Medewerkers
waar
ook u van
gaat 
bouwen!

Kandidaten

Starter Bouwkunde
Breda | Tilburg | Den Bosch5128 | Bouwkunde
Onze kandidaat staat momenteel op het punt om mijn diploma Mbo-bouw te gaan behalen, dit zal ergens rond de maand Juli zijn. Hij wilt volgend schooljaar door te gaan richting Hbo-Bouwkunde. Tegelijkertijd wil hij al wat ervaring gaan opdoen in de praktijk. Dit wil hij combineren door een Duale studie te gaan doen. 3 dagen werken en 2 dagen naar school. Al van jongs af aan is hij bezig met het ontwerpen van gebouwen en wist hij al snel dat zijn interesse in de bouw lag. Naast zijn huidige opleiding heeft hij al enige ervaring opgedaan met zijn stages op het gebied van praktische handelingen, werkvoorbereiding, bouwkundig tekenaar en in de uitvoering. Zijn eerste stage liep hij bij een aannemer, hier hield hij zich bezig met verschillende dingen zoals funderingen maken en metselen.

Vervolgens is onze kandidaat stage gaan lopen bij een andere aannemer waar hij op het kantoor hielp met het maken van begrotingen en tekeningen. Op dit moment loopt onze kandidaat stage als assistent uitvoerder.

Heeft uw behoefte aan een gemotiveerde starter op de arbeidsmarkt? Iemand met ambitie? Bel ons direct en wij sturen zijn uitgebreid cv toe! .....
Planner/ Werkvoorbereider
Bergen op Zoom | Rotterdam | Breda5126 | Overig
Onze kandidaat is op zoek naar een leer- werktraject voor bouwkundig tekenaar/ werkvoorbereider in de bouw. De reden van het inslaan van een ander pad, komt voort na het starten van zijn zoektocht naar een nieuwe baan, na het faillissement van zijn vorige werkgever. De laatste 8 jaar is hij actief geweest als planner/project voorbereider bij dezelfde werkgever. Wat onze kandidaat aanspreekt in de functie als werkvoorbereider is het van A t/m Z voorbereiden en eventueel begeleiden van een project en de samenwerking in teamverband om tot het beste resultaat te komen. Op deze manier heeft hij bij zijn voormalige werkgever ook jarenlang projecten voorbereid in de evenementensector.

Waarom wij denken dat dit een goede kandidaat kan zijn: Hij staat open tot het volgen van iedere cursus of opleiding die nodig is om een functie in de bouwsector perfect uit te kunnen voeren. Hij is een gedreven, stressbestendig en communicatief vaardig persoon dit komt voor uit de 13 jaar werkervaring die hij al heeft opgedaan. Onze kandidaat is bereid om een stapje extra te zetten, een 9 tot 5 mentaliteit is bij hem niet van toepassing. Met een positieve instelling werkt hij graag naar het beste resultaat.

Bent u de werkgever die hem het vertrouwen durft te geven en hem een kans wil geven een werkvoorbereider te worden? Neem direct contact met ons op en informeer naar onze kandidaat. .....
Projectleider
Roosendaal | Breda | Rotterdam5125 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een energieke en loyale man die graag houdt van doorpakken en zaken concreet maken. Hij heeft 29 jaar voor dezelfde werkgever gewerkt in diverse functies als; Uitvoerder,
Werkvoorbereider, Bedrijfsleider en Manager Operations. Dit bij een leverancier binnen de bouw, die zich voornamelijk bezig houden met betonbekistingen, steigers en ondersteuningen.

Onze kandidaat heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een sterke klantfocus. Hij heeft veel ervaring op het gebied van logistieke, operationele en financiële processen. Op dit moment werkzaam binnen een andere branche. Dit bevalt hem minder goed. Vandaar dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de functie van Projectleider. Hij heeft meer diversiteit in zijn baan nodig, wil met toepasbare producten bezig zijn, contacten onderhouden met klanten en leveranciers en vindt het zeker leuk om collega’s te helpen en aan te sturen.

Ziet u mogelijkheden voor deze loyale techneut? Hij komt graag kennismaken! .....
Projectleider Afbouw
Den Bosch | Eindhoven | Breda5122 | Bouwkunde
Onze kandidaat heeft ruime ervaring als calculator/ werkvoorbereider binnen de afbouw en interieurbouw. Hierdoor heeft hij echt oog voor detail en weet hij over verschillende aspecten mee te praten. Na zijn lange carrière binnen deze branche, heeft hij vorig jaar besloten een overstap te maken. Nu mist hij zijn oude, vertrouwde wereld. Hij wil graag weer aan de slag binnen de afbouw en met meerdere projecten bezig zijn. Relaties opbouwen en daar ook echt iets voor kunnen betekenen. De techniek is voor hem “gesneden koek”.

Onze kandidaat is een serieuze, betrouwbare man met een duidelijke ambitie. Hij houdt van een organisatie met korte lijnen en een Brabantse sfeer.

Gaat deze professional uw projecten met zorg tot een goed eind brengen? Informeer direct naar zijn uitgebreide gegevens, hij komt graag kennismaken! .....
(aankomend) Architect - Ontwerper
Breda | Dordrecht | Tilburg5117 | Architectuur en stedenbouw
Wij hebben voor u gesproken met een zeer kundig en gepassioneerd kandidaat. Na het behalen van zijn titel “Architect” is deze professional aan de slag gegaan bij een architectenbureau. Hier heeft hij ruime ervaring opgedaan als ontwerper, tekenaar en architect. Zowel bouwkundig als op het gebied van interieurontwerp heeft hij mooie projecten gerealiseerd. Helaas wegens de crisis is hij in 2012 zijn baan verloren.

Daarom heeft hij de afgelopen jaren ervaring opgedaan als Engineer/ Tekenaar en Ontwerper binnen de Scheepsbouw. Dit vakgebied is leuk en leerzaam geweest voor hem, maar nu is het tijd om van zijn passie weer zijn werk te maken. Onze kandidaat is zeer goed op de hoogte van AutoCad – Arkey en Rhino. Hij beheerst basis Revit 3D. Zijn kennis op het gebied van het bouwbesluit is goed.

Zie u mogelijkheden voor een creatief en kundig (aankomend) Architect- Ontwerper? Onze kandidaat is fulltime beschikbaar voor een leuke baan! Informeer gerust naar zijn cv plus portfolio! .....
Bouwbegeleider (zzp)
Tilburg | Breda | Eindhoven5113 | Bouwkunde
Onze kandidaat heeft een afgeronde HTS Bouwkunde. Hij is afgestudeerd in een moeilijke tijd in de bouw heeft daardoor besloten verder te studeren in de ICT. Na jaren gewerkt te hebben in de ICT is de bouw altijd blijven jeuken. Hierdoor is hij aan de slag gegaan als ZZP’er in de bouwbegeleiding.
Hij heeft zijn kennis actueel gemaakt door verschillende cursussen. En weet het bouwproject van ontwerp tot oplevering te begeleiden, hierin is hij de spin in het web. Goed op de hoogte van 2D en 3D- Autocad. Het werk in een brede functie als bouwbegeleider past hem goed.

Is uw bedrijf tijdelijk opzoek naar een bouwbegeleider in het breedste zin van de functie? Aarzel niet en neem direct contact met ons op en informeer naar deze kandidaat! .....
Teamleider Beheer & Onderhoud
Breda | Tilburg | Roosendaal5111 | Overig
Onze kandidaat is een echte techneut die absoluut niet kan stilzitten. Hij houdt ervan om nieuwe dingen uit te zoeken, zeer nieuwsgierig en leergierig en zal zichzelf ook altijd blijven uitdagen in wat voor functie dan ook. Het is een goede coach die het leuk vindt om collega’s te ondersteunen en in hun kracht te laten werken. Op dit moment nog werkzaam voor een prachtig bedrijf, maar de woon-werkafstand wordt voor hem te ver en zou graag een baan willen wat dichterbij huis ‘Breda’.

Deze topper heeft de afgelopen jaren heel veel ervaring opgedaan in Beheer & Onderhoud binnen gerenommeerde bedrijven, in functies als Projectleider & Teamleider. Het opzetten van onderhoudstrajecten, het beheren van Vastgoed, contractmanagement en het uitbrengen van advies maken hem een senior binnen zijn vakgebied.

Heeft uw organisatie behoefte aan een bevlogen medewerker, met een enorme passie voor zijn? Iemand die kritisch en vastberaden durft te zijn? Neem dan nu contact met ons op. .....
Werkvoorbereider - Coördinator
Waalwijk | Tilburg | Breda5108 | Overig
Onze kandidaat is een vlotte man met een echte aanpakkers mentaliteit. Hij is na de Havo gaan werken, omdat hij niet echt wist wat hij wilde gaan doen. Hij heeft jarenlang met veel plezier binnen de Retail gewerkt. Aansluitend een overstap gemaakt richting bedrijfsleider in de horeca.

In 2006 een overstap gemaakt richting de bouw/ techniek. Ervaring opgedaan bij diverse bedrijven, in verschillende functies. Van Werkvoorbereider, Projectleider tot Hoofd Montage. Hij heeft zich steeds verder ontwikkeld en heeft de kansen gepakt die er op zijn pad zijn gekomen.

Deze man is een hans-on persoon, hardwerkend en loyaal. Een mensen-mens maar wel duidelijk in zijn communicatie en aanpak. Hij werkt graag gestructureerd en door zijn natuurlijk overwicht krijgt hij met zijn team veel gedaan. Thuis is hij ook altijd aan het klussen, hij heeft meer kennis en inzicht dan zijn cv misschien doet overkomen.

Op zoek naar een leuke, afwisselende baan met voldoende uitdaging en groeimogelijkheden. Gaat deze enthousiaste teamplayer uw team versterken? Bel of mail ons en wij zorgen voor een uitgebreid profiel! .....
Aankomend Uitvoerder
Eindhoven | Tilburg | Den Bosch5107 | Bouwkunde
Onze kandidaat heeft op jonge leeftijd het ambacht van timmerwerken geleerd. Hij heeft dit verder ontwikkelt met antiek restaureren en het werken in de interieur bouw. Deze kandidaat is als ZZP’er allround timmerwerken aan de slag gegaan. Hierin heeft hij alles in en rondom huis gedaan. Denk hierbij aan reparaties, onderhoud en renovaties. Zijn kracht en kunde liggen bij het met zijn handen werken. Ook zijn commerciële kwaliteiten en communicatie met bewoners zijn sterktes. Als ZZP’er heeft hij ook met andere samen gewerkt op grotere projecten. Zij zeggen dat hij staat bekend als iemand waarmee je fijn samen kan werken en zorgt voor een goede werksfeer.

Onze kandidaat heeft op een gegeven moment een baan aangeboden gekregen bij het oude internaat (ambachtsschool) waar hij vroeger als kind heeft op gezeten. Hierin is hij aan de slag gegaan als leraar ondersteuner en heeft hij de jongens onder zijn hoede genomen. Het ambacht van timmeren heeft hij deze jongens dan ook geleerd.

Onze kandidaat wil het werken als ZZP’er achter zich laten. Hij ambieert een functie van (aankomend) uitvoerder. Wij zien dit ook sterk terug in zijn kennis en kwaliteiten. Uitvoerder binnen de renovatie is op zijn lijf geschreven. Hij is per direct beschikbaar!

Is uw bedrijf opzoek naar een beginnend uitvoerder met veel praktische kennis? Informeer dan snel naar deze kandidaat! .....
Bouwcoördinator- Uitvoerder (zzp)
Gorinchem | Breda | Rotterdam5105 | Administratief
Met zijn commerciële achtergrond heeft hij ruime ervaring opgedaan binnen diverse bedrijven. Voornamelijk aan de kant van de bouw. Vanuit zijn rol als commercieel adviseur heeft hij te maken gehad met technische oplossingen binnen de o.a. de utiliteitsbouw. Ook op het gebied van brandwerendheid, akoestiek en afbouwmaterialen heeft hij ruime kennis opgedaan.

Een aantal jaar geleden heeft hij besloten om de commerciële kant van de bouw om te zetten in een rol van projectcoördinator/ uitvoerder. De afgelopen jaren heeft hij met veel plezier diverse projecten aangestuurd binnen de afbouw. Hij verzorgde de communicatie richting alle partijen en stuurde de teams aan op de projecten.

Onze kandidaat is sterk in het plannen, overzicht bewaken en een echte kameleon t.a.v. de omgang met verschillende mensen. Hij is gewend de werkvloer aan te sturen, maar ook op directieniveau te sparren. Goed in staat om tekeningen vanuit Autocad te lezen en eenvoudige projecten uit te werken.

Heeft u behoefte aan een energieke Bouwcoördinator die goed in staat is uw project tot een goed eind te brengen? Onze kandidaat is per direct, fulltime inzetbaar op zzp-basis! Bel ons direct voor het maken van een afspraak! .....
Kopersadviseur- Woonconsulent
Den Bosch | Utrecht | Eindhoven5101 | Vastgoed en makelaardij
Onze kandidaat heeft de laatste jaren veel werkervaring opgedaan als Interieurarchitect en daarvoor heeft ze bij meerdere bedrijven gewerkt als Projectmanager op de financiële afdeling.
Men zegt over haar dat ze een opgewekte, vrolijke en harde werker is. Ze kan slecht tegen stil zitten en pakt het werk met beide handen aan. Ze brengt een hoop economische kennis mee maar staat daarnaast bekend om het zoeken van het persoonlijke contact; ze beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden. Met haar open en eerlijke houding is ze in staat het beste uit een klantrelatie te halen.

