Medewerkers
waar
ook u van
gaat 
bouwen!

Kandidaten

Vastgoedmedewerker
Rotterdam | Rotterdam | Rotterdam5886 | Vastgoed en makelaardij
Onze kandidaat betreft een enthousiaste dame met een enorme drive. Ze wil graag aan de slag binnen het vastgoed. Bij voorkeur in een afwisselende functie waarbij ze zowel op locatie als op kantoor/ thuis werkzaam kan zijn. Ze heeft een aantal jaren binnen de werkvoorbereiding gewerkt en 1,5 jaar geleden is ze begonnen met een opleiding tot vastgoedspecialist.

Deze dame komt over als een vrolijke, welbespraakte dame. Ze heeft oog voor detail en ze heeft een sociaal karakter. Ze vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en om zich te blijven ontwikkelen. Momenteel is ze werkzaam als medewerker vastgoedbeheer, waarbij ze opnames doet en diverse administratieve werkzaamheden verricht.

Ziet u kansen voor deze leergierige dame? Informeer gerust naar haar cv. Ze is op korte termijn beschikbaar voor 32-36 uur per week. .....
Parttime Bouwkunde student
Tilburg | Breda | Eindhoven5885 | Bouwkunde
Deze Bouwkunde student is parttime (16 uur per week beschikbaar) en wil graag naast zijn studie ervaring op doen in de bouw branche. Het is een zeer gedreven en sociale jongen. Een analytische en snel logische denker. Rustig persoon met een groot empathisch vermogen die zowel goed zelfstandig als in een team kan werken, wanneer het onderwerp zijn focus heeft.
De uitvoering trekt hem niet, bouwfysica vindt hij daarentegen zeer interessant. Het wil bezig zijn met het binnenklimaat van gebouwen, het voor de mens zo comfortabel mogelijk maken door goede bouwkundige oplossingen te bieden en waar duurzaamheid ook een belangrijke rol speelt.

Met Revit en Archicad heeft deze jongen al wat ervaring opgedaan, AutoCad nog niet. Ziet u kansen voor deze praktische ondersteuner? .....
Productieleider
Breda | Bergen op Zoom | Tilburg5878 | Bouwkunde
de kandidaat is zeer ervaren in de wereld van productie van bouwmaterialen. Hij heeft 15 jaar ervaring als ploegleider/ 1e operator en de laatste 4 jaar is hij productieleider met aanvullende taken in de rol van productieplantmanager.

Hij is zeer mensgericht en krijg veel energie van het verder helpen van mensen op zowel professioneel als persoonlijk niveau. Verder vindt hij het prettig om persoonlijk met zijn team te communiceren en een veilige werkplek te creëren.

Het optimaal inrichten van een proces ziet hij als een enorm leuke uitdaging en kan heel goed zowel de grote lijnen zien als zich op detailniveau focussen op kleine verbeteringen. .....
Werkvoorbereider / BIM- Engineer
Gouda | Utrecht | Zoetermeer5872 | Bouwkunde
Wij hebben kennisgemaakt met een sprankelende dame met een enorme drive!

Ze komt uit Zuid-Afrika en integreert vrij makkelijk samen met haar man. In haar eigen land een mooie studie afgerond en inmiddels 8 jaar werkervaring als engineer/ werkvoorbereider en projectleider binnen de bouw.

Deze dame is zeer gedreven met AutoCad en Revit, beiden vanuit het BIM principe. Daarnaast heeft ze ervaring met de Europese bouw wet- en regelgeving. Niet specifiek het NL bouwbesluit, maar ze voorziet hier weinig problemen. Constructief en qua detaillering heeft ze ook de nodige bagage.

Ze maakt een slimme, gedreven en zeer professionele indruk. Van thuis uit opgegroeid met een vader die een eigen bouwbedrijf heeft.

Onze kandidaat is per direct, fulltime beschikbaar voor een mooie baan binnen een organisatie waar ze kansen krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen. .....
Starter Werkvoorbereider
Dordrecht | Breda | Rotterdam5854 | Bouwkunde
Deze sociale en communicatief vaardige jongeman heeft de afgelopen jaren voor één en dezelfde werkgever gewerkt. Hij heeft zich daar kunnen ontwikkelen in meerdere functies, maar is nu toe aan de volgende stap in zijn carrière bij een nieuwe werkgever. Hij is een ervaren logistiek medewerker in de Supply Chain en materiaalbeheer. Hij is bekend op het gebied van werkvoorbereiding, zowel op projectenniveau als machine herstel en onderhoud.
Hij zou dolgraag de stap richting Werkorganisator/Werkvoorbereider willen maken. De bouw spreekt hem zeker aan, juist de variatie in verbouw, nieuw- en utiliteitsbouw maakt het voor hem compleet. Diversiteit in werkzaamheden en de combinatie tussen binnen en buitendienst vindt hij belangrijk. Deze rustige jongen is zeer stressbestendig en vrolijk. Hij houdt van piekmomenten en functioneert daardoor nog beter. Eerlijkheid, jezelf kunnen zijn en een prettige werksfeer zijn belangrijke aspecten voor deze kandidaat, waar hij veel waarde aan hecht. .....
Projectmanager Bouw
Eindhoven | Tilburg | Den Bosch5853 | Bouwkunde
Deze kandidaat heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het vastgoed, waarbij hij de afgelopen twee jaar de rol van Vastgoedmanager mocht vervullen. Hierbij was hij verantwoordelijk voor het beheer van verschillende vastgoedobjecten op technisch en facilitair vlak van diverse bedrijfspanden. De inkoop van facility diensten, visie ontwikkelen t.b.v. toekomstig behoud (renovatie/objectverbeteringen) en leveranciers en relatiemanagement behoorden daarbij tot zijn takenpakket.
Deze man krijgt de meeste energie wanneer hij zich bezighoudt met de service en beleving van de gebruiker van een pand. Hierbij vindt hij het leuk om samen te werken met verschillende stakeholders en te luisteren en mee te denken om tot een juiste oplossing te komen. Deze man is leergierig en vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen. Hij is creatief en kan goed conceptmatig denken en houdt van vernieuwing en verbetering. Hij is mensgericht, kan goed samenwerken met anderen, maar kan ook prima zelfstandig werken.

Zijn voorkeur gaat uit naar een binnen/buitendienst functie, het liefste niet binnen de woning en appartementenbouw, maar meer richting retailprojecten.
Flexibiliteit en diversiteit aan taken belangrijk zijn voor hem. Een functie als Project Manager Bouw ambieert hij dan ook zeer zeker. .....
BIM- Modelleur/ Engineer
Eindhoven | Venlo | Tilburg5851 | Architectuur en stedenbouw
Wij hebben gesproken met een gepassioneerd architect, die voor de liefde naar NL gekomen. Hij heeft zich afgelopen 1,5 jaar druk bezig gehouden met inburgeren waardoor hij de Nederlandse taal inmiddels al goed eigen heeft gemaakt.

Hij is op zoek naar een leuke baan waar hij als BIM-Modelleur/ Engineer/ Tekenaar aan de slag kan gaan. Voor hem is een leuk team van collega’s erg belangrijk. Qua projecten houdt hij van een uitdaging en is hij sterk in bouwkundige detaillering.

Onze kandidaat is zeer goed de hoogte van diverse moderne tekensoftware en hij pakt nieuwe materie makkelijk op. Revit, AutoCad en Arkey kennen voor hem weinig geheimen.

Heeft u per direct behoefte aan een gedreven modelleur die veel in zijn mars heeft? Maak dan kennis met onze kandidaat! .....
(Senior) Accountmanager
Den Bosch | Eindhoven5848 | Commercieel
Deze kandidaat is een ervaren commerciële man die zichzelf als echte relatieman bestempeld. Hij is graag in contact met zijn klanten van eerste gesprek tot aan de oplevering van de opdracht. Hij communiceert en coördineert graag met collega’s om de wensen van de klant op de juiste wijze uitgevoerd te krijgen.

Hij heeft ervaring binnen de afbouw en (beveiligings)installaties in rollen als accountmanager en salesmanager. Hij zoekt rol als (senior) accountmanager bij een concept (af)bouwer of een leverancier van (slimme) gebouwgebonden installaties.

Hij heeft HBO denk- en werkniveau en een commerciele opleiding genoten. .....
Teamleider/ Accountmanager Bouwmaterialen
Breda | Tilburg | Roosendaal5836 | Overig
Deze man is een zeer ervaren en klantgerichte kandidaat binnen de bouwmaterialen. Hij heeft verschillende rollen gehad van commercieel medewerker, afdelingsmanager, teamleider tot shopleider.

Hij ambieert een nieuwe commerciële rol waarbij hij in contact is met klanten. Hij zoekt geen functie op de winkelvloer maar meer de rol als adviserend verkoper die klanten bijstaat met een hoge servicegraad. Hij is met name ervaren in de ijzerwaren en beton, maar geeft aan dat hij zeer leergierig is en snel nieuwe zaken oppakt en open staat voor andere richtingen.

Deze kandidaat heeft een MBO opleiding Installatietechniek en Detailhandel afgerond en is woonachting in Breda. .....
Ambitieuze starter
Den Bosch | Waalwijk | Tilburg5834 | Bouwkunde
Deze jongeman houdt ervan om dingen aan te pakken, is een echte doorzetter en zeer proactief. Hij is communicatief zeer vaardig en sociaal. Door omstandigheden is hij momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging! Hij heeft enorm veel zin om iets nieuws te gaan leren en daar zijn expertise van te gaan maken. Hij heeft twee jaar als timmerman mogen werken tijdens zijn BBL opleiding, het is even geleden maar het inzicht zit goed.

