterialen in het breedste zin van het woord. En dan met name het commerciële contact met klanten waarin hij zijn kennis en ervaring kan gebruiken voor het juiste advies.

Door zijn collega’s wordt hij gezien als collegiaal, loyaal aan de organisatie en commercieel. Hij weet waar zijn kwaliteiten en kennis liggen en weet deze ook te gebruiken. Hij is gespecialiseerd in alle bouwmaterialen en heeft zijn kennis uitgebreid met veel cursussen.

Hij gaat de automatisering niet uit de weg. En de verwachting is met zijn ervaring en commercieel inzicht snel inzetbaar te zijn, als Commercieel Medewerker Binnendienst of Commercieel Adviseur. Deze persoon hecht veel waarde aan een open en eerlijke bedrijfscultuur.

Ziet u kansen voor deze gemotiveerde kandidaat vol met kennis en ervaring? Bent u op zoek naar iemand met veel productkennis? Informeer dan naar onze kandidaat! 076-5143600 .....
Commercieel adviseur (bouw)
Zeeland | Roosendaal | Middelburg4941 | Commercieel
Deze kandidaat heeft ruim 40 jaar ervaring binnen de bouw. Hij is commercieel en ondernemend ingesteld en heeft met name ervaring met de in- en verkoop van bouwmaterialen en het bemiddelen van bouwprojecten.

Hij is enthousiast op zoek naar een uitdagende baan met verantwoordelijkheid en waar hij zich één kan voelen met de organisatie. Hij is een teamplayer, kan ‘out of de box’ denken en ziet zijn werk als een sport om het beste eruit te halen en op deze manier bedrijven weer winstgevend te maken.

Onze kandidaat heeft ondanks zijn vele levensjaren nog steeds de wil om te leren en te groeien. Hij ziet kansen door een stapje omlaag te doen in de organisatie om daarna weer door te kunnen groeien. Hij wil daarbij ook zijn kennis en ervaringen gebruiken voor een begeleidende rol.

Hij is geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging in de bouw en deinst er niet voor terug om zijn handen vies te maken. Onze kandidaat ziet zichzelf werken als Commercieel Adviseur, Projectleider, Werkvoorbereider of Calculator.

Heeft u behoefte aan iemand met veel kennis en ervaring op het gebied van inkoop van bouwmaterialen? En iemand die een adviserende rol daarin op zich kan nemen? Of ziet u andere mogelijkheden voor deze kandidaat? Dan brengen wij u graag met hem in contact! Bel ons op 076-5143600 .....
Bouwkundig Adviseur/ Projectleider (zzp)
Tilburg | Breda | Den Bosch4936 | Bouwkunde
Onze professional is een zeer ervaren bouwkundige. Hij heeft zijn carrière opgebouwd van Voorman/Timmerman naar Uitvoerder en is vervolgens vanuit de andere kant van de tafel aan de slag gegaan als Onderhoudsmanager.

Hij heeft diverse opleidingen met succes afgerond en heeft zich hierdoor steeds verder ontwikkeld. Hij is goed op de hoogte van NEN 2767, RgdBOEI en het opstellen van MJOP en MJOB. Deze kandidaat kan werken met MS Office, Plandatis en O-Prognose.

Momenteel is hij werkzaam als zelfstandige en dan voornamelijk als Inspecteur/Adviseur en Projectleider. Gezien zijn passie en kennis op het gebied van onderhoud en beheer, is hij op zoek naar een nieuw project binnen dit vakgebied.

Heeft u behoefte aan een interim Projectleider/Adviseur? Onze professional is op korte termijn inzetbaar voor 8- 24 uur per week. U kunt contact opnemen op 076-5143600 .....
Commercieel Projectleider
Utrecht | Rotterdam | Den Bosch4929 | Commercieel
Deze resultaatgerichte dame heeft jaren geleden de overstap vanuit het onderwijs naar de bouw gemaakt. Ze heeft veel ervaring als Projectleider/Manager en is in staat complexe vraagstukken op een creatieve wijze binnen de gestelde kaders op te lossen, zónder daarbij de klantrelatie uit het oog te verliezen.

De laatste jaren is werkzaam geweest als Projectleider bij een architectenbureau die met name actief was voor grote spelers in de horeca. De aansturing van projecten, het onderhouden van de contacten en zorgen voor een goed (commercieel) resultaat, daar ligt haar kracht.

Ze is communicatief sterk en houdt van heldere en duidelijke communicatie. Haar managementstijl omschrijft ze als coachend, motiverend en begeleidend. Ze heeft daadkracht gelooft sterk in ‘met elkaar’ en ‘twee weten meer dan één’.

Heeft u behoefte aan een verbindend mensen-mens? Deze dame staat haar mannetje binnen een dynamische omgeving en is per direct beschikbaar voor 24- 40 uur per week. Bel ons op 076-5143600 voor nog meer informatie! .....
Junior Bouwkundig Medewerker
Eindhoven | Den Bosch | Nijmegen4926 | Commercieel
Onze kandidaat is een representatieve en zeer ondernemende jongeman. Hij heeft zich de afgelopen jaren heel breed ontwikkeld binnen de evenementenbranche. Van ontwerpuitwerking en totale realisatie van projecten tot de aansturing van teams, deze kandidaat heeft er ervaring mee.

Hij is gedreven met Autocad en Sketchup waar hij al diverse projecten in heeft uitgewerkt. Hij is
ook betrokken geweest bij het ontwerptraject van diverse nieuwe projecten in het buitengebied. Dit heeft hij op zijn eigen manier opgepakt waardoor hij qua bouwkunde en vergunningstrajecten het nodige heeft meegekregen.

Omdat zijn huidige functie is komen te vervallen is hij op zoek naar een uitdagende en afwisselende job waar hij zijn opgedane kwaliteiten kan toepassen. Groei en ontwikkeling is voor hem erg belangrijk. Hij is leergierig en houdt van afwisseling en dynamiek.

Gezien zijn passie voor bouw & vastgoed is hij op zoek naar een kans binnen een gemoedelijk bedrijf in bijvoorbeeld de rol als: Werkvoorbereider, Kopersbegeleider, Uitvoerder of Commercieel Medewerker. Ziet u mogelijkheden? Informeer dan via 076-5143600 .....
Projectmanager Bouw (zzp)
Breda | Den Bosch | Rotterdam4917 | Bouwkunde
Analytisch, flexibel, probleemoplossend, hands- on mentaliteit en zelfstandig. Zo omschrijven we deze allrounder met ervaring in de bouw (installatietechniek) en de retail. In beide vakgebieden strekt de ervaring op het gebied van projectbegeleiding en begeleiding tijdens de uitvoering.

Dit is een zeer ervaren bouwkundige die goed kan denken vanuit de kant van de opdrachtgever. Onze kandidaat is een man die vragen stelt en graag alles wil weten om op deze manier de controle over een project te kunnen krijgen.

Hij gaat zeer betrokken te werk, is nauwkeurig en analytisch en legt zaken goed vast. Hij is van nature een echte ondernemer en neemt zijn verantwoordelijkheid; een man waarvan je op aan kan.

Deze kundige, bouwkundige Projectmanager is op korte termijn inzetbaar voor 8- 40 uur per week, op interim-basis. Geinteresseerd in zijn uitgebreide profiel? Neem dan contact met ons op: 076-5143600 .....
Senior Kopersbegeleider/ Verkoopmanager
Waalwijk | Den Bosch | Breda4914 | Vastgoed en makelaardij
Deze ervaren Kopersbegeleider heeft veel ervaring op het gebied van het begeleiden van kopers hun keuze van het meer- en minderwerk en bouwkundige aanpassingen. Voor de uiteenlopende vraagstukken bedacht hij vaak creatieve oplossingen om zo altijd aan de wensen van de klant te voldoen. Uit de enquêtes die onder klanten gehouden werden kwam uit dat hij een klantvriendelijke gesprekspartner was die goed kon luisteren en proactief meedacht.
Daarnaast heeft hij ook veel ervaring als accountmanager en is daardoor een expert in de commerciële dienstverlening. Hij is graag betrokken van begin tot eind bij een project en vindt het een uitdaging om zodanig mee te denken met de wensen van de klant om uiteindelijk tot een droomwoning te komen.
Deze kandidaat is een geboren optimist en een echte teamplayer die graag samen met zijn collega’s aan een opdracht werkt. Hij zoekt een leuke baan binnen de bouw waarin hij direct contact heeft met de klant aangezien hij dan zijn communicatieve vaardigheden optimaal kan benutten.
Heeft u behoefte aan een echte senior? Iemand die kopers echt kan adviseren, maar ook zorgt voor commercieel resultaat? Informeer dan naar deze kandidaat! .....
Commercieel Manager
Rotterdam | Den Haag | Gouda4899 | Bouwkunde
Deze vlotte, commerciële en representatieve bouwprofessional heeft na diverse bouwkundige opleidingen zich opgewerkt van een commerciële binnendienstfunctie naar Commercieel Directeur. Hij heeft veel ervaring in de bouwwereld en heeft onder andere de verantwoording gehad over grootschalige en complexe projecten.