Ze is nu op zoek naar een baan waar ze haar passie voor ‘bouwen’ kan inzetten. Een baan als Koperadviseur sluit perfect aan bij haar kennis en kunde. Deze kandidaat is per direct beschikbaar.

Is uw bedrijf op zoek naar een Kopersbegeleider die gaat voor het persoonlijk contact met de klant? Aarzel niet en neem snel contact met ons op! 076-5143600 of stuur een e-mail naar info@meinselect.nl .....
Adviseur - Werkorganisator
Den Bosch | Tilburg | Eindhoven5098 | Bouwkunde
Deze kandidaat heeft een achtergrond als Werkvoorbereider/ Planner binnen een toeleverancier van de bouw. Hij beschikt over een groot netwerk binnen de service, brandveiligheid en specifieke technische oplossingen.

Hij krijgt energie van het begeleiden van projecten, groot en klein. Daarnaast het optimaliseren van processen en het onderhouden van contacten is iets wat hem goed ligt. Als persoon is hij collegiaal, commercieel en klant-servicegericht.

Op zoek naar een uitdagende baan waar hij kan adviseren en communiceren. Ziet u mogelijkheden voor onze kandidaat? Hij komt graag persoonlijk kennismaken. .....
Projectleider Afbouw
Breda | Bergen op Zoom | Den Bosch5097 | Bouwkunde
Onze kandidaat heeft ruime ervaring in het leiden van diverse projecten binnen de (droge) afbouw en pleisterwerken. Hij is altijd verantwoordelijk geweest voor meerdere, projecten tegelijk in verschillende fases. Van kleinschalig, tot groot en complex. Dit zowel in Nederland als België. Zijn verantwoordelijkheden varieerden van overall leiding van projecten tot en met de algehele voor- en nacalculatie.

Onze kandidaat heeft oog voor detail, staat voor kwaliteit en zorgt voor tevreden opdrachtgevers. Hij weet als geen ander onder druk te presteren en heeft daarnaast een scherp oog op het financiële plaatje.

Deze zeer ervaren vakman is per direct beschikbaar voor een vaste- tijdelijke baan. Dit mag zijn in de rol van Uitvoerder of Projectleider, binnen afbouw (nat of droog). Interesse in een uitgebreid cv van onze kandidaat? Bel of mail ons direct! .....
Bewonersconsulent
Tilburg | Breda | Den Bosch5094 | Administratief
Deze dame heeft een achtergrond als servicemedewerker binnen diverse bedrijven. Als rode draad staat communicatie tussen belanghebbende bovenaan. Vanuit eigen ervaring een grootschalige renovatieproject mogen ervaren. Van daaruit is doorgegroeid naar een afwisselende functie van medewerker bewonerscommunicatie bij een vastgoedadviesbureau.

Onze kandidaat is een empathische en oplossingsgerichte dame. Ze heeft aantoonbare passie voor duurzaamheid en staat open voor vernieuwing. Ze komt het beste tot haar recht binnen een open, sociale werksfeer met veel dynamiek. Ze heeft geen moeite met deadlines, ze is stressbestendig en resultaatgericht.

Collega’s ervaren haar als betrouwbaar, loyaal en nauwkeurig in haar werk. Iemand waar je op kan bouwen. Ze is per direct beschikbaar voor 32-36 uur per week. Bel gerust voor haar uitgebreide profiel! .....
Projectleider/ Projectmanager
Roosendaal | Zeeland | Rotterdam5091 | Bouwkunde
Onze kandidaat is zijn carrière begonnen in commerciële functies en wilde daarin ook uitblinken. Die eigenschap heeft hem geen windeieren gelegd en is uiteindelijk doorgegroeid naar Commercieel Directeur. Toch werd hij daar niet gelukkig van en is toen als ZZP’er verder gegaan. In die rol is hij verantwoordelijk geweest voor verschillende reorganisaties. De liefde voor de bouw heeft hij nooit losgelaten en daarom is toch weer als Projectleider/Projectcoördinator aan de slag gegaan.

Onze kandidaat kan bouwen! En wordt gezien als een echte leider. Hij wordt gelukkig van meewerkend coördineren en wil alleen het beste eindproduct afleveren. Hij durft initiatief te nemen en deinst niet terug van moeilijke beslissingen. Hij kan makkelijk out of the box-denken voor vernieuwende oplossingen.

Deze kandidaat wil in elk project een doel; geef hem het vertrouwen en hij levert! Hoe drukker hij het heeft hoe leuker hij het vindt. Complexe vraagstukken en problemen oplossen, de rol als spin in het web, de zorg voor klanten uit handen nemen en het project tot een succesvol einde brengen, is waar onze kandidaat gelukkig van wordt.

Bent u net zo enthousiast over deze kandidaat als wij zijn? Aarzel dan niet en neem contact met ons op: 076-5143600 of stuur een e-mail naar: info@meinselect.nl .....
Projectcoördinator
Tilburg | Den Bosch | Eindhoven5088 | Commercieel
Onze kandidaat is na zijn studie aansluitend in de horeca begonnen. Na een aantal jaar heeft hij de switch gemaakt naar commerciële functie in de binnendienst van een bedrijf gespecialiseerd in technische oplossingen t.b.v. de zorgsector. Hier is hij in een traject van ca. 15 jaar doorgeroeid tot projectmanager. Verantwoordelijk voor alle installatiewerkzaamheden en 1ste contactpersoon op het project, de schakel tussen de klant en de interne organisatie.

zijn taken bestonden vanaf dat moment uit, calculaties maken en het coördineren van het project tot en met de oplevering. Tijdens dit traject stuurde hij de engineers aan en het personeel welke de installaties moeten uitvoeren. Hij blijft bij het gehele traject betrokken en hierdoor is hij altijd volledig op de hoogte van de “ins en outs” van het project. De bouwkundige kennis van onze kandidaat ligt vooral in zijn praktijkervaring en in de contacten met aannemers en leveranciers.
Onze kandidaat is opzoek naar een commerciële/ coördinerende rol waarin hij problemen kan vaststellen en oplossen. Hij wordt blij van een bedrijf die hem de kans geeft om zichzelf verder te ontwikkelen in de bouw en hem ook vertrouwen geeft om door te kunnen groeien.

Onze kandidaat is op korte termijn fulltime beschikbaar. Is uw organisatie opzoek naar een collega in een coördinerende rol met een commerciële mindset? Aarzel niet om snel contact met ons op te nemen en informeer naar deze kandidaat. .....
Projectmanager
Breda | Den Bosch | Roosendaal5079 | Bouwkunde
Onze kandidaat is sociale jongeman met rustige uitstraling. Hij is na zijn studie Hbo- Bouwmanagement is hij aan de slag gegaan bij zijn huidige werkgever. Hij heeft zijn ervaring opgedaan als Projectleider gericht op vastgoedprojecten en hierdoor heeft hij een brede kennis opgedaan. Zowel bouwkundig, technisch, financieel als juridische aspecten zijn aan bod gekomen.

Hij staat bekend als een sturende projectleider, een verbinder die makkelijk contact maakt. Hij zorgt ervoor dat iedereen kan doen wat hij moet doen. Hij heeft passie voor uitdagende projecten en gaat voor het ultieme resultaat.

Deze kandidaat is opzoek naar baan waar hij nog verder kan groeien. Hij wil heel graag zijn commerciële kant laten groeien. Zijn ambities liggen bij het (her)ontwikkelen van projecten binnen de utiliteitsbouw of commercieel vastgoed.

Is uw bedrijf opzoek naar serieuze en ambitieuze collega? Neem dan direct contact met ons op en informeer naar deze kandidaat! .....
Bouwkundig Inspecteur
Den Bosch | Eindhoven | Tilburg5075 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een kalm, maar gedreven en avontuurlijk persoon. Na zijn Mbo-Bouwkunde, besloot hij de wereld te gaan verkennen en heeft dit gecombineerd met werk in het buitenland.
Na 4 jaar weg te zijn geweest, is hij als ZZP’er gestart in de wereld van fotografie en als specialist in touwtechnieken. Hier is hij in aanraking meegekomen, doordat hij een echt actief buitenmens is en diverse sporten als raften, mountainbiken etc. heeft gedaan.

Deze topper heeft oog voor detail en heeft 13 jaar ervaring in de touwtechnieken, waarbij hij projecten heeft begeleid en uitgevoerd voor o.a. Internationale werkgroepen. Visuele inspecties en rapportages van diverse constructies heeft uitgevoerd in metaal, beton en hout.

Als Vastgoed Inspecteur zoekt hij een passend bedrijf, waar hij deel kan zijn van een enthousiast team dat passie en visie weet te koppelen aan een heldere en doelgerichte projectaanpak. Hij wil zich graag binden aan een bedrijf waar hij de klik mee heeft en hier de mogelijkheid krijgt om door te groeien. Het is een stressbestendig, betrouwbaar en communicatief persoon die graag als mooie projecten wil verwezenlijken.

Gaat onze kandidaat uw team versterken? Deze kandidaat is beschikbaar vanaf september. Informeer gerust alvast naar zijn gegevens. .....
Technisch Ontwikkelaar
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg5061 | Bouwkunde
Deze professional is zich aan het oriënteren naar een uitdagende baan als Technisch ontwikkelaar/ manager. Ruime ervaring opgedaan binnen alle verschillende disciplines waar hij vanuit de prefab beton mee te maken heeft gekregen. Nu is het tijd voor een stap richting een ontwikkelende aannemer.

Onze kandidaat heeft een scherp oog voor het complete traject vanaf ontwerp tot en met realisatie. Hij is constructief en qua bouwkosten zeer goed op de hoogte. Vanuit zijn huidige rol ziet hij regelmatig projecten voorbij komen die uiteindelijk door een traditionele bouwer gerealiseerd worden omdat prefab geen optie is. Graag wil hij zijn opgedane kennis verder inzetten binnen een bredere organisatie.

Hij is goed op de hoogte van het bouwbesluit, BREEAM, bouwkosten en bouwmethodes. Hij is creatief, analytisch en technisch zeer deskundig. Als persoon is hij recht door zee, een harde werker en denkt graag in mogelijkheden en oplossingen.

Heeft uw organisatie behoefte aan een professional die graag out-of-the box denkt en handelt? Informeer direct naar zijn uitgebreide profiel! .....
Projectcoördinator / Tekenaar
Breda | Tilburg | Rotterdam5060 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat is een enthousiaste dame met positieve energie. Zij is naast dat ze erg creatief is en architectonisch sterk, ook erg commercieel; ze vindt het leuk om mee te denken hoe zaken beter en anders kunnen. Ze heeft veel ervaring (inmiddels 5 jaar) opgedaan in de ‘high-end’ horeca en jachthavens in Italië. Hierbij was zij Technisch Coördinator en heeft ze prachtige projecten ontworpen en uitgewerkt. Daarnaast was ze ook verantwoordelijk voor de marketing en algehele coördinatie van de projecten.

Sinds 2018 woont en werkt zij in Nederland en ontwikkelt zij haar technische vaardigheden bij een architectenbureau in Breda. Ze spreekt en schrijft de Engelse en Italiaanse taal vloeiend en op dit moment volgt zij de Nederlandse cursussen A2 tot B1 aan de Volksuniversiteit Breda. Deze dame is een echte teamplayer, houdt ervan om samen successen te creëren en realiseren en dit is dan ook echt waar zij gelukkig van wordt. Naast haar bovengenoemde skills, kan zij ook nog eens goed overweg met Autocad en is de functie van Tekenaar iets waar ze zich graag verder in wil ontwikkelen.

Bent u op zoek naar een Tekenaar/ Projectcoördinator? Neem dan contact met ons op: 076-5143600 of stuur een e-mail naar: info@meinselect.nl .....
Adviseur Duurzaamheid (parttime)
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg5059 | Overig
Onze kandidaat betreft een vlotte, slimme jongeman. Na zijn opleiding aan de TU (energy technology) heeft hij diverse ervaring opgedaan binnen het vakgebied duurzaamheid. Afgelopen jaar heeft hij voor zichzelf een tussenjaar genomen om thuis te verbouwen. Hierdoor heeft hij zijn bouwkundige kennis verder weten te ontwikkelen.

Nu is het tijd voor een leuke baan. Omdat hij van nature erg technisch en praktisch ingesteld is hij op zoek naar een functie van Projectadviseur richting duurzaamheid. Graag wil hij zich hier nog verder in verdiepen en ontwikkelen. Onze kandidaat maakt een serieuze indruk, hij werkt graag in een leuk team van collega’s om samen mooie projecten te realiseren.

Gaat deze jongeman uw organisatie versterken op het gebied van energie, duurzaamheid en circulaire oplossingen? Informeer direct naar zijn uitgebreide gegevens! .....
Vastgoed Manager
Utrecht | Den Bosch | Tilburg5046 | Vastgoed en makelaardij
Wij hebben voor u gesproken met een commercieel, enthousiast en sociale jongeman, die passie heeft voor vastgoed en beleggen. Hij heeft een intrinsieke drive om iedere dag het beste uit zichzelf en anderen te halen. Hij is innovatief, communicatief vaardig en pragmatisch ingesteld. Deze kandidaat is Juridisch onderlegd, maar is er inmiddels wel achter dat de wereld van vastgoed en beleggen hem meer aanspreekt.

