Nieuws waar je
op kan bouwen

Win een dinercheque t.w.v. €100,-

29 september 2020

 

Ken jij een goede Werkvoorbereider, Projectleider, Calculator of een andere geschikte kandidaat voor onze vacatures? Breng ons met hem of haar in contact! Gaat jouw voorgedragen kandidaat daadwerkelijk ergens beginnen? Dan ontvang niet alleen jij, maar ook de kandiaat in kwestie een dinercheque t.w.v. €100,- bij een restaurant naar keuze!

 

Wij hebben meerdere vacatures openstaan maar in deze Corona-tijden zijn ze toch moeilijk te vinden; goede Werkvoorbereiders, kundige Calculators en ervaren Projectleiders.

 

Daarom hebben we jouw hulp nodig. Ken je iemand in je omgeving, met een bouwkunde-opleiding met de nodige ervaring én communicatieve vaardigheden, die misschien wel eens een stap omhoog wil zetten op de carrièreladder? Of iemand die niet helemaal goed op zijn plek zit en een nieuwe leuke uitdaging in de bouw zoekt? Of iemand die misschien niet alle papieren heeft, maar wel veel ervaring in de bouw, met een goed arbeidsethos die de stap durft te wagen om iets anders te gaan doen binnen de bouw? 

 

Breng ons met hem/haar in contact en wie weet zit jij binnenkort heerlijk te dineren op onze kosten!

vacatures 23

 

 

Elke week de laatste vacatures in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.