Aan zijn laatste functie als Commercieel Directeur kwam helaas vanwege ‘geen goede klik’ een einde. Momenteel is hij zich aan het oriënteren en wil nu graag een baan die écht bij hem past. Een baan waarbij hij niet alleen met sales of commercie bezig is maar waar hij meer de diepte in kan zoals bijvoorbeeld projectmanagement in combinatie met relatiebeheer.

Deze professional heeft echt een bouwhart. Hij is erg handig en klust thuis graag; wat zijn ogen zien, maken zijn handen. In een persoonlijk gesprek maakt hij een betrouwbare indruk. Hij weet waar hij over praat en gaat in zijn werk graag doelgericht en planmatig te werk. Hij is gestructureerd en legt alles goed vast. Hij heeft oog voor het grotere geheel en kan prima een commercieel plan uitwerken.

Op zoek naar een commercieel relatiemanager? Iemand die niet bang is om nieuwe materie op te pakken? Onze kandidaat is op korte termijn, fulltime inzetbaar. U kunt contact opnemen via: 076-5143600 .....
Allround klantadviseur
Den Bosch | Tilburg | Waalwijk4858 | Marketing / Communicatie
Onze kandidaat is een man die een zeer prettige, professionele indruk achterlaat. Hij houd van een coördinerende, uitvoerende rol waarin hij proactief kan adviseren naar de klanten. Hij haalt voldoening uit het streven naar een tevreden klant.

Deze professional is een representatieve man, heeft veel affiniteit met duurzaamheid en heeft feeling met de bouw. Hij werkt graag in een omgeving met structuur en krijgt duidelijke kaders
of doelstellingen. Hij is op zoek naar een nieuwe baan, waarbij hij zijn ervaring met klantcontact zeker een pré is. De klantbeleving hierbij is voor hem erg belangrijk.

Heeft u behoefte aan klantvriendelijke professional om uw team te versterken? Hij heeft een opzegtermijn van 2 weken en is beschikbaar voor 32 uur per week. Neem vooral contact met ons op! .....
Zelfstandig Uitvoerder (zzp)
Breda | Rotterdam | Utrecht4780 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een échte bouwer, in hart en nieren. Ruime praktijk ervaring als Timmerman/voorman en (hoofd) Uitvoerder. Jarenlang zijn eigen bouwbedrijf. Hij is actief binnen de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Zowel vanuit een bewoonde situatie maar ook van niets, iets realiseren.

Hij is een sociaal, betrokken collega met een loyale instelling. Als Uitvoerder zegt hij waar het op staat, streng maar zeker rechtvaardig. Daarnaast is hij goed op de hoogte van alle moderne systemen en technieken. Hij weet processen te optimaliseren om zo zijn planning soepel te laten verlopen.

Heeft uw per direct behoefte aan een zelfstandig, allround Uitvoerder? Bel ons direct voor meer informatie! .....
Uitvoerder - Toezichthouder
Den Bosch | Eindhoven | Tiel4712 | Elektrotechniek
Onze kandidaat betreft een enthousiaste, actieve en leergierige man. Kenmerkend voor deze professional is dat hij openstaat voor nieuwe mensen en nieuwe materie. Hierdoor heeft hij een groot netwerk om zich heen gebouwd en is van vele markten thuis.
Hij heeft ruime ervaring opgedaan als leidinggevende op het gebied van bouwmaterieel (kranen – steigers – hoogwerkers etc.). Hij is sterk in organiseren, is accuraat, heeft een ondernemersmentaliteit en is een echte kartrekker.
De afgelopen jaren heeft hij ervaring opgedaan als uitvoerder/ opzichter bouw. Vooral het organiseren en communiceren rondom de projecten is iets wat hem goed ligt.
Onze kandidaat is goed thuis in verschillende branche-software, ook dit pakt hij snel op en is niet iets waar hij voor wegloopt.
Heeft u behoefte aan een ondernemende collega die zegt waar het op staat? Onze kandidaat is op korte termijn beschikbaar voor een vaste baan. Neem dus snel contact met ons op! Voor meer informatie over deze kandidaat. .....
Operationeel Manager/ Directeur
Tiel | Den Bosch | Utrecht4683 | Bouwkunde
Deze professional is een serieuze man met een gezonde ambitie. Bewust gekozen voor de opleiding Mbo-Bouwkunde en Hbo- bouwtechnische bedrijfskunde wegens een stukje verbreding. Mooie stappen gezet binnen het technisch beheer, onderhoud en management. Zowel vanuit de opdrachtgeverszijde als vanuit uitvoerende bouwpartijen.
Hij is een echte relatieman, hij beschikt over commercieel en financieel gevoel en inzicht. Hij heeft een scherp oog voor kostprijzen, dit zit er van jongs-af aan in. Verder is hij resultaatgericht, geeft zijn team vertrouwen en verantwoordelijkheid.
Oriënterend naar een volgende stap, zijn voorkeur gaat uit naar een mooie uitdaging binnen een organisatie waar gastvrijheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan.
Heeft uw organisatie behoefte aan een Operationeel Manager/ Directeur? Iemand met passie voor zijn vak? Informeer gerust naar het uitgebreid profiel van onze kandidaat! .....
Tendermanager/ aanbestedingsadviseur
Rotterdam | Breda | Utrecht4667 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat betreft een aanbestedingsadviseur en volwaardig architect. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van (Europese) aanbestedingen. Daarnaast geruime tijd haar eigen architectenbureau gehad. Zij heeft een goed gevoel voor omgevingsmanagement en veiligheid rondom de bouwplaats. Hiermee is onze professional goed in staat een inhoudelijke bijdrage te leveren aan complexe vraagstukken.
Als persoon is zij een commercieel mensen- mens met een goed gevoel voor haalbaarheid. Groot analytisch vermogen en gaat goed voorbereid te werk. Wil graag het beste uit zichzelf en uit anderen halen.
Momenteel is zij op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging. Haar voorkeur gaat uit naar een functie van Tendermanager – Commercieel Planontwikkelaar bij een ontwikkelende aannemer.
Interesse in een kennismaking met deze verrassende dame? Informeer gerust naar haar uitgebreide gegevens. .....
Senior Bouwkundig Inkoper
Tilburg | Breda | Den Bosch4666 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een zeer ervaren bouwkundig professional. Binnen zijn carrière altijd in beweging geweest, middels opleidingen en cursussen, of door aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Van calculator naar (senior) werkvoorbereider om vervolgens de stap naar projectleider te maken. Sinds een aantal jaar vervuld hij de rol van Bouwkundig Inkoper.
Met zijn basis beschikt hij over veel kennis van het bouwproces en de daarbij benodigde (bouw) materialen en diensten, zowel binnen de woningbouw als utiliteitsbouw. Hij beschikt over een groot netwerk van leveranciers en onderaannemers.
Onze kandidaat is communicatief en weet zich goed te verplaatsen in zijn gesprekspartner. Van nature beschikt hij over een gezond, commercieel gevoel. Hij heeft een scherp oog voor kosten en resultaat.
Op zoek naar een Senior Bouwkundig Inkoper? Iemand met een gezonde ambitie en brede interesse? Neem dan snel contact met ons op! Onze professional is op korte termijn beschikbaar voor 32-40 uren per week. .....
Projectdirecteur- Directeur Bouw
Zeeland | Rotterdam | Den Bosch4583 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een senior kandidaat, met ruime ervaring binnen diverse landelijke bouwondernemingen. Jarenlang ervaring opgedaan in verschillende management- en directiefuncties. Hij is Betrokken geweest bij grootschalige projecten (10- 50 miljn) binnen de bouw en infra. Daar was hij verantwoordelijk voor het aansturen van een uitvoerende organisatie, het meedenken in oplossingen, teams coachen en motiveren.