Op dit moment werkzaam als Relatie Manager binnen een Internationale organisatie binnen het beleggen van commercieel vastgoed. Hij wil graag een nieuwe stap maken binnen zijn vakgebied.

Heeft u behoefte aan een medior kandidaat met een ondernemende instelling en een gezond commercieel gevoel? Informeer gerust naar onze kandidaat. .....
Uitvoerder (zzp)
Breda | Roosendaal | Rotterdam5043 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een enthousiaste maar nuchtere man. Hij heeft jarenlange ervaring in de bouw, waardoor zijn kennis en kunde erg groot en gevarieerd is en hierdoor breed inzetbaar zal zijn. Het liefst loopt hij de hele dag buiten op een bouwplaats en staat op dit moment weer te popelen om zijn handen uit de mouwen te steken voor een nieuwe project, waarbij hij zijn coördinering skills in praktijk kan brengen.

De uitvoering van A tot en met Z en ergens van nul af aan mee beginnen is hem niet vreemd. Deze man staat altijd voor iedereen klaar, is open en eerlijk en direct in zijn communicatie. Hij houdt ervan om als team te werken, waarbij een goede werksfeer en hard werken belangrijk voor hem zijn.

Is uw bedrijf opzoek naar iemand die als eerste op de bouwplaats is en als laatste weer weggaat? Deze man is op korte termijn inzetbaar op zzp-basis. Neem contact met ons op en informeer naar deze topper! .....
Hoofd Productie - Senior Projectleider
Roosendaal | Rotterdam | Eindhoven5042 | Bouwkunde
Wij hebben voor u gesproken met een senior professional. Onze kandidaat heeft ruime ervaring opgedaan als Projectleider maar ook als Hoofd Productie. Voornamelijk actief geweest binnen de grootschalige, complexe utiliteitsbouw en hoogbouw. Het aansturen van teams, vanaf uitvoerders, inkoop en bedrijfsbureau, behoorden tot zijn verantwoordelijkheid.

Hij staat graag in contact met de opdrachtgever en hij is graag betrokken vanaf het voortraject. Hierdoor weet hij projecten tot een (financieel) succes af te ronden. Gezien zijn enorme ervaring is hij op zoek naar een werkomgeving waar hij de mogelijkheid krijgt om zijn opgedane kennis over te dragen aan de nieuwe generatie. Onze kandidaat komt het beste tot zijn recht in een aansturende, leidinggevende rol waarbij hij de verantwoordelijkheid krijgt over projecten vanaf € 25 mln.

Heeft u behoefte aan een professioneel leider die vanuit de LEAN gedachte projecten tot een goed eind weet te brengen? Informeer dan vandaag nog naar onze kandidaat. Hij is per direct, fulltime inzetbaar. .....
Projectontwikkelaar - Vastgoedmanager
Barendrecht | Breda | Rotterdam5029 | Bouwkunde
Wij hebben voor u gesproken met een gepassioneerd Projectontwikkelaar en Vastgoedmanager in één. Onze kandidaat is zijn carrière begonnen aan de kant van een woningcorporatie, eerst als Opzichter en later als Projectleider. Na verloop van tijd heeft hij de stap gemaakt richting Manager Vastgoed en heeft hij de verantwoordelijkheid gehad over een team van collega’s.

Naast zijn werkzaamheden in loondienst heeft hij ook een eigen bedrijf, gericht op kleinschalige projectontwikkeling binnen de woningbouw. Hier ligt zijn passie! Het in contact zijn met diverse partijen, innovatief bezig zijn, de combinatie van mens en techniek. Daarom is deze kandidaat op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij energie van krijgt!

Als persoon maakt onze kandidaat een serieuze, loyale indruk. Een mensen-mens waar collega’s op terug kunnen vallen. Hij is op zoek naar een moderne organisatie, met korte lijnen. Zijn voorkeur gaat uit naar een rol van Projectontwikkelaar of Vastgoedmanager bij een Commercieel Belegger of Ontwikkelaar. Hier komt zijn kennis en ervaring, maar zeker zijn enthousiasme het beste tot zijn recht.

Interesse in een nadere kennismaking met onze kandidaat? Hij is per direct beschikbaar en maakt graag tijd voor een goed gesprek! Bel of mail ons direct voor meer informatie. .....
Verkoopmanager
Breda | Rotterdam | Tilburg5023 | Commercieel
Wij hebben voor u gesproken met een energieke man. Zijn carrière begonnen binnen de wereld van beurzen en evenementen. Vanaf werving tot en met de opbouw en uiteindelijke realisatie van diverse beurzen behoorde tot zijn verantwoordelijkheid. De afgelopen jaren heeft hij ervaring opgedaan als Commercieel Kopersbegeleider binnen het luxe segment. De contacten met kopers, het creatief meedenken in mogelijkheden en oplossingen is iets wat goed bij hem past.

Momenteel is hij op zoek naar een volgende stap in zijn carrière. Graag wil hij zijn kennis en ervaring inzetten in een rol waar hij zijn leidinggevende capaciteiten verder kan ontwikkelen. Een rol van Teamleider of Verkoopmanager spreken hem erg aan.

Met zijn commerciële ervaring, sterke communicatie vaardigheden en bouwkundige ervaring, kan deze kandidaat zeker een aanwinst zijn voor uw organisatie. Meer weten? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel. .....
Projectcoördinator
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg5011 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een zeer ervaren, breed inzetbare professional die op zoek is naar een stabiele werkomgeving. In het gesprek kwam al snel naar voren dat hij een voorliefde heeft voor maatschappelijk vastgoed (zoals zorg en onderwijs). Hij is zijn carrière begonnen als tekenaar/ constructeur maar na een aantal jaar is hij zich meer gaan specialiseren in onderhoud en renovatie, NEN2767 projecten, verduurzaming en andere huisvestigingsvraagstukken.

Hij is zeker geen specialist, maar meer iemand met een pragmatische instelling en een sterk analytisch oog. Hij maakt een enthousiaste en betrokken indruk en hij kan zijn ervaring goed toelichten. Hij heeft de drive om zijn werk zo efficiënt mogelijk te maken en daarnaast sterk op kosten te sturen of te besparen. Het is voor hem belangrijk om vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid te krijgen in zijn werk, dan functioneert hij het beste. Deze man is een sociale collega, voor hem is een goede sfeer en het behalen van gezamenlijke doelen, erg belangrijk.

Heeft u behoefte aan een professional met een brede kennis, iemand die zich continu wil verbeteren? Onze kandidaat is per direct beschikbaar voor een functie van Projectcoördinator vanuit de opdrachtgeverskant. Informeer direct naar deze kandidaat: 076 5143600 .....
Coördinator / Uitvoerder
Eindhoven | Tilburg | Den Bosch5007 | Bouwkunde
Deze enthousiaste kandidaat is een ervaren bouwkundige met een technische achtergrond. Hij heeft veel werkervaring opgedaan als (leidinggevend) Onderhoud/Servicemonteur en Werkvoorbereider/ Magazijnbeheerder in de droge betonsector. Maar laat je hierdoor niet afleiden het is een echte alleskunner met gouden handjes. Hij is zijn carrière namelijk begonnen als allround klusser. Hij heeft in de jaren heel wat bouwkundige ervaring op gedaan en weet het veel op het gebied van bouwkundig onderhoud en service.

Hij heeft ervaring met een leidinggevende functie, maar is niet vies om zelf zijn handen uit de mouwen steken. De hele dat achter een computer past hem niet, hij is graag bezig.

Onze kandidaat is een sociaal persoon met goede communicatieve vaardigheden en heeft nog de motivatie om te leren. Hij houd ervan om zelf initiatief te nemen en te onderzoeken. Hij is nu op zoek naar een baan waar al zijn kennis en vaardigheden kan toepassen.

Heeft uw behoefte aan een Coördinator of Uitvoerder die ook zelf graag de handen uit de mouwen steekt? Informeer gerust naar onze kandidaat, hij komt graag kennismaken! .....
Planontwikkelaar - Vastgoedadviseur
Den Bosch | Tilburg | Eindhoven4999 | Vastgoed en makelaardij
Deze jongeman is momenteel aan het afstuderen richting vastgoed en makelaardij. Hij hoopt begin 2021 zijn diploma op zak te hebben, zodat hij met een frisse blik zijn kennis en kunde kan inzetten om de wereld een beetje mooier te maken. Onze kandidaat heeft als doel, mensen in beweging krijgen om zo het beste uit zichzelf en uit elkaar te halen. Hij is creatief in slimme oplossingen die van betekenis zijn voor mens en maatschappij.

Hij beschikt over een groot observatievermogen en is een echt mensen- mens. Met zijn communicatieve vaardigheden, weet hij op alle niveaus te communiceren. Onze kandidaat is op zoek naar een mooie uitdaging binnen het vastgoed. Dit kan zijn in een rol van Planontwikkelaar, Projectontwikkelaar of Vastgoedadviseur.

Interesse in een nadere kennismaking met onze kandidaat? Informeer gerust naar zijn persoonlijk profiel! .....
(Commercieel) Projectleider
Tilburg | Breda | Den Bosch4988 | Commercieel
Deze kandidaat komt over als een toegankelijke en vriendelijke man. Hij is zijn carrière begonnen bij defensie en aansluitend heeft hij de afgelopen 20 jaar diverse banen gehad bij diverse commerciële, bouwgerelateerde bedrijven.

Hij heeft voornamelijk als (commercieel) Projectleider gewerkt, waarbij hij projecten in heel Nederland en soms Benelux heeft opgepakt. Omdat hij twee jaar geleden naar Tilburg is verhuisd en graag wat minder onderweg wil zijn, is hij op zoek naar een andere baan. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie van Projectleider bij een bouwgerelateerde organisatie.

Deze kandidaat heeft veel ervaring met grootschalige projecten binnen de brandveiligheid/ brandpreventie. Van opnames tot en met realisatie van diverse projecten het viel allemaal binnen zijn takenpakket. Daarnaast stuurde hij een team aan en had dagelijks contact met aannemers en leveranciers.

Bent u op zoek naar een betrokken, ondernemende collega? Onze kandidaat zoekt een leuke baan in de regio Midden-Brabant. .....
Verkoopcoördinator - Kopersadviseur
Den Bosch | Eindhoven | Tilburg4968 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een commercieel ingesteld persoon met een technische achtergrond. Hij heeft ruime ervaring als Kopersadviseur binnen de installatietechniek en de bouw- en projectontwikkeling. Zijn ambitie? Nóg succesvoller worden binnen zijn vakgebied.

Zijn ervaring heeft hij voornamelijk opgedaan bij ontwikkelende aannemers en bij een commercieel ontwikkelaar; variërend in functies van Kopersadviseur, Verkoopcoördinator en Woonconsultant. Het gaat hem om de uitdaging. Onze kandidaat heeft als doel om er samen met zijn team voor te zorgen dat hij kwalitatief goed werk verricht met een hoge klanttevredenheid.

Deze sympathieke man is helder en transparant in zijn communicatie, hij straalt vertrouwen uit waardoor hij snel de gunning heeft bij mogelijke kopers, leveranciers of andere belanghebbenden.

Tijd voor een nieuwe, frisse werkomgeving waar hij samen met zijn team mooie projecten mag realiseren. Geef hem een uitdaging en duidelijke doelen en onze kandidaat gaat ervoor!

Bent u op zoek naar een Senior Kopersconsultant of Verkoopcoördinator? Onze kandidaat komt graag kennismaken! Bel Corinne voor meer informatie: 076 5143600 .....
Projectmanager Huisvesting (zzp)
Utrecht | Den Bosch | Rotterdam4952 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een ervaren bouwkundige Projectmanager Huisvesting. Hij is verantwoordelijk geweest van de inventarisatie van vastgoed- en huisvestigingsprojecten tot en met de onderhandelingen rondom huurcontracten en het vastgoedbeheer.

Zijn achtergrond is tweeledig. Hij heeft een bouwkundige opleiding gecombineerd met een management- en consultantsopleiding. Zijn werk lag altijd op het snijvlak bouw en huisvesting vanuit een sociaal maatschappelijk oogpunt.

Hij heeft een sterk oog voor processen maar dan wel met de diversiteit van alle betrokken binnen een project in acht neming. Onze kandidaat is goed in verslaglegging en neemt zijn verantwoordelijkheid voor het best haalbare resultaat.

Heeft u behoefte aan een interim Projectmanager Huisvesting? Deze professional is op korte termijn inzetbaar voor 8- 32 uur per week op zzp-basis. .....
Commercieel Ontwikkelaar
Utrecht | Amersfoort | Den Bosch4950 | Bouwkunde
Deze zeer ervaren bouwkundige heeft een indrukwekkend cv opgebouwd. Na zijn studie is hij aansluitend aan de slag gegaan als Commercieel Adviseur Vastgoed. Vervolgens heeft hij geruime tijd ervaring opgedaan als Projectmanager, Adviseur en Projectontwikkelaar binnen het vastgoed.
Als Projectontwikkelaar heeft hij mooie projecten weten te realiseren. Waarbij hij als zelfstandige ook het hele proces bewaakte en aanstuurde van SO, VO en DO. Van acquisitie tot en met het opstellen van de stichtingskosten en het bewaken van financiële rapporten; onze kandidaat heeft er ervaring mee.