De bouwbranche spreekt hem erg aan en hij hoopt hier zijn vervolgstappen in te kunnen maken. Hij kan goed zelfstandig werken, maar vind het ook fijn om mensen om zich heen te hebben en te sparren over zaken. Hij is zeer leergierig en wil graag dingen onder de knie krijgen en vindt het daarbij ook geen probleem om in zijn eigen tijd te leren.

Graag komt hij in aanmerking voor een startersfunctie binnen de bouw/vastgoed. Bijvoorbeeld als Inspecteur, Medewerker Binnendienst of Werkorganisator. .....
BIM-Modelleur (Engels sprekend)
Rotterdam | Dordrecht | Den Haag5833 | Architectuur en stedenbouw
Deze van origine Iraanse dame heeft haar bachelor Architecture en Engineering behaald aan de universiteit (in Iran) om vervolgens haar master Sustainable Architecture te halen aan de universiteit van Milaan.

Ze heeft ervaring als architectonisch ontwerper (ruim 10 jaar) en werkt sinds september 2021 in Nederland als BIM Modelleur. Aangezien ze momenteel erg veel moet reizen voor haar huidige baan zoekt ze iets dichterbij huis (Regio Rotterdam) in de rol van Ontwerper/ Modelleur.

Haar kennis van AutoCAD, Revit architecture, Twin Motion, StabiCAD etc. is op hoog niveau. .....
BIM Modelleur - Engineer
Tilburg | Breda | Den Bosch5832 | Bouwkunde
Deze rustige man weet goed wat hij wel en niet wil. De afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan als Bouwkundig Tekenaar/BIM Modelleur en in dit vakgebied wil hij zich dan ook verder door ontwikkelen. Hij kan goed zelfstandig werken, maar is zeker ook een teamplayer. Deze topper is sterk in het uitwerken projecten vanaf schetsontwerp tot aan coördinatie in de uitvoeringsfase op de bouwlocatie. Hij is kritisch, open en direct. Het is een loyale werknemer, maar is wel van mening dat dit van beide kanten moet komen.

Hij kan goed overweg met Autocad, Revit en Solibri, alles om zowel 2D als 3D projecten uit te werken. Zijn ervaring ligt met name in de grootschalige woningbouwprojecten en in bedrijfsmatige sfeer. Uitdaging, vrijheid en diversiteit aan werkzaamheden vindt hij belangrijk.

Zoekt u versterking op het gebied van een Bouwkundig Tekenaar/BIM Modelleur? .....
Kopersadviseur (zzp)
Utrecht | Amersfoort | Gorinchem5827 | Vastgoed en makelaardij
Deze dame is echt iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Met haar achtergrond binnen de makelaardij en kopersadvies beschikt ze over ruime kennis en ervaring om elke bouwer te ontzorgen. Maar daarnaast werkt haar enthousiasme aanstekelijk bij de kopers. Ze is zeer gedreven in haar vak en ze communiceert op een prettige en oplossingsgerichte wijze.

Ze weet zich op professionele manier te bewegen tussen kopers, makelaars en natuurlijk de bouwer. Met haar drive gaat ze voor het best haalbare resultaat, ongeacht het budget van de bewoners.

Loopt de afdeling kopersadvies niet optimaal, of is er behoefte aan extra capaciteit? Informeer dan naar deze dame! Ze is na de bouwvak inzetbaar voor 16- 32 uur per weerk. .....
Werkorganisator/ Planner
Roosendaal | Breda | Bergen op Zoom5826 | Overig
Onze kandidaat is een sociaal, betrokken collega met een enthousiast voortkomen. Tijdens en na zijn studie actief geweest binnen de sportbranche als instructeur. Maar uiteindelijk voor een functie op de commerciële binnendienst gekozen omdat hij toch graag verder wilde in zijn carrière.

Een aantal jaar geleden bij zijn huidige werkgever terechtgekomen en hier de afgelopen jaren met veel plezier gewerkt. Zijn kennis op het gebied van dak- en gevelisolatie/dakpannen heeft hij zich goed eigen gemaakt. Met zijn klantgerichte en resultaatgerichte instelling, is hij een waardevolle collega binnen zijn team.

Toch is het nu tijd voor een nieuwe stap. Graag wil hij meer richting de buitendienst ervaring opdoen. Hij is een leergierige man met twee rechter handen die hij graag gebruikt. De afgelopen jaren heeft hij zijn eigen woning volledig verbouwd. Dus inmiddels beschikt hij over een goed bouwkundig inzicht.

Behoefte aan een gedreven collega met ambities? Bel gerust! .....
Voorman/ Uitvoerder
Rotterdam | Den Haag | Gouda5822 | Bouwkunde
Deze enthousiaste, gemotiveerde aanpakker is klaar voor een volgende stap. Hij heeft de laatste jaren veelal als Timmerman/ Voorman gewerkt en zou graag ergens de rol van Voorman/ Assistent uitvoerder willen oppakken.

Hij is communicatief vaardig en sociaal, komt leergierig over en hij weet goed wat hij wil en kan. Zijn talen zijn erg handig, want op de bouw spreekt hij net zo makkelijk met een Poolse, Nederlandse of Russische collega. Hij heeft ervaring in voornamelijk renovatieprojecten, woningbouw en ook in bewoonde staat bijvoorbeeld.

Graag werkt hij op zzp-basis, hij is voorzien van een eigen auto. Gaat hij na de bouwvak op uw project starten? Informeer gerust! .....
Duurzaamheidsadviseur
Dordrecht | Rotterdam | Gorinchem5804 | Bouwkunde
Deze enthousiaste man met een echte hands-on mentaliteit is communicatief vaardig en is zeker commercieel ingesteld. Hij komt het beste tot zijn recht in een dynamische omgeving, waarbij je veel en snel moet schakelen tussen diverse werkzaamheden. Hij heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het runnen van winkels, waarbij alles van A tot en met Z aanbod komt. Daarbij was hij verantwoordelijk voor alle operationele processen binnen het bedrijf (Commercieel, Logistiek, Facilitair, HRM, Financieel en Marketing). Hij vindt het leuk om onder de mensen te zijn, ze in hun kracht te laten werken en aan te sturen daar waar nodig.

Duurzaamheidsadviseur in het vastgoed, of EPA U of EPA W Adviseur zijn rollen waarin deze kandidaat de laatste jaren ook ervaring in heeft opgedaan. Zijn certificaten zijn verlopen, deze zou hij opnieuw moeten behalen. Echter staat hij zeker open om dit weer op te pakken binnen de bouw en/of vastgoed. .....
Bedrijfsleider Bouw
Breda | Rotterdam | Den Bosch5794 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een nuchtere, ambitieuze en ervaren bouwer. Hij heeft in zijn carrière de logische stappen gezet in zijn groei. Zo is hij als Hbo-bouwkunde afgestudeerde begonnen als calculator om vervolgens na verloop van tijd stappen te zetten naar werkvoorbereider, projectcoördinator, projectleider en de laatste jaren actief als bedrijfsleider waarbij hij ook betrokken is bij beleidsmatige processen en acquisitie.

Zijn ervaring ligt vooral binnen de woningbouw (grondgebonden en gestapelde woningbouw met commerciële laag en/of parkeergarages) en hij heeft projecten variërend van 40 tot ruim 500 woningen tot een goed einde gebracht.

Met zijn ruime ervaring binnen een professionele bouwonderneming is hij nu toe aan een nieuwe omgeving. Graag komt hij in aanmerking voor een rol van Bedrijfsleider of Hoofd Bedrijfsbureau bij een mooie, middelgrote partij met een mensgerichte cultuur. .....
Projectleider Renovatie/Onderhoud
Rotterdam | Breda | Utrecht5793 | Bouwkunde
Deze kandidaat een ervaren Projectleider Renovatie/Onderhoud die op zoek is naar een middelgrote aannemer waar openheid, eerlijkheid en samenwerken zeer belangrijke termen zijn. Korte lijnen en heldere communicatie is wat bij hem past.

Hij kent de klappen van de zweep in de bouw. Hij heeft 40 jaar ervaring en heeft rollen als timmerman, uitvoerder, bedrijfsleider, projectleider en hoofdopzichter mogen vervullen binnen zowel W- als U-bouw variërend van renovatie/restauratie, transformatie en nieuwbouw.

Voor hem is het minder van belang in welke tak van bouw zijn volgende werkgever actief is, zolang het een gezond bedrijf is die goed is voor hun mensen en waar een saamhorigheidsgevoel heerst. .....
Junior Projectmanager Vastgoed
Tilburg | Eindhoven | Den Bosch5790 | Vastgoed en makelaardij
Deze enthousiaste jongen is in 2013 afgestuurd in Hbo- Management Economie en Recht (Vastgoed & Makelaardij) maar kon in die tijd niet aan die leuke en uitdagende baan komen in het Vastgoed. Hier ligt zijn passie nog steeds en zal dolgraag weer in die richting werkzaam willen zijn. De dynamiek in het vastgoed vindt hij erg interessant. De transformatie van kantoorpanden naar appartementen complexen en hoe je gebouwen een nieuw leven kunt inblazen, boeit deze jongeman enorm.

