Een tevreden klant is als applaus na een voorstelling

In the picture

Buko in the picture

08 oktober 2019
Sinds maart 2019 ben ik hoofd projectbureau bij BUKO. Door deze functie ken ik bijna ieder project inhoudelijk. Ik bewaak dat de gekozen oplossingen binnen de beschikbare tijd en budget geregeld worden. Het managen van alle vraagstukken op het gebied van calculatie, engineering en werkvoorbereiding maken het werk voor mij uitdagend. Samen met een fijn team zetten we steeds de schouders eronder.”

Interview met: Leon de Brouwer, hoofd projectbureau bij BUKO
 
Maak kennis met de BUKO-familie 
“Ooit begon BUKO als een familiebedrijf. Inmiddels vormen we één grote familie van specialistische bedrijven. Huisvesting, Infrasupport, Transport, Materieel, Sanitair en VGM. Dat zijn de vijf gebieden waarop BUKO werkt. Wij staan voor betrouwbaarheid, klantgerichtheid, service, stabiliteit en groei. Wie bij BUKO aan de slag gaat wordt lid van de familie. Het betekent dat we iedereen bij naam kennen en dat we willen weten hoe het met je gaat. Daarnaast krijg je verantwoordelijkheid en zijn er volop kansen binnen het bedrijf om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. BUKO heeft een aantal kernwaarden:
- Lange termijn relaties vormen de basis voor samenwerking.
- We doen het netjes of we doen het niet.
- We zijn resultaatgericht.
- We nemen weloverwogen beslissingen.”
 
Onze ideale medewerker is betrouwbaar
“Voor onze vestiging in Vuren zoeken wij op dit moment een projectleider, uitvoerders,  werkvoorbereiders en tekenaars voor de permanente bouw. Wij zoeken mensen die goed belangen kunnen afwegen. Iemand die de juiste inschatting van het probleem kan maken. Iemand die zegt wat hij gaat doen en vervolgens ook doet wat hij zegt. Dat vinden wij belangrijk. De doorlooptijd van onze utiliteitsprojecten is erg kort. Hierdoor moet je snel en foutloos werken. Meestal voor meerdere projecten tegelijkertijd. Dit is uitdagend en daarom zoeken we medewerkers met ruime ervaring in de utiliteitssector en met minimaal MBO4 Bouwkunde.”
 Buko afbeeldingen
Een helicopterview, sturen en besluitvaardig
“Dat zijn de eisen die bij mijn functie horen en die mij ook typeren. Ik hou van duidelijkheid en ik ben geen opgever. Sommige noemen dat ook wel ‘eigenwijs’. Via Meinselect kwam ik bij BUKO terecht. Hierdoor ken ik Meinselect goed. De samenwerking is erg prettig. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat zij goed nadenken. Ze komen met verrassende voorstellen die je zelf niet had bedacht. Die eigenschap kom je niet zo vaak tegen en het geeft aan dat Meinselect deskundig is.”
 
Applaus na een voorstelling
“Zo voelt het als een klant aan het einde van de rit tevreden is. Ik hoop dat BUKO nog lang mooie projecten realiseert. We houden onze oren en ogen open voor nieuwe ontwikkelingen en blijven ons hierdoor continu vernieuwen.”
 

Wil jij kennismaken met Buko Huisvestiging? Neem dan contact met ons op: 076 5143600 of info@meinselect.nl 

 
 

Elke week de laatste vacatures in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.