Hij maakt een ondernemende indruk met een hands-on mentaliteit en komt doortastend en vastberaden over. Hij is communicatief sterk op alle niveaus en door zijn empathisch vermogen is deze kandidaat een prettige gesprekspartner.

Nu is het tijd voor een volgende stap in zijn carrière. Onze kandidaat is op zoek naar een managementpositie binnen een dynamisch (bouw)bedrijf, waarbij hij zijn expertise zo optimaal mogelijk kan inzetten.

Bent u op zoek naar een Manager Projectontwikkeling of Commercieel Ontwikkelaar? Deze kundige professional komt graag kennismaken. Met zijn bevlogenheid en ondernemerskwaliteiten kan hij binnen diverse bedrijven van toegevoegde waarde zijn. Neem dan contact met ons op: 076-5143600 .....
Medewerker Binnendienst (bouwmaterialen)
Breda | Waalwijk | Breda4942 | Commercieel
Met ruime ervaring in de bouwmaterialen is onze kandidaat op zoek naar een nieuw avontuur. Zijn ambities blijven bij de bouwmaterialen in het breedste zin van het woord. En dan met name het commerciële contact met klanten waarin hij zijn kennis en ervaring kan gebruiken voor het juiste advies.

Door zijn collega’s wordt hij gezien als collegiaal, loyaal aan de organisatie en commercieel. Hij weet waar zijn kwaliteiten en kennis liggen en weet deze ook te gebruiken. Hij is gespecialiseerd in alle bouwmaterialen en heeft zijn kennis uitgebreid met veel cursussen.

Hij gaat de automatisering niet uit de weg. En de verwachting is met zijn ervaring en commercieel inzicht snel inzetbaar te zijn, als Commercieel Medewerker Binnendienst of Commercieel Adviseur. Deze persoon hecht veel waarde aan een open en eerlijke bedrijfscultuur.

Ziet u kansen voor deze gemotiveerde kandidaat vol met kennis en ervaring? Bent u op zoek naar iemand met veel productkennis? Informeer dan naar onze kandidaat! 076-5143600 .....
Commercieel adviseur (bouw)
Zeeland | Roosendaal | Middelburg4941 | Commercieel
Deze kandidaat heeft ruim 40 jaar ervaring binnen de bouw. Hij is commercieel en ondernemend ingesteld en heeft met name ervaring met de in- en verkoop van bouwmaterialen en het bemiddelen van bouwprojecten.

Hij is enthousiast op zoek naar een uitdagende baan met verantwoordelijkheid en waar hij zich één kan voelen met de organisatie. Hij is een teamplayer, kan ‘out of de box’ denken en ziet zijn werk als een sport om het beste eruit te halen en op deze manier bedrijven weer winstgevend te maken.

Onze kandidaat heeft ondanks zijn vele levensjaren nog steeds de wil om te leren en te groeien. Hij ziet kansen door een stapje omlaag te doen in de organisatie om daarna weer door te kunnen groeien. Hij wil daarbij ook zijn kennis en ervaringen gebruiken voor een begeleidende rol.

Hij is geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging in de bouw en deinst er niet voor terug om zijn handen vies te maken. Onze kandidaat ziet zichzelf werken als Commercieel Adviseur, Projectleider, Werkvoorbereider of Calculator.

Heeft u behoefte aan iemand met veel kennis en ervaring op het gebied van inkoop van bouwmaterialen? En iemand die een adviserende rol daarin op zich kan nemen? Of ziet u andere mogelijkheden voor deze kandidaat? Dan brengen wij u graag met hem in contact! Bel ons op 076-5143600 .....
Bouwkundig Adviseur/ Projectleider (zzp)
Tilburg | Breda | Den Bosch4936 | Bouwkunde
Onze professional is een zeer ervaren bouwkundige. Hij heeft zijn carrière opgebouwd van Voorman/Timmerman naar Uitvoerder en is vervolgens vanuit de andere kant van de tafel aan de slag gegaan als Onderhoudsmanager.

Hij heeft diverse opleidingen met succes afgerond en heeft zich hierdoor steeds verder ontwikkeld. Hij is goed op de hoogte van NEN 2767, RgdBOEI en het opstellen van MJOP en MJOB. Deze kandidaat kan werken met MS Office, Plandatis en O-Prognose.

Momenteel is hij werkzaam als zelfstandige en dan voornamelijk als Inspecteur/Adviseur en Projectleider. Gezien zijn passie en kennis op het gebied van onderhoud en beheer, is hij op zoek naar een nieuw project binnen dit vakgebied.

Heeft u behoefte aan een interim Projectleider/Adviseur? Onze professional is op korte termijn inzetbaar voor 24-32 uur per week. U kunt contact opnemen op 076-5143600 .....
Projectmanager Bouw (zzp)
Breda | Den Bosch | Rotterdam4917 | Bouwkunde
Analytisch, flexibel, probleemoplossend, hands- on mentaliteit en zelfstandig. Zo omschrijven we deze allrounder met ervaring in de bouw (installatietechniek) en de retail. In beide vakgebieden strekt de ervaring op het gebied van projectbegeleiding en begeleiding tijdens de uitvoering.

Dit is een zeer ervaren bouwkundige die goed kan denken vanuit de kant van de opdrachtgever. Onze kandidaat is een man die vragen stelt en graag alles wil weten om op deze manier de controle over een project te kunnen krijgen.

Hij gaat zeer betrokken te werk, is nauwkeurig en analytisch en legt zaken goed vast. Hij is van nature een echte ondernemer en neemt zijn verantwoordelijkheid; een man waarvan je op aan kan.

Deze kundige, bouwkundige Projectmanager is op korte termijn inzetbaar voor 8- 40 uur per week, op interim-basis. Geinteresseerd in zijn uitgebreide profiel? Neem dan contact met ons op: 076-5143600 .....
Senior Kopersbegeleider/ Verkoopmanager
Waalwijk | Den Bosch | Breda4914 | Vastgoed en makelaardij
Deze ervaren Kopersbegeleider heeft veel ervaring op het gebied van het begeleiden van kopers hun keuze van het meer- en minderwerk en bouwkundige aanpassingen. Voor de uiteenlopende vraagstukken bedacht hij vaak creatieve oplossingen om zo altijd aan de wensen van de klant te voldoen. Uit de enquêtes die onder klanten gehouden werden kwam uit dat hij een klantvriendelijke gesprekspartner was die goed kon luisteren en proactief meedacht.
Daarnaast heeft hij ook veel ervaring als accountmanager en is daardoor een expert in de commerciële dienstverlening. Hij is graag betrokken van begin tot eind bij een project en vindt het een uitdaging om zodanig mee te denken met de wensen van de klant om uiteindelijk tot een droomwoning te komen.
Deze kandidaat is een geboren optimist en een echte teamplayer die graag samen met zijn collega’s aan een opdracht werkt. Hij zoekt een leuke baan binnen de bouw waarin hij direct contact heeft met de klant aangezien hij dan zijn communicatieve vaardigheden optimaal kan benutten.
Heeft u behoefte aan een echte senior? Iemand die kopers echt kan adviseren, maar ook zorgt voor commercieel resultaat? Informeer dan naar deze kandidaat! .....
Adviseur Duurzaamheid (aankomend)
Rotterdam | Dordrecht | Den Haag4902 | Bouwkunde
Deze leergierige, breed geïnteresseerde jongeman heeft een opleiding aan de TU afgerond, richting product designer. Vanuit zijn eigen interesse heeft hij een aanvullende opleiding bouwkunde afgerond. Een aantal jaar geleden is hij zijn carrière begonnen als Bouwkundig Modelleur. Aansluitend heeft hij kort ervaring opgedaan als bouwkostenadviseur.

Nu op zoek naar een volgende stap in zijn carrière. Vanuit interesse is hij betrokken bij projecten binnen bouw, duurzaamheid en circulariteit. Hier ligt zijn passie, hij zou daar in zijn werk ook graag veel meer mee willen doen. Hij zal nog het nodige moeten leren, maar aan zijn interesse en enthousiaste ligt het niet. Onze kandidaat beschikt over een scherp oog voor 3d-visualisatie. Met zijn technisch oog, nieuwsgierige instelling en zijn kennis van materialen en producten, kan hij binnen verschillende organisatie van toegevoegde waarde zijn.

Is uw organisatie bezig met duurzaamheid en circulariteit en heeft u behoefte aan een leergierige collega die met een analytische blik, projecten tot een goed eind weet te brengen? Bel dan direct voor meer informatie! .....
Commercieel Manager
Rotterdam | Den Haag | Gouda4899 | Bouwkunde
Deze vlotte, commerciële en representatieve bouwprofessional heeft na diverse bouwkundige opleidingen zich opgewerkt van een commerciële binnendienstfunctie naar Commercieel Directeur. Hij heeft veel ervaring in de bouwwereld en heeft onder andere de verantwoording gehad over grootschalige en complexe projecten.

Aan zijn laatste functie als Commercieel Directeur kwam helaas vanwege ‘geen goede klik’ een einde. Momenteel is hij zich aan het oriënteren en wil nu graag een baan die écht bij hem past. Een baan waarbij hij niet alleen met sales of commercie bezig is maar waar hij meer de diepte in kan zoals bijvoorbeeld projectmanagement in combinatie met relatiebeheer.

Deze professional heeft echt een bouwhart. Hij is erg handig en klust thuis graag; wat zijn ogen zien, maken zijn handen. In een persoonlijk gesprek maakt hij een betrouwbare indruk. Hij weet waar hij over praat en gaat in zijn werk graag doelgericht en planmatig te werk. Hij is gestructureerd en legt alles goed vast. Hij heeft oog voor het grotere geheel en kan prima een commercieel plan uitwerken.

Op zoek naar een commercieel relatiemanager? Iemand die niet bang is om nieuwe materie op te pakken? Onze kandidaat is op korte termijn, fulltime inzetbaar. U kunt contact opnemen via: 076-5143600 .....
Allround klantadviseur
Den Bosch | Tilburg | Waalwijk4858 | Marketing / Communicatie
Onze kandidaat is een man die een zeer prettige, professionele indruk achterlaat. Hij houd van een coördinerende, uitvoerende rol waarin hij proactief kan adviseren naar de klanten. Hij haalt voldoening uit het streven naar een tevreden klant.

Deze professional is een representatieve man, heeft veel affiniteit met duurzaamheid en heeft feeling met de bouw. Hij werkt graag in een omgeving met structuur en krijgt duidelijke kaders
of doelstellingen. Hij is op zoek naar een nieuwe baan, waarbij hij zijn ervaring met klantcontact zeker een pré is. De klantbeleving hierbij is voor hem erg belangrijk.

Heeft u behoefte aan klantvriendelijke professional om uw team te versterken? Hij heeft een opzegtermijn van 2 weken en is beschikbaar voor 32 uur per week. Neem vooral contact met ons op! .....
Projectadviseur Bouw & Energie
Bergen op Zoom | Breda | Dordrecht4759 | Commercieel
Deze professional heeft een commerciële opleiding afgerond. Vervolgens alle stappen doorlopen binnen een allround bouwbedrijf. Opnames doen, calculaties uitwerken, inkoop en aansturing van de uitvoering. Daarnaast is hij van nature commercieel, werken binnenhalen en het onderhouden van relaties ligt hem goed. Hij maakt een gedreven, proactieve indruk. Aantoonbare affiniteit met duurzaamheid en energetische maatregelen. Hierin heeft hij zich afgelopen jaar behoorlijk verdiept en ontwikkeld tot volwaardig gesprekspartner.

Hij heeft een goed gevoel voor het organiseren en regelen van zijn eigen projecten. De vrijheid en de verantwoordelijkheid liggen hem goed. Daarnaast heeft hij ook ervaring met het inwerken van nieuwe collega’s en het optimaliseren van processen.

Onze kandidaat is binnenkort inzetbaar voor een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar rol van Projectleider/ Projectmanager binnen een bouw gerelateerde organisatie. Interesse in meer informatie? .....
Projectcoördinator (afbouw - interieur)
Breda | Roosendaal | Den Bosch4685 | Interieur- en afbouw
Onze kandidaat is een vlotte man die makkelijk communiceert. Vanuit zijn interieurachtergrond diverse functies bekleed. Van meubelmaker, ontwerper tot commercieel adviseur/ architecten consultant. Jarenlang als zelfstandig ondernemer gewerkt en in 2017 de overstap gemaakt om in loondienst als projectleider aan de slag te gaan. Hij miste collega’s en hij wilde meer bezig zijn met de totaalaansturing van grote, complete projecten.

Deze professional gaat voor kwaliteit, hij heeft scherp oog voor detail. Zijn kracht zit in het feit dat hij projecten overziet van a-z. Hij denkt graag mee met de opdrachtgever en durft zijn verantwoordelijkheid te nemen. Bouwkundig gezien heeft hij zijn kennis de afgelopen jaren behoorlijk verbreed. Van geveltechniek, beton, het complete inbouwpakket van grootschalige projecten, tot installatietechniek. Hij schakelt makkelijk tussen de verschillende disciplines.