Hij is analytisch zeer sterk, kan goed data opnemen en dat visueel maken. Zijn omgeving zou hem omschrijven als een empathisch persoon, zeer behulpzaam richting collega’s en wil graag mooie teamprestaties creëren.

Nu tijd voor een stap richting het vastgoed. Biedt u onze kandidaat een mogelijkheid? .....
Projectmanager
Den Bosch | Breda | Tilburg5789 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een ondernemende Projectmanager. Zijn carrière begonnen binnen de elektrotechniek maar al snel de overstap gemaakt naar de bouw/afbouw. Geruime tijd verantwoordelijk voor projecten vanaf casco tot en met eind realisatie.

Deze ervaren vakman is een onderzoekend en ambitieus persoon. Daarom zou hij graag zijn carrière een vervolg willen geven vanuit de rol van Projectmanager, maar dan aan de opdrachtgeverszijde. Gezien zijn projectervaring is hij gewend te schakelen, te organiseren en te communiceren. Daarnaast zit hij nu ook regelmatig aan tafel met opdrachtgevers, ondernemers of onderaannemers.

Heeft u behoefte aan een betrouwbare en loyale kracht? Informeer gerust naar zijn uitgebreide cv! .....
Bouwkundig Adviseur (zzp)
Gorinchem | Dordrecht | Roosendaal5781 | Bouwkunde
Deze professional is na het afronden van zijn Hbo-Bouwtechnische Bedrijfskunde, zijn carrière begonnen binnen de uitvoerende bouw als Werkvoorbereider. Vervolgens heeft hij mooie stappen gezet richting de kant van Bouwmanagement. De afgelopen jaren heeft hij zich verder ontwikkeld richting technisch beheer en contractmanagement binnen een non-profitorganisatie.

Hij is creatief en denkt in mogelijkheden en oplossingen. Verder is hij sociaal en pragmatisch en gaat hij graag doelgericht te werk. Binnen zijn team werkt hij op constructieve wijze samen om tot goede resultaten te komen.

Hij heeft een mooi cv opgebouwd met een pakket aan opleidingen en aanvullende cursussen. Momenteel is hij op zoek naar een interessante interim-opdracht voor ca. 8- 12 uur per week, waarbij zijn voorkeur uitgaat naar de uitvoerende bouw of richting contractmanagement.

Meer weten over deze professional? Informeer gerust! .....
Projectleider Vastgoed
Roosendaal | Breda | Bergen op Zoom5773 | Vastgoed en makelaardij
Deze nuchtere kandidaat met brede interesses heeft jarenlang in het vastgoed gewerkt binnen een non-profit organisatie en heeft daar diverse functies bekleed. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging en wil hij graag verder in het vastgoed of de bouw. Hij is het liefst werkzaam aan de kant van de opdrachtgever, vanuit een inhoudelijke rol als Adviseur of Projectleider Vastgoed.

Processen begeleiden, een stukje finance en de realisatie/renovatie van vastgoed spreekt hem ook erg aan. Deze man kan kritisch zijn, maar zal het op een respectvolle manier brengen met het doel om samen beter te worden. Hij is discreet en betrouwbaar en houdt van een omgeving waar enige flexibiliteit mogelijk is.

Bent u op zoek naar een Projectleider/ Projectmanager Vastgoed? Informeer gerust naar zijn uitgebreide cv. .....
Accountmanager Bouw
Breda | Rotterdam | Gorinchem5771 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een zeer ervaren accountmanager/ business developer te noemen. Hij heeft ervaring met het ontwikkelen van New Business en het onderhouden en uitbouwen van zijn netwerk en relaties.
Heeft kennis en ervaring binnen de wereld van daken, isolatie, (industriële) deuren, tegels, keukens en sanitair.

Hij is op zoek naar een leuke nieuwe werkgever waar hij zijn persoonlijke communicatie vaardigheden, netwerk en verkoopkwaliteiten goed kan inzetten. Het is voor hem belangrijk dat er een positieve sfeer heerst binnen de organisatie en dat er integriteit nagestreefd wordt.

Hij zou het heel erg leuk vinden om (jongere) collega’s te coachen en aansturen, maar hij wil ook zeker bij de klant aan tafel zitten. .....
Commercieel Manager
Rotterdam | Gorinchem | Breda5760 | Bouwkunde
Deze kandidaat heeft ruim 15 jaar ervaring in de bouwsector, als commercieel technisch expert en people-manager op het gebied grondposities en haalbaarheidsstudies en investeringsadvies. Hij is een visionair met een combinatie van commerciële-, ontwikkel-, product-, cross-functionele en teammanagementvaardigheden. Beschikkend over het vermogen om samen oplossingen te vinden, behaalt hij de juiste resultaten welke gericht zijn op de behoeften van de klant. Hij is gepassioneerd in het verbinden, samen te werken in een team, en gedreven om anderen te helpen hun potentieel te bereiken.

Hij komt het beste tot zijn recht binnen een middelgrote (platte) organisatie met als expertise bedrijfhuisvesting. Graag zou hij betrokken zijn bij beleid en strategie evenals het managen en motiveren van een (jong)team. .....
Salesmanager Bouw
Breda | Tilburg | Den Bosch5759 | Bouwkunde
Deze enthousiaste man heeft veel ervaring in acquisitie en het opbouwen van relaties met name bij o.a. architecten, woningcoöperaties, projectontwikkelaars en gebouw eigenaren. Het is een zeer gedreven en communicatief vaardige man. Daarbij beschikt hij over goede bouwkundige en technische kennis.
Hij kan gemakkelijk het gesprek aan gaan met partners op diverse niveaus waaronder; directie, inkopers, project(bege)leiders en werkvoorbereiders. Daarbij kan hij goed zelfstandig werken, weet mensen te motiveren en kan ook prima een stuk leidinggeven. Hij wil graag scoren, maar weet als geen ander dat je daar een team voor nodig hebt dat goed op elkaar is ingespeeld. Deze kandidaat heeft in het verleden 25 jaar lang zijn eigen bedrijf gehad. Hier heeft hij zeer veel van geleerd.

Heeft u ruimte voor een ervaren Commercieel Projectleider/ Salesmanager? .....
(Hoofd) Administratie
Den Bosch | Tilburg | Breda5756 | Financieel
Deze kandidaat heeft meer dan 25 jaar ervaring als (hoofd) administrateur. Onder zijn verantwoordelijkheid viel de gehele financiële administratie van o.a. uit het controleren van de grootboekadministratie, controle op de uitvoering van de salarisadministratie, BTW/ICP aangiftes en het opstellen van maand- en kwartaal rapportage.

Het is een man die past binnen organisatie met een hands-on mentaliteit, waar samenwerken centraal staat. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en is bedreven met boekhoudsystemen, Microsoft office en ERP-systemen.

Hij staat open voor nieuwe kansen en zou het leuk vinden bij een organisatie aan de slag te gaan waar hij zijn ervaring kan inzetten om de bestaande financiële administratie naar een hoger niveau te tillen, maar hij zou het ook leuk vinden om juist nieuwe dingen te leren van collega’s. .....
Productieleider (beton)
Breda | Roosendaal | Dordrecht5717 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een zeer ervaren productieleider/ productiemanager. Zijn kracht zit hem in het overzien van processen en herkennen waar verbeterpunten liggen om zodoende het productieproces te optimaliseren. Verder is hij ervaren in het creëren van een veilige werkomgeving en is hij sterk in het maken van effectieve planningen.

Hij denkt graag mee in hoe een organisatie (nog) beter kan opereren en adviseert waar eventuele investeringen kunnen bijdragen. Hij houdt van in contact zijn met mensen, zowel de teams die hij aanstuurt, de leveranciers en de klanten waarvoor wordt geproduceerd.

Op zoek naar een vernieuwend "leider"? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel! .....
Uitvoerder/ Projectleider (renovatie)
Den Haag | Rotterdam | Gouda5702 | Bouwkunde
Deze rustige maar zeer correcte man heeft door de jaren heen ontzettend veel ervaring opgedaan in diverse functies. Hij heeft een bouwkundige achtergrond, en is ruim 20 jaar geleden een eigen bouw- installatiebedrijf begonnen. Deze kandidaat heeft tot aan de crisis in 2007, 10 man personeel in dienst gehad en is daarna zelf verder gegaan met 1 andere werknemer.
Deze man is zeer toegankelijk, kan goed luisteren en weet zaken snel te signaleren en anticipeert daar dan ook direct op. Kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel en hij zet mensen graag in hun kracht, wil ze echt van toegevoegde waarde laten zijn.

Deze kandidaat werkt graag in groepsverband, is zeer accuraat en prestatiegericht. Afspraak is afspraak en werkt vol passie aan mooie projecten. Hij heeft ervaring met woningbouw, onderhoud, renovatie en houtskeletbouw.

Op dit moment is hij zijn projecten aan het afronden waardoor hij op korte termijn fulltime beschikbaar is voor een rol als Uitvoerder/ Projectleider. .....
Senior Controller
Breda | Bergen op Zoom | Rotterdam5675 | Financieel
Deze ervaren kandidaat is een financieel aanpreekpunt en sparringpartner voor directie en managers. Hij voorziet in zowel periodiek als Ad Hoc managementinformatie. Daarnaast weet hij de business te verzorgen van financiële analyses ten aanzien van sales, profit en cashflow. Verder ondersteund hij bij business cases vanuit bedrijfseconomisch perspectief.