Onze kandidaat is een echte LEAN manager. Hij volgt nieuwe ontwikkelingen zoals tendermanagement en contractmanagement, binnen zijn vakgebied op de voet. Als professional wil hij zich graag blijven ontwikkelen.
Heeft uw organisatie behoefte aan een Projectdirecteur – Hoofd Productie of Directeur Bouw? In overleg is hij op korte termijn inzetbaar, zowel op interim- als vaste basis. Neem snel contact met ons op! En informeer naar zijn volledige profiel. .....
Verkoopadviseur / Acquisiteur Vastgoed
Den Bosch | Eindhoven | Nijmegen4571 | Vastgoed en makelaardij
Onze kandidaat is zijn carrière begonnen als makelaar en taxateur. Na 10 jaar de stap richting het ondernemerschap gezet, maar dit bleek niet het juiste moment. Vanuit zijn netwerk is hij bij een commercieel belegger terechtgekomen en heeft hij een aantal jaar als verkoop coördinator gewerkt. Van marktonderzoek, haalbaarheid, kwaliteit en het opstellen van marketing en verkoopplannen, een brede rol van met verantwoordelijkheid.
Momenteel werkzaam bij een woningcorporatie, hier is zijn uitdaging weg. Graag wil hij zijn loopbaan een vervolg geven binnen een commerciële organisatie.
Deze man komt over als een energieke collega, iemand met de juiste passie en uitstraling. Hij heeft een relevant netwerk, heeft geen moeite met acquireren maar is zeker niet de keiharde deurentrapper.
Heeft uw organisatie behoefte aan een senior Verkoopadviseur of Acquisiteur? Deze vastgoedprofessional komt graag kennismaken! Neem daarom contact met ons op! .....
Bouwmanager - Hoofd Projecten (zzp)
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg4564 | Bouwkunde
Deze professional is binnen zijn carrière altijd in beweging geweest. Na zijn opleiding aan de TU- Bouwkunde is hij begonnen als projectleider. Aansluitend veel mooie stappen mogen zetten op management- directieniveau. Vanuit zijn interesse en passie voor duurzaam bouwen heeft hij recent de opleiding tot energiedeskundig afgerond.
Onze kandidaat is sterk in het reorganiseren, structureren en organiseren van teams. Met een zeer groot analytisch vermogen, een scherp oog voor processen en procedures en zijn mensgerichte aanpak, is hij een vakbekwaam leider. Goed op de hoogte van bouwmethodes en bouwkosten.
Als hands-on manager is hij instaat complexe, multidisciplinaire projecten tot een goed eind te brengen, samen met een team van collega’s. Een echte vakman met een sterk verbindend vermogen.
Heeft uw organisatie behoefte aan deze bouwmanager? Onze kandidaat is op zoek naar een uitdagende interim-opdracht, hij is beschikbaar vanaf januari 2021 voor 8- 40 uur per week! Neem dan snel contact met ons op! .....
Manager Vastgoed & Ontwikkeling
Tilburg | Den Bosch | Breda4561 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een zeer breed geïnteresseerde man. Altijd op zoek naar vernieuwing en uitdaging, binnen zijn functie of vanuit een aanvullende studie. Zijn loopbaan begonnen bij een familiebouwbedrijf, hier heeft hij een mooie basis meegekregen als calculator. Vervolgens heeft hij een aantal stappen gemaakt en uiteindelijk is hij projectleider bouwvoorbereiding geworden. Mooie rol, met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Met als rode draad een stuk commercie, kosten en financieel resultaat. Zijn kennis van het bouwbesluit, juridische aspecten en strategische belangen heeft hij goed kunnen ontwikkelen.
Onze kandidaat is een gedreven man, hij praat makkelijk en hij weet de verbinding te maken. Hij komt uit een bouwfamilie, daarnaast is hij naast zijn normale werkzaamheden altijd met eigen projecten bezig.
Als persoon maakt hij een sociale, betrokken indruk. Hij werkt graag binnen een team, durft verantwoording te nemen en zegt waar het op staat.
Toe aan een nieuwe uitdaging binnen een uitvoerend, ontwikkelend bouwbedrijf! Ziet u mogelijkheden voor deze Manager Bouw & Vastgoed? Neem dan contact met ons op! .....
Tendermanager/ Projectontwikkelaar
Breda | Den Bosch | Tilburg4556 | Bouwkunde
Onze kandidaat heeft een mooi pakket aan opleidingen afgerond. Na zijn Hbo-bouwtechnische bedrijfskunde is hij aan de slag gegaan bij een projectmanagementbureau. Aansluitend ervaring opgedaan als projectontwikkelaar en projectmanager bij een ontwikkelende aannemer. Inmiddels geruime tijd werkzaam op interim-basis als tendermanager, planontwikkelaar en commercieel projectmanager voor diverse opdrachtgevers.
Deze kandidaat werkt graag samen in een team van professionals, hij streeft naar het hoogst haalbare resultaat en denkt graag mee in creatieve oplossingen. Het belang van de opdrachtgever staat hierbij altijd voorop.
Als persoon is hij mensgericht, een echte verbinder, beschikt over prettige communicatieve eigenschappen en over een groot organisatorisch vermogen. Met een goed gevoel voor humor en zijn passie voor duurzaamheid, een prettige collega.
Heeft uw organisatie behoefte aan een bouwprofessional op interim- of vaste basis. Neem dan snel contact met ons op! Voor het volledige profiel van deze kandidaat. .....
Junior Vastgoedinspecteur
Utrecht | Amersfoort | Den Bosch4520 | Ruimte & Milieu
Deze vrolijke, enthousiaste jongeman heeft destijds gekozen voor een opleiding natuurbeheer omdat hij boswachter wilde worden. Hier is hij van teruggekomen. Hij is gaan werken en heeft verschillende, tijdelijke banen opgepakt. Sinds 2017 werkzaam als vastgoedinspecteur binnen de leegstand van vastgoed. Hier heeft hij de afgelopen periode veel gezien en geleerd.
Momenteel heel bewust op zoek naar een nieuwe baan omdat hij door wil groeien en zich verder wil ontwikkelen. Hij kiest voor de richting bouwkundig / vastgoed inspecteur. Hij wil graag leren, ervaring opdoen en doorgroeien.
Deze jongeman heeft basiskennis bouwkunde, maar hij is ijverig en leergierig genoeg om met een ervaren iemand mee op pad te gaan om het vak snel eigen te maken.
Heeft u behoefte aan betrouwbare, betrokken collega. Iemand die het graag goed wil doen en zeer loyaal is? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel. .....
Commercieel Technisch Medewerker
Breda | Breda | Breda4506 | Commercieel
Onze kandidaat betreft een gemotiveerde man met een brede achtergrond en ervaring bij een aantal technische bedrijven. Begonnen binnen de logistiek, vrij snel doorgegroeid richting teamleider. Daarna een aantal jaar als balieverkoper – verkoopmedewerker binnendienst gewerkt bij een technische groothandel. De afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkeld tot technisch werkvoorbereider binnen een bouw gerelateerde omgeving. Hij mist echter het contact met opdrachtgevers en leveranciers.
Onze kandidaat is een mensen-mens en een sociaal betrokken collega. Hij wil zijn werk graag goed doen en zal zich maximaal inzetten voor het beste resultaat.
Hij is duidelijk in zijn communicatie – durft het voortouw te nemen en heeft van nature een sterk gevoel voor relatiemanagement.
Heeft uw organisatie behoefte aan een commercieel gedreven persoon die toe is aan een nieuwe uitdaging? Zijn voorkeur gaat uit naar een MKB-bedrijf, met korte lijnen en een persoonlijke sfeer.
Interesse in zijn volledige profiel neem dan gerust contact met ons op! .....
Senior Projectontwikkelaar
Den Bosch | Tilburg | Breda4480 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een echte bouw- vastgoedprofessional met een mooi pakket aan opleidingen. Geruime tijd zijn eigen bouwonderneming gehad, inclusief eigen ontwikkeling. Hij heeft veel ervaring opgedaan aan de kostenkant, projectontwikkeling tot en met de totale uitvoeringsbegeleiding. Hij is sterk qua communicatie, organisatie en zorgt voor resultaat. Ook is hij kostenbewust en een zeer betrokken sparringpartner.
Qua projectervaring heeft hij zowel grootschalige utiliteitsbouw/kantoren als een stuk woningbouw opgepakt. Van herontwikkeling, transformatie tot en met nieuwbouw.
Als persoon komt onze kandidaat over als een sociaal en van nature commercieel ingestelde projectmanager. Op zoek naar een baan waar hij tot aan zijn pensioen zijn ervaring mag inzetten en overdragen.
Onze professional is een moderne Senior Projectmanager/ Ontwikkelaar, kan uw organisatie senioriteit gebruiken? Neem gerust contact met ons op voor het volledige profiel! .....
Junior Ontwerper/ Architect
Tilburg | Breda | Eindhoven4460 | Architectuur en stedenbouw
Deze jonge vrouw heeft een zeer open uitstraling en is ambitieus ingesteld. Ze heeft een Mbo- Hbo-studie afgerond in de richting van ontwerp en interieurdesign en is momenteel bezig aan een Master Architecture om de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ te zetten. Ze heeft tijdens haar studie al veel ervaring mogen opdoen op ontwerp/design gebied en focust zich nu meer op het bouwkundig tekenen. Op dit moment is ze werkzaam als 2D/3D tekenaar bij een kleinschalig architectenbureau waar ze aan diverse projecten werkt.
Als persoon is deze dame open minded, leergierig en een echte doorzetter. Nieuwe programma’s pikt ze snel op en past ze gelijk toe in de praktijk om het zich eigen te maken.
Onze kandidaat zoekt een baan waarin ze haar creativiteit kwijt kan op gebied van ontwerp, maar ook bouwkundig zich verder kan ontwikkelen en het geleerde vanuit haar studie kan toepassen. Bij voorkeur bij een architectenbureau. Ze is hiervoor per direct beschikbaar voor 32 uur per week.
Bent u op zoek naar een gemotiveerde ontwerper/ junior architect? Neem dan contact met ons op voor haar volledige profiel. .....
Projectmanager beheer en onderhoud
Tilburg | Breda | Den Bosch4414 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een vlotte man met een bouwkundige achtergrond. Hij heeft werkervaring als werkvoorbereider en projectleider binnen de Retail. Hierbij is hij verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van diverse filialen. Hij is sterk in het procesmatig aansturen van projecten. Daarnaast is hij gewend binnen een dynamische omgeving zijn mannetje te staan. Projecten afronden met een harde deadline is voor hem gebruikelijk.
Onze kandidaat betreft een collegiale man met een open houding. Op zoek naar een leuke, uitdagende job met verantwoordelijkheid.
Hij zou graag in een nieuwe baan een stuk technisch beheer van vastgoed zien. Hierbij gaat zijn voorkeur uit naar een functie aan de andere kant van de tafel, voornamelijk aan de opdrachtgeverszijde.
Onze kandidaat is in overleg op korte termijn, fulltime beschikbaar. Interessant om nader kennis te maken, informeer gerust! .....
Projectadministrateur Bouw
Eindhoven | Tilburg | Den Bosch4340 | Administratief
Onze kandidaat is een vlotte dame met ruime ervaring binnen de financiële (project)-administratie binnen de bouwbranche. Zij heeft ervaring met onder andere Navision, Accountview en Spread-it. Leergierige instelling en pikt snel nieuwe programma's en ontwikkelingen op.
Deze vrouw is betrokken bij de organisatie en heeft een loyale/collegiale houding. Ze kan ook goed de aansturing van een team op zich nemen en is een harde werker. Zij is op zoek naar een functie als projectadministrateur binnen de bouw/ aannemerij, maar staat ook open voor verwante functies waarin ze nieuwe dingen kan leren.

