Ga jij binnenkort aan de slag bij SW?

12 januari 2021

 
Als er iemand veel verstand heeft van het reilen en zeilen binnen de bouwwereld, dan is het wel Marees Kokx. Ze werkt ruim 40 jaar in de branche en doet het nog elke dag met veel plezier. Negen jaar geleden startte ze als Hoofd Bedrijfsburo voor SW Vastgoedverbetering. In die functie is ze verantwoordelijk voor zowat alles wat binnenkomt. Van aanvraag tot en met nazorg, inkoop, HR, projectadministratie en de aansturing op kantoor. Die diversiteit in taken maakt het voor Marees uitdagend en leuk.

Interview met Marees Kokx, Hoofd Bedrijfsburo bij SW Vastgoedverbetering:

SW Vastgoedverbetering ontwikkelde zich tot allround vastgoed onderhoudsbedrijf
“Van origine zijn we een schildersbedrijf, een familiebedrijf sinds 1953. Wij zijn doorgegroeid naar een totaal vastgoed- onderhoudsbedrijf, voeren renovaties van wooncomplexen uit en transformeren bijvoorbeeld kantoorcomplexen naar studentenhuisvestingen. Dit geldt vooral voor werkzaamheden aan de gevels maar ook binnen pakketten zoals badkamers, toilet en keukens. Daarnaast zijn we druk met het verduurzamen van woningen en wooncomplexen. We werken veel voor woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en vastgoedbeheerders.”

Resultaatgericht samenwerken is met de klant meedenken
“SW telt twaalf vestigingen in het land, verdeeld over vier regio’s. De meeste medewerkers van regio zuid werken bij ons op kantoor in Waspik. Het voordeel van de opsplitsing in regio’s is dat we als ondernemer ons eigen ding kunnen doen en dicht bij de klant staan. Tegenwoordig werken we op een andere manier dan vroeger. Voorheen kreeg je een aanvraag met een compleet bestek van de opdrachtgever. Alles was al bedacht en uitgewerkt. Maar nu zitten we bij de opdrachtgever aan tafel om daadwerkelijk mee te denken en de planvoorbereiding op ons te nemen. We bespreken uitgebreid de visie op de complexen en stellen verschillende scenario’s op met een doorkijkje naar de onderhoudskosten voor de komende cycli. Het is nu meer samen dan vroeger.”

We hebben maar 1 doel: blije opdrachtgevers en bewoners

“Onze opdrachtgevers komen vaak bij ons terug en dat is prettig. Daar doen we het allemaal voor! En uiteraard ook voor de bewoners. Soms ontvangen we een bedankkaartje van een bewoner. Daar ben ik dan wel trots op hoor. Ontzettend fijn als de bewoner enthousiast en tevreden is over ons werk.”

"Wij zoeken een Bouwkundig Projectleider, Uitvoerder Schilderwerken,  Werkvoorbereider en een Calculator RGS. In al deze functies moet je accuraat en zelfstandig kunnen werken, risico’s inschatten en vooruit denken. Ook snel schakelen en actie ondernemen is van belang. Maar bovenal is het belangrijk dat we gepassioneerde vakspecialisten vinden. Personen met wie we een klik hebben en die in ons team passen. Uiteindelijk moeten we het samen doen en samen leuk maken.”

Bij Meinselect is de nazorg ook belangrijk
“Ik ken Corinne al vanuit mijn vorige werkgever. Als wij vacatures hebben, of als Corinne mensen in portefeuille heeft, dan weten we elkaar te vinden. Corinne kent ons bedrijf en onze cultuur en weet hierdoor mensen te selecteren die bij ons team passen. Er is aandacht voor de nazorg. Dan komt ze bij ons langs om te vragen of alles naar wens is voor zowel de nieuwe werknemer als voor ons. Dat waardeer ik enorm.”

 

Wil jij graag bij dit leuke bedrijf met leuke collega's aan de slag in één van bovenstaande functies? Neem dan contact met ons op: 076-5143600 of stuur je cv naar: vacature@meinselect.nl 

Elke week de laatste vacatures in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.