Hij is communicatief sterk en vervaardigd in zijn werkzaamheden ook financiële rapporten. Daarnaast is hij ook opsteller en uitdager van budgetten en forecasts.Hij is bekend met diverse ERP softwarepakketten. Verder streeft hij naar optimalisatie en houdt hij ervan om zijn gemaakte afspraken keurig na te komen.

De bouw is een rode draad gedurende zijn loopbaan. Hij zou dan ook graag als controller, hoofd administratie of financieel verantwoordelijke in de bouw zijn loopbaan vervolgen. .....
Backoffice Medewerker
Roosendaal | Bergen op Zoom | Breda5674 | Administratief
Deze dame omschrijft zichzelf als een assistent met ruime ervaring in administratieve en organisatorische ondersteuning. Zij is altijd op zoek naar manieren om processen beter te stroomlijnen. Als een vastberaden probleemoplosser verzamelt en analyseert zij informatie om antwoorden en oplossingen te vinden, om zo resultaten te kunnen leveren. Zij komt over als een enthousiast persoon die zeer proactief is, een echte hands-on mentaliteit heeft, flexibel is maar ook goed kan plannen en schakelen. Deze kandidaat komt het beste tot haar recht in een dynamische rol met veel uitdaging. Ze is een echte dienstverlener met goede communicatieve vaardigheden.

Ze ambieert een functie in de bouwsector, daarbij valt te denken aan Projectadministrateur, Backoffice Medewerker of Directiesecretaresse. Daarnaast heeft ze uitstekende software kennis en maakt zichzelf snel dingen eigen. Afgelopen jaar heeft ze nog een 4- daagse cursus gevolgd voor Revit. .....
Financieel Directeur
Breda | Rotterdam | Den Bosch5665 | Financieel
Onze kandidaat is met recht te bestempelen met de benaming “financieel expert”! Hij beschikt over meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van boekhouding en rapportage, financieel management en administratie als ook over ervaring met HR en ICT. Door deze ervaring heeft hij gedegen kennis van Corporate en Unit boekhoudtechnieken en - procedures alsmede een hoge graad van analytische vaardigheden. Tevens heeft hij ruime ervaring met projectenadministratie.
Zijn mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn uitstekend en samenwerken en communiceren met zowel technische als commerciële collega’s vormt voor hem geen probleem. Hij is gewend om MT verantwoordelijkheid te dragen.

Accuratesse, inzet, flexibiliteit, loyaliteit en collegialiteit zijn zijn sterkste punten. Hij is te typeren als een people manager met hands-on mentaliteit.

Hij zoekt een nieuwe uitdaging als Finacieel Manager en/of Financieel Directeur bij een mooi (bouw)bedrijf. .....
Medewerker Backoffice (QC/ kwaliteit)
Breda | Roosendaal | Waalwijk5626 | Administratief
Deze spontane vrouw is op dit moment werkzaam als QA Assistance. Zij is op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij zij haar reeds opgedane kennis richting administratie en customerservice kan inzetten.

Onze kandidaat is erg leergierig en gedreven, hierdoor pakt zij zaken snel op en maakt deze eigen. Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kan goed samenwerken in een team maar vind het ook geen probleem om zaken zelfstandig op te pakken en uit te werken.

Zij ambieert een rol die zeer dynamisch is, waar genoeg uitdaging in zit en waar ook klantcontact is. Kan goed overweg met alle Officepakketten, maar pakt nieuwe systemen snel op.

In overleg beschikbaar voor ca. 32 uur per week voor een leuke job! .....
Manager Klant en Markt (zzp)
Breda | Den Bosch | Rotterdam5617 | Bouwkunde
Deze energieke dame heeft een mooi cv opgebouwd. Haar ervaring binnen de bouw en vastgoed is heel breed, met als rode draad “bouw & klant”. Ruime ervaring binnen verschillende projectorganisaties, van zowel managementassistent tot en met kopers-en huurders begeleiding.

Deze dame heeft een sterk oog voor klantrelaties i.c.m. de realisatie van een project. Contractmanagement en crisismanagement zijn zaken waar ze graag haar handen voor uit de mouwen steekt. Met haar communicatieve skills, haar daadkrachtige aanpak en een gezonde dosis humor deinst ze niet snel ergens voor terug.

Heeft u behoefte aan een enthousiaste dame die graag dicht tegen de uitvoering betrokken is bij uw project? Informeer dan snel naar haar cv! Ze is per direct beschikbaar op zzp-basis voor 24/ 32 uur per week! .....
Medewerker Back-office
Breda | Roosendaal | Waalwijk5611 | Administratief
Deze spontane jongedame heb ik leren kennen als een echte aanpakker. Op dit moment is ze nog werkzaam in de rol van Assistent bedrijfsleider, echter wil ze een volgende stap in haar carrière zetten, omdat ze veel meer in huis heeft dan dat ze nu kan laten zien in haar huidige functie.

Deze stressbestendige vrouw staat stevig in haar schoenen, voelt zich verantwoordelijk voor zaken en heeft een goed probleemoplossend vermogen. Niks is haar teveel en ze wil het liefst in een dynamische rol werkzaam zijn, waarbij administratie, aannemen van inkomende telefoontjes, planning en het regelen van zaken tot haar takenpakket behoren. Met haar proactieve houding maakt zij zich snel zaken eigen.

In overleg is ze op korte termijn beschikbaar voor 32- 40 uur per week. .....
Commercieel Projectcoördinator
Breda | Den Bosch | Eindhoven5608 | Civiele Techniek
De man die wij gesproken hebben is een vlotte, commercieel ingestelde, bouwkundig begeleider. Binnen zijn loopbaan in verschillende branches ervaring opgedaan, waardoor je hem kan bestempelen als een echte allrounder. Hij is uiteindelijk de bouw ingerold, omdat hij een fysiek resultaat wilt halen uit zijn werk. Hij is zich toen gaan verdiepen in de bouw en stuurt nu als projectleider, mooie projecten aan.

Persoonlijk kan ik hem omschrijven als klantgericht, commercieel en een drive om te vernieuwen. In zijn werk wilt hij onderdeel zijn van het team, hierdoor geeft hij leiding via bottom-up i.p.v. top down. Hierdoor is hij voor iedereen makkelijk te benaderen. In zijn werk weet hij doormiddel van zijn eigen enthousiasme zijn werknemer enthousiast te maken.

Hij is nu toe aan een nieuwe stap. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie bij een aannemer of bouwer om zo de fijne kneepjes die hij eventueel nog mist bij kunnen brengen. Zijn uitdaging ligt bij grotere bouwprojecten. .....
Projectbegeleider (onderhoud-service)
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg5600 | Bouwkunde
Deze kandidaat kunnen we typeren als ervaren bouwkundige die ervaring heeft als ondernemer in de onder-aannemerij, waarbij hij actief is in seriematige woningbouw (zowel grondgebonden als hoogbouw) en utiliteitswerken. Meestal op aanneembasis, maar soms ook in de regie van het project. Hij heeft veel ervaring in het aansturen van een team, maar werkt ook graag mee als onderdeel van een team. Een organisatorische en coördinerende rol past hem dan ook het beste, bijvoorbeeld in rol van bewonersbegeleider of projectleider binnen een MKB-bedrijf.

Hij typeert zichzelf als sportief, coachend, people-manager, verbinder, gedreven, relatiebeheerder, uitdager en commercieel.

Onze kandidaat is per direct, 32 uur per week beschikbaar! .....
(jr) Projectmanager Vastgoed
Utrecht | Den Bosch | Gorinchem5599 | Architectuur en stedenbouw
Deze vrolijke jongeman is op dit moment aan het afstuderen in zijn Master Architecture, Building en Planning en is naar verwachting per 1 januari 2023 fulltime beschikbaar.
Hij heeft de afgelopen jaren naast zijn studie 1 á 2 dagen per week gewerkt binnen een bouwbedrijf, dit om extra ervaring op te doen binnen de bouwbranche. Hij heeft zich o.a. met KAM en veiligheidinspecties beziggehouden.

Deze kandidaat is zeer gedreven, positief en weet zich professioneel op te stellen. Het is een harde werker die analytisch zeer sterk is, goed projectmatig kan werken en goed weet wat hij wil. Functies als Vastgoedadviseur, Asset Manager of een rol in Project Management spreken hem erg aan.

Door zijn multidisciplinaire afstudeerrichting is deze jongeman breed inzetbaar en kan hij binnen elke organisatie van toegevoegde waarde zijn. .....
Kopersbegeleider (zzp)
Amersfoort | Utrecht | Rotterdam5593 | Bouwkunde
Deze zelfstandig allround Kopersbegeleider is per 1 september inzetbaar op projectbasis voor korte of langere periode. Ze is bevlogen, betrokken, verantwoordelijk en heeft oog voor zowel de kopers als de belangen van haar werkgever en het projectteam waar ze mee werkt.

Met haar passie voor bouwen en wonen bediend ze haar klanten optimaal. Een uitdagende situatie gaat ze zeker niet uit de weg en denkt graag mee in het verbeteren van processen binnen de kopersbegeleiding van een bouwbedrijf en/of ontwikkelaar.

Ze communiceert ook moeiteloos met verschillende lagen binnen een organisatie. Het geeft haar dan ook een enorme kick om tevreden klanten achter te laten en daarbij een commercieel succesvol resultaat neer te zetten voor haar opdrachtgever.