Onze kandidaat is op korte termijn, fulltime beschikbaar als Projectcoördinator Afbouw & Interieur. Interessant om nader kennis te maken? Informeer direct naar zijn uitgebreide cv! .....
Interim Manager Vastgoed
Tiel | Den Bosch | Utrecht4683 | Bouwkunde
Deze professional is een serieuze man met een gezonde ambitie. Bewust gekozen voor de opleiding Bouwkunde en Bouwtechnische bedrijfskunde wegens een stukje verbreding. Mooie stappen gezet binnen het technisch beheer, onderhoud en management. Zowel vanuit de opdrachtgeverszijde als vanuit uitvoerende bouwpartijen. Hij is een echte relatieman, hij beschikt over commercieel en financieel gevoel en inzicht. Hij heeft een scherp oog voor kostprijzen, dit zit er van jongs-af aan in. Verder is hij resultaatgericht, geeft zijn team vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Oriënterend naar een volgende stap, zijn voorkeur gaat uit naar een mooie uitdaging binnen een organisatie waar gastvrijheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan.
Heeft uw organisatie behoefte aan een Operationeel Manager of Directeur op interim-basis? Iemand met passie voor zijn vak? Informeer gerust naar het uitgebreid profiel van onze kandidaat! .....
Tendermanager/ aanbestedingsadviseur
Rotterdam | Breda | Utrecht4667 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat betreft een aanbestedingsadviseur en volwaardig architect. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van (Europese) aanbestedingen. Daarnaast geruime tijd haar eigen architectenbureau gehad. Zij heeft een goed gevoel voor omgevingsmanagement en veiligheid rondom de bouwplaats. Hiermee is onze professional goed in staat een inhoudelijke bijdrage te leveren aan complexe vraagstukken.
Als persoon is zij een commercieel mensen- mens met een goed gevoel voor haalbaarheid. Groot analytisch vermogen en gaat goed voorbereid te werk. Wil graag het beste uit zichzelf en uit anderen halen.
Momenteel is zij op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging. Haar voorkeur gaat uit naar een functie van Tendermanager – Commercieel Planontwikkelaar bij een ontwikkelende aannemer.
Interesse in een kennismaking met deze verrassende dame? Informeer gerust naar haar uitgebreide gegevens. .....
Senior Bouwkundig Inkoper
Tilburg | Breda | Den Bosch4666 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een zeer ervaren bouwkundig professional. Binnen zijn carrière altijd in beweging geweest, middels opleidingen en cursussen, of door aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Van calculator naar (senior) werkvoorbereider om vervolgens de stap naar projectleider te maken. Sinds een aantal jaar vervuld hij de rol van Bouwkundig Inkoper.
Met zijn basis beschikt hij over veel kennis van het bouwproces en de daarbij benodigde (bouw) materialen en diensten, zowel binnen de woningbouw als utiliteitsbouw. Hij beschikt over een groot netwerk van leveranciers en onderaannemers.
Onze kandidaat is communicatief en weet zich goed te verplaatsen in zijn gesprekspartner. Van nature beschikt hij over een gezond, commercieel gevoel. Hij heeft een scherp oog voor kosten en resultaat.
Op zoek naar een Senior Bouwkundig Inkoper? Iemand met een gezonde ambitie en brede interesse? Neem dan snel contact met ons op! Onze professional is op korte termijn beschikbaar voor 32-40 uren per week. .....
Projectdirecteur- Directeur Bouw
Zeeland | Rotterdam | Den Bosch4583 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een senior kandidaat, met ruime ervaring binnen diverse landelijke bouwondernemingen. Jarenlang ervaring opgedaan in verschillende management- en directiefuncties. Hij is Betrokken geweest bij grootschalige projecten (10- 50 miljn) binnen de bouw en infra. Daar was hij verantwoordelijk voor het aansturen van een uitvoerende organisatie, het meedenken in oplossingen, teams coachen en motiveren.

Onze kandidaat is een echte LEAN manager. Hij volgt nieuwe ontwikkelingen zoals tendermanagement en contractmanagement, binnen zijn vakgebied op de voet. Als professional wil hij zich graag blijven ontwikkelen.

Heeft uw organisatie behoefte aan een Projectdirecteur – Hoofd Productie of Directeur Bouw? In overleg is hij op korte termijn inzetbaar, zowel op interim- als vaste basis. Neem snel contact met ons op! .....
Verkoopadviseur / Acquisiteur Vastgoed
Den Bosch | Eindhoven | Nijmegen4571 | Vastgoed en makelaardij
Onze kandidaat is zijn carrière begonnen als makelaar en taxateur. Na 10 jaar de stap richting het ondernemerschap gezet, maar dit bleek niet het juiste moment. Vanuit zijn netwerk is hij bij een commercieel belegger terechtgekomen en heeft hij een aantal jaar als verkoop coördinator gewerkt. Van marktonderzoek, haalbaarheid, kwaliteit en het opstellen van marketing en verkoopplannen, een brede rol van met verantwoordelijkheid.
Momenteel werkzaam bij een woningcorporatie, hier is zijn uitdaging weg. Graag wil hij zijn loopbaan een vervolg geven binnen een commerciële organisatie.
Deze man komt over als een energieke collega, iemand met de juiste passie en uitstraling. Hij heeft een relevant netwerk, heeft geen moeite met acquireren maar is zeker niet de keiharde deurentrapper.
Heeft uw organisatie behoefte aan een senior Verkoopadviseur of Acquisiteur? Deze vastgoedprofessional komt graag kennismaken! Neem daarom contact met ons op! .....
Manager Vastgoed & Ontwikkeling
Tilburg | Den Bosch | Breda4561 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een zeer breed geïnteresseerde man. Altijd op zoek naar vernieuwing en uitdaging, binnen zijn functie of vanuit een aanvullende studie. Zijn loopbaan begonnen bij een familiebouwbedrijf, hier heeft hij een mooie basis meegekregen als calculator. Vervolgens heeft hij een aantal stappen gemaakt en uiteindelijk is hij projectleider bouwvoorbereiding geworden. Mooie rol, met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Met als rode draad een stuk commercie, kosten en financieel resultaat. Zijn kennis van het bouwbesluit, juridische aspecten en strategische belangen heeft hij goed kunnen ontwikkelen.

Onze kandidaat is een gedreven man, hij praat makkelijk en hij weet de verbinding te maken. Hij komt uit een bouwfamilie, daarnaast is hij naast zijn normale werkzaamheden altijd met eigen projecten bezig. Als persoon maakt hij een sociale, betrokken indruk. Hij werkt graag binnen een team, durft verantwoording te nemen en zegt waar het op staat.

Toe aan een nieuwe uitdaging binnen een uitvoerend, ontwikkelend bouwbedrijf! Ziet u mogelijkheden voor deze Manager Bouw & Vastgoed? Neem dan contact met ons op! .....
Tendermanager/ Projectontwikkelaar (zzp)
Breda | Den Bosch | Tilburg4556 | Bouwkunde
Onze kandidaat heeft een mooi pakket aan opleidingen afgerond. Na zijn Hbo-bouwtechnische bedrijfskunde is hij aan de slag gegaan bij een projectmanagementbureau. Aansluitend ervaring opgedaan als projectontwikkelaar en projectmanager bij een ontwikkelende aannemer. Inmiddels geruime tijd werkzaam op interim-basis als tendermanager, planontwikkelaar en commercieel projectmanager voor diverse opdrachtgevers.

Deze kandidaat werkt graag samen in een team van professionals, hij streeft naar het hoogst haalbare resultaat en denkt graag mee in creatieve oplossingen. Het belang van de opdrachtgever staat hierbij altijd voorop. Als persoon is hij mensgericht, een echte verbinder, beschikt over prettige communicatieve eigenschappen en over een groot organisatorisch vermogen. Met een goed gevoel voor humor en zijn passie voor duurzaamheid, een prettige collega.

Heeft uw organisatie behoefte aan een bouwprofessional op interim-basis? Neem dan snel contact op met Corinne voor zijn uitgebreide profiel! .....
Projectmanager - Ontwerpmanager
Tilburg | Eindhoven | Breda4536 | Bouwkunde
Deze ambitieuze dame is een aantal jaar geleden naar Turkije verhuisd omdat ze niet aan het werk kon komen. Ze heeft in NL haar studie afgerond en is in eerste instantie aan de slag gegaan als zelfstandig architect. In Turkije heeft ze zich beziggehouden met grootschalige, complexe projecten en complete inbreidingslocaties. Haar rol is hier veel breder geweest, vooral als projectmanager/ hoofd ontwerp. Het meedenken aan de voorkant tot en met het aansturen van een team van ontwerpers, projectmanagers en engineers. Hier ligt ook haar grootste kracht, mensen met elkaar verbinden en de juiste dingen laten doen.

Onze kandidaat komt over als een slimme dame met heel veel kennis op het gebied van bouwkunde, stedenbouw, ontwerp en management. De afgelopen periode heeft ze hier in NL een interessant project mogen aansturen, op het gebied van een transformatie/ renovatieproject. Zeer uitdagend en complex.

Als persoon zeer is ze open, sociaal en toegankelijk. Ze is op zoek naar een mooie baan bij een mensgerichte organisatie. Een functie van Projectmanager – Ontwerpmanager past haar goed.

Deze dame is op korte termijn, fulltime beschikbaar! Gaat u met haar in gesprek? Bel 076 5143600 .....
Senior Projectontwikkelaar
Den Bosch | Tilburg | Breda4480 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een echte bouw- vastgoedprofessional met een mooi pakket aan opleidingen. Geruime tijd zijn eigen bouwonderneming gehad, inclusief eigen ontwikkeling. Hij heeft veel ervaring opgedaan aan de kostenkant, projectontwikkeling tot en met de totale uitvoeringsbegeleiding. Hij is sterk qua communicatie, organisatie en zorgt voor resultaat. Ook is hij kostenbewust en een zeer betrokken sparringpartner.

Qua projectervaring heeft hij zowel grootschalige utiliteitsbouw/kantoren als een stuk woningbouw opgepakt. Van herontwikkeling, transformatie tot en met nieuwbouw.
Als persoon komt onze kandidaat over als een sociaal en van nature commercieel ingestelde projectmanager. Op zoek naar een baan waar hij tot aan zijn pensioen zijn ervaring mag inzetten en overdragen.

Onze professional is een moderne Senior Projectmanager/ Ontwikkelaar, kan uw organisatie senioriteit gebruiken? Neem gerust contact met ons op voor het volledige profiel! .....
Junior Ontwerper/ Architect
Tilburg | Breda | Eindhoven4460 | Architectuur en stedenbouw
Deze jonge vrouw heeft een zeer open uitstraling en is ambitieus ingesteld. Ze heeft een Mbo- Hbo-studie afgerond in de richting van ontwerp en interieurdesign en is momenteel bezig aan een Master Architecture om de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ te zetten. Ze heeft tijdens haar studie al veel ervaring mogen opdoen op ontwerp/design gebied en focust zich nu meer op het bouwkundig tekenen. Op dit moment is ze werkzaam als 2D/3D tekenaar bij een kleinschalig architectenbureau waar ze aan diverse projecten werkt.

Als persoon is deze dame open minded, leergierig en een echte doorzetter. Nieuwe programma’s pikt ze snel op en past ze gelijk toe in de praktijk om het zich eigen te maken. Onze kandidaat zoekt een baan waarin ze haar creativiteit kwijt kan op gebied van ontwerp, maar ook bouwkundig zich verder kan ontwikkelen en het geleerde vanuit haar studie kan toepassen. Bij voorkeur bij een architectenbureau.

Ze is hiervoor per direct beschikbaar voor 32 uur per week. Bent u op zoek naar een gemotiveerde ontwerper/ junior architect? Neem dan contact met ons op voor haar volledige profiel. .....
Hoofd Uitvoerder Bouw
Dordrecht | Breda | Goeree-Overflakkee4411 | Bouwkunde
Deze zeer gemotiveerde, gepassioneerde bouwkundige is op zoek naar een nieuwe werkplek waar hij de komende jaren met plezier zijn werk kan doen. Het is een man met heel veel kennis, hij komt uit een bouwfamilie en vindt het erg leuk om zijn kennis over te brengen op anderen. Hij heeft ruime ervaring van timmerman – tot hoofd uitvoerder op grootschalige, complexe projecten (vanaf 10 miljoen). Vervolgens een eigen bouwbedrijf gestart waar hij veelal kleinere werken heeft opgepakt. Na het stop zetten van zijn bedrijf is hij als Bedrijfsleider/ Hoofd Uitvoering begonnen bij een familiebedrijf.

Onze kandidaat is iemand met een brede kennis en ervaring, vanaf calculatiefase tot en met realisatie en nazorg. Als coachend leider heeft hij de ambitie om zijn kennis en ervaring te kunnen delen met anderen. Hij is een spil in het gehele bouwproces. Hij kan goed overweg met alle moderne programma’s en systemen. Hij maakt een positieve indruk, een echt mensen-mens.

Graag wil deze vakman aan de slag als Hoofd Uitvoerder/ Bouwplaatsmanager binnen een club waar hij zijn kennis over kan brengen, mooie projecten kan realiseren en op een positieve manier samen te werken met zijn collega’s en onderaannemers.

