DETACHERING

Detachering

Bij detachering hebben wij voor u een geschikte kandidaat gevonden. Deze kandidaat bieden wij een tijdelijk dienstverband. Meinselect hanteert een all-in uurtarief. Alle werkgeverslasten, doorbetaling bij vakantie, feestdagen, bijzonder verlof en ziekte zijn voor onze rekening. U ontvangt een factuur met daarop alleen de gewerkte uren. Uiteraard zijn wij NEN- 4400 gecertificeerd door de Stichting Normering Arbeid en wij zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond voor Uitzendondernemingen). 

 

Als u werkt met ondernemingen die het SNA-keurmerk hebben, bent u beschermt tegen claims. U kunt sinds 1 juli 2013 zelfs in aanmerking komen voor vrijwaring van de inlenersaansprakelijkheid als u werkt met uitzendondernemingen met het SNA-keurmerk. Door met hen samen te werken laat u tevens uw eigen betrouwbaarheid zien.

 

Detacheren via Meinselect kan op twee manieren:

 

 

Detachering op basis van projectduur
U zoekt tijdelijk personeel en heeft voor een specifiek bouwproject extra mankracht of net die ene specialist nodig. Dan detacheert u op basis van projectduur. Wanneer u met ons overlegt voor welke periode, dan schakelen wij snel en zorgen voor de kandidaat. Deze variant geeft u flexibiliteit, wanneer u dat nodig heeft.
 

Detachering met uitzicht op vast dienstverband
De medewerker komt voor een vooraf afgesproken periode in dienst bij Meinselect. Bij gebleken geschiktheid kan de medewerker na 1600 gewerkte uren, kosteloos door u in dienst worden genomen.

 

 

 

 

 

Meinselect is NEN- 4400 gecertificeerd

Meinselect is aangesloten bij de ABU 

 

Ontvang elke week de laatste kandidaten in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.