Deze dame is na de bouwvak weer beschikbaar voor een nieuw project! .....
Business Development Manager
Den Haag | Amsterdam | Rotterdam5582 | Bouwkunde
De kandidaat die wij persoonlijk hebben gesproken is een creatief en technisch rayonmanager, die zich de afgelopen jaren voornamelijk bezig heeft gehouden met het geven van technisch advies. Hij krijgt energie van vernieuwing en van het toevoegen van waarde binnen een organisatie. Dit doet hij door een stevige grip op projecten te houden.

Deze man heeft een ruime ervaring in B2B projecten in een breed scala aan markten en hij beschikt over natuurlijke sales vaardigheden.
Persoonlijk kan ik hem omschrijven als een echte relatie bouwer, iemand die binnen de organisatie breed inzetbaar is, commercieel ingesteld, maar ook kritisch en altijd opzoek naar verbetering. Hij staat altijd open voor nieuwe ideeën. Voor zijn collega’s bied hij altijd graag een luisterend oor aan.

Onze kandidaat is nu opzoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst werkt hij in een duurzame organisatie, die graag innovatief bezig zijn. Het werken als team binnen een platte organisatie, is waar hij zicht thuis voelt. .....
Technisch Vastgoedmanager
Tilburg | Breda | Den Bosch5551 | Vastgoed en makelaardij
Deze kandidaat gaat geen uitdaging uit de weg. Hij opereert graag in het vastgoed en op basis van zijn kennis, kunde en ervaring gaat hem dit erg goed af. Problemen probeert hij altijd om te buigen naar kansen en mogelijkheden.

Deze man is betrokken, betrouwbaar en gaat doelgericht te werk. Naast het feit dat hij in zijn huidige job sturing geeft aan een mooi team is, werkt hij ook graag samen met zijn collega’s. Teamwork staat centraal en een goede teamspirit is de basis voor het optimaal functioneren van zijn team. Met zijn positieve inbreng en gezonde dosis humor is hij vaak de olie om zijn team gesmeerd te laten lopen, zodat het met elkaar optimaal kan presteren.

Deze loyale man is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij vindt diversiteit in zijn takenpakket belangrijk, hoeft niet persé weer leiding te geven, vindt het juist ook leuk om het operationele, maar ook het praktische stuk ‘property management’ op te pakken. .....
Teamleider (verkoop binnendienst)
Breda | Tilburg | Den Bosch5512 | Overig
Deze loyale man is toe aan een nieuwe stap in zijn carrière. De afgelopen jaren werkzaam geweest bij een mooie club in de bouwsector en heeft onlangs een capaciteitentest gedaan om te kijken waar eventuele nieuwe kansen voor hem liggen. Teamleider of Hoofd verkoop binnendienst zijn dan ook zeker functies wat op zijn lijf is geschreven. Hij houdt van het optimaliseren van werkprocessen en het creëren van structuur. Wil graag mensen aansturen, is een echte teamplayer en houdt ervan om zelf ook mee te werken (meewerkend voorman), zodat je goed weet wat er speelt op je afdeling. Een leergierig persoon die zichzelf ook graag blijft ontwikkelen en beschikt over voldoende zelfdiscipline om goed zelfstandig te kunnen werken.

Bent u op zoek naar iemand die graag als kartrekker fungeert binnen uw commerciële team? Informeer gerust naar zijn uitgebreide gegevens. .....
Bouwkundig Tekenaar/ Modelleur
Den Haag | Rotterdam | Zoetermeer5454 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een gedreven bouwkundig ingenieur en ontwerper, die affiniteit heeft met architectuur. Door zijn nieuwsgierige houding blijft hij continu de grenzen opzoeken en zijn kennis ontwikkelen binnen en buiten zijn vakgebied. Hij is na zijn Hbo-bouwkunde gestart aan de Academie van Bouwkunst, maar heeft besloten dit voor nu te parkeren.

Hij heeft een sterk oog voor detail, maar ook een duidelijk besef van het conceptuele idee. Hiermee streeft hij bij iedere uitdaging om het idee naar een hoger niveau te tillen en de authenticiteit te bewaren. Hij is zeer gedreven met AutoCad en SketchUp en basis Revit (BIM).

Nu is hij op zoek naar een leuke baan als Bouwkundig Tekenaar/ Ontwerper of Modelleur. Ziet u kansen voor deze loyale collega? .....
Projectmanager Communicatie
Breda | Rotterdam | Eindhoven5372 | Marketing / Communicatie
Heeft uw organisatie behoefte aan een Communicatieprofessional? Deze dame heeft ruime Internationale ervaring, waardoor ze gewend is met verschillende culturen om te gaan.

Deze ambitieuze dame heeft recent haar Engelstalige Master afgerond richting ”Management of Cultural Diversity”. Nadat ze jarenlang in het buitenlang heeft gewoond en gewerkt. Met haar heldere communicatie weet ze mensen te boeien en te verbinden. Ze is nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en op wat manier ze elkaar kunnen versterken. Als community manager heeft ze ervaring opgedaan met het opzetten van een communicatiebeleid, social media en content creatie.

Nu tijd voor een leuke baan of interessant project waar ze haar ervaring kan inzetten. Dit kan zijn in een rol van Projectmanager of Communicatieadviseur. Onze professional staat voor verschillende opties open en heeft aantoonbare affiniteit met bouw en techniek. Heeft u iets voor haar ingedachte? Laat het ons weten! .....
Parttime Bouwkunde Starter
Rotterdam | Dordrecht | Den Haag5127 | Bouwkunde
Deze positief ingestelde vrouw is zeer spontaan en open in haar communicatie. Zij is nooit te oud om te leren, daarom blijft zij zich ook graag ontwikkelen. Collega’s hebben haar altijd gezien als een zelfstandig en nette collega. Zij ziet haar werk als méér dan gewoon een baan. Het is immers onderdeel van haar dagelijkse leven. Daarom zoekt ze uitdaging in haar werk, waar zij voldoening uithaalt. Zij werkt graag met een doel in het vooruitzicht.

Op deze manier motiveert zij zichzelf, maar vind zij het ook net zo leuk om anderen om haar heen te motiveren. Op dit moment volgt zij nog één dag in de week de opleiding Bouwkunde, haar docenten omschrijven haar als een leergierig en ambitieus persoon die doelgericht te werk gaat.

Op dit moment is deze kandidaat voor 2 dagen per week beschikbaar, in de loop van volgend jaar na het behalen van haar Hbo-diploma zal dit 3 dagen per week zijn. .....
Senior Projectleider - Bedrijfsleider
Roosendaal | Rotterdam | Breda5042 | Bouwkunde
Wij hebben voor u gesproken met een senior professional. Onze kandidaat heeft ruime ervaring opgedaan als Hoofd Productie en Bedrijfsleider. Voornamelijk actief geweest binnen de grootschalige, complexe utiliteitsbouw en hoogbouw. Het aansturen van teams, vanaf uitvoerders, inkoop en bedrijfsbureau, behoorden tot zijn verantwoordelijkheid.

Hij staat graag in contact met de opdrachtgever en hij is graag betrokken vanaf het voortraject. Hierdoor weet hij projecten tot een (financieel) succes af te ronden. Gezien zijn enorme ervaring is hij op zoek naar een werkomgeving waar hij de mogelijkheid krijgt om zijn opgedane kennis over te dragen aan de nieuwe generatie. Onze kandidaat komt het beste tot zijn recht in een aansturende, leidinggevende rol waarbij hij de verantwoordelijkheid krijgt over projecten vanaf € 25 mln.

Heeft u behoefte aan een professioneel leider die vanuit de LEAN gedachte projecten tot een goed eind weet te brengen? Informeer dan vandaag nog naar onze kandidaat. Hij is op korte termijn beschikbaar. .....
Manager Wonen- Verkoop Coördinator
Den Bosch | Eindhoven | Tilburg4968 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een commercieel ingesteld persoon met een technische achtergrond. Hij heeft ruime ervaring als Kopersadviseur binnen de installatietechniek en de bouw- en projectontwikkeling. Zijn ambitie? Nóg succesvoller worden binnen zijn vakgebied.

Zijn ervaring heeft hij voornamelijk opgedaan bij ontwikkelende aannemers en bij een commercieel ontwikkelaar; variërend in functies van Kopersadviseur, Verkoopcoördinator en Woonconsultant. Het gaat hem om de uitdaging. Onze kandidaat heeft als doel om er samen met zijn team voor te zorgen dat hij kwalitatief goed werk verricht met een hoge klanttevredenheid.

Deze sympathieke man is helder en transparant in zijn communicatie, hij straalt vertrouwen uit waardoor hij snel de gunning heeft bij mogelijke kopers, leveranciers of andere belanghebbenden.

Tijd voor een nieuwe, frisse werkomgeving waar hij samen met zijn team mooie projecten mag realiseren. Geef hem een uitdaging en duidelijke doelen en onze kandidaat gaat ervoor!

Bent u op zoek naar een Manager Wonen/ Kopersadvies. Onze kandidaat komt graag kennismaken! .....
Projectmanager Ontwikkeling (zzp)
Utrecht | Amersfoort | Den Bosch4950 | Bouwkunde
Deze zeer ervaren bouwkundige heeft een indrukwekkend cv opgebouwd. Na zijn studie is hij aansluitend aan de slag gegaan als Commercieel Adviseur Vastgoed. Vervolgens heeft hij geruime tijd ervaring opgedaan als Projectmanager, Adviseur en Projectontwikkelaar binnen het vastgoed. Als Projectontwikkelaar heeft hij mooie projecten weten te realiseren. Waarbij hij als zelfstandige ook het hele proces bewaakte en aanstuurde van SO, VO en DO. Van acquisitie tot en met het opstellen van de stichtingskosten en het bewaken van financiële rapporten; onze kandidaat heeft er ervaring mee.

