Is dit jouw nieuwe baan?

19 januari 2021

 
Commercieel Projectmanager
Regio Den Haag | 1762

Over deze vacature
Kan jij ervoor zorgen dat een bouwproject op rolletjes loopt? Ben jij communicatief sterk en kan jij onderaannemers en externe medewerkers aansturen, conform de gestelde eisen, het budget en binnen de afgestemde planning? Lees dan deze vacature verder want dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Je bent verantwoordelijk voor het hele project van het tekenen contract tot aan projectevaluatie. Je legt contracten vast, stelt de projectplanning op, bewaakt het budget, stemt af en rapporteert aan de directie. Je signaleert problemen tijdig en draagt bij aan het bedenken van oplossingen en/of verbeteringen. Je neemt deel aan vergaderingen met opdrachtgever, architect en constructeur en jij treedt op als gedelegeerd opdrachtgever voor de retailklanten.

Functie-eisen
Wat moet je 'in huis hebben' voor deze vacature:

- Je beschikt over een hbo-diploma Bouwkunde;
- Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
- Je bent communicatief sterk en technisch goed onderlegd;
- Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent kwaliteitsgericht en proactief en     beschikt over een goed analytisch vermogen.

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een sterk, groeiend en dynamisch bouwadviesbureau dat zich specialiseert in het adviseren en begeleiden bij de ontwikkeling, bouw en renovatie van diverse projecten. Wegens het vertrek van een collega die gaat genieten van zijn pensioen, zijn wij op zoek naar een Commercieel Projectmanager.

Arbeidsvoorwaarden
Zelfstandige, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een organisatie met een enthousiast team;
De mogelijkheid tot participeren binnen deze organisatie;
Auto van de zaak, mobiele telefoon en laptop.


KERNWOORDEN: PROJECTMANAGER - WERKVOORBEREIDER - RENOVATIE - ONDERHOUD - DUURZAAM - FULLTIME - ONTWIKKELING - DEN HAAG - ROTTERDAM- BOUWVACATURE - VACATURE BOUW - ZUID-HOLLAND- VASTGOEDONDERHOUD - PROJECTLEIDER ONDERHOUD - LEAN PLANNINGEN - V&G PLAN - HBO - BOUWKUNDE.

PROVINCIE: ZUID-HOLLAND

Reageren?
U kunt reageren tot 21 februari 2021
 
Beschik jij over een gezond commercieel gevoel en heb jij door de jaren heen een mooi netwerk opgebouwd? Informeer dan naar deze mooie kans! Dat kan via: annelot@meinselect.nl of pak die telefoon en bel: 076-5143600

Elke week de laatste vacatures in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.