Bel of mail ons direct voor meer informatie! Deze kandidaat komt graag kennismaken! .....
Projectadministrateur Bouw
Eindhoven | Tilburg | Den Bosch4340 | Administratief
Onze kandidaat is een vlotte dame met ruime ervaring binnen de financiële (project)-administratie binnen de bouwbranche. Zij heeft ervaring met onder andere Navision, Accountview en Spread-it. Leergierige instelling en pikt snel nieuwe programma's en ontwikkelingen op.
Deze vrouw is betrokken bij de organisatie en heeft een loyale/collegiale houding. Ze kan ook goed de aansturing van een team op zich nemen en is een harde werker. Zij is op zoek naar een functie als projectadministrateur binnen de bouw/ aannemerij, maar staat ook open voor verwante functies waarin ze nieuwe dingen kan leren.

Behoefte aan een ervaren Projectadministrateur met een ondernemende instelling die veel eigen initiatief neemt en betrokken is bij de organisatie? Informeer gerust naar haar uitgebreide profiel. .....
Commercieel Bedrijfsleider Bouw
Gouda | Rotterdam | Utrecht4329 | Commercieel
Onze kandidaat is een enthousiaste, ambitieuze man en is toe aan een volgende stap in zijn carrière. Na zijn opleiding Hbo- Commerciële economie is hij verantwoordelijk geweest voor een contactcenter, inclusief budgettering, inkoop en het complete personeelsbeleid (ca 65 fte). Vervolgens is hij een aantal jaar actief geweest als Bedrijfsleider binnen de Bouwmaterialenhandel. Een verantwoordelijke rol binnen een markt die ten tijde van de crisis lastig was.
Momenteel is hij werkzaam als Accountmanager/ Hoofd verkoop binnendienst binnen de bouw, omdat hij zijn commerciële competenties verder wilde ontwikkelen. Gezien zijn kennis en ervaring heeft hij de binnendienst gereorganiseerd, bedrijfsprocessen gemoderniseerd en het team verder gestructureerd.
Onze kandidaat is sterk in het signaleren van problemen of knelpunten. Daarnaast weet hij een team te motiveren en mee te krijgen. Hij komt over als een sociaal, betrokken en leergierige man.
Onze kandidaat is toe aan een volgende stap, graag combineert hij zijn kennis, ervaring en ambities in een nieuwe rol! Heeft uw organisatie behoefte aan een Commercieel Bedrijfsleider/ Directeur met passie voor de bouw? Neem dan gerust contact met ons op! .....
Hoofd Bedrijfsbureau
Den Bosch | Tilburg | Waalwijk4320 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een zeer ervaren Hoofd Bedrijfsbureau Bouw. Vanuit zijn rol als calculator/ werkvoorbereider doorgegroeid naar een brede, leidinggevende functie binnen een allround bouwbedrijf. Van het opstellen van kostenramingen, tot sparren met de directie, bijwonen van bouwvergaderingen en het aansturen van een 30-tal medewerkers. Een allround verantwoordelijke functie.

Deze bouwprofessional is op zoek naar een uitdagende job aan de kant van Planvorming - Planontwikkeling, waar hij zijn kennis en kunde kan toepassen. Dit mag binnen een bouwbedrijf zijn, maar ook binnen de bouwadvies ziet hij mogelijkheden. Kernwoorden voor deze kandidaat: loyaal – kundig – duurzaamheid – leidinggeven – calculatie- en kostenbesef – teamplayer.

Heeft uw organisatie behoefte aan een vakkundig collega die graag meedenkt in het belang van uw organisatie? Informeer gerust naar meer informatie! .....
Junior Bouwkundig Tekenaar (Revit)
Utrecht | Amersfoort | Gorinchem4278 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een vriendelijke, rustige en bescheiden man. Na het afronden van zijn Mbo-bouwkunde opleiding is hij begonnen als bouwkundig tekenaar (AutoCad). Tegelijkertijd duaal de opleiding hbo-Bouwkunde gestart maar wegens omstandigheden is hij hier mee gestopt.
Een aantal jaar geleden zijn baan verloren en andere werkzaamheden gaan doen om toch bezig te zijn. Nu de bouw weer booming is en hij een stabiele gezinssituatie heeft, heeft hij besloten om zijn oude vak en passie op te pakken.

Onze kandidaat vindt het leuk om creatief mee te denken en iets te realiseren. Hij is thuis begonnen met eigen projecten om weer feeling te krijgen met de softwarepakketten. Daarnaast heeft hij recent de cursus REVIT (basis en gevorderd) afgerond. Onze kandidaat is gedreven, innovatief en kritisch.

Heeft u mogelijkheden voor een junior Bouwkundig tekenaar/ modelleur? Neem dan snel contact met ons op! .....
Senior Projectleider (afbouw- interieur- Retail)
Eindhoven | Den Bosch | Breda4272 | Interieur- en afbouw
Onze professional een zeer ervaren, pragmatisch projectleider binnen de afbouw – Retail en interieur. Hij heeft mooie stappen gezet in zijn carrière en voornamelijk de laatste 10 jaar als ZZP’er actief geweest binnen de grootschalige, complexe projectenwereld. Zijn kennis ligt binnen projecten vanaf casco tot en met realisatie. Hij is gewend complete projectteams aan te sturen, van uitvoerders, werkvoorbereiders, planning & inkoop tot en met de monteurs, onderaannemers.
Hij blijft graag inhoudelijk betrokken bij de projecten. Ook de contacten met opdrachtgevers is iets wat hij leuk vindt. Onze kandidaat heeft een goed oog voor planning, budget en financieel resultaat.
Als persoon maakt hij een menselijke, betrokken indruk. Hij is duidelijk in zijn communicatie en weet mensen vertrouwen te geven en ze op hun verantwoordelijkheden aan te spreken.
Op zoek naar een Projectleider – Projectmanager binnen de afbouw- interieur en Retail? Onze kandidaat is per direct beschikbaar voor een interim- of vaste baan. Neem vooral contact met ons op! Voor meer informatie over deze kandidaat. .....
(aankomend) Inspecteur
Breda | Bergen op Zoom | Tilburg4250 | Commercieel
Onze kandidaat is een sociale man die een brede werkervaring in zijn leven heeft opgedaan. Hij heeft altijd interesse gehad in de bouw, heeft alleen niet tot een bouwkundige opleiding geleid. Hij heeft verschillende commerciële functies gehad in de telecom en kennis van de bouw opgedaan in een bouwmarkt. In 2018 heeft hij een carrière switch kunnen maken, meer bouw gerelateerd.

Hij is bij een adviesbureau gaan werken, waar hij de kans heeft gekregen om zijn DIA certificering te halen en op deze manier zijn bouwkundige kennis heeft verbreed. Nu is hij op zoek naar een volgende stap. Het liefst gaat hij aan de slag als Inspecteur bouw & vastgoed. Zijn voorkeur gaat uit naar een sociaal bedrijf, waar hij zich nog verder kan ontwikkelen.

Hij komt over als een leergierig persoon die snel de nodige informatie oppakt en weet waar hij over praat. Onze kandidaat is per direct beschikbaar! Bent u geïnteresseerd in deze kandidaat neem dan snel contact met ons op! .....
Financieel Administratief Medewerker
Breda | Tilburg | Waalwijk4237 | Administratief
Deze dame is opgegroeid in een bouwomgeving. Haar vader is altijd actief geweest binnen de bouw – afbouw. Deze mannenwereld past haar goed. Ze heeft jarenlang een eigen onderneming gehad waarbij ze zowel commercieel, financieel als administratief verantwoordelijk is geweest.
In een persoonlijk gesprek maakt onze kandidaat een betrouwbare, mensgerichte indruk. Ze is gedreven in haar werk en ze zet graag dat stapje extra.
Ze heeft ervaring met Afas – Exact – MS Office maar schroomt niet om nieuwe systemen te leren.

Tijd voor een nieuwe uitdaging voor deze allround dame! Heeft uw organisatie behoefte aan een administratieve kracht die van aanpakken weet? Beschikbaar voor 20- 36 uur per week! Neem dan snel contact met ons op! .....
Bouwkundig Ontwerper- Projectleider
Eindhoven | Tilburg | Venlo4142 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat heeft een afgeronde Hbo- Bouwkunde opleiding en is afgestudeerd aan de TU- Delft richting Architectuur. De afgelopen jaren heeft onze kandidaat zich beziggehouden met Business Development, Tender Management en als Ontwerper - Bouwkundig Modelleur.
Hij heeft ruime ervaring opgedaan binnen het voortraject van grootschalige projecten als Tendermanager. Hoe zit een opdracht in elkaar en wat is er allemaal voor nodig om tot een succesvol plan of project te komen.

Hij is een rationeel architect, creatief maar daarnaast zeer pragmatisch. Op zoek naar een rol waar hij zich kan ontwikkelen zowel binnen de bouw en architectuur. Met zijn communicatieve en commerciële skills, plus zijn ervaring met Tendermanagement beschikt hij over een interessante achtergrond en ervaring met AutoCad – Revit – Arkey – SketchUp- Adobe en MS Office.

Heeft uw organisatie ruimte voor een gedreven kandidaat met potentie? Zijn voorkeur gaat uit naar een functie van Ontwerper/ Projectleider, binnen een organisatie waar hij kan groeien en ontwikkelen binnen zijn vakgebied. Informeer gerust naar het uitgebreide profiel van deze professional. .....
Senior Projectleider Bouw (zzp)
Gorinchem | Breda | Den Bosch4011 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een bouwer in hart en nieren, een senior projectleider die grote en complexe woning & utiliteitsbouw projecten aan kan. Hij heeft vele jaren ervaring in verschillende functies in de woningbouw en utiliteit, zijn voorkeur gaat uit naar woningbouw - onderhoud en renovatieprojecten.

Zeer nuchtere man, natuurlijk leiderschap, op technisch vlak zeer sterk en instaat met moderne bouwmethodes te werken. Echte hands-on mentaliteit! Hij stelt zich flexibel op, is loyaal, communiceert helder en zet door waar anderen zouden stoppen. Hij heeft een helikopterview, uitstekend instaat om de grote lijnen altijd in het oog te houden.

Heeft uw organisatie behoefte aan een Senior Projecteider met juiste kwaliteiten om grote projecten tot een goed einde te brengen, een professional met een aanpakkersmentaliteit? Neem dan snel contact met ons op! Onze kandidaat is binnenkort beschikbaar voor een nieuw project voor 8- 24 uur per week op zzp- basis. .....
Planner – Coördinator Materieel
Den Bosch | Eindhoven | Tilburg3916 | Overig
Deze zeer ervaren, proactieve regelaar komt het beste tot zijn recht in een goed georganiseerde omgeving. Een man met ruime ervaring als planner – coördinator en logistiek manager binnen het bouwmaterieel. Hij beschikt over een echte hands-on mentaliteit en heeft daarnaast twee rechterhanden. Vanuit de praktijk doorgegroeid tot volwaardig planner/ coördinator. Alles vanaf Inkoop – verhuur – aankoop van materieel behoort tot zijn dagelijkste taken en verantwoordelijkheden. Daarnaast is hij gewend een team van collega’s aan te sturen. Onze kandidaat is loyaal en betrokken in zijn werk.

Heeft uw organisatie behoefte aan een vrolijke, eerlijke collega met gevoel voor klant en collega? Informeer dan vandaag nog naar deze vakbekwame collega. Bel of mail ons direct. .....
Hoofd Kwaliteit Beton
Bergen op Zoom | Zeeland | Tilburg3880 | Civiele Techniek
Onze kandidaat heeft zich sterk ontwikkeld binnen het vakgebied prefab beton, zowel qua opleidingen als werkervaring. Veel kennis van verschillende werkwijzen binnen de prefabbeton en op de hoogte van actuele normeringen en waarderingen betreffende kwaliteit in proces en product.

Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en communiceert helder zijn bevindingen, zowel inhoudelijk als op gebied van planning en organisatie. Absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit, geen bezwaar tegen ploegen of verschoven diensten. Hij is gewend te functioneren in een solistisch functie, stelt zich echter prima open om als bron van kennis/leermeester te functioneren binnen de organisatie.

Heeft uw organisatie behoefte aan een Mengmeester, Kwaliteitscontroleur of Teamleider productie? .....
Bouwkundig Tekenaar
Roosendaal | Bergen op Zoom | Zeeland3757 | Bouwkunde
Deze zeer ervaren kandidaat is na zijn Hbo-Bouwkunde veelal werkzaam geweest als Tekenaar en Constructeur. Met name bouwkundig tekenwerk maar ook op constructief vlak heeft hij ervaring opgedaan. Zowel het uitwerken van schetsontwerp, ontwerptekeningen, bestektekeningen en het uitwerken van details behoren tot zijn kennis en kunde.
Het uitvoeren van controle berekeningen, bouwvergunningen en kleinschalige constructieve berekeningen is hem niet vreemd. Met zijn aantoonbare passie voor bouwtechniek, akoestiek en elektrotechnische maatregelen, beschikt hij over een brede interesse die hij graag overbrengt op anderen.

Kernwoorden die op hem van toepassing zijn: rustige en loyale collega – Autocad en andere programma’s zijn hem niet vreemd – communicatief vaardig en kan zich goed focussen.