Hij maakt een ondernemende indruk met een hands-on mentaliteit en komt doortastend en vastberaden over. Hij is communicatief sterk op alle niveaus en door zijn empathisch vermogen is deze kandidaat een prettige gesprekspartner.

Nu is het tijd voor een volgende stap in zijn carrière. Onze kandidaat is op zoek naar een managementpositie binnen een dynamisch (bouw)bedrijf, waarbij hij zijn expertise zo optimaal mogelijk kan inzetten.

Bent u op zoek naar een Projectmanager Ontwikkeling? Deze kundige professional komt graag kennismaken. Met zijn bevlogenheid en ondernemerskwaliteiten kan hij binnen diverse bedrijven van toegevoegde waarde zijn. Hij is per direct inzetbaar voor 16- 24 uur per week (zzp). .....
Projectmedewerker Bouw
Breda | Tilburg | Eindhoven4896 | Architectuur en stedenbouw
Deze dame is zeer correct en heeft een rustig karakter. De afgelopen jaren heeft ze binnen een stichting gewerkt en daar vooral mensen aangestuurd op onderhoudswerkzaamheden, bijdrage geleverd aan de uitvoering van diverse verbouwingen en hield zij zich tevens bezig met onderhoudsplannen.

Daarvoor is ze opzichter, directievoerder en werkvoorbereider geweest voor meerdere particuliere projecten. Ze heeft haar diploma voor Technische Architectuur (Bouwkunde) en zou dolgraag weer aan de slag willen in bijvoorbeeld de rol van Werkvoorbereider of meer een Coördinerende rol.
Deze dame kan goed zelfstandig werken, maar is ook een echte teamplayer. Zij is stressbestendig, optimistisch en zeer nauwkeuring in haar werk. Zij is beschikbaar voor 32 uur per week. .....
Creatief Projectcoördinator
Breda | Roosendaal | Waalwijk4694 | Interieur- en afbouw
Onze kandidaat is enthousiast, sociale en energieke man met ruime ervaring in de interieurbranche. Hij begeleid projecten graag van A tot Z en staat graag in contact met klanten. Hij heeft ervaring met het opleiden en begeleiden van nieuwe medewerkers. Hij is een echte teamplayer en zet graag samen een mooi resultaat neer en kan projecten intern uitstekend aansturen.

Deze creatieve techneut beschikt over ruime kennis en ervaring met de modernste systemen en technieken binnen de interieurbouw. Hij functioneert het beste binnen een organisatie met korte lijnen en duidelijke richtlijnen.

Heeft u behoefte aan een communicatief, enthousiaste collega met passie voor zijn vak? Deze kandidaat is beschikbaar voor 4 dagen per week! .....
Manager Vastgoed
Tiel | Den Bosch | Utrecht4683 | Bouwkunde
Deze professional is een serieuze man met een gezonde ambitie. Bewust gekozen voor de opleiding Bouwkunde en Bouwtechnische bedrijfskunde wegens een stukje verbreding. Mooie stappen gezet binnen het technisch beheer, onderhoud en management. Zowel vanuit de opdrachtgeverszijde als vanuit uitvoerende bouwpartijen. Hij is een echte relatieman, hij beschikt over commercieel en financieel gevoel en inzicht. Hij heeft een scherp oog voor kostprijzen, dit zit er van jongs-af aan in. Verder is hij resultaatgericht, geeft zijn team vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Oriënterend naar een volgende stap, zijn voorkeur gaat uit naar een mooie uitdaging binnen een organisatie waar gastvrijheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan.

Heeft uw organisatie behoefte aan een Operationeel Manager of Manager beheer & onderhoud? Iemand met passie voor zijn vak? Informeer gerust naar het uitgebreid profiel van onze kandidaat! .....
Projectmanager beheer en onderhoud
Tilburg | Breda | Den Bosch4414 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een vlotte man met een bouwkundige achtergrond. Hij heeft werkervaring als werkvoorbereider en projectleider binnen de Retail. Hierbij is hij verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van diverse filialen. Hij is sterk in het procesmatig aansturen van projecten. Daarnaast is hij gewend binnen een dynamische omgeving zijn mannetje te staan. Projecten afronden met een harde deadline is voor hem gebruikelijk.

Onze kandidaat betreft een collegiale man met een open houding. Op zoek naar een leuke, uitdagende job met verantwoordelijkheid. Hij zou graag in een nieuwe baan een stuk technisch beheer van vastgoed zien. Hierbij gaat zijn voorkeur uit naar een functie aan de andere kant van de tafel, voornamelijk aan de opdrachtgeverszijde.

Onze kandidaat is in overleg op korte termijn, fulltime beschikbaar. Interessant om nader kennis te maken, informeer gerust! .....
Technisch Directeur
Den Bosch | Eindhoven | Breda4264 | Bouwkunde
Deze kandidaat betreft een vlotte, moderne bouwprofessional. Zijn loopbaan begonnen als Uitvoerder en Projectleider bij een gerenommeerd aannemersbedrijf.

Een aantal jaar geleden de stap gemaakt naar Adjunct Directeur Bouw. Binnen zijn functie totaal verantwoordelijk geweest voor een vestiging met een omzet van ca. 30 miljoen. Van acquisitie naar nieuwe opdrachten tot contractvorming, aansturing bedrijfsbureau tot en met de betrokkenheid naar buiten. Een allround verantwoordelijke, zelfstandige rol binnen een prachtige bouwonderneming.

Onze kandidaat is van nature een commercieel, resultaatgericht manager. Snel van begrip, staat open voor nieuwe materie en heeft moeite met traditionele denkers. Toe aan een nieuwe uitdaging! Dit mag zijn een rol van Operationeel Directeur of Bedrijfsleider, waarbij commerciële sturing vanzelfsprekend is.

Heeft uw organisatie behoefte aan een enthousiast, gedreven manager met een uitstekend gevoel voor mens en resultaat? Informeer dan direct en laat hem voor de bouwvak nog een kop koffie komen drinken! .....
Commercieel Directeur
Dordrecht | Breda | Rotterdam4173 | Commercieel
Deze professional betreft een doorgewinterde kandidaat met ruime ervaring aan de commerciële kant binnen bouw gerelateerde bedrijven. Metaal, houtconstructies, systeembouw en gevelbouw zijn voor hem bekend terrein.

Onze kandidaat is altijd betrokken geweest bij complete bouwprojecten van a tot z. Hij was leidinggevend binnen een team van een aantal professionals, maar daarnaast zelf nog een aantal dagen per week “in het veld” actief. Deze ervaren man is sterk in het structureren, verder uitbreiden en bewaken van procedures en groeiprognoses. Het implementeren en /of introduceren van een nieuw product of het verder uitbreiden van het commercieel team, hier krijgt hij energie van.

Als persoon maakt hij een vriendelijke, betrokken indruk. Commercieel zelfverzekerd, creatief en doordacht. Het is niet het type “deurentrapper” maar hij is juist instaat om vanuit de relatie opdrachten gegund te krijgen.

Heeft uw organisatie behoefte aan een commercieel ingestelde, leidinggevende kartrekker? Iemand met een actueel en relevant netwerk binnen de bouw & vastgoedbranche? Onze kandidaat komt graag kennismaken! .....
Kopersadviseur/ Bewonersconsulente
Tilburg | Breda | Den Bosch4104 | Vastgoed en makelaardij
Onze kandidaat betreft een Commercieel Woonconsulent / Bewonersbegeleider met ruime verhuurervaring bij diverse woningcorporaties. Ze heeft ruime ervaring opgedaan met klantcontacten in dienstverlenende functies. Ze kan zich prima staande houden in lastige situaties en gesprekken.

Het werken met klanten en zich in dienst stellen van klanten doet ze het liefste. Ze maakt computersystemen snel eigen, ze is een doener en een doorpakker.
Door haar achtergrond en ervaring binnen woningcorporaties en commerciële vastgoedpartijen beschikt ze over een brede, flexibele instelling. Haar bouwkundige kennis is ruim voldoende, tekeningen lezen en bewoners adviseren is voor haar geen enkel probleem.

Gaat deze representatieve dame uw organisatie ondersteunen? Ze is per direct beschikbaar voor 24 uur (3 dagen) en heeft de beschikking over een eigen auto. .....
Projectleider Vastgoed (zzp)
Tilburg | Den Bosch | Breda3947 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een zeer ervaren, kundig man met een ondernemende mentaliteit. Opgegroeid in een aannemersfamilie dus de bouw van jongs af aan meegekregen. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest binnen een gemeente vond hij tijd voor een overstap.Hij heeft zich voornamelijk beziggehouden met maatschappelijk vastgoed. Het verduurzamen hiervan, meerjarenonderhoud plannen gemaakt en ook de aansturing van dit soort projecten.

Onze kandidaat is verantwoordelijk voor een aantal projecten, variërend in omvang en complexiteit. Naast zijn werk in loondienst wil hij projecten gaan oppakken op zzp- basis. Op deze manier kan hij zien of hem dit goed bevalt om mogelijk in de toekomst helemaal zelfstandig te worden. Hij maakt een professionele indruk. Hij is gewend op gestructureerde wijze te werken. Daarnaast heeft hij ervaring met verschillende stakeholders te communiceren.