Behoefte aan een ervaren Projectadministrateur met een ondernemende instelling die veel eigen initiatief neemt en betrokken is bij de organisatie? Informeer gerust naar haar uitgebreide profiel. .....
Projectmanager - Verandermanager
Den Bosch | Den Bosch | Den Bosch4337 | Technische bedrijfskunde
Onze kandidaat betreft een hands-on dame met een scherp oog voor procesverbetering. Door haar brede achtergrond en ervaring bij een aantal grote, professionele bedrijven weet ze snel tot de kern door te dringen.
Met haar opleiding richting technische bedrijfskunde, gecombineerd met een commerciële basis, heeft deze dame alles in huis om een organisatie verder op weg te helpen.
Haar groot organisatorisch vermogen en gevoel voor mens en organisatie, lukt het haar om binnen een korte tijd resultaat te behalen.
Complexiteit, uitdaging en groei zijn haar triggers. Waarbij haar voorkeur uitgaat naar een rol binnen een vastgoed gerelateerde organisatie. Als persoon maakt ze een betrokken, energieke indruk.
Heeft uw organisatie behoefte aan een Projectmanager voor vast of op interim-basis? Ga dan in gesprek met deze dame! En neem contact met ons op! .....
Commercieel Bedrijfsleider Bouw
Gouda | Rotterdam | Utrecht4329 | Commercieel
Onze kandidaat is een enthousiaste, ambitieuze man en is toe aan een volgende stap in zijn carrière. Na zijn opleiding Hbo- Commerciële economie is hij verantwoordelijk geweest voor een contactcenter, inclusief budgettering, inkoop en het complete personeelsbeleid (ca 65 fte). Vervolgens is hij een aantal jaar actief geweest als Bedrijfsleider binnen de Bouwmaterialenhandel. Een verantwoordelijke rol binnen een markt die ten tijde van de crisis lastig was.
Momenteel is hij werkzaam als Accountmanager/ Hoofd verkoop binnendienst binnen de bouw, omdat hij zijn commerciële competenties verder wilde ontwikkelen. Gezien zijn kennis en ervaring heeft hij de binnendienst gereorganiseerd, bedrijfsprocessen gemoderniseerd en het team verder gestructureerd.
Onze kandidaat is sterk in het signaleren van problemen of knelpunten. Daarnaast weet hij een team te motiveren en mee te krijgen. Hij komt over als een sociaal, betrokken en leergierige man.
Onze kandidaat is toe aan een volgende stap, graag combineert hij zijn kennis, ervaring en ambities in een nieuwe rol! Heeft uw organisatie behoefte aan een Commercieel Bedrijfsleider/ Directeur met passie voor de bouw? Neem dan gerust contact met ons op! .....
Hoofd Bedrijfsbureau Bouw
Den Bosch | Tilburg | Waalwijk4320 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een zeer ervaren Hoofd Bedrijfsbureau Bouw. Vanuit zijn rol als calculator/ werkvoorbereider doorgegroeid naar een brede, leidinggevende functie binnen een allround bouwbedrijf. Van het opstellen van kostenramingen, tot sparren met de directie, bijwonen van bouwvergaderingen en het aansturen van een 30-tal medewerkers. Een allround verantwoordelijke functie.
Deze bouwprofessional is op zoek naar een uitdagende job waar hij zijn kennis en kunde kan toepassen. Dit mag binnen een bouwbedrijf zijn, maar ook binnen de bouwadvies ziet hij mogelijkheden.
Kernwoorden voor deze kandidaat: loyaal – kundig – duurzaamheid – leidinggeven – calculatie- en kostenbesef – teamplayer.
Heeft uw organisatie behoefte aan een vakkundig collega die graag meedenkt in het belang van uw organisatie? Informeer gerust naar meer informatie! .....
Junior Bouwkundig Tekenaar (Revit)
Utrecht | Amersfoort | Gorinchem4278 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een vriendelijke, rustige en bescheiden man. Na het afronden van zijn Mbo-bouwkunde opleiding is hij begonnen als bouwkundig tekenaar (AutoCad). Tegelijkertijd duaal de opleiding hbo-Bouwkunde gestart maar wegens omstandigheden is hij hier mee gestopt.
Een aantal jaar geleden zijn baan verloren en andere werkzaamheden gaan doen om toch bezig te zijn. Nu de bouw weer booming is en hij een stabiele gezinssituatie heeft, heeft hij besloten om zijn oude vak en passie op te pakken.
Onze kandidaat vindt het leuk om creatief mee te denken en iets te realiseren. Hij is thuis begonnen met eigen projecten om weer feeling te krijgen met de softwarepakketten. Daarnaast heeft hij recent de cursus REVIT (basis en gevorderd) afgerond. Onze kandidaat is gedreven, innovatief en kritisch.
Heeft u mogelijkheden voor een junior Bouwkundig tekenaar/ modelleur? Neem dan snel contact met ons op! .....
Hoofd Uitvoerder Bouw (zzp)
Den Bosch | Nijmegen | Eindhoven4273 | Bouwkunde
Onze kandidaat heeft ervaring met grootschalige woningbouw - nieuwbouw en renovatie. Daarnaast heeft hij ruime ervaring binnen de utiliteitsbouw. Hij heeft niet direct een voorkeur, voor hem is het project i.c.m. het team het belangrijkste.
Deze vakman werkt graag onder tijdsdruk en hij heeft geen moeite met complexe situaties. Een man met een stevige achtergrond en ervaring, vanuit de praktijk tot aan zijn huidige rol. Als persoon een echt mensen-mens, maar zegt zeker waar het op staat.
Deze professional is binnenkort beschikbaar voor een nieuwe opdracht. Hij werkt op zzp-basis als Hoofd Uitvoerder Bouw. Heeft uw organisatie behoefte aan een Hoofd Uitvoerder op projectbasis? Informeer dan naar onze kandidaat! .....
Senior Projectleider (afbouw- interieur- Retail)
Eindhoven | Den Bosch | Breda4272 | Interieur- en afbouw
Onze professional een zeer ervaren, pragmatisch projectleider binnen de afbouw – Retail en interieur. Hij heeft mooie stappen gezet in zijn carrière en voornamelijk de laatste 10 jaar als ZZP’er actief geweest binnen de grootschalige, complexe projectenwereld. Zijn kennis ligt binnen projecten vanaf casco tot en met realisatie. Hij is gewend complete projectteams aan te sturen, van uitvoerders, werkvoorbereiders, planning & inkoop tot en met de monteurs, onderaannemers.
Hij blijft graag inhoudelijk betrokken bij de projecten. Ook de contacten met opdrachtgevers is iets wat hij leuk vindt. Onze kandidaat heeft een goed oog voor planning, budget en financieel resultaat.
Als persoon maakt hij een menselijke, betrokken indruk. Hij is duidelijk in zijn communicatie en weet mensen vertrouwen te geven en ze op hun verantwoordelijkheden aan te spreken.
Op zoek naar een Projectleider – Projectmanager binnen de afbouw- interieur en Retail? Onze kandidaat is per direct beschikbaar voor een interim- of vaste baan. Neem vooral contact met ons op! Voor meer informatie over deze kandidaat. .....
Financieel Administratief Medewerker
Breda | Tilburg | Waalwijk4237 | Administratief
Deze dame is opgegroeid in een bouwomgeving. Haar vader is altijd actief geweest binnen de bouw – afbouw. Deze mannenwereld past haar goed. Ze heeft jarenlang een eigen onderneming gehad waarbij ze zowel commercieel, financieel als administratief verantwoordelijk is geweest.
In een persoonlijk gesprek maakt onze kandidaat een betrouwbare, mensgerichte indruk. Ze is gedreven in haar werk en ze zet graag dat stapje extra.
Ze heeft ervaring met Afas – Exact – MS Office maar schroomt niet om nieuwe systemen te leren.