Onze kandidaat is per direct beschikbaar voor 32 uur per week. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie van zelfstandig (bouwkundig) tekenaar/ constructeur bij een klein/middelgroot bedrijf. Interesse in zijn uitgebreide gegevens? Informeer gerust! .....
Inspecteur Vastgoed - Duurzaamheid
Eindhoven | Venlo | Eindhoven3678 | Bouwkunde
Na het afronden van zijn Hbo-Bouwkunde, incl. zijn vakdiploma aannemer is hij aan de slag gegaan als engineer/werkvoorbereider bij een gespecialiseerd bedrijf. Sinds een aantal jaar werkzaam als Bouwkundig Inspecteur, omdat hij wat meer afwisseling en dynamiek wilde. Hij heeft zich verder ontwikkeld richting EPA-W en EPA-U inspecteur/ adviseur.
Momenteel oriënterend naar een volgende stap in zijn carrière, waarbij hij zijn ervaring als Inspecteur kan gebruiken maar waar hij ook meer richting Duurzaamheidsadviseur kan doorgroeien.

Als persoon is hij ambitieus, handelt graag doelgericht en is zeker ondernemend ingesteld. Hij durft zich kritisch op te stellen, durft beslissingen te nemen wanneer zijn omgeving daar om vraagt. Daarbij is hij loyaal, prettig in omgang en sociaal ingesteld.

Heeft uw organisatie ruimte voor een ambitieuze collega? Iemand met een goede basis maar ook iemand die zich wil blijven ontwikkelen binnen en buiten zijn vakgebied? Informeer gerust naar zijn uitgebreide gegevens! .....
Projectmedewerker Bouw
Breda | Dordrecht | Tilburg3405 | Bouwkunde
Deze enthousiaste dame is haar carrière begonnen binnen het vastgoed maar al snel de overstap gemaakt richting de aannemerij. Hier heeft ze ervaring opgedaan als (assistent) projectleider. De afgelopen jaren heeft ze bij diverse professionele bouwbedrijven als kopersbegeleider gewerkt. Veelal aan grootschalige projecten met veel uitdaging en de nodige deadlines.

Onze kandidaat is een representatieve dame met passie voor haar vak. Ze is sociaal, kritisch, ondernemend en zeer resultaatgericht. Momenteel is ze op zoek naar een leuke baan die bij haar past. Haar voorkeur gaat uit naar een afwisselende functie waarbij ze contact heeft met mensen, maar waar ze ook haar bouwkundige kennis in kwijt kan.

Deze dame is per direct beschikbaar voor een leuke uitdaging binnen een prettig, sociaal en klantgericht bedrijf. Haar voorkeur gaat uit naar een baan voor 28 uur per week. Is uw organisatie opzoek naar deze kandidaat? Neem dan gerust contact met ons op. .....
Senior Opzichter - Projectleider (zzp)
Tilburg | Breda | Eindhoven3104 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een zeer ervaren projectleider op het gebied van nieuwbouw, woningen, kantoren en utiliteitsbouw. Hij heeft de inhoudelijke en organisatorische kennis en ervaring om projecten strak te leiden of projecten die niet lopen vlot te trekken en alsnog tot een succes te maken.
Deze man is een natuurlijke leider die in de eerste plaats handelt vanuit de mens, dan vanuit de techniek. Met een fijn gevoel voor sfeer brengt hij balans en structuur aan in een project. Sterke werkethiek en heldere communicatie, daar staat onze kandidaat voor. Daarnaast heeft hij altijd oog voor kwaliteit en is hij kostenbewust.

Behoefte aan een Opzichter - Directievoerder - Projectleider die uw projecten naar een hoger plan tilt, een teamspeler die zich graag volledig inzet om de klus te klaren met zijn collega's? Onze kandidaat is in overleg beschikbaar voor 8-32 uur per week op basis van ZZP. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze kandidaat. .....
Projectmanager/ Ontwerpmanager
Tilburg | Breda | Den Bosch2844 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een breed inzetbare professional. Hij is zijn carrière na zijn studie begonnen als architect, maar na verloop van tijd een overstap gemaakt richting projectmanagement. Binnen diverse organisaties op projectbasis gewerkt, omdat hij uitdaging en afwisseling nodig heeft.

Deze professional is een snelle denker, sociaal betrokken en beschikt over een hands-on mentaliteit. Hij denkt graag mee in lange termijn plannen, hoe kunnen we projecten beter laten renderen of zorgen voor een goed resultaat. Hij is financieel en analytisch sterk, daarnaast heeft hij een gezond commercieel gevoel.

Hij werkt graag in een betrokken team van collega’s waar hij zijn mening mag geven. Hij is creatief in oplossingen en strategisch sterk. Onze kandidaat is per direct beschikbaar voor 32-40 uur per week. Zijn voorkeur gaat uit naar een rol van Projectmanager vanuit het voortraject. Hier ligt zijn kracht.

Ziet u kansen voor deze professional binnen uw organisatie? Informeer direct naar zijn uitgebreide profiel! .....
BIM-Coördinator- Projectleider
Breda | Waalwijk | Tilburg2819 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een ervaren bouwkundige met ruime ervaring als tekenaar, projectleider en BIM-Modelleur. In zijn rol van projectleider heeft hij veel met zorg-projecten, zwembaden en andere grootschalige, complexe projecten te maken gehad.
Hij is gewend om met deze opdrachtgevers om tafel te zitten. Als professional komt hij deskundig en professioneel over, met een passie voor zijn vak. Hij kan uiteraard zelfstandig werken, maar een gemotiveerd en sociaal team van collega’s dragen wel bij aan het plezier in zijn werk.
Het meedenken in oplossingen, gaan voor kwaliteit en resultaat past bij zijn persoonlijkheid. Hij neemt ruime kennis mee op het gebied van 3D (ArchiCad), hier wil/ kan hij prima mee werken maar is echt toe aan een volgende stap in zijn carrière.
Heeft u behoefte aan een BIM-Coördinator- Projectleider? Informeer gerust naar de uitgebreide gegevens van onze kandidaat! .....
Creatief Projectcoördinator
Rotterdam | Breda | Den Haag2588 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat is een Architect die in Athene is afgestudeerd en inmiddels ruim 10 jaar werkervaring heeft opgedaan in Nederland en daarbuiten. Hij is een teamplayer, communicatief sterk en houdt ervan om gestructureerd en efficiënt te werken. Zijn collega’s prijzen hem om zijn collegialiteit en gezonde dosis humor. Naast deze competenties heeft hij aantoonbare werkervaring met Autocad en Sketchup én volgt hij op dit moment de opleiding Revit-3D.

Onze kandidaat is breed inzetbaar binnen de bouw en architectuur. Een functie van Assistent Architect, Ontwerper of Modelleur zou hem goed passen. Maar gezien zijn communicatieve, sociale skills zou een rol van Projectcoördinator ook goed aansluiten. De afgelopen jaren heeft hij ook een klein team van collega’s aangestuurd. Daarnaast is hij creatief, enthousiast en zeer gemotiveerd om ergens aan de slag te gaan.

Wilt u nader kennismaken met deze kandidaat? Informeer gerust naar zijn uitgebreide gegevens! .....
Hoofd Productie - Projectleider
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg2561 | Bouwkunde
Onze kandidaat heeft vanuit de praktijk met twee rechterhanden ruime ervaring opgedaan binnen diverse bedrijven. Zowel aan de aannemerskant, woningcorporatie als Bouwmanagement. De laatste jaren actief geweest als Hoofd Productie/ Bedrijfsleider bij een bouwbedrijf.
Hij is toe aan een nieuwe stap in zijn carrière. Graag gaat hij aan de slag binnen een ontwikkelende aannemer als Hoofd Productie - Manager Operations, maar ook een rol van Senior Projectleider past binnen zijn ambities.
Hij is een echte people manager – zegt waar het op staat – met aantoonbare passie voor “bouwen”!

Bent u op zoek naar een resultaatgericht manager? Iemand die graag in oplossingen denkt? Neem gerust contact op voor meer informatie over onze kandidaat! .....
Duurzaamheidsadviseur (BREEAM)
Tilburg | Breda | Eindhoven2427 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een zeer gedreven vakman die zich oriënteert naar een baan binnen een ander vakgebied. Hij heeft veel affiniteit met duurzaam bouwen en is zich hierdoor gaan verdiepen in de mogelijkheden buiten zijn huidige vakgebied.

Deze man is na zijn Hbo-Bouwtechnische bedrijfskunde aan de slag gegaan als werkvoorbereider en de laatste jaren is hij zelfstandig uitvoerder geweest. Graag zou hij zijn opgedane kennis en ervaring willen inzetten aan de adviserende kant van de bouw. Daarnaast wil hij hiervoor nog aanvullende opleidingen, cursussen gaan volgen om zich hierin verder te specialiseren. Denk hierbij aan BREEAM of andere aanvullende mogelijkheden.

Door zijn ervaring neemt hij natuurlijk veel praktische, bouwkundige kennis mee, daarnaast is hij organisatorisch sterk. Qua communicatieve vaardigheden weet hij zich op alle niveaus te verwoorden. Hij is een sociaal en betrokken persoon met een resultaatgericht aanpak.

Ziet u mogelijkheden binnen uw team? Onze kandidaat gaat graag het gesprek aan om te onderzoeken wat zijn mogelijkheden zijn! .....
Bouwkundig Adviseur / Architect
Breda | Tilburg | Den Bosch2421 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat heeft na zijn studie aan de TU- Bouwkunde ruime ervaring opgedaan bij diverse architectenbureaus. Hij heeft voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland gewerkt. Momenteel heeft hij een dubbelrol waarbij hij ook als bouwkundig adviseur optreedt. Juist het voortraject waarbij hij haalbaarheidsstudies uitwerkt, het vergunningstraject beheert en het afstemmen van alle belanghebbende, is iets wat zijn huidige rol interessant maakt.
Onze kandidaat is oriënterend naar een nieuwe uitdaging, waarbij hij zijn kennis en kunde verder kan toepassen en kan verbreden. Van vooronderzoek, ontwerp tot en met de coördinatie van de uitwerking van de projecten is iets waar zijn kracht ligt.
Kernwaarden van deze kandidaat zijn: betrokkenheid, flexibiliteit, nauwkeurigheid, efficiëntie en creativiteit. Onze kandidaat heeft ook aantoonbare affiniteit met duurzaamheid, BREAAM en energetische zaken.
Heeft uw organisatie behoefte aan een kundig adviseur, die zowel vanuit de opdrachtgeverskant kan meedenken in een ontwerp? Maar ook openstaat voor het voortraject, in een rol bij een gemeente of ingenieurs-adviesbureau? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over deze kandidaat! .....
Operationeel Manager Bouw
Den Bosch | Eindhoven | Nijmegen2344 | Bouwkunde
Onze professional is op jonge leeftijd een eigen onderneming gestart binnen de toeleveranciersbranche van de bouw. Hierdoor heeft hij veel gezien en mogen ervaren op het gebied van ondernemerschap. Een aantal jaar geleden maakte hij de overstap naar loondienst en is momenteel werkzaam als Vestigingsleider binnen de bouw. En nu is het tijd voor een volgende stap.

Zijn voorkeur gaat uit naar een aansturende rol binnen een commercieel bedrijf. Hij stuurt sterk op proces, hij is een generalist en wil graag met zijn team mooie resultaten boeken. Daarnaast heeft hij een scherp oog voor financiën en kostprijsberekeningen. Hij is commercieel sterk en heeft een actueel, relevant netwerk binnen de bouw en daarbuiten.

Heeft u behoefte aan een hands-on Manager? Iemand die zich bewezen heeft binnen de bouw en de wereld van toeleveranciers? Informeer gerust naar zijn uitgebreide gegevens! .....
Werkvoorbereider/ 3D-engineer (zzp)
Rotterdam | Den Haag | Gouda2169 | Bouwkunde
Onze kandidaat heeft er jaren geleden voor gekozen om naast zijn topsportcarrière een Mbo-Bouwkunde opleiding te gaan doen. Destijds was de markt moeilijk, een passende baan vinden binnen zijn vakgebied is toen niet gelukt. Hij is als uitvoerder/ tekenaar aan de slag gegaan binnen de infra. Daarna een overstap gemaakt als tekenaar/ werkvoorbereider binnen de bouw. Hij heeft zich doorontwikkeld tot Bouwkundig 3d- Modelleur en werkt zeer gedreven met Revit.

Momenteel werkt hij op interim-basis en is hij op zoek naar een nieuw project als Werkvoorbereider, gecombineerd met engineering. Hij heeft voornamelijk ervaring binnen de woningbouw.

Deze enthousiaste kandidaat kan op korte termijn beschikbaar zijn voor ca. 32 uur per week. Meer weten? Informeer gerust! .....
Commercieel Adviseur/ Accountmanager
Dordrecht | Den Bosch | Rotterdam2063 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een gedreven, commerciële topper met een bouwkundige achtergrond. Hij is zijn loopbaan begonnen als Commercieel Medewerker Binnendienst, maar heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan als Accountmanager. Daarnaast beschikt hij over een groot, relevant netwerk binnen de aannemerij, architectenbranche en projectontwikkelaars. Hij zou dan ook graag weer aan de slag gaan bij een bouw gerelateerde organisatie.

Het is een energieke prater, hij is representatief en in zijn werk zeer resultaatgericht. Hij maakt zich graag nuttig voor een organisatie en denkt mee in kansen en mogelijkheden. Het uitvoeren van acquisitie is deze man op het lijf geschreven, hij is goed op de hoogte van tenders en heeft absoluut geen moeite om deals rondmaken.

