Bekijk onze

DIENSTEN

detachering

Detachering

Bij detachering hebben wij voor u een geschikte kandidaat gevonden. Deze kandidaat bieden wij een tijdelijk dienstverband. Meinselect hanteert een all-in uurtarief. Alle werkgeverslasten, doorbetaling bij vakantie, feestdagen, bijzonder verlof en ziekte zijn voor onze rekening.

Als u werkt met ondernemingen die het SNA-keurmerk hebben, bent u beschermt tegen claims.

  lees verder

werving selectie

Werving en selectie

Werving en selectie is anders dan detachering. Bij werving en selectie verzorgen wij het werving- en selectieproces van een medewerker. De medewerker komt vervolgens rechtstreeks bij u in dienst. Oftewel, wij staan u bij door vacatureteksten te schrijven op basis van uw wensen. Meinselect werft en selecteert kandidaten die voldoen aan de opgestelde criteria. Wij nemen de intakes af en stellen de kandidaten waarin wij potentie zien aan u voor. Meinselect ontzorgt en vervolgens neemt u de juiste kandidaat zelf in dienst.

  lees verder

 

mydrives

MyDrives

Meinselect is gecertificeerd in de MyDrives-persoonlijkheidstest, wat betekent dat wij deze persoonlijkheidstesten zelfstandig afnemen. Zo hebben wij meer regie op wie wij aan u voorstellen. Voor uw organisatievoering is dat veel rendabeler. 

 

 

  Lees verder

Meinselect brengt jouw
vacature extra onder
de aandacht

  • Wij gaan uw vacature betaald sponsoren en boosten op verschillende, betaalde websites
  • Wij gaan uw vacature betaald sponsoren op social media binnen uw doelgroep. Denk hierbij aan Indeed, LinkedIn, Facebook en Twitter.


  Lees verder

Ontvang elke week de laatste kandidaten in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.