Tijd voor een nieuwe uitdaging voor deze allround dame! Heeft uw organisatie behoefte aan een administratieve kracht die van aanpakken weet? Beschikbaar voor 16- 32 uur per week! Neem dan snel contact met ons op! .....
Bouwkundig Modelleur- Ontwerper
Eindhoven | Tilburg | Venlo4142 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat heeft een afgeronde Hbo- Bouwkunde opleiding en is afgestudeerd aan de TU- Delft richting Architectuur. De afgelopen jaren heeft onze kandidaat zich beziggehouden met Business Development, Tender Management en als Ontwerper - Bouwkundig Modelleur.
Hij heeft ruime ervaring opgedaan binnen het voortraject van grootschalige projecten als Tendermanager. Hoe zit een opdracht in elkaar en wat is er allemaal voor nodig om tot een succesvol plan of project te komen.
Hij is een rationeel architect, creatief maar daarnaast zeer pragmatisch. Op zoek naar een rol waar hij zich kan ontwikkelen zowel binnen de bouw en architectuur. Met zijn communicatieve en commerciële skills, plus zijn ervaring met Tendermanagement beschikt hij over een interessante achtergrond en ervaring met AutoCad – Revit – Arkey – SketchUp- Adobe en MS Office.
Heeft uw organisatie ruimte voor een gedreven kandidaat met potentie? Zijn voorkeur gaat uit naar een functie van Bouwkundig Modelleur/ Ontwerper, binnen een organisatie waar hij kan groeien en ontwikkelen binnen zijn vakgebied. Informeer gerust naar het uitgebreide profiel van deze professional. .....
Senior Projectleider Bouw (zzp)
Gorinchem | Breda | Den Bosch4011 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een bouwer in hart en nieren, een senior projectleider die grote en complexe woning & utiliteitsbouw projecten aan kan. Hij heeft vele jaren ervaring in verschillende functies in de woningbouw en utiliteit, zijn voorkeur gaat uit naar woningbouw - onderhoud en renovatieprojecten.
Zeer nuchtere man, natuurlijk leiderschap, op technisch vlak zeer sterk en instaat met moderne bouwmethodes te werken. Echte hands-on mentaliteit! Hij stelt zich flexibel op, is loyaal, communiceert helder en zet door waar anderen zouden stoppen. Hij heeft een helikopterview, uitstekend instaat om de grote lijnen altijd in het oog te houden.
Heeft uw organisatie behoefte aan een Senior Projecteider met juiste kwaliteiten om grote projecten tot een goed einde te brengen, een professional met een aanpakkersmentaliteit? Neem dan snel contact met ons op! Onze kandidaat is binnenkort beschikbaar voor een nieuw project voor 8- 24 uur per week op zzp- basis. .....
Planner – Coördinator Materieel
Den Bosch | Eindhoven | Tilburg3916 | Overig
Deze zeer ervaren, proactieve regelaar komt het beste tot zijn recht in een goed georganiseerde omgeving. Een man met ruime ervaring als planner – coördinator en logistiek manager binnen het bouwmaterieel. Hij beschikt over een echte hands-on mentaliteit en heeft daarnaast twee rechterhanden. Vanuit de praktijk doorgegroeid tot volwaardig planner/ coördinator. Alles vanaf Inkoop – verhuur – aankoop van materieel behoort tot zijn dagelijkste taken en verantwoordelijkheden. Daarnaast is hij gewend een team van collega’s aan te sturen. Onze kandidaat is loyaal en betrokken in zijn werk.

Heeft uw organisatie behoefte aan een vrolijke, eerlijke collega met gevoel voor klant en collega? Informeer dan vandaag nog naar deze vakbekwame collega. Bel of mail ons direct. .....
Projectleider Bouw
Den Bosch | Eindhoven | Tilburg3762 | Bouwkunde
Deze kandidaat betreft een enthousiaste wervelwind met een duidelijke ambitie. Na zijn opleiding is hij bij een allround bouwbedrijf van start gegaan en heeft daarna in de rol van Uitvoerder, Werkvoorbereider en Calculator door de jaren heen, ruime werkervaring opgedaan. Hij heeft met name veel geleerd op het gebied van gevelreiniging en onderhoud.

De afgelopen jaren heeft hij de rol van zelfstandig Projectleider opgepakt bij een onderaannemer. In deze rol heeft hij veel contact gehad met collega’s, aannemers, bewoners en leveranciers en is iets wat hem goed ligt. Als persoon is hij een ondernemend, sociaal en communicatief vaardig. Daarnaast ook nalytisch en resultaatgericht én hij beschikt over een flexibele instelling.

Onze kandidaat is op zoek naar een afwisselende baan. Hij is op korte termijn, fulltime beschikbaar! .....
Klantadviseur Bouw
Breda | Dordrecht | Tilburg3405 | Bouwkunde
Deze enthousiaste dame is haar carrière begonnen binnen het vastgoed maar al snel de overstap gemaakt richting de aannemerij. Hier heeft ze ervaring opgedaan als (assistent) projectleider. De afgelopen jaren heeft ze bij diverse professionele bouwbedrijven als kopersbegeleider gewerkt. Veelal aan grootschalige projecten met veel uitdaging en de nodige deadlines.

Onze kandidaat is een representatieve dame met passie voor haar vak. Ze is sociaal, kritisch, ondernemend en zeer resultaatgericht. Momenteel is ze op zoek naar een leuke baan die bij haar past. Haar voorkeur gaat uit naar een afwisselende functie waarbij ze contact heeft met mensen, maar waar ze ook haar bouwkundige kennis in kwijt kan.