Is uw organisatie op zoek naar een commercieel talent met een prachtig netwerk? Neem dan contact met ons op via 076-5143600 of vacature@meinselect.nl en informeer naar zijn uitgebreide gegevens! .....
Werkvoorbereider Bouw
Tilburg | Waalwijk | Breda1754 | Bouwkunde
Deze Senior Werkvoorbereider met ervaring binnen de woning- en utiliteitsbouw is door zijn expertise bij diverse bedrijven breed inzetbaar. Hij is niet bang voor nieuwe materie. De afgelopen jaren heeft hij zich namelijk constant weten te ontwikkelen op het gebied van: LEAN, Autocad, Blue Beam, Docstream en 12Build.

Onze kandidaat wil graag zijn opgedane kennis en ervaring in zetten daar waar dat nodig is. Zijn voorkeur gaat uit naar een Brabants bedrijf met gemoedelijke sfeer. Deze bouwprofessional is doortastend, analytisch en een sociaal betrokken collega. Hij werkt graag in teamverband aan mooie, uitdagende projecten. Nieuwbouw, renovatie of transformatie, niets is hem vreemd.

Heeft u behoefte aan een Werkvoorbereider voor 32- 36 uur per week? Onze kandidaat komt graag kennismaken. Dus neem vooral contact met ons op via 076-513600 of stuur een e-mail naar: info@meinselect.nl .....
Projectleider Beheer & Onderhoud
Tilburg | Breda | Den Bosch1746 | Bouwkunde
Een zeer enthousiaste kandidaat met een 2-ledige passie, beheer & onderhoud en Retail. Ruime ervaring met MJOP’s, jaarplannen en de uitvoering van renovatieprojecten. Deze man is een echte teamspeler, iemand die graag samen met het team voor het beste resultaat gaat. Hij geeft op een natuurlijke, coachende manier leiding aan zijn team en gaat voor concreet resultaat.

Hij is strategisch en analytisch sterk en communiceert erg helder. Een positieve geest, situationeel gevoel en vakinhoudelijk sterk. Is een kartrekker en instaat anderen te enthousiasmeren en te stimuleren projecten op hoge kwaliteit te brengen, qua proces en resultaat.

Heeft u behoefte aan een projectmanager die compleet is? Uw projecten tot in de puntjes verzorgt en de klant daarmee zeer tevreden houdt? Een ervaren kracht met oog voor technisch detail maar ook voor het strategisch proces? Ga dan snel in contact met onze kandidaat! .....
Projectmanager Bouw
Tilburg | Eindhoven | Breda1713 | Bouwkunde
Deze professional heeft aantoonbare passie, kennis en enthousiasme voor zijn vakgebied. Na het behalen van zijn diploma's is hij begonnen als Junior adviseur binnen een projectenorganisatie. Aansluitend heeft hij een aantal mooie stappen gezet binnen verschillende organisaties, met als rode draad projectleiding/ projectmanagement. Onze kandidaat omschrijft zichzelf als een collegiale, harde werker. Hij is erg leergierig en houd van samenwerken met het resultaat vooropgesteld.

Hij is op zoek naar een uitdagende functie met een voorkeur voor vastgoedonderhoud en renovatie. Momenteel mist hij de bouw/ vastgoed omdat hij actief is binnen de betonindustrie. Een rol waarbij zijn kennis, kunde maar ook zijn commerciële en financiële kwaliteiten tot zijn recht komen, daar is hij naar op zoek.

Heeft uw organisatie behoefte aan een allround, zelfstandig projectmanager? Iemand met een analytisch oog en een goed gevoel voor de relatie? Informeer dan naar onze kandidaat! .....
Hoofd Bedrijfsbureau / Bedrijfsleider
Breda | Bergen op Zoom | Dordrecht1360 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een communicatief vaardige man met een berg ervaring. Deze heeft hij opgedaan binnen verschillende functies en organisaties in de bouw en vastgoed. De basis van zijn carrière heeft hij gelegd binnen de luxe villa bouw. Vervolgens heeft hij een brede ervaring opgedaan bij verschillende bouwbedrijven.

Onze kandidaat is begonnen als constructeur en uiteindelijk doorgegroeid naar een management functie. Het spreekt hem erg aan om een project binnen te halen en vervolgens ook op te starten. De diversiteit, afwisseling en verantwoordelijkheid, dat past hem goed. Hij is sterk in het optimaliseren van processen, het aansturen, motiveren en het coachen van een team past goed bij zijn persoonlijkheid. Verder is hij te omschrijven als een sociale, flexibele, communicatief vaardige man welke breed inzetbaar is.

Deze zeer ervaren, loyale bouwprofessional is in overleg beschikbaar voor een nieuwe uitdaging! Voor meer informatie over zijn achtergrond en ervaring, neem gerust contact op. .....
Zelfstandig Uitvoerder (zzp)
Den Bosch | Nijmegen | Arnhem920 | Bouwkunde
Onze professional is een zeer ervaren bouwkundige. Hij heeft jarenlang zijn eigen bouwbedrijf gehad, overgenomen van zijn vader destijds. De afgelopen jaren heeft hij zich op interim-basis verhuurd aan een aantal bedrijven. Nu heeft hij weer tijd en ruimte in zijn agenda voor een nieuw project, waarbij zijn voorkeur uitgaat naar een rol van Zelfstandig Uitvoerder. Deze rol past het beste bij zijn ambities en zijn persoonlijkheid.

Het betreft een man die graag samenwerkt op gelijkwaardig niveau. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en zegt waar het op staat. Hij beschikt over een brede achtergrond en ervaring, van bouwkosten tot bouwmethodieken. Zowel binnen de woningbouw/ utiliteitsbouw/ nieuwbouw en renovatie/ onderhoud. Hij is daarnaast nog goed op de hoogte van moderne systemen en software die gebruikelijk zijn binnen de bouw.

Heeft u op korte termijn behoefte aan een Uitvoerder met een proactieve instelling en een betrokken houding? Onze interim professional is per direct beschikbaar! Dus neem snel contact met ons op! .....
Coördinator Onderhoud en Beheer
Roosendaal | Breda | Dordrecht754 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een allround professional op het gebied van bouwkundig beheer en onderhoud en doet dit met veel enthousiasme. Hij vindt het belangrijk dat mensen zich prettig voelen in hun woning en kantoren/ gebouwen. Dit geeft hem dan ook voldoening. Hij heeft ruime ervaring als Opzichter, Inspecteur en als Coördinator Onderhoud en Beheer.
Onze kandidaat is sterk dienstverlenend ingesteld en gaat gestructureerd te werk met veel oog voor detail. Het gemakkelijk omgaan met mensen en zijn doorzettingsvermogen spelen daarbij een grote rol.

Is uw organisatie opzoek naar een allround professional op het gebied van bouwkundig onderhoud? Neem dan snel contact met ons op en informeer naar deze kandidaat! .....
Bouwkundig Medewerker (parttime)
Breda | Tilburg | Waalwijk704 | Bouwkunde
Bouw is zijn passie! Hij heeft zijn HBO- Bouwkunde studie (constructie), plus diverse stages succesvol afgerond en is daarna zijn eigen bedrijf gestart. Onze kandidaat is enthousiast, leergierig en een harde werker. Vanuit zijn eigen bedrijf laat hij zich inhuren voor tijdelijke projecten op het gebied van nieuwbouw, onderhoud en renovatie. Hij heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een allround bouwkundige en is vanzelfsprekend thuis op het vlak van engineering, werkvoorbereiding en calculatie.

Hij zorgt ervoor dat zaken snel opgepakt en met zorg afgehandeld worden. Hij is behulpzaam en overziet wat er gebeurt op de werkvloer. Hij heeft de afgelopen jaren veel ervaring op het gebied van Projectleiding opgedaan. Momenteel is hij zich aan het voorbereiden op een fulltime baan binnen het onderwijs.

Een loyale, fijne collega om mee samen te werken. Enkele kernwoorden die bij hem passen: communicatief, enthousiast, zelfstarter, besluitvaardig, actief en alert.

Onze kandidaat is per direct beschikbaar voor ca. 16 uur per week, naast zijn studie. Ziet u mogelijkheden binnen uw organisatie? .....
Werkvoorbereider Bouw
Dordrecht | Breda | Roosendaal626 | Bouwkunde
Onze kandidaat is zijn loopbaan begonnen als Bouwkundig Tekenaar bij een architectenbureau. Na een aantal jaar heeft hij een overstap gemaakt naar een grootschalig bouwbedrijf. In een gecombineerde functie van Tekenaar/ Werkvoorbereider heeft hij ruime ervaring opgedaan. Inmiddels heeft hij een ruime ervaring als Projectleider en Senior Werkvoorbereider. Zowel binnen de nieuwbouw, woningbouw als onderhoud, renovatie en service. De laatste jaren is hij bij verschillende bouwbedrijven doorlopend aan het werk geweest. Nu is hij op zoek naar een baan waar hij de komende 10 jaar met veel plezier aan de slag kan.

Onze kandidaat is een sociaal, betrokken collega. Hij beschikt over helikopterview en is organisatorisch sterk. Hij is goed op de hoogte van systemen, zoals BIM - Solibri.
Hij is per direct, fulltime beschikbaar voor een functie van Werkvoorbereider/ Projectbegeleider binnen de woningbouw. Hier ligt zijn kracht!

Gaat onze kandidaat uw team versterken? Informeer vandaag nog naar zijn uitgebreide gegevens! .....
Kopers adviseur/ Woonconsulent (zzp)
Breda | Dordrecht | Roosendaal582 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een enthousiaste dame met een brede achtergrond en ervaring op het gebied van het adviseren van kopers. Ze is geruime tijd werkzaam geweest bij een landelijke bouwonderneming, waar ze verantwoordelijk was voor de gehele ondersteuning van de klantmanagers/ kopersbegeleiders.

Haar werkzaamheden bestonden onder andere uit: het inplannen van afspraken, de algehele ondersteuning van de keuze van kopers en het voeren van gesprekken met kopers. Daarnaast schoof ze ook regelmatig aan bij bouwvergaderingen en begeleidde ze de opleveringen.

Deze dame werkt inmiddels geruime tijd op projectbasis, ze ondersteunt bouwbedrijven in de rol van klantmanager/ kopersadviseur. Door haar ruime ervaring op interim-basis weet ze zich snel in een organisatie te verdiepen. Ze is beschikt over een hands-on mentaliteit, is praktisch en betrokken; deze dame staat voor haar kopers. Met haar aanpak zorgt ze keer op keer voor tevreden klanten.

Heeft u behoefte aan een kopersadviseur/ begeleider op interim-basis? Onze kandidaat is binnenkort beschikbaar voor 8- 32 uur per week. Bel 076 5143600 voor meer informatie! .....
Kopersadviseur / Interieurarchitect
Barendrecht | Dordrecht | Breda301 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat is een enthousiaste, betrokken dame met een brede achtergrond en ervaring. Oorspronkelijk heeft zij gekozen om na haar studie als interieurarchitect aan de slag te gaan. Zij heeft haar ervaring opgedaan bij gerenommeerde bureaus, daar heeft zij meegewerkt aan grootschalige projecten.

Momenteel werkzaam als verkoopadviseur bij een exclusieve interieurwinkel, omdat ze de afgelopen jaren niet binnen haar vakgebied aan de slag kon. Ze mist de uitdaging en complexiteit in haar werk. Daarom staat ze open voor een nieuwe uitdaging, waarbij ze de mogelijkheid krijgt zichzelf verder te ontwikkelen richting kopers adviseur.

Onze kandidaat beschikt over bouwkundige kennis en ervaring, tekeningen lezen en aanpassen is voor haar geen enkel probleem. Daarnaast beschikt ze over een commerciële drive, communicatief enthousiast vaardig en is ze gewend om zelfstandig te werken.

Heeft uw organisatie behoefte aan breed inzetbare dame? Iemand die graag meedenkt in oplossingen? Onze kandidaat is in overleg op korte termijn beschikbaar voor 32 uur per week. Informeer gerust naar haar uitgebreide profiel. .....
Inkoper Bouw (zzp)
Barendrecht | Dordrecht | Breda248 | Bouwkunde
Onze kandidaat heeft een aantal mooie stappen gemaakt richting Hoofd bedrijfsbureau, Hoofd inkoop en Bedrijfsleider bij een aantal onderaannemers. Met als rode draad het stuk ‘inkoop’. In de afgelopen jaren heeft hij een aantal mooie opleidingen afgerond, waaronder NEVI 1 en NEVI 2. Hiermee maakt hij zichzelf een volwaardig Inkoopprofessional binnen de bouw en infra.

Deze kandidaat is een onderhandelingsvaardige inkoper met ruime leidinggevende ervaring. Hij heeft een hands-on mentaliteit, is stressbestendig en leergierig. Met zijn technisch inzicht en goed ontwikkeld analytisch vermogen altijd in staat het beste resultaat te behalen.

Heeft uw organisatie behoefte aan een senior inkoper of inkoopmanager op projectbasis? Onze kandidaat is in overleg op korte termijn beschikbaar voor 8- 40 uur per week.

Neem snel contact op voor een uitgebreid profiel of bel direct 076 5143600 .....
ID

Ontvang elke week de laatste kandidaten in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.