WERVING, SELECTIE
EN DETACHERING
IN BOUW EN VASTGOED

DETACHERINGSBUREAU BOUW

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd detacheringsbureau voor bouw en vastgoed functies, waar mensen werken die u en uw bedrijf begrijpen? Een bouw detacheringsbureau waar gericht gezocht wordt om precies die geschikte persoon voor elke bouw functie te vinden? Dan is het hoog tijd dat u eens contact opneemt met Meinselect. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in bouwen vastgoedfuncties. En wat is een detacheringsbureau eigenlijk? Een detacheringsbureau dat specifiek gericht is op functies in de bouw met een bestand van kandidaten die vooral bouwkunde gestudeerd hebben. Kom er achter wat Meinselect te bieden heeft als detacheringsbureau bouw.

 

Bij ons vindt u de kennis en ervaring die nodig zijn om elke functie in een bouwproject helemaal perfect in te vullen. Meinselect werkt op een persoonlijke manier waardoor wij gericht gaan zoeken naar die ene ideale kandidaat. Ons detacheringsbureau beschikt over vele kandidaten met een bouwkunde opleiding. Al onze medewerkers hebben zelf ervaring in de bouw en weten daarom als geen ander hoe elke functie het beste ingevuld kan worden.

 

Detachering bouw


Het is bij een bouwproject buitengewoon belangrijk dat de juiste mensen op de juiste plek werken. Het is nu eenmaal zo dat bij een bouwproject iedereen helemaal perfect samen moet werken om het project zo goed en veilig mogelijk af te kunnen ronden. Als u dan iemand bij uw project heeft werken die zich hier niet voor de volle honderd procent voor inzet, dan kan dit nadelige gevolgen hebben en ook van invloed zijn op het gehele project. We raden u zodoende aan om contact op te nemen met ons als u mensen nodig heeft bij uw bouwproject. Kijk op de contactpagina van Meinselect voor meer informatie over ons detacheringsbureau bouw. Lees hieronder: Wat is een detacheringsbureau?

 

Wat is een detacheringsbureau bouw voor jou?

Wat is een detacheringsbureau? Ons detacheringsbureau is specifiek gericht op vacatures in de bouw en vastgoed sector met veelal kandidaten die bouwkunde gestudeerd hebben. Wij hebben in ons bestand louter gemotiveerde, ervaren en kundige mensen die wij allen persoonlijk gesproken hebben waardoor wij een perfecte match kunnen maken. Meinselect gaat als bouw detacheringsbureau gericht op zoek naar de perfecte kandidaat voor uw project. Meinselect is geen uitzendbureau, maar juist een detacheringsbureau bouw.

 

Detacheren in de bouw via Meinselect

Bent u zelf op zoek naar een functie in de bouw en zoekt u hiervoor een bouw detacheringsbureau? Kijk dan eens op onze website en neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Meinselect gaat dan als gespecialiseerd detacheringsbureau met u om tafel zitten om te bekijken of wij een geschikte functie voor u beschikbaar hebben. We willen u dan echt leren kennen, zodat we precies weten bij welke werkzaamheden u het beste ingezet kunt worden. Doordat wij als gespecialiseerd bouw detacheringsbureau meerdere connecties hebben in deze branche kunnen wij, indien we niet direct een functie vacant hebben, op zoek gaan naar een functie bij een van onze opdrachtgevers. Meer weten over de mogelijkheden bij ons detacheringsbureau bouwkunde? Neem dan even contact met ons op om een afspraak in te plannen. Of bekijk alvast onze bouwvacatures! Meinselect, jouw detacheringsbureau voor de bouw.

 

Elke week de laatste vacatures in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.