Deze dame is per direct beschikbaar voor een leuke uitdaging binnen een prettig, sociaal en klantgericht bedrijf. Haar voorkeur gaat uit naar een baan voor 28 uur per week. Is uw organisatie opzoek naar deze kandidaat? Neem dan gerust contact met ons op. .....
Senior Opzichter - Projectleider (zzp)
Tilburg | Breda | Eindhoven3104 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een zeer ervaren projectleider op het gebied van nieuwbouw, woningen, kantoren en utiliteitsbouw. Hij heeft de inhoudelijke en organisatorische kennis en ervaring om projecten strak te leiden of projecten die niet lopen vlot te trekken en alsnog tot een succes te maken.
Deze man is een natuurlijke leider die in de eerste plaats handelt vanuit de mens, dan vanuit de techniek. Met een fijn gevoel voor sfeer brengt hij balans en structuur aan in een project. Sterke werkethiek en heldere communicatie, daar staat onze kandidaat voor. Daarnaast heeft hij altijd oog voor kwaliteit en is hij kostenbewust.

Behoefte aan een Opzichter - Directievoerder - Projectleider die uw projecten naar een hoger plan tilt, een teamspeler die zich graag volledig inzet om de klus te klaren met zijn collega's? Onze kandidaat is in overleg beschikbaar voor 8-32 uur per week op basis van ZZP. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze kandidaat. .....
Projectmanager Vastgoed
Tilburg | Breda | Den Bosch2844 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een breed inzetbare professional. Hij is zijn carrière na zijn studie begonnen als architect, maar na verloop van tijd een overstap gemaakt richting projectmanagement. Binnen diverse organisaties op projectbasis gewerkt, omdat hij uitdaging en afwisseling nodig heeft.
Deze professional is een snelle denker, sociaal betrokken en beschikt over een hands-on mentaliteit. Hij denkt graag mee in lange termijn plannen, hoe kunnen we projecten beter laten renderen of zorgen voor een goed resultaat. Hij is financieel en analytisch sterk, daarnaast heeft hij een gezond commercieel gevoel.
Hij werkt graag in een betrokken team van collega’s waar hij zijn mening mag geven. Hij is creatief in oplossingen en strategisch sterk.
Onze kandidaat is per direct beschikbaar voor 32-40 uur per week. Zijn voorkeur gaat uit naar een rol van Projectmanager Vastgoed. Heeft uw organisatie behoefte aan deze projectmanager in de vastgoed? Neem dan snel contact met ons op! .....
BIM-Coördinator- Projectleider
Breda | Waalwijk | Tilburg2819 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een ervaren bouwkundige met ruime ervaring als tekenaar, projectleider en BIM-Modelleur. In zijn rol van projectleider heeft hij veel met zorg-projecten, zwembaden en andere grootschalige, complexe projecten te maken gehad.
Hij is gewend om met deze opdrachtgevers om tafel te zitten. Als professional komt hij deskundig en professioneel over, met een passie voor zijn vak. Hij kan uiteraard zelfstandig werken, maar een gemotiveerd en sociaal team van collega’s dragen wel bij aan het plezier in zijn werk.
Het meedenken in oplossingen, gaan voor kwaliteit en resultaat past bij zijn persoonlijkheid. Hij neemt ruime kennis mee op het gebied van 3D (ArchiCad), hier wil/ kan hij prima mee werken maar is echt toe aan een volgende stap in zijn carrière.
Heeft u behoefte aan een BIM-Coördinator- Projectleider? Informeer gerust naar de uitgebreide gegevens van onze kandidaat! .....
Architect - Ontwerper - Modelleur
Rotterdam | Den Haag | Breda2588 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat is een Architect die in Athene is afgestudeerd en inmiddels ruim 10 jaar werkervaring heeft opgedaan in Nederland en daarbuiten. Hij is een teamplayer, communicatief sterk en houdt ervan om gestructureerd en efficiënt te werken. Zijn collega’s prezen hem om zijn collegialiteit en gezonde dosis humor. Naast deze competenties heeft hij aantoonbare werkervaring met Autocad en Sketchup én volgt hij op dit moment de opleiding Revit-3D.

Onze kandidaat is breed inzetbaar binnen de bouw en architectuur. Een functie van Assistent Architect, Ontwerper of Modelleur zou hem goed passen. Maar gezien zijn communicatieve, sociale skills zou een rol van Kopersadviseur ook goed aansluiten. Hij is creatief, enthousiast en zeer gemotiveerd om ergens aan de slag te gaan.

Wilt u nader kennismaken met deze kandidaat? Informeer gerust naar zijn uitgebreide gegevens! .....
Hoofd Productie - Projectleider
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg2561 | Bouwkunde
Onze kandidaat heeft vanuit de praktijk met twee rechterhanden ruime ervaring opgedaan binnen diverse bedrijven. Zowel aan de aannemerskant, woningcorporatie als Bouwmanagement. De laatste jaren actief geweest als Hoofd Productie/ Bedrijfsleider bij een bouwbedrijf.
Hij is toe aan een nieuwe stap in zijn carrière. Graag gaat hij aan de slag binnen een ontwikkelende aannemer als Hoofd Productie - Manager Operations, maar ook een rol van Senior Projectleider past binnen zijn ambities.
Hij is een echte people manager – zegt waar het op staat – met aantoonbare passie voor “bouwen”!

Bent u op zoek naar een resultaatgericht manager? Iemand die graag in oplossingen denkt? Neem gerust contact op voor meer informatie over onze kandidaat! .....
Bouwkundig Adviseur / Architect
Breda | Tilburg | Den Bosch2421 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat heeft na zijn studie aan de TU- Bouwkunde ruime ervaring opgedaan bij diverse architectenbureaus. Hij heeft voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland gewerkt. Momenteel heeft hij een dubbelrol waarbij hij ook als bouwkundig adviseur optreedt. Juist het voortraject waarbij hij haalbaarheidsstudies uitwerkt, het vergunningstraject beheert en het afstemmen van alle belanghebbende, is iets wat zijn huidige rol interessant maakt.
Onze kandidaat is oriënterend naar een nieuwe uitdaging, waarbij hij zijn kennis en kunde verder kan toepassen en kan verbreden. Van vooronderzoek, ontwerp tot en met de coördinatie van de uitwerking van de projecten is iets waar zijn kracht ligt.
Kernwaarden van deze kandidaat zijn: betrokkenheid, flexibiliteit, nauwkeurigheid, efficiëntie en creativiteit. Onze kandidaat heeft ook aantoonbare affiniteit met duurzaamheid, BREAAM en energetische zaken.
Heeft uw organisatie behoefte aan een kundig adviseur, die zowel vanuit de opdrachtgeverskant kan meedenken in een ontwerp? Maar ook openstaat voor het voortraject, in een rol bij een gemeente of ingenieurs-adviesbureau? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over deze kandidaat! .....
Bedrijfsleider Bouw
Den Bosch | Eindhoven | Nijmegen2344 | Bouwkunde
Onze professional is op jonge leeftijd een eigen onderneming gestart binnen de toeleveranciersbranche van de bouw. Hierdoor heeft hij veel gezien en mogen ervaren op het gebied van ondernemerschap. Een aantal jaar geleden maakte hij de overstap naar loondienst en is momenteel werkzaam als vestigingsleider binnen de bouw. Nu is het tijd voor een volgende stap.

Zijn voorkeur gaat uit naar een aansturende rol binnen een commercieel bedrijf. Hij stuurt sterk op proces, hij is een generalist en wil graag met zijn team mooie resultaten boeken. Daarnaast heeft hij een scherp oog voor financiën en kostprijsberekeningen. Hij is commercieel sterk en heeft een actueel, relevant netwerk binnen de bouw en daarbuiten.

Heeft u behoefte aan een hands-on Manager? Iemand die zich bewezen heeft binnen de bouw en de wereld van toeleveranciers? Informeer gerust naar zijn uitgebreide gegevens! .....
Werkvoorbereider/ 3D-engineer (zzp)
Rotterdam | Den Haag | Gouda2169 | Bouwkunde
Onze kandidaat heeft er jaren geleden voor gekozen om naast zijn topsportcarrière een Mbo-Bouwkunde te gaan doen. Destijds was de markt moeilijk, een passende baan vinden binnen zijn vakgebied is toen niet gelukt. Hij is als uitvoerder/ tekenaar aan de slag gegaan binnen de infra. Daarna een overstap gemaakt als tekenaar/ werkvoorbereider binnen de bouw. Hij heeft zich doorontwikkeld tot Bouwkundig 3d- Modelleur en werkt zeer gedreven met Revit.

Momenteel werkt hij op interim-basis en is hij op zoek naar een nieuw project als Werkvoorbereider, gecombineerd met engineering. Hij heeft voornamelijk ervaring binnen de woningbouw.

Deze enthousiaste kandidaat kan op korte termijn beschikbaar zijn voor ca. 32 uur per week. Meer weten? Informeer gerust! .....
(junior) Bouwkundig Inspecteur
Nijmegen | Arnhem | Den Bosch1902 | Bouwkunde
Wij hebben onze kandidaat leren kennen als een rustige, serieuze jongeman. Hij heeft destijds bewust de keuze gemaakt om Mbo- BOL 2 te volgen om op deze manier veel praktijk ervaring op te doen. Vervolgens heeft hij Mbo-Bouwkunde niveau 4, succesvol afgerond. Aan de slag gegaan als junior bouwkundig opname expert. In deze functie is hij verantwoordelijk geweest voor het inventariseren en vastleggen van schades aan gebouwen.

Het afgelopen jaar heeft deze kandidaat zijn ervaring verbreed door als tekenaar/ werkvoorbereider aan de slag te gaan. Hij is er achter gekomen dat een rol van inspecteur beter bij hem past. Gezien zijn achtergrond, ervaring en zijn persoonlijkheid zien wij een serieuze, betrokken collega. Hij communiceert op een doordachte wijze, daarnaast weet hij goed wat hij wil en wat zijn ambities voor de lange termijn zijn.

Op zoek naar een (junior) Bouwkundig Inspecteur? Iemand die openstaat voor nieuwe dingen en niet bang is om zelfstandig op pad te gaan? Informeer dan naar onze kandidaat! .....
Projectleider Afbouw & Interieur
Tilburg | Den Bosch | Eindhoven1865 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een enthousiaste, communicatief vaardige man. Geruime periode als ondernemer gewerkt binnen de bouw en afbouw. Vanuit zijn eigen activiteiten is hij gewend om projecten op te nemen, te organiseren, aan te sturen en te controleren. Als uitvoerder/ projectleider heeft hij teams onder zich gehad van monteurs. De verantwoording nemen, mensen aan sturen en projecten tot een goed eind brengen hier krijgt hij energie van.

In zijn werk is hij zeer nauwkeurig, meedenkend, praktisch sterk en oplossingsgericht. In een persoonlijk gesprek maakt onze kandidaat een positieve indruk, hij weet waar hij over praat. Momenteel is hij werkzaam voor een afbouwbedrijf, maar hij zit niet op zijn plek. Vandaar dat hij op zoek is naar een andere werkomgeving die hem beter past.

Heeft uw organisatie behoefte aan een ervaren professional binnen de afbouw & interieur? Deze gedreven vakman komt graag in contact! .....
Werkvoorbereider Bouw
Tilburg | Waalwijk | Breda1754 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een senior werkvoorbereider met ervaring binnen de woningbouw en utiliteitsbouw. Door zijn ruime ervaring bij diverse bedrijven, is hij breed inzetbaar. Hij is niet bang voor nieuwe materie, afgelopen jaren heeft hij zich constant weten te ontwikkelen op het gebied van LEAN, Autocad, Blue Beam, Docstream en 12Build.

Onze kandidaat zou graag nog een aantal jaar ergens werkzaam zijn, om zijn opgedane kennis en ervaring in te zetten daar waar dat nodig is. Zijn voorkeur gaat uit naar een Brabantse club, met een gemoedelijke sfeer. Deze bouwprofessional is doortastend, analytisch en een sociaal betrokken collega. Hij werkt graag in teamverband aan mooie, uitdagende projecten. Nieuwbouw, renovatie of transformatie, niets is hem vreemd.

Heeft u behoefte aan een Werkvoorbereider voor 32- 40 uur per week? Onze kandidaat komt graag kennismaken. Dus neem vooral contact met ons op! .....
Projectmanager Beheer/ Onderhoud
Tilburg | Breda | Den Bosch1746 | Bouwkunde
Een zeer enthousiaste kandidaat met een 2-ledige passie, beheer & onderhoud en Retail. Ruime ervaring met MJOP’s, jaarplannen en de uitvoering van renovatieprojecten. Deze man is een echte teamspeler, iemand die graag samen met het team voor het beste resultaat gaat. Hij geeft op een natuurlijke, coachende manier leiding aan zijn team en gaat voor concreet resultaat.

Hij is strategisch en analytisch sterk en communiceert erg helder. Een Lenige geest, situationeel gevoel en vakinhoudelijk sterk. Is een kartrekker en instaat anderen te enthousiasmeren en te stimuleren projecten op hoge kwaliteit te brengen, qua proces en resultaat.

Heeft u behoefte aan een projectmanager die compleet is? Uw projecten tot in de puntjes verzorgt en de klant daarmee zeer tevreden houdt? Een ervaren kracht met oog voor technisch detail maar ook voor het strategisch proces? Ga dan snel in contact met onze kandidaat! .....
Projectmanager Bouw - Retail- Interieur
Breda | Roosendaal | Tilburg1406 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een ondernemende, commercieel ingestelde projectmanager. Hij is na zijn studie HTS-Bouwkunde, aan de slag gegaan bij een toeleverancier van de bouw. Hier heeft hij veel geleerd op het gebeid van bevestigings- montagematerialen.
Na een aantal jaar geproefd te hebben aan het ondernemerschap, besloten om hier mee te stoppen en bij een interieur en afbouwbedrijf aan de slag gegaan. Aansluitend heeft bij diverse Retail/interieur en afbouwbedrijven gewerkt als projectmanager. Door zijn brede achtergrond en ervaring weet onze kandidaat vanuit verschillende invalshoeken te acteren.
Als persoon is hij direct en duidelijk in zijn communicatie, besluitvaardig en hij beschikt over overtuigingskracht. Ruime ervaring met het aansturen van meerdere, complexe projecten tegelijk ook t.b.v. het financiële resultaat.
Hij is op zoek naar een uitdagende job, met vrijheid en zelfstandigheid. Het is voor hem wenselijk om de feeling met de projecten te behouden. Een rol van Projectmanager bouw – retail – interieur is iets wat hem het beste past.
Heeft uw organisatie behoefte aan een hands-on Projectmanager met een ondernemende instelling? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel. .....
Hoofd Bedrijfsbureau / Bedrijfsleider
Breda | Bergen op Zoom | Dordrecht1360 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een communicatief vaardige man met een berg ervaring. Deze heeft hij opgedaan binnen verschillende functies en organisaties in de bouw en vastgoed. De basis van zijn carrière heeft hij gelegd binnen de luxe villa bouw. Vervolgens heeft hij een brede ervaring opgedaan bij verschillende bouwbedrijven.

Onze kandidaat is begonnen als constructeur en uiteindelijk doorgegroeid naar een management functie. Het spreekt hem erg aan om een project binnen te halen en vervolgens ook op te starten. De diversiteit, afwisseling en verantwoordelijkheid, dat past hem goed. Hij is sterk in het optimaliseren van processen, het aansturen, motiveren en het coachen van een team past goed bij zijn persoonlijkheid. Verder is hij te omschrijven als een sociale, flexibele, communicatief vaardige man welke breed inzetbaar is.

Deze zeer ervaren, loyale bouwprofessional is in overleg beschikbaar voor een nieuwe uitdaging! Voor meer informatie over zijn achtergrond en ervaring, neem gerust contact op. .....
Projectmanager Bouw / Civiel
Breda | Dordrecht | Roosendaal1260 | Civiele Techniek
Onze kandidaat is van origine een civieltechnisch ingenieur. Diverse functies gehad binnen het bedrijfsleven met name als tekenaar/ projecteider. De laatste jaren altijd bij een Gemeente werkzaam geweest.
Hij is een innovatieve, creatieve man met een duidelijk visie. Een sterke projectmanager, omdat hij van nature een echte leider is. Sturende capaciteiten om tot het juiste resultaat te komen. Hij heeft inzicht in het totale proces, van vergunningverlening tot uiteindelijke realisatie. Hij heeft ruime ervaring met complexe, bijzondere projecten waarbij diverse belangen speelden.
Onze kandidaat is op zoek naar een uitdagende rol met veel verantwoordelijkheid. Dit mag binnen een commerciële omgeving zijn, maar hij staat ook open voor ander soort organisaties.

Heeft uw organisatie behoefte aan een sterke projectmanager met oog voor proces en strategie? Iemand die zowel bouwkundig als civieltechnisch goed op de hoogte is? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie over deze kandidaat! .....
Zelfstandig Uitvoerder (zzp)
Den Bosch | Nijmegen | Arnhem920 | Bouwkunde
Onze professional is een zeer ervaren bouwkundige. Hij heeft jarenlang zijn eigen bouwbedrijf gehad, overgenomen van zijn vader destijds. De afgelopen jaren heeft hij zich op interim-basis verhuurd aan een aantal bedrijven. Nu heeft hij weer tijd en ruimte in zijn agenda voor een nieuw project, waarbij zijn voorkeur uitgaat naar een rol van Zelfstandig Uitvoerder. Deze rol past het beste bij zijn ambities en zijn persoonlijkheid.

Het betreft een man die graag samenwerkt op gelijkwaardig niveau. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en zegt waar het op staat. Hij beschikt over een brede achtergrond en ervaring, van bouwkosten tot bouwmethodieken. Zowel binnen de woningbouw/ utiliteitsbouw/ nieuwbouw en renovatie/ onderhoud. Hij is daarnaast nog goed op de hoogte van moderne systemen en software die gebruikelijk zijn binnen de bouw.

Heeft u op korte termijn behoefte aan een Uitvoerder met een proactieve instelling en een betrokken houding? Onze interim professional is per direct beschikbaar! Dus neem snel contact met ons op! .....
Vastgoedmanager - Adviseur
Den Bosch | Eindhoven | Breda630 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een rustige man die goed procesmatig kan werken en efficiency erg belangrijk vindt. Hij vindt het leuk om zich vast te bijten in interessante vraagstukken en zal niet snel ‘de handdoek in de ring’ gooien.

Momenteel is hij op zoek naar een volgende stap in zijn carrière. In de afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan als Adviseur, Senior Vastgoedadviseur en heeft hij begeleiding geboden bij diverse vraagstukken.

Hij is zeer goed op de hoogte van duurzame meerjarenonderhoudsplanningen (DMJOP) én de coördinatie van Technical Due Diligence-projecten. Hij heeft onlangs een app ontwikkelt om woningen op te kunnen nemen waar hij zeer trots op is. Deze professional wil graag zijn kennis en ervaring inzetten in een rol waar hij zijn capaciteiten verder kan ontwikkelen. Een rol met uitdaging en verantwoordelijkheid motiveert hem enorm.

Met zijn gedreven persoonlijkheid en oplossingsgerichte vaardigheden kan deze kandidaat zeker een aanwinst zijn voor uw organisatie. Meer weten? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel. .....
Senior Werkvoorbereider Bouw
Dordrecht | Breda | Rotterdam626 | Bouwkunde
Onze kandidaat is zijn loopbaan begonnen als tekenaar bij een architectenbureau. Na een aantal jaar heeft hij een overstap gemaakt naar een grootschalig bouwbedrijf. In een gecombineerde functie van tekenaar/ werkvoorbereider heeft hij ruime ervaring opgedaan. Inmiddels heeft hij een ruime ervaring als projectleider en senior werkvoorbereider. Zowel binnen de nieuwbouw, woningbouw als onderhoud, renovatie en service. De laatste jaren is hij bij verschillende bouwbedrijven doorlopend aan het werk geweest. Nu is hij op zoek naar een baan waar hij de komende 10 jaar met veel plezier aan de slag kan.

Onze kandidaat is een sociaal, betrokken collega. Hij beschikt over helikopterview en is organisatorisch sterk. Hij is goed op de hoogte van systemen, zoals BIM - Solibri.

Hij is per direct, fulltime beschikbaar voor een functie van Senior Werkvoorbereider/ Projectbegeleider. Interesse in meer informatie? Wij brengen u graag in contact! .....
Projectleider / BIM- Engineer
Barendrecht | Breda | Rotterdam609 | Bouwkunde
Onze kandidaat is na zijn opleiding Bouwkunde, zijn carrière begonnen als Bouwkundig tekenaar. Bij verschillende bedrijven heeft hij ervaring opgedaan en al snel stappen gemaakt richting Projectleider/ projectcoördinator. Deze bouwkundige heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan als Engineer/ modelleur. Hij is goed op de hoogte van alle moderne systemen en technieken, waaronder BIM. Daarnaast heeft hij verschillende cursussen gevolgd, waaronder REVIT.

In de afgelopen jaren heeft hij ook de rol van adviseur/ projectcoördinator op zich genomen bij architecten en ingenieursbureaus. Dit is ook een rol die hem het beste past. Zijn projectervaring is breed: nieuwbouw woningbouw – utiliteitsbouw – appartementen.

Kernwoorden: Loyaal – Betrokken – Architectuur – Bouwkunde – Archicad – Arkey – REVIT

Heeft uw organisatie behoefte aan een betrouwbare collega die graag een adviserende, sturende rol wil oppakken? Informeer gerust naar de uitgebreide gegevens van onze kandidaat! .....
Kopers adviseur/ Woonconsulent (zzp)
Breda | Dordrecht | Roosendaal582 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een enthousiaste dame met een brede achtergrond en ervaring op het gebied van het adviseren van kopers. Ze is geruime tijd werkzaam geweest bij een landelijke bouwonderneming, waar ze verantwoordelijk was voor de gehele ondersteuning van de klantmanagers/ kopersbegeleiders.

Haar werkzaamheden bestonden onder andere uit: het inplannen van afspraken, de algehele ondersteuning van de keuze van kopers en het voeren van gesprekken met kopers. Daarnaast schoof ze ook regelmatig aan bij bouwvergaderingen en begeleidde ze de opleveringen.

Deze dame werkt inmiddels geruime tijd op projectbasis, ze ondersteunt bouwbedrijven in de rol van klantmanager/ kopersadviseur. Door haar ruime ervaring op interim-basis weet ze zich snel in een organisatie te verdiepen. Ze is beschikt over een hands-on mentaliteit, is praktisch en betrokken; deze dame staat voor haar kopers. Met haar aanpak zorgt ze keer op keer voor tevreden klanten.

Heeft u behoefte aan een kopersadviseur/ begeleider op interim-basis? Onze kandidaat is binnenkort beschikbaar voor 8- 32 uur per week. Bel 076 5143600 voor meer informatie! .....
Kopers adviseur / Interieurarchitect
Barendrecht | Dordrecht | Breda301 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat is een enthousiaste, betrokken dame met een brede achtergrond en ervaring. Oorspronkelijk heeft zij gekozen om na haar studie als interieurarchitect aan de slag te gaan. Zij heeft haar ervaring opgedaan bij gerenommeerde bureaus, daar heeft zij meegewerkt aan grootschalige projecten.

Momenteel werkzaam als verkoopadviseur bij een exclusieve interieurwinkel, omdat ze de afgelopen jaren niet binnen haar vakgebied aan de slag kon. Ze mist de uitdaging en complexiteit in haar werk. Daarom staat ze open voor een nieuwe uitdaging, waarbij ze de mogelijkheid krijgt zichzelf verder te ontwikkelen richting kopers adviseur.

Onze kandidaat beschikt over bouwkundige kennis en ervaring, tekeningen lezen en aanpassen is voor haar geen enkel probleem. Daarnaast beschikt ze over een commerciële drive, communicatief enthousiast vaardig en is ze gewend om zelfstandig te werken.

Heeft uw organisatie behoefte aan breed inzetbare dame? Iemand die graag meedenkt in oplossingen? Onze kandidaat is in overleg op korte termijn beschikbaar voor 32 uur per week. Informeer gerust naar haar uitgebreide profiel. .....
Projectinkoper (zzp)
Barendrecht | Dordrecht | Breda248 | Bouwkunde
Onze kandidaat heeft een aantal mooie stappen gemaakt richting Hoofd bedrijfsbureau, Hoofd inkoop en Bedrijfsleider bij een aantal onderaannemers. Met als rode draad het stuk ‘inkoop’. In de afgelopen jaren heeft hij een aantal mooie opleidingen afgerond, waaronder NEVI 1 en NEVI 2. Hiermee maakt hij zichzelf een volwaardig Inkoopprofessional binnen de bouw en infra.

Deze kandidaat is een onderhandelingsvaardige inkoper met ruime leidinggevende ervaring. Hij heeft een hands-on mentaliteit, is stressbestendig en leergierig. Met zijn technisch inzicht en goed ontwikkeld analytisch vermogen altijd in staat het beste resultaat te behalen.

Heeft uw organisatie behoefte aan een senior inkoper of inkoopmanager op projectbasis? Onze kandidaat is in overleg op korte termijn beschikbaar voor 8- 40 uur per week.

Neem snel contact op voor een uitgebreid profiel of bel direct 076 5143600 .....
ID

Ontvang elke week de laatste kandidaten in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.