Deze professional is op korte termijn beschikbaar voor 8- 32 uur per week! Interesse in zijn uitgebreide gegevens? Informeer direct! .....
Allround Uitvoerder (zzp)
Den Haag | Rotterdam | Dordrecht3712 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een enthousiaste, bevlogen bouwer. Deze zeer ervaren uitvoerder beschikt over een afgerond Mbo-opleiding en diverse aanvullende bouw- gerelateerde opleidingen/ cursussen. Hij heeft ruime ervaring opgedaan bij verschillende bouwbedrijven. Al sinds 1998 is hij werkzaam voor zichzelf als Uitvoerder (zzp).

Deze vakman heeft alles binnen de bouw wel een keer gezien en gedaan, van traditionele nieuwbouw, onderhoud/ renovatie tot en met grootschalige utiliteitsbouw van beton. Een gedreven vakman die met alle moderne technieken en programma’s overweg kan. Hij denkt graag mee in de werkvoorbereiding, zodat zijn project een goede start maakt.

Onze kandidaat is iemand die zijn projecten graag gestructureerd en goed georganiseerd oppakt. Hij is mensgericht en duidelijk in zijn communicatie. Je weet precies wat je van hem kan verwachten. Deze praktisch ingestelde uitvoerder is op korte termijn beschikbaar voor een nieuw project! Informeer gerust naar zijn gegevens. .....
Bouwkundig Inkoper
Venlo | Eindhoven | Venlo3607 | Bouwkunde
Wij hebben gesproken met een zeer ervaren, Bouwkundig Inkoper. Deze professional is op zoek naar een grootschalige organisatie waar hij zijn kennis en kunde mag inzetten. Hij is sterk in het optimaliseren van processen en het inrichten van branche gerelateerde software. Uiteraard is hij een sterke netwerker en iemand die goed in contact staat met zijn team, onderaannemers en leveranciers.

Hij heeft een mooi cv opgebouwd met langdurige dienstverbanden binnen professionele bouw- aannemersbedrijven. Onze kandidaat maakt een prettige, mensgerichte indruk. Hij heeft een brede interesse naast zijn werk.

Gaat hij binnen uw organisatie het inkoopproces versterken, of heeft u behoefte aan een projectinkoper voor een bijzonder project? Informeer gerust naar onze kandidaat! .....
Accountmanager/ Commercieel adviseur
Tilburg | Breda | Den Bosch3418 | Bouwkunde
Deze ervaren commercieel bouwkundige, is op zoek naar een baan tot zijn pensioen. Het is een loyaal en zeer betrokken collega, een relatiemanager, maar heeft ook geen moeite met koude acquisitie. Hij werkt graag binnen klein/ middelgroot bedrijf, zodat hij zijn eigen “toko” kan runnen binnen een team van collega’s.

Onze kandidaat is goed op de hoogte van algemene bouwkundige zaken, bouwfysica, calculaties richting de kozijnen, gevels en zonwering. Hij beschikt over een breed netwerk binnen de bouw, aannemerij, architecten en toeleveranciers. Daarnaast is hij snel in staat zich nieuwe materie eigen te maken. Als persoon een mensen-mens, iemand met een hoge gunfactor die snel het vertrouwen weet te winnen.

Bent u op zoek naar een Accountmanager of Commercieel Adviseur? Informeer gerust naar onze kandidaat, hij staat open voor een persoonlijke kennismaking! .....
Projectleider Transformatie (zzp)
Breda | Tilburg | Den Bosch3194 | Bouwkunde
Deze enthousiaste zzp'er, maar zeker ook nuchtere kandidaat heeft ruime ervaring met de bestaande bouw, van planontwikkeling t/m meerjarenonderhoud. Hij is erg leergierig en wil zichzelf continue blijven ontwikkelen en het beste uit het team halen. Hij is een echte kameleon, het werken met mensen vindt hij het mooist. Deze man wil altijd lekker actief bezig zijn en zou het leuk vinden om jongere collega’s te begeleiden en verder op te leiden.

Hij heeft ruime ervaring zowel in calculatie, werkvoorbereiding en projectleiding. Competenties die hem kenmerken zijn: zeer klantgericht, teamspeler, ondernemend, sociaal en transparant, punctueel en veelzijdig.

Nu is hij oriënterend naar een nieuwe uitdaging voor ca. 4 dagen per week op interim/zzp-basis. Heeft u een mooi project waar deze ondernemende kandidaat een invulling aan kan geven? .....
Projectcoördinator- Projectorganisator
Dordrecht | Hoeksche Waard | Rotterdam2948 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een zeer ervaren vakman met een brede achtergrond en ervaring. Hij is zijn carrière begonnen als timmerman en vervolgens heeft hij mooie stappen gezet binnen corporatieland. Diverse functies bekleed als opzichter zowel voor nieuwbouw projecten als onderhoud en renovatie en aansluitend doorgegroeid richting en coördinator beheer en onderhoud.

Sinds 2014 een overstap gemaakt richting de uitvoerende bouw. Momenteel al een aantal jaar werkzaam als Projectcoördinator binnen renovatie, transformatie en nieuwbouw.
Door zijn praktische kennis en zijn leergierige instelling is hij zich altijd blijven ontwikkelen. Onze kandidaat is iemand die graag mee gaat met de tijd. Hij kan prima overweg met moderne systemen en (bouw)technieken en hij gaat een uitdaging daarin zeker niet uit de weg.

Nu tijd voor een volgende stap waarbij hij graag de mogelijkheid krijgt om 4 dagen te werken. Hij is op zoek naar een moderne werkgever waar hij de ruimte krijgt om zijn kennis in te zetten en over te brengen op anderen. .....
Hoofd Verkoop & Ontwikkeling
Den Haag | Rotterdam | Dordrecht2757 | Overig
Deze professional heeft vastgoedontwikkeling van thuis meekregen. Na zijn studie is hij gestart als Projectontwikkelaar en heeft hiermee een mooie basis gelegd van zijn carrière. Na een aantal jaar heeft hij de stap gezet richting het ondernemerschap, wat een waardevolle ervaring is geweest.

De afgelopen jaren heeft hij zijn kennis verbreed als business developer en uiteindelijk als leidinggevende over een commercieel team. Dit allemaal binnen een Internationaal bedrijf waar het duurzaamheidsaspect hoog in het vaandel staat.

Onze kandidaat beschikt over een enorme drive, over ondernemerschap, hij weet de vertaalslag te maken van klantvraag naar daadwerkelijke opdracht. Daarnaast is hij sterk in het verkennen en onderzoeken van een nieuwe markt, dit is iets wat hij graag doet. Door zijn ruime ervaring binnen de bouw en vastgoed, beschikt hij over een relevant, actueel netwerk. Als persoon maakt hij een prettige, open en betrouwbare indruk. Hij weet zijn kennis en kunde goed onder woorden te brengen.

Omdat onze kandidaat graag geprikkeld blijft, is hij zich momenteel aan het oriënteren naar een volgende stap in zijn carrière. Hij staat voor verschillende opties open, waarbij een combinatie van (bouw)techniek, sales en innovatie voor hem belangrijke spreekpunten zijn.

Meer weten? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel! .....
Commercieel Bedrijfsleider
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg2344 | Bouwkunde
Onze professional heeft jaren lang een eigen onderneming gehad, binnen de toeleveranciersbranche van de bouw. Hierdoor heeft hij veel gezien en mogen ervaren op het gebied van ondernemerschap. Een aantal jaar geleden maakte hij de overstap naar loondienst en is momenteel werkzaam als Vestigingsleider binnen de bouw. Nu is het tijd voor een volgende stap.

Zijn voorkeur gaat uit naar een aansturende rol binnen een commercieel bedrijf. Hij stuurt sterk op proces, hij is een generalist en wil graag met zijn team mooie resultaten boeken. Daarnaast heeft hij een scherp oog voor financiën en kostprijsberekeningen. Hij is commercieel sterk en heeft een actueel, relevant netwerk binnen de bouw en daarbuiten.

Heeft u behoefte aan een hands-on Manager? Iemand die zich bewezen heeft binnen de bouw en de wereld van toeleveranciers? Informeer gerust naar zijn uitgebreide gegevens! .....
Werkorganisator Onderhoud
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg2199 | Bouwkunde
Betreft een ervaren werkvoorbereider /calculator welke met name bij onderhoud en renovatiebedrijven heeft gewerkt. Hij heeft ruime ervaring met het zelf opnemen van projecten, het calculeren, plannen en organiseren van diverse projecten. Zowel grootschalige projecten als dagelijks- mutatieonderhoud. Onze kandidaat is graag met praktische dingen bezig en ziet graag resultaat. Als persoon komt hij sociaal en spontaan over. Hij praat makkelijk, vooral wanneer het over zijn vakgebied gaat.

Onze kandidaat is goed op hoogte van moderne systemen, waaronder: MS- Office – IBIS Trad en Bouwcalc. Opleiding en ontwikkeling binnen zijn functie is voor hem erg belangrijk.

Heeft uw organisatie behoefte aan een zelfstandig collega die graag zijn verantwoordelijkheid neemt? Neem gerust contact op voor meer informatie over onze kandidaat. Onze bouwprofessional is op korte termijn, fulltime beschikbaar. .....
(Hoofd) Uitvoerder
Rotterdam | Breda | Roosendaal2073 | Bouwkunde
Als hoofduitvoerder en uitvoerder heeft deze kandidaat ruime allround ervaring met uiteenlopende projecten in de utiliteitsbouw, daarnaast heeft hij zich ook ontwikkeld tot volwaardig uitvoerder in de woningbouw. Als professional kenmerkt hij zich volgens collega's als sterk betrokken, kwaliteitsgericht, sociaal vaardig, communicatief vaardig, oog voor samenwerking en de rol en kracht van elke partij betrokken bij de projecten.

Hij is per 1 januari 2023 op zoek naar een leuke nieuwe werkgever waar hij als (hoofd) uitvoerder mag bijdragen aan het succes van uitdagende bouwprojecten. Hij heef ervaring met voornamelijk utilitaire projecten maar ook woningbouwprojecten (van ca. 40-500 miljoen) en is graag in teamverband actief, maar houdt zeker de touwtjes in handen. .....
Projectmanager Beheer & Onderhoud
Waalwijk | Breda | Den Bosch1746 | Bouwkunde
Een zeer enthousiaste kandidaat met een 2-ledige passie, beheer & onderhoud en Retail. Ruime ervaring met MJOP’s, jaarplannen en de uitvoering van renovatieprojecten. Deze man is een echte teamspeler, iemand die graag samen met het team voor het beste resultaat gaat. Hij geeft op een natuurlijke, coachende manier leiding aan zijn team en gaat voor concreet resultaat.

Hij is strategisch en analytisch sterk en communiceert erg helder. Een positieve geest, situationeel gevoel en vakinhoudelijk sterk. Is een kartrekker en instaat anderen te enthousiasmeren en te stimuleren projecten op hoge kwaliteit te brengen, qua proces en resultaat.

Heeft u behoefte aan een senior projectmanager die compleet is? Uw projecten tot in de puntjes verzorgt en de klant daarmee zeer tevreden houdt? Een ervaren kracht met oog voor technisch detail maar ook voor het strategisch proces? Ga dan snel in contact met onze kandidaat! .....
Projectleider Bouw
Eindhoven | Den Bosch | Venlo1429 | Bouwkunde
Deze ervaren projectleider nieuwbouw is op zoek naar een nieuwe werkplek waar hij zijn kennis en ervaring op het gebied van woning- en ultiliteitsbouw goed kan inzetten. Hij heeft brede kennis en zoekt dan ook een brede rol. Hij past het beste bij een (middel) kleinbedrijf waarbij hij projecten van A tot Z kan leiden.

Hij is op zoek naar een prettige en open organsiatie waarbij nauw en persoonlijk wordt samengewerkt. Hij heeft een MTS opleiding afgerond om daarna verschillende bouwkundige curcussen te hebben afgerond op HBO-niveau.

Hij heeft ervaring met projecten als bankgebouwen, bakkerijen, zorginstellingen en restaurants van 50k tot enkele miljoenen.

Heeft u dus behoefte aan een ervaren projectleider nieuwbouw met stevige ervaring dan is dit wellicht een interessante kandidaat voor uw organisatie. Onze kandidaat is per direct inzetbaar voor 24- 36 uur per week. .....
Projectmanager Bouw
Breda | Roosendaal | Tilburg1406 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een ondernemende, commercieel ingestelde projectmanager. Hij is na zijn studie Hbo-Bouwkunde, aan de slag gegaan bij een toeleverancier van de bouw. Hier heeft hij veel geleerd op het gebeid van bouwmaterialen. Na een aantal jaar geproefd te hebben aan het ondernemerschap, besloten om hier mee te stoppen en bij een interieur en afbouwbedrijf aan de slag gegaan.

Aansluitend heeft bij diverse Retail/interieur en afbouwbedrijven gewerkt als projectmanager. Door zijn brede achtergrond en ervaring weet onze kandidaat vanuit verschillende invalshoeken te acteren. Als persoon is hij direct en duidelijk in zijn communicatie, besluitvaardig en hij beschikt over overtuigingskracht. Ruime ervaring met het aansturen van meerdere, complexe projecten tegelijk ook t.b.v. het financiële resultaat.

Hij is op zoek naar een uitdagende job, met vrijheid en zelfstandigheid. Het is voor hem wenselijk om de feeling met de projecten te behouden. Een rol van Projectmanager is iets wat hem het beste past. Heeft uw organisatie behoefte aan een hands-on Projectmanager met een ondernemende instelling? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel. .....
Bouwkundig Opzichter / Inspecteur
Den Bosch | Tilburg | Waalwijk1264 | Bouwkunde
Onze kandidaat is zijn carrière begonnen als Assistent Uitvoerder bij een aannemer. Daarna heeft hij calculatie/werkvoorbereiding op zich genomen en vervolgens is hij als Bouwkundig Tekenaar bij een architectenbureau aan de slag gegaan. Hij heeft de ruime ervaring als bureauchef waar hij verantwoordelijk was voor het bouwkundig tekenwerk.

In 2008 heeft hij de stap gemaakt om als Opzichter aan de slag te gaan. Contact met mensen, problemen oplossen en de techniek, dat is zijn passie!
Inmiddels is hij zeer ervaren als opzichter, waarbij hij vooral complexe nieuwbouwprojecten, maar ook grootschalige renovatieprojecten heeft begeleid. Tevens is hij in het bezit van het diploma RGD BOEI- inspecteur.

Onze kandidaat is een echte coach; zeer sociaal, betrokken en loyaal, zonder daarbij het belang van de organisatie uit het oog te verliezen. Hij is in zijn werk zeer nauwkeurig, verantwoordelijk en geïnteresseerd.

Heeft u behoefte aan een ervaren Bouwkundig Opzichter/ Inspecteur? Onze kandidaat is per direct fulltime beschikbaar. .....
Bedrijfsleider Bouw
Dordrecht | Goeree-Overflakkee | Roosendaal752 | Bouwkunde
Dit is een zeer ervaren bouwkundige met een gedegen achtergrond en ervaring binnen diverse professionele bouwbedrijven. Zijn carrière begonnen bij een grootschalige bouwer binnen de utiliteitsbouw. Inmiddels een aantal stappen gemaakt en nu al jaren Senior Projectleider bij een professioneel familiebedrijf.

Onze kandidaat is iemand die recht door zee is in zijn communicatie, hij is duidelijk en weet goed waar hij over praat. Hij weet goed het overzicht te bewaren, ook in lastige/ complexe situaties. Met zijn ruime ervaring zowel binnen de woningbouw- als utiliteitsbouw, een breed inzetbare professional. Met zijn organisatorische skills en uiteraard een sterk analytisch oog op het bewaken van de financiën van projecten, maken hem een interessante kandidaat.

Hij heeft de ambitie om een stap te maken richting Bedrijfsleider. Gaat hij dit binnen uw organisatie oppakken?

Meer weten? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel! .....
Projectcoördinator- Interieurarchitect
Barendrecht | Dordrecht | Breda301 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat is een enthousiaste, betrokken dame met een brede achtergrond en ervaring. Oorspronkelijk heeft zij gekozen om na haar studie als interieurarchitect aan de slag te gaan. Zij heeft haar ervaring opgedaan bij gerenommeerde bureaus, daar heeft zij meegewerkt aan grootschalige projecten.

Momenteel werkzaam als verkoopadviseur bij een exclusieve interieurwinkel, omdat ze de afgelopen jaren niet binnen haar vakgebied aan de slag kon. Ze mist de uitdaging en complexiteit in haar werk. Daarom staat ze open voor een nieuwe uitdaging, waarbij ze de mogelijkheid krijgt zichzelf verder te ontwikkelen.

Onze kandidaat beschikt over bouwkundige kennis en ervaring, tekeningen lezen en aanpassen is voor haar geen enkel probleem. Daarnaast beschikt ze over een commerciële drive, communicatief enthousiast vaardig en is ze gewend om zelfstandig te werken.

Heeft uw organisatie behoefte aan breed inzetbare dame? Iemand die graag meedenkt in oplossingen? Onze kandidaat is in overleg op korte termijn beschikbaar voor 32 uur per week. Informeer gerust naar haar uitgebreide profiel. .....
Inkoper Bouw
Tilburg | Breda | Den Bosch180 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een zeer gemotiveerde man met een duidelijke ambitie. Hij wil graag zijn kennis en kunde inzetten als Commercieel Inkoper binnen de bouw. Hij heeft ervaring opgedaan als tekenaar, calculator, commercieel medewerker en werkvoorbereider, met name bij onderaannemers en leveranciers. Onze kandidaat is hierdoor breed inzetbaar, hij heeft een groot leervermogen en is zeer gedreven om zich nieuwe materie eigen te maken. Hij kan snel schakelen met onderaannemers en leveranciers, omdat hij weet waar hij over praat. Onze kandidaat is goed in staat nieuwe leads binnen te halen en hier een technische opvolging aan te geven.

Met zijn positieve aanpak en ambitie is het een kandidaat die geprikkeld moet blijven, hij houdt van uitdaging. Gedreven met diverse software (AutoCad, Metacom, Ibis-Trad, Solibri en BIM) en hij beschikt over een talenknobbel.

Heeft uw organisatie behoefte aan een gedreven bouwkundige met ambitie? Wij hebben deze kandidaat op korte termijn beschikbaar! .....
ID

Ontvang elke week de laatste